עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי אתם מכירים את המשחק Alone in the Dark? קיצור... יש לי את the new nightmare מהסדרה שלו והוא פשוט משחק מבהיל בצורה קיצונית!!!! אתה (או את לא משנה) הולך באיזה מסדרון הולך הולך הולך... פיתאום נכבה לך האור!!! אז אתה כבר יודע ובטוח שמשהו יקפוץ עליך ויבהיל אותך אבל דווקא כשאתה הולך להדליק את האור מפוחד (אחרי שכבר "נכנסת" לאווירה של המשחק) כלום לא קופץ עליך, ואז כשאתה חוזר לקטע שהיית בו כשנכבה לך האור פיתאום אתה שומע איזה צרחה "בבבבווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!" או שאיזה חרק ענקי מעופף לך לשניה מול העיניים ויש קולות כאלה של זאבים וזה מה זה מפחיד!!! קיצור זה משחק קווסט שמאוד מאוד מאוד מומלץ!!! משחק אדיר!!! שלוש דיסקים... טוב אחרי שרשמתי משהו לא קשור למה שאני רוצה לישאול …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yarl,

המשחק למחשב ניקרא TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES באיזה אתר אני יכול להוריד תודה חברה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. איזה HL הכי זול אני יכול לקנות כדי לשחק ברשת (הרגיל כבר אי אפשר) כמה הוא עולה? (אני קונה מאופיס דיפו מירקונים אם יש מקום יותר זול בסביבה אני אשמח לשמוע עליו) ואם יש לי HL ישן מלפני כמה שנים אז אני אוכל לשחק ברשת? (בעזרת הסיריאל שלו?) האם יש הגבלה על הסיריאל? (ז"א אם אני היום קונה אז עוד שנה אני כבר לא אוכל לשחק? [הסיריאל לא יהיה תקף?]) ושאלה אחרונה אם אני קונה את המשחק אז אני אוכל להוריד את כל העידכונים (HL2, CS CZ, CS CS וכל אלו?)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה קורה חברה אז ככה אחרי דחיה של איזה חודש הוא סוף סוף יצא הדמו הקצר לפי דעתי של המשחק הזה אבל חברה איזה שינוי יש למשחק יאללההה פיייייייייי אני פשוט נגנבתי איזה שינוי מהמשחק הראשון לזה גם ש פקסל שידר 2 מוסיף והמון טוב הנה תהנו === http://www.gamershell.com/download_6895.shtml

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שמעתי על המשחק הזה לפני רבע שעה, מאחד המשתמשים בפורום הזה. החלטתי להוריד אותו ולהתחיל לשחק בו. אז הורדתי את קובץ ההתקנה, התקנתי את המשחק וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה ניסיתי להפעיל את המשחק, אבל הודעת השגיאה הזאת הופיעה לי: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/p/l/a/y/a/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408111312031834/200409041227367699/untitled.JPG מה זאת אומרת? מה אני אמור לעשות? עריכה: בבקשה תתעלמו מההודעה הזאת לבנתיים. קיבלתי לינק לגריסה שונה של המשחק, ואני מוריד אותה עכשיו. אז אולי השגיאה לא תופיע אחרי שאני אתקין את הגריסה החדשה שאני מוריד.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by TermiNal,

מכירים את המשחק? אז מי משחק? אגב, מישהו מוכן לשלוח לי מתנה? ;D ה-id שלי הוא - tomerlev. תכתבו גם אתם את ה-id שלכם ונוכל לשחק ביחד..

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by avigdo,

מישהו יודע האם ואיפה ניתן להשכיר את הקונסולה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1201072&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0101200&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 הם אותו הדבר רק מה אחד גירסה אירופאית ואחד גירסה אמריקאית... אז בעצם מה ההבדל?? מה לקנות??

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by nim901,

שלום, בזמן האחרון אני משחק די הרבה ב ET ואני נתקל בהרבה בעיות. למשל אם אני מתחבר לסרבר אחרי שהוא טען אז במסך של הבחירה (אם אתה רוצה להיות אמריקאים או גרמנים) ברגע שיש את הקול שאומר מה צריך לעשות המשחק נתקע ולפעמים כשהוא טוען המשחק פתאום יוצא. מה לעשות ? ולמה זה? יש לי P4 2 GHZ R 9200 SE 256 RAM ואני רוצה לציין שבחופש זה עבד מצוין זה התחיל בערך כמה ימים לפני שהחופש נגמר

10. Started by assaf990,

בדיסק השני של המשחק נפגם הקובץ POP.EXE אם מישהו יכול לשלוח לי ???

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש משחק מכוניות שהייתי משחק פעם קראו למשחק NITO משהו כזה ואני לא זוכר את האתר כדי לשחק בוא... מישהו יכול לעזור :-\

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nir natan,

שלום לכולם!!! יש למישהו מושג מתי יוצא המשחק (שכתוב בכותרת) לפי מה שאני יודע הוא היה צריך כבר לצאת אבל לא ראיתי אותו באינטרנט (ובאימיול או שיש שם זיופים). אם למישהו יש מושג איך אני מוריד אותו ומאיפה תשאירו פה הודעה. ואם יש למישהו קישור לאימיול או לאתר כלשהו אני אשמח אם ישים, ואליי בטוח יצטרפו עוד אנשים לבקשה שלי.

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by micahel,

איפה בדיוק נמצאת התיקיה של השמירות במשחק אני מחפש ולא מוצא צריך תגובות תודה!!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by liav12,

התקנתי את המשחק וכשאני מפעיל אותו הוא מגיע ל intro של אנוידיאה וישר משם יוצא לדסקטופ. יש לי דרייברים מעודכנים של כרטיס מסך ודירקט איקס ואפילו התקנתי אותם עוד פעם והוא לא מוכן להפעיל את המשחק. עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Street-Fighter,

האם כדי לשחק אמריקס ארמי (america's army) במולטיפלייר צריך להפעיל כל פעם פאנק באסטר (punk buster) כמו שהיו עושים עם הצ'יטינג דיט' (cheating death) כדי לשחק cs 1.5? ואם כן, חיפשתי פאנק באסט מתאים לאמריקס ארמי ולא מצאתי את ההורדה!! אני לא מוצא מאיפה להוריד, ונכנסתי ל-www.punkbuster.com לא מצאתי. תודה רבה למי שעוזר ומנסה לעזור. נ.ב: האם לכל משחק יש פאנק באסטר משלו? כלומר למשחק אמריקס ארמי אני צריך להוריד פאנק באסטר מותאם לאמריקס ארמי בלבד? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. Started by __MIKO__,

איבדתי את המנואל של המשחק... יש לי בקר משחק כמו של PS והשאלה היא איך מקנפגים את המקשים ומה כל מקש עושה בדיוק כי לא הצלחתי להבין. כנ"ל לגבי המקלדת. אשמח לקבל עזרה לגבי תפקיד כל מקש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  17. תודה מראש,ניר.

18. Started by miky,

כולם מקירים את המשחק האגדי מפיה ולכל מי שאוהב אותו מצאתי מוד שמשפר את מראה המכונית אז ככה לכל בעלי האימיול תכנסו לחיפוש תבחרו בפורמט archive ותכתבו mafia mod ותמצאו mafia car mod ו משהוא כזה תורידו לכל קבוצת hwzone בחוקים שלכם לא כתב שום דבר לגבי המלצות קבצים (אם אני לא טועה ואני מצטער אם גרמתי לכל נזק שהוא)

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לאח שלי FX5200 , והמשחק מזהה את הכרטיס שלו כDirectX 8.0 , ומה שזה מונע , הוא לא מפעיל PS2 , וזה הבדל ענקי בין הרדאון שלי שהוא מזהה את DX9 ובין הFX , אז באתי לשאול אותכם , מה אפשר לעשות כדי שהוא יזהה DX9(כי זה ברור שיש תמיכה מלאה בDX9..)

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. שמעו אני מתקין הכל טוב ויפה.. אני מכניס את הדואר והסיסמא שלי ! סבבה הכל טוב.. אחרי זה אני הולך ל play games ואז אין לי שם את הכונטר להתקים מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי או שתבואו ל 301758862 בבקשהההההההההההההה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by Black Knight,

שלום. ביום שני יצא דמו למשחק Evil Genius, שזהו משחק אסטרטגיה / תפקידים, ובו אתם משחקים לראשונה (?) את האיש הרע!! איזה כיף אה? טוב יאללה לעניין. להוריד מכאן. בערך 200 מגה, ותגידו פה מה אתם חושבים עליו. על המשחק - Evil Genius יאפשר לנו לשחק את תפקיד הנבל המרושע שזומם להשתלט על העולם. במהלך המשחק נוכל לבנות בסיסים סודיים ולצייד אותם במיני מלכודות, במטרה להרוג את הסוכנים החשאיים המרגיזים שינסו לעצור אותנו. כמו כן נוכל לגייס סוכנים משלנו למשימות ברחבי העולם, כאשר השלמת כל משימה מוצלחת תזכה אותנו בסכום כסף, שבעזרתו נוכל לקנות כלי נשק משופרים להשמדת העולם. לקוח מגיימר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by STRENGTH,

אני קניתי מלא בתים ויש בית אחד של מועדון חושפנות(נדמה לי) יש עשן ירוק כזה אז אני בטוח שיש שם משימות אבל אני לא יודע איפה הם ??? מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני צריך למחוק משחק לצמיתות שלא תישאר תיקייה אחת שלו במחשב ואמרו לי למחוק כל מה שיש בריג'סטרי אבל אני לא מבין איפה התיקייה הזאת נמצאת בבקשה תגידו לי איפה היא נמצאת תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה קטנה שלא ממש יודע איך לפתור.....

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by Holography,

אהלן פורום משחקים התקנתי היום GENERALS בציפיה שהמשחק ירוץ חלק ואכן רץ חלק אבל על 31FPS לא ניסיתי עדייןMP , אני משחק בSKRMISH על HIGH 1024 X 768 , איך אפשר לבטל את ה'מגביל' לFPS ? כי שהעלתי את המהירות עד הסוף זה הגיע ה85 FPS בכיף Amd Athlon64 3000+ Epox 8KDAJ 512MB ADATA 400MHZ 6800GT XFX מקווה שזה קשור לכאן. *תודה.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים