משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המשחק LEGACY OF GOKU 3 ואני מחפש את כדורי הדרגון בול,אבל עכשיו אני צריך לחפש TORKEY (סוג של אוכל) איפה אני יכול למצוא אחד כזה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.prosieben.de/games_handy/onlinegames/yetisports/games/popup_game_part3/ זה משחק נחמד.... השיא שלי 286.... עשיתי חיפוש והגרסה הזאתי לא נמצאה..... עריכה: 450 .
-
שלום צריך עזרה... בריצ'רד בורנס ראלי אני נכנס לתפריט וזה נתקע וכל המחשב נתקע... בסולג'יר אני נכנס לסרבר וזה נתקע עושה שגיאה בחלון של הווינדוס ויוצא...זה אף פעם לא קרה לי...תודה רבה לעוזר..
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי את המשחק SIMS 2 והבעייה שהוא ניתקע אצלי קצת ואני לא מבין למה אולי זה באג במשחק כי לי יש GEFORCE 6800 GT ואף אחד מהמשחקים האחרים לא ניתקע אצלי מישהו יודע מה הבעייה אם כן שיענה כי אני מת לדעת מה קרה (יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים להכל)
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם היתקנתי את המשחק מאפייה במחשב של אח שלי והמשחק קופץ... יש לו 9800XT ומעבד 3200+ ו1G זיכרון... וגם אצל חבר שלי שיש לו מחשב דומה המשחק הולך קקי !! רציתי לשאול אם קיים למשחק איזה PATCH או משהו שמסדר את זה ???
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק שכל האנשים הולכים עם הידיים פרוסות לצדדים, אני לא יודע למה זה קורה, ניסיתי להתקין direct-x חדש אבל גם זה לא עוזר, אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה, בבקשה תשאירו לי הודעה. תודה מראש, קובי.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה זה בדיוק, והאם אני צריך לקנות ג'ויסטיק מיוחד לזה? אם כן, האם יש ג'ויסטיק נפרד לכל גירסה(...2004, 2005)? היכן אני קונה את זה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני מחכה כבר שנה למשחק הזה,הוא היה צריך לצאת בחודש הזה,אבל עכשיו הוא נדחה לעוד שנה ל PC :'( :'( :'( :'( :'( :'( תראו פה ותגידו לי אם זה באמת נכון :-[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=35241
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יחסית את Diablo 2 מאוד אהבתי, והייתי רוצה לשחק באיזה משחק דומה אבל חדש... ואין לי מושג עם יש כאלה... ???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי (לאח שלי) מחשב נייד חדש של HP. ויש לי בעיה איתו בCOD: אם אני נכנס למשחק ישר דרך הסינגל פלייר המשחק לא זז יותר מ 10 FPS גם על 640X עם פרטים על מינימום ובלי פילטרים. אם אני נכנס דרך הSAFE MODE סינגל פלייר המשחק רץ (20FPS+) על 1024X פרטים בנורמאל + 8X AA. הבעיה היא שכל פעם שאני רוצה לשחק אני צריך להיכנס לSAFE MODE ושם לשנות את הרזולוציה והפרטים (SAFE MODE מוגדר על הכל במינימום) וזה מעצבן מאוד מאוד מאוד. עידכנתי את המשחק והכרטיס מסך שהוא IGP 9000 וכלום לא השתנה. אולי אפשר לשנות איזה קובץ במשחק כדי לשנות את ההגדרות של הSAFE MODE? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כי ניסיתי כמה וכמה והכל סתם חרטה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המשחק מאוד יפה עכשיו אני משחק בו קרוב לאיזה שעתיםם ואז קופץ לי מסך כחול בלי שרשום בו כלום ואז אני עושה ריסט ואז יש לי הודעת שגיעה בוינדוס הנה זאות הההודעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/17113.html פיפא http://www.gamershell.com/news/17105.html וורהמר
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם אמרו לי שFAR CRY ניראה הרבה יותר טוב עם מעבד 64 ביט ושיש איזה PATCH שמסדר את זה... ויש תמונות באתר של AMD של המשחק והוא באמת ניראה משהו אחר !! שמיים ושמש ומשהו בחל על הזמן !!! רציתי לדעת מה הקשר עכשיו בין מעבד לגרפיקה ??
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם נפל לכולם השרתים של call of duty כי ממש נראה לי שאיזה פורץ הפיל את כול השרתים בארץ של המשחק
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
הגעתי לשלב השני ששוטרים פורצים לבית וזורקים רימוני עשן..אני מגיע לדלת שהיא אומרת לי שאני צריך מפתח אבל אין לי מושג איפה המפתח נמצא...יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני וחברי הטוב התחלנו לשחק אחד נגד השני דרך משחקי רשת קטנים, בהתחלה במסנג'ר אחר כך טאקי ועוד. אבל מה, נמאס. בא לנו ללכת על משחקים יותר גדולים שאפשר לשחק איתם אחד נגד השני ברשת (גדולים כמו NBA LIVE, רק שהוא לא אוהב משחקי ספורט). אז אנא המליצו לי בבקשה על משחקים מגניבים שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך הרשת, גדולים וגם קטנים.. אבל לא קטנים מידי
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973992,00.html קראו את הכתבה, ההשקה הרישמית נדחית לנובמבר \:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני בשלב לפני האחרון בו אני צריך לזהות את הבוס הרע עם המזודה עם הוירוס ושני שכרי החרב שאיתו ( בעזרת המשקפת הטרמית ). אני אמור להכנס לחדר שמאחורי עם שתי מעליות שבו ולעלות לקומה העליונה עלמנת לחסל אותם,אבל אינני מצליח כלל להשתמש במעליות ( מקבל הודעה שהמעליות לא מחוברות למתח ). נסיתי לחפש איזה מתג הפעלה אך אינני מוצא. בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אתם מכירים פקודות שאפשר לרשום בקונסולה ? לדוגמא קוד שמראה את ה FPS ? (סתכלו בתמונה מתחת לזמן)
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מדובר במשחק אונליין - מלחמת טנקים גרפיקה סבירה (מזכיר את גרפיקה של קומנצ'י) בוחרים טנק 4 סוגי נשק לבחירה:מכונת יריה - פגזים - טילים - מוקשים שדה הקרב במרכז העיר יש לחסל את הטנקים בנוסף למסוק (קרציה לדעתי רק פוגם בהנאת המשחק) המנסה לשגר עליך טילים ואו זורק עליך פצצות מהאויר יש להיזהר מהמוקשים בכביש שמשחררים הטנקים האחרים (זמנם במשחק קצוב לאחר מכן הם נעלמים) כמו כן גם אתה יכול לשחרר מוקשים. יש להיזהר מהמסוק (רצוי לחסל אותו בהזדמנות הראשונה). לבחירתך 4 סוגי טנקים קל - מהיר אך פגיע מכל הארבעה בינוני - מהיר פחות אך חסין יותר (משורין) חצי כבד - איטי יותר אך ממוגן יותר כבד - האיטי ביותר אך החסין ביותר (כמובן שגם אותו ניתן לחסל) המלצות: החצי כבד שימוש בטילים מאד אפקטיבי נגד כל ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק SHELLSHOCK 67 וכשאני מנסה להכנס למשחק הוא רושם : DIRECT3D : ERROR ERROR 8876017C האם אני צריך לחכות לפאטצ רשמי או שזאת בעיה בכרטיס מסך או הדרייברים (כמו תמיד) יש לי RADEON8500...
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אנשים,התקנתי Far Cry ויש לי בעייה איתו..המשחק עולה מגיע לתפריט,אני בוחר במשחק חדש...יש את הסרטון ומיד אחרי הסרטון יש מסך שחור...אני לוחץ ENTER לראות אם המשחק מגיב בכלל והוא יוצא לי לווינדוס.. אם אני מנסה לדלק על הסרט ע"י לחיצה על ESC אז הסרט נתקע עד שאני לוחץ ESC ואז הוא מגיע בחזרה לווינדוס..מישהו יודע אוליי מה יכולה להיות הבעייה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של אומגה,WinXP Pro SP2 ,ואת המפרט אתם יכולים לראות בחתימה שלי...תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-