משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי שתספרו לי קצת על המשחק הזה והאם שווה לקנות אותו? (ואני מתכוון באמת לקנות... ) כמה הוא עולה? והאם מוכרים אותו עדיין הרבה למרות שהוא לא ממש חדש? וגם האם קשה להתקין אותו כדי לשחק ברשת עם התוכנה STEAM ו הכול?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מוזר, יש לי xp pro עם sp2
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
1. הפילטרים לא פועלים אצלי, בכל שאר המשחקים הם פועלים ובמשחק הזה לא, למה זה? אני משתמש בדרייברים אחרונים של אומגה. 2. לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט יוצא לדסקטופ ככה סתם, למה זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני צריך לשלם רק חודש אחד (חודש ראשון חינם) אבל אין לי כרטיס אשראי בין-לאומי וגם אין לי דרך להשיג אחד או להשתמש באחד של מישהו אחר. ראיתי באתר של WoW שיש דבר כזה GameCard ושאפשר להשיג אותו בחנויות. האם יש את זה בחנויות בארץ? ציטוט מן האתר - "I do not have a Credit or Debit card; how can I register to play World of Warcraft? There are Gamecards available in stores at this time. You can use one of these pre-paid Gamecards in order to register and use your account." http://www.wow-europe.com/en/support/billing.html
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המשחק ואני רוצה לדעת אם אני ואח שלי נוכל לשחק באותו זמן במשחק באינטרנט. והאם נוכל לשחק מ- IP שונה? תודה! אג"ב - אולי כדאי לפתוח דיון רשמי על BF2 כי אני רואה שלהרבה אנשים יש שאלות בקשר אליו...
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חברה קניתי את BF2 ומישחק באינטרנט פועל אבל ה SP לא,אני לוחץ START והוא יוצא לווינדוס מה הבעיה? [זה גירסת DVD]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי בעיה קטנה בsan andras ואני חושב היא קשורה לבאג במשחק... כשמשחקים העכבר אמור להראות את העולם שמזיזים אותו ואצלי הוא פשוט נתקע יענו לא זז ואי אפשר לראות את העולם וקשה לשחק ככה... לפעמים הוא חוזר לעצמו...( אז לא נראה לי שזה דרייבר) יש לי MX500 ולא התקנתי דרייבר אני עם זה של הווינדוס... מה אתם אומרים? באג במשחק או דרייברים? (אני ממש לא רוצה להתקין דרייברים כי איך שהעכבר מוגדר לי הוא טוב בדיוק לCS אז אולי יש פתרון אחר? מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הסונקר cue club על sp2 אני משחק עד לשלב שאני מכניס כדור לחור ואז זה יוצא..... ורושם הודעת שגיאה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קורס אחרי כמה דקות של משחק :-\ מישהו יכול בבקשה לעזור? :-\ לפני שבוע קניתי את המשחק ואני לא משחק
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הטובים של התקופה ההיא..
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://img36.echo.cx/img36/9206/10xg.png צילמתי תמונת מסך באמצע התקנה של GTA החדש.. התחלתי להתקין וזה הקפיץ לי את ההודעה:
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום , כשאני נכנס למשחק CS , CZ ואני לוחץ על אחד מהמספרים שבצד ימין של המקלדת המשחק יוצא ונותן לי את השגיאה הזאת : http://img230.echo.cx/img230/329/1236qn.jpg איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ניכנסתי לסינגל פלייר שם אבל משום מה זה הכניס אותי לסרבר...(לא של אנשים - אני חושב של בוטים) בכל מקרה ראיתי שזה די יפה והחלטתי לשחק שם... (צריך להשתלט על איזה דגל - לא יודע מה עושים שם) משהו מוכן להסביר לי איך אני רואה את עצמי על המפה ונגד מי אני ??? למה אני לא מבין שם כלום! איך נותנים פקודות לחברים שלי ואיך אני יודע עם מי אני ?ועל מי מותר לי לירות?? סליחה על השאלות הרבות זה פשוט שאני פעם ראשונה שאני משחק בבטלפילד (למרות שזה 2) מקווה שתענו לי על כולם בהרחבה תודה ביי
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני בשלבים התחלתיים/בינוניים במשחק (כבר נתקלתי בKohr-Ah במערכת של הסימביוטים), ומקריאות על המשחק ברשת הבנתי שגרסת הFreeWare שברשותי (The Ur-Quan Masters) אינה מכילה את קטע הסיום. אז השאלה שלי היא כזאת, אם יש פה מישהו ששיחק בגרסת הFreeWar: *האם היא מכילה את קטעי הסיום? וכמובן שאשמח לקבל קישור לגרסת AbandonWare/FreeWare זמינה להורדה ש*כן* מכילה את קטעי-הסיום, כי יהיה חבל לי לסיים את המשחק ולא לזכות לצפות בסיום. נ.ב. אם עוד לא שיחקתם במשחק הזה, שחקו בו. הוא מתגלה להיות אחד מהטובים בכל-הזמנים.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=86094 אם כן אז מתי.. קוראים למשחק JAWS משהו.. ואני תמיד חיכיתי למשחק בסגנון כזה. אם זה יוצא ל PC אז אפשר לדעת גם מתי?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להסביר לי על המכשיר xbox???
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להתקין את המשחק הכל הולך חלק עד הקטע שבו הוא מתחיל להעביר מידע ואז מופיעה השגיאה הבאה: מה עליי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן.. הורדתי את ה6 דיסקים של GTA SA עכשיו אני צריך עזרה.. איך מתקיינם אותם?! תודה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לאחר שהורגים את איש העורבים די בהתחלת המשחק נכנסים לחדר הורגים כמה חברה ואז צריך לקפוץ מעל איזה בור ואני ממש לא מצליח . כבר שאלתי את זה פה אבל לא עזרו לי אז אם מישהו יודע ממש בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מנסה לארח את חבר שלי, כדי ששנינו נוכל לשחק ב-Counter-Strike: Condition Zero, אך הוא מקבל הודעת שגיאה: LAN servers are restricted to local clients (Class C). כששיחקתי עם חבר אחר, הוא איכשהו סידר את זה. אני מבין שצריך פקודה כלשהי, אבל איזו? בבקשה עזרו לי - זה דחוף, אנו רוצים לשחק עכשיו! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אין לו קיצור דרך להסרה , והוא לא נמצא ברשימת הסרה/התקנה בלוח הבקרה.... האם קיימת תוכנה שתוכל למחוק אותו מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יכול לעשות לי טובה ולעשות PRINT SCREEN אני רוצה לראות את ההשוואה בין הכרטיס שלי לכרטיסים אחרים זה ה-PRINT SCREEN שאני עשיתי גרפיקה חרא אבל עדין כיף לשחק משחק בן ז************************* איזה סבבה זה להיכנס להאמר מזכיר לי קצת את בלק הוק דאון יש סינגל ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy http://gamecube.gamezone.com/news/04_08_04_10_38AM.htm כי שהייתי על התמונה היה כתוב screen shot for Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy חשבתי שהמשחק הוא גוף שלישי ???
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי וויכוח קטן עם חבר, אז אתם תכריעו ;D איזה משחק לדעתכם נראה טוב יותר, ומי ששיחק באחד מהם שיגיב איך הוא לדעתו. Juiced: GTR: [glow=red,2,300]Let's the fight begin !![/glow]
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-