העובדים והמנהלים בורים בדיוק כמו השאר וחושבים בדיוק כמו אנשים מבריקים כמוך - הכוונה מסתכלים על אלה שמעליהם בשכל ובסמכות ומאשרים מוצרים לכל אלה שלמטה הבורים.
תשאל כימאי או ביולוג מה בתאכלס קורה ואל תסתכל על המנהלים והעובדים שעובדים ומנהלים רק בשביל להרויח כסף, ואני לא אכנס אפילו לטבע האנושי שבו העצלנות גוברת על הדרך הבריאה לעולם.
יש הרבה דברים שקלטו ואף אחד לא עושה דבר בנדון שחיתות, שיעבוד בלה בלה בלה.... וזרוק לשם גם תזיהום.
ותוכאל נקודת מבט נוספת כי כמו שאמרתי זה עניין מאותגר אצל האוכלוסיה - חבר אגזוז ממנוע לפני 60 שנה ומנוע עכשוי לפה שלך ותראה איך אתה מת תוך חצי שעה משניהם.
כשיש פקק 10 מטר מחלון הבית שלך של שיירת מכוניות שכמעט עומדות במקום אתה לא אומר מילה, כשאני אפעיל רק שתי מנועים בתוך הבית שלי ואוציא תפליטה לחצר הבית אתה ישר תרוץ לכל ארגון אפשרי שרק ימנעו ממני להדליק תמנועים בבית, כי אתה תחשוב שזה מרעיל פתאום רק בגלל שהפליטה תעוף בחצר הבית. ומה השוני בין זה לרכבים בפקק ? אין שום שוני, רק פרספקטיבה אחרת בראשך האזרחי המורגל שפתאום יש לך 2 מנועים בחצר, מה זה צריך להיות ?! המוח המוגבל שלי לא רגיל למצב כזה איכסה פיכסה זה מציק לי. וזהו. רק חבל שמנועים מצידו השני של הבנין לא מציקים לך, הא אני יודע למה כי הם מסווים בתוך קופסאות על גלגלים.