משחקי האסטרטגיה הנודעים של חברת Sega וקטלוג הכותרים הטרי של Square Enix מוצעים למכירה בהנחות יפות, עבור מהירי ההחלטה שביניכם
אנחנו כבר רגילים לקבל מבצעים והנחות בחנות פלטפורמת ה-Steam בכל סוף שבוע, לפעמים כאלו שרלוונטיים ומעניינים יותר ולפעמים כאלו שפחות – ועכשיו נראה שסוף השבוע הנוכחי מספק לנו כמה הטבות שלא כדאי לתת להן ללכת לאיבוד לפני שהספקתם לבחון אותן.
סוף השבוע הזה מגיע בסימן הנחות על המשחקים של המפיצה Sega, כאמור, וגם על משחקיה של Square-Enix היפנית (וגם קצת בריטית, אחרי בליעתה של חברת Eidos לפני חצי עשור), וזה אומר שאתם מקבלים הזדמנות נוספת לרכוש את Deus Ex: Mankind Divided במחיר מציאה (לאחר שנפרצה הגנת הקבצים שלו והוא הופץ באופן פיראטי) של 18 דולר, וגם הזדמנות להשיג את Rise of the Tomb Raider המשובח בהנחת 60 אחוזים עם תג מחיר של 24 דולר, את Just Cause 3 במחיר של 15 דולר בלבד, את כל ששת פרקי העונה הראשונה של Hitman החדש בחצי מחיר, 30 דולר – וגם את כותר החשיבה והפאזלים המדליק The Turing Test ב-10 דולר, שהם חצי מהמחיר הרשמי.
מבחינת כותריה של Sega, לשחקנים מוצע דיל שקיבל את השם Make War Not Love 4 (כן, היו כבר שלושה כאלה בעבר, והם חלק ממיזם גדול יותר שמתנהל באתר הייעודי שבקישור הזה), וכולל הזדמנות לקנות את משחק האסטרטגיה והטקטיקה הנהדר Warhammer 40K: Dawn of War 2 עם כל ההרחבות ותכני ה-DLC שלו במחיר של 16 דולר, את משחק האסטרטגיה Company of Heroes 2 יחד עם כל תכני ההרחבה שלו ב-10 דולר בלבד, את משחק האסטרטגיה בתורות Endless Legend ב-7.5 דולר – ואת Total War: Warhammer המרענן בהנחה של 33 אחוזים, שמביאה את המחיר ל-40.2 דולר.
מעבר לכותריהן של שתי המפיצות הבולטות האלו, עוד כמה משחקים שנמכרים בהנחות הם כותר ההרפתקאות וההישרדות האפל Sunless Sea (שיורשו מתקרב בימים אלה ממש לגיוס כספים של 300,000 פאונד בריטי בקיקסטארטר) אשר מוצע ב-6.45 דולר שהם שליש מהמחיר המלא עבורו, כותר הפלטפורמה-פעולה-הישרדות המרהיב The Flame in the Flood שנוצר בידי חלק מהצוות אשר הביא לנו את BioShock נמכר ב-7.5 דולר, וגם Age of Empires II HD Edition האלמותי שממשיך לקבל עדכונים וחבילות הרחבה גם אחרי יותר מ-15 שנים – שמציע לכם הזדמנות להצטרף לחגיגה הנוסטלגית בעבור 5 דולר בלבד.
לקינוח, גם Grand Theft Auto 5 מוצע לרכישה בחצי מהמחיר המלא שלו, 30 דולר – אם אתם משתייכים במקרה לקבוצת המיעוט שאיכשהו נמנעה מלשחק בו עד היום.
כל המבצעים יהיו זמינים רק עד יום שני הקרוב, אז נצלו אותם בתבונה. גיימינג נעים!
אני פשוט מחכה שהמחירים יירדו ל-5$ או לכל היותר 10$ במקרים חריגים – ורק אז קונה.
אין ביקוש למשחקים של סגה…..הם נתנו גם משחקים חינם ו DLC למי שנרשם באתר "תעשו מלחמה לא אהבה"
התקופה שלהם מתה
https://www.makewarnotlove.com/