משחק המירוצים שהושק לקונסולות בסוף השנה שעברה יסיים מקצה שיפורים ארוך במיוחד בעוד כחודש מהיום, ויגיע גם אל עולם ה-PC עם הבטחה לתמיכה במאפיינים מתקדמים
Need for Speed המאותחל של EA Games הוא אחד הכותרים המעניינים ביותר שיגיעו למחשבים האישיים בחלק הראשון של שנת 2016 – וזאת למרות (וגם בגלל) שכבר הושק עבור הקונסולות בסוף השנה שעברה, תוך שהוא מקבל ביקורות קרירות יחסית, על אף הנסיון להחזיר את המאפיינים הבולטים של כמה ממשחקי הסדרה האהובים ביותר מהעבר.
כעת, במפיצה האמריקאית מצהירים שמשחק המירוצים השאפתני יושק לפלטפורמת ה-Origin שלהם ב-15 במרץ, כלומר בעוד קצת פחות מחודש מהיום. לצד מספר תמונות עדכניות, בחברה אישרו כי גירסת המחשב האישי תכלול אפשרות להרצה בקצבים של מעל ל-60 פריימים בשנייה, תמיכה ברזולוציות של עד 4K, תמיכה בהעברת הילוכים ידנית שלא הייתה קיימת בגירסאות הקונסולה (אך תתווסף גם אליהן), תמיכה במגוון הגאי משחק של חברות כגון Logitech, Thrustmaster ו-Fanatec ועוד. עד כה, זה נשמע לא רע בכלל.
דחייה של כמעט חצי שנה עבור הגירסה ל-PC, זמן קצר לפני ההשקה המיועדת, היוותה צעד מפתיע ובלתי שגרתי בתחום המשחקים בפרופיל גבוה, ואנחנו סקרנים מאוד לראות אילו שיפורים ניתנו למשחק בזמן הזה, ובעיקר עד כמה טוב הם ממומשים וכמה כל העניין הזה יוכל לשפר, אם בכלל, את דעתם של המבקרים והשחקנים בנוגע לתוצר הסופי. אם תרצו, זה עשוי להיות המבחן האולטימטיבי לגישה לפיה משחקי PC, שצריכים להיות מותאמים לחומרה מגוונת בכמה סדרי גודל ממשחקי הקונסולות, צריכים להגיע תמיד בעיכוב מסויים אשר יאפשר ללטש ולהתאים אותם בצורה ראויה באמת.
על מנת לחזק את העניין סביב הקאמבק של המשחק, ב-EA פירסמו גם סרטון משחקיות חדש וקצר אשר נראה לגמרי לא רע, ודואג להצהיר שכל מה שנראה על המסך הוקלט בהתבסס על המנוע הגראפי של הכותר (ולא על בסיס קובץ וידאו מוכן מראש), ומהווה ייצוג ממשי של המשחקיות הצפויה. מה דעתכם?
זמין רק באוריג'ין??? רציני?? יורים לעצמם ברגליים….
^ ובמה זה שונה מכל הכותרים של EA שיצאו בשנים האחרונות? לא ירו לעצמם לא ברגליים ולא בנעליים.