תמונות חדשות שמצאו את דרכן אל רשת האינטרנט מציגות את מכשירי הדגל החדשים מבית אפל וסמסונג
עונת ההכרזות על מכשירי הדגל החדשים של אפל וסמסונג מתקרבת, ותמונות חושפניות שלהם מודלפות לרשת בקצב הולך וגובר. אתמול פורסמו רצף תמונות של ה-iPhone 7 והיום עוד שניים – אחד של גרסת ה-Plus ועוד אחד מה-Note 7, האיטרציה האחרונה בסדרת הפאבלטים של סמסונג.
ה-iPhone 7 וגרסת ה-Plus שלו
סט התמונות של הגרסה הבסיסית של האייפון החדש (4.7 אינץ') מגיעות מהאתר של סטיב האמרסטופר, מקור הדלפות אמין. הן מציגות את חלקו הקדמי והאחורי של המכשיר וכן את כיסוי המגן שלו. בניגוד לשמועות מוקדמות, התמונות מבססות את העובדה שהעיצוב של האייפון הבא לא יהיה מהפכני, אלא קרוב ל-iPhone 6S, אם כי אלגנטי יותר. השינויים המרכזיים הם במיקום האנטנות, שבגרסה החדשה יימצאו בחלקו העליון והתחתון של המכשיר, והגדלתו של שקע המצלמה, מה שמרמז על שדרוגה הצפוי.
בתמונת המגן בולטת בהיעדרה כניסת האוזניות הסטנדרטית (3.5 מילימטר), עליה אפל ויתרה במטרה להפוך את המכשיר לדקיק עוד יותר, צעד שזכה לקיתונות של ביקורת מצד הצרכנים.
הגרסה הבסיסית של האייפון הבא
בנוסף, לאתר Weibo הועלו היום תמונות מודלפות חדשות של אחיו של ה-iPhone 7, גרסת ה-Plus של המכשיר (5.5 אינץ'). הפעם יש להתייחס אל המקור יותר בזהירות. לפי התמונות, נראה כי הוסר מתג ההשתקה שנמצא באופן מסורתי מעל כפתורי השליטה בעוצמת הקול. בגב המכשיר ניתן לזהות את ה-Smart Connector של אפל. התמונה של גב המכשיר מאששת את השמועה העיקשת על שתי מצלמות 12 מגה-פיקסל שאמורות להשתלב בדגם החדש.
גרסת ה-Plus הבאה של אפל
שני הדגמים, הבסיסי וה-Plus, עתידים להיות מוכרזים רשמית במסגרת הכנס השנתי של אפל שייערך כתמיד בתחילת חודש ספטמבר.
הדלפות גם מה-Note 7
תמונות חדשות של ה-Galaxy Note 7, הפאבלט של סמסונג והמכשיר שמתעתד להיות החזק ביותר שלה, גם הן הופצו היום באמצעות חשבון הטוויטר של האמרסטופר. התמונות מציגות את מסך ה-Edge הקמור של המכשיר, בגודל 5.8 אינץ', וכן את חיישן הרשתית שבו יעשה שימוש.
לפי השמועות, מחירו של המכשיר בארה"ב יהיה כ-900 דולר בקירוב, אבל עוד מוקדם להסיק מכך על תו המחיר באירופה. בכל אופן, ה-Note 7 יוכרז רשמית ב-2 באוגוסט.
ה-Note 7 עם המסך הקמור שלו
רק אני או שהנוט מזכיר גלקסי ס2 מקדימה