Google Reader
הרבה אנשים רוצים וצריכים גישה למקור חדשות כל הזמן, אבל כשהם נמצאים בעבודה או באוטובוס ואין גישה למחשב העניין הופך למסובך ומסורבל; Google Reader עושה עבודה דומה לPulse רק פחות ברורה למשתמש.
האפליקציה היא אחת מכמה מוצרי גוגל הוותיקים, הנותנת אפשרות לקבל בצורה נוחה וקלה עדכונים ומידע מהאתרים האהובים עליכם בעזרת RSS .
האפליקציה נראת קצת "מסורבלת" ולא נקייה לעין, אפשר לומר שגוגל הלכו על הקו הנקי והמזוהה מאוד איתם; מה שכן ניתנת האפשרות לשימוש בווידג'ט "גלילה" הנותן את כלל העדכונים האחרונים על גבי מסך הבית.
האופציה לשמור "מועדפים" ולסנכרן את הרשימות בעזרת חשבון Gmail נותנת לאפליקציה נקודות זכות, וכמו כן, ניתנת אפשרות לקבל הודעות Push על גבי שורת ההתראות – לפי בחירה (כמו ב Pulse); ניתן לקרוא את כל החדשות ע"י לחיצה על All Items וגם לבטל את הופעת האייקונים של אתרי האינטרנט (אופציה שלא כל כך ברורה מה שימושי בה), לצרף בלוגיםרשתות חברתיות ובחירת אתרים מתוך רשימות מוכנות מראש.
יתרונות: סנכרון עם חשבון גוגל, קבלת הודעות Push ישירות למייל או למחשב (בעזרת תוכנת Google Rader).
חסרונות: מראה פשוט מידי, אינו מציג תמונות מהכתבות באתרים.
Feedly
אפליקציה השואפת להיות Pulse, וכנראה שגם תהיה, עם עיצוב שלא היה מבייש אף אפליקציה מצליחה,עם תזרימי עדכוני RSS ועם ממשק שנראה כאילו נגנב ממגזין אופנה נחשק, תצוגת תמונות נוחה ואפשרויות שיתוף ברשתות חברתיות האפליקציה בהחלט יכולה להיות הטובה ביותר, אבל – יש מה לשפר.
הדבר החשוב ביותר באפליקציה שרוצה להראות את חותמה זה לא להזניח את הסביבה שלה, הווידג'ט המרכז את כל המידע למקום אחד נראה כאילו נבנה כדי לצאת מידי חובה, אין אופציית רענון,אין אפשרות למתוח אותו לגודל הרצוי, והכי חשוב אי אפשר למצוא אתרים לפי כתובת.
למזלה של האפליקציה קיימת אופציית הסנכרון עם Google Reader מה שכן נותן את האפשרות לשתף אתרי תוכן נוספים, ישראלים וכדומה.
יתרונות: עיצוב מדהים,נוח לשימוש – שימוש בווידג'ט.
חסרונות: חיפוש לא חופשי כמו הקודמים, ניתן לסנכרן אתרים לא מוכרים רק על ידי שימוש ב-Google Reader