סדרת ה-Note של היצרנית הסינית השאפתנית עתידה להשתדרג בחודש הקרוב
אנחנו עדיין לא בטוחים מתי יוצג רשמית מכשיר ה-Redmi Note 7 Pro של שיאומי, אבל יש סיכוי לא רע שכבר בתחילת הדרך יצפה לו יריב מעניין מאוד – מטעם היצרנית Meizu שקצת נעלמה לה ממרכז הבמה בתקופה האחרונה, אך רחוקה מלהרים ידיים ולוותר גם כשמדובר בקרב מול החברה שמגדירה מחדש שיאי עלות/תועלת כמעט בכל השקה.
סמארטפון ה-Meizu Note 9 ביקר בסוכנות התקינה הסינית TENAA, לקראת השקה רשמית אפשרית באמצע החודש, ושם קיבלנו אישור לכך שמדובר במכשיר ביניים שאפתני הכולל מסך 6.2 אינץ׳, שבב Snapdragon 675 מתומן מתקדם, מצלמה ראשית ברזולוציית 48 מגה-פיקסל (בהתבסס על חיישן הדור החדש – של סמסונג או של סוני), זוג כרטיסי SIM בתוספת חריץ עבור כרטיסי microSD וסוללת 3,900mAh נדיבה בתור קינוח.
אנחנו עדיין לא יודעים את כל הפרטים אודות ה-Note 9 של Meizu, אבל בהתבסס על מחיר ההשקה של ה-Meizu Note 8 לפני פחות מחצי שנה ניתן להעריך ולקוות כי מחירו של הדגם החדש לא יעלה על 1,500 יואן סיני, שהם כ-220 דולר – ואולי אפילו יעמוד על 1,300 יואן (190 דולר) שיהיו זהים למחיר הפתיחה בגלגול הקודם. בכל אופן, יש סיכוי טוב לכך שהמחיר של Meizu יהיה קרוב מאוד למחיר שתציג שיאומי עבור דגם ה-Snapdragon 675 הראשון שלה – מה שיספק לנו מירוץ ממנו נוכל להרוויח מחירים אטרקטיביים מאוד גם בשוק הישראלי המקומי שלנו.
מי הפייבוריט שלכם מבין הצמד הזה? בואו לספר לנו בתגובות – ואל תשכחו להמשיך לעקוב אחרינו לקבלת כל העדכונים בנושא.