חברת דל מרעננת את סדרת המסכים שלה, ה-Ultrasharp, עם מסך בגודל 27 אינץ' ובטכנולוגיית ה-InfinityEdge בעל גבולות דקים ביותר
מי שקנה בשנתיים האחרונות מסך דל Ultrasharp בגודל של 24 אינץ', מכיר את טכנולוגית עיצוב הגבולות של החברה, לה היא קוראת InfinityEdge – טכנולוגית עיצוב בה המסך מתוכנן עם גבולות דקים במיוחד, לעיתים דקים כל כך שקשה לשים לב אליהם, בעיקר בחושך.
כעת, עם הטכנולוגיה החדשה מגיע סוף סוף גם מסך Ultrasharp בגודל פיזי של 27 אינץ', אשר נחשף לראשונה בתערוכת CES וכעת באופן רשמי. המסך נושא רזולוציה של 2,560×1,440 (ובעל קנה מידה של 16:9), תדר רענון של 60Hz ומהירות תגובה של 8 מילי-שניות, בדומה לשאר המסכים בסדרה זו.
עוד מתהדר המסך בפאנל מסוג PLS (חלופה זהה ואיכותית לכל הדעות לפאנל ה-IPS המוכר יותר) בתדר של 8 ביט ובהירות של 350 קנדלה למטר רבוע, מה שמקנה לו 99% מסך מכלול הצבעים של תקן sRGB, גם כן בדומה לשאר מסכי ה-Ultrasharp.
על מנת להעניק פרופורציות לאלו אשר לא מכירים את העיצוב החדש, גודלם של גבולות המסך הינו 7.3 מילי-מטר בלבד, להוציא את הבאר התחתון הנושא אף הוא עובי מינימליסטי של 8.4 מילי-מטר בלבד. למסך זוג כניסות DisplayPort 2.0 (אחת מהן בתצורת מיני) ואף יציאה אחת מסוג זה, חיבור HDMI 1.4, מערך של ארבע יציאות USB 3.0 ויציאות קול.
נתוני המסך הופכים אותו למסך לעבודה גראפית מושלמת, ואף למסך גיימינג (סטנדרטי) מעולה. עבור גיימרים, או לצורך העניין – כל מי שזקוק למסך נוסף לידו, שילוב מסך נוסף או יותר מדגם זה יוצר אפקט תמונה כמעט רציפה בזכות הגבולות הדקים. מחירו של המסך צפוי ליהיות באזור ה-900 דולר (כ-3,600 ש"ח בהמרה ישירה).
מחיר מוגזם ביותר ואפילו לא 4k רק 2k qhd
עם מס של 36% המסך הזה יעלה בערך 5 אלף ובסכום הזה מביאים 27 ברזלוציית 4k