החנות הענקית מספקת לנו כמה הזדמנויות נוספות להתחדש במוצרי אחסון וציוד היקפי במחירים משתלמים ביותר – רגע לפני תחילתו של החודש הלוהט שכולל את בלאק פריידיי וסייבר מאנדיי
כרטיס האשראי שלנו עדיין מנסה לחזור לעצמו אחרי טירוף הרכישות של מיזם ה-Prime Day לשנת 2020, והנה עוד דילים מבית אמאזון האמריקאית נוחתים עלינו ומצליחים להפתיע לטובה – אתם מוזמנים לשקול התחדשות בגאדג'טים ומוצרי ציוד היקפי מגוונים ממש עכשיו, רק לפני שהמלאי יאזל ויעלם.
עכבר גיימינג חוטי קל משקל (69 גרם בלבד) מדגם Viper המעודכן של Razer (שימו לב כי קיים צפי למלאי החל מה-12 בנובמבר, נכון לרגע זה) זמין במחיר הבסיס הנמוך ביותר שלו, 39.99 דולר בלבד או 51.62 דולר כולל משלוח עד הבית, כלומר פחות מ-180 שקלים ביחד עם עמלת ההמרה הצפויה.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
לחצו כאן למעבר אל כל הדילים והמבצעים ב-HWzone
שעון חכם מדגם TicWatch S2 של חברת Mobvoi, עם מערכת ה-Wear OS של גוגל בתוספת מקלט GPS מובנה, מד דופק רציף, עמידות בתקן צבאי ועמידות בפני מים ואבק נמכר בתמורה ל-167.24 דולר כולל מע"מ ומשלוח לארץ – פחות מ-580 שקלים המהווים מחיר זול יותר גם מהדגמים הבסיסיים ביותר של אותה יצרנית אשר זמינים בשוק המקומי.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
מקלדת גיימינג מסוג Ornata v2 של Razer, עם מנגנוני לחיצה פסאודו מכאניים פרי פיתוח עצמי של החברה (שאמורים להעניק תחושה דומה למקלדות מכאניות אמיתיות תוך שימוש בממברנה, עם מחיר נגיש בהתאם) תהיה שלכם בתמורה למחיר סופי של 92.95 דולר שהם 320 שקלים לערך, לעומת מחיר מינימלי של 460 שקלים אותו תשלמו עבורה בחנויות בארץ.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
כונן NVMe בינוני, סביר ועדכני מדגם P2 של המותג Crucial, עם התבססות על שבבי QLC ומהירויות העברה של עד 2,400 מגה-בייט בשנייה, ירד למחיר הנמוך ביותר עד כה – 126.8 דולר כולל מע"מ ומשלוח לדגם בנפח של טרה-בייט אחד, כלומר 440 שקלים לערך כולל עמלת ההמרה של חברת האשראי שהם קיצוץ של כמאה שקלים לפחות לעומת המחירים של אותו דגם בשוק המקומי שלנו.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
דגם ה-500GB של כונן ה-WD Black SN750 האיכותי והמצליח יורד פעם נוספת אל המחיר הנמוך ביותר – 62.99 דולר בלבד לדגם ללא גוף קירור, או 72.52 דולר שהם 250 שקלים לערך ביחד עם עלות המשלוח.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
רוצים כונן NVMe זריז במחיר משתלם עוד יותר לנפח של חצי טרה-בייט? ה-A80 של חברת Silicon Power שמתבסס על בקר ה-E12 המוכר מבית Phison יהיה שלכם בתמורה ל-67.35 דולר כולל משלוח, או פחות מ-235 שקלים ביחד עם עמלת ההמרה המוערכת.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
עכבר Basilisk X HyperSpeed אלחוטי של Razer עם חיישן אופטי בדיוק של עד 16,000DPI וחיי סוללה של עד 450 שעות עם סוללת AA יחידה יהיה שלכם בתמורה ל-52.88 דולר שהם מעט פחות מ-185 שקלים – כאשר המחיר הישראלי מתחיל ב-270 שקלים.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
אוזניות גיימינג חוטיות נאות ומתקדמות מדגם Razer Kraken Tournament Edition, בגוון שחור ובמארז הכולל בקר DAC חיצוני ייעודי בחיבור USB, זמינות בתמורה למחיר סופי של 75.38 דולר שהם 260 שקלים – בהשוואה ל-345 שקלים ויותר בחנויות ישראליות למיניהן.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
שעון מסוג TicWatch C2 Plus, בגוון שחור או בגוון מוזהב, יהיה שלכם בתמורה ל-194.78 דולר הכל-כולל-הכל, כלומר 670 שקלים לערך לעומת 940 שקלים ומעלה שיעלה לכם ה-TicWatch C2 הסטנדרטי בארץ.
העכבר שווה את המחיר. משתמש בו ומרוצה.
תודה יונתן.
איך אתה מוצא את המוצרים דרך החברה המקורית?
כשאני עושה חיפוש למוצר, אני מוצא בעיקר מוכרים פרטיים.
איך אפשר לדעת כמה זמן האחריות?
יש הערכה למשך כמה זמן יהיו המבצעים?