ה-Vigor 2110n של חברת DrayTek הוא נתב אלחוטי התומך בתקן 802.11n (תקן N) וכולל 4 יציאות קוויות של 100Mbps וכניסת USB אחת. ממשק ה-USB של נתב זה תומך בחיבור של דיסק חיצוני, מדפסת או מודם סלולרי.
האפשרות לחבר לנתב מודם סלולרי מאפשרת לגבות את החיבור הקווי הסטנדרטי בחיבור סלולרי ובכך להבטיח את שרידות הקישוריות אל רשת האינטרנט. במקרה ואין במקום בו מותקן הנתב אפשרות לחיבור אינטרנט קווי, החיבור הסלולרי יכול להוות אלטרנטיבה.
בנוסף, כולל ה-Vigor 2110n שרת VPN מובנה המאפשר לחבר לרשת המקומית מחשבים ורשתות מרוחקות באופן שקוף, תוך שימוש בפרוטוקולי אבטחה חזקים.
ה-2110n הוא אחד מסדרה של נתבים במשפחת ה-Vigor 2110 הכוללת שלושה חברים. פרט ל-2110n, ניתן למצוא במשפחה את ה-2110 שהוא נתב קווי בלבד ואת ה-2110Vn הזהה בתכונותיו לנתב הנסקר, אך כולל גם תמיכה בשני קווי VOIP.
כל התכונות המוזכרות, בנוסף למחירו הגבוה (כ-1000 שקלים), הופכים אותו לנתב המיועד בעיקר לעסקים קטנים שעבורם האפשרות לחבר אתרים מרוחקים והחשיבות של חיבור קבוע ורציף לרשת האינטרנט, הם קריטיים.
חברת DrayTek
חברת DrayTek, שהוקמה לפני כ-13 שנים, היא חברה טיוואנית המתמחה בפיתוח ויצור של מוצרי תקשורת מתקדמים לעסקים קטנים ובינוניים. מוצרי החברה ידועים באיכותם והיא זוכה להצלחה גדולה, בעיקר באירופה, שם יש לה משרד מכירות (גרמניה).
מוצרי DrayTek בארץ מיובאים ומשווקים באמצעות חברת ווסטיקום (Westicom) יבואנית בתחום ציוד תקשורת. החברה מייבאת את ליין המוצרים המלא, והמוצרים משווקים בעיקר מול המגזר העסקי.
לביא – ביקורת מקיפה
מי יתן ונזכה לראות עוד ביקורות כאלו בקרוב.
סקירה מצוינת
כמו כול הסקירות שלך ,מצוין,ומהנה לקריאה
1000 שקל ולא תומך בGIGA
WTF
מעולה כרגיל
ל-3-צודק. אבל יש לו תוספות
כפי שהבנתי שלביתיים אין:כמו vpn , חסימת תוכן , הגבלות למינהם …
5.
חסימת תוכן יש גם בנתבים ביתיים , אצלי ב
NETGEAR DG834NU אפשר לחסום תוכן לפי מילים מסוימות שאני מקליד בנתב .
DIR-655 מהיר יותר תומך
ב swithc-G ו G לכיוון האינטרנט. בעל תכונות רבות ועולה פחות !!!
WTR610N בלי לחשוב פעמיים
במידה ומדובר בסכומים כאלה …
ל-8-זה בכלל לא אותו מוצר
.9
תסביר למה אתה מתכוון ,
אני לא רואה שום פרמטר שבו הראוטר הנל טוב הWRT610N …
10
VPN , סינון תוכן ברמת האפליקציה(לא URL !!), יכולות אבטחה נוספות וכו'…