עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש.

אני צריך מחשב חייתי לעבודות כגון : 3D rendering , תוכנות של עיצובים מכניים וגרפיקות , בניית מודלים מכניים , מכטרוניקה. אני רוצה משהו שיוכל להריץ את כל התוכנות האלה ללא בעיה וללא כאבי ראש, בניתי מפרט ב KSP יצא לי 24 אלף, האם זה הסכום שנחוץ להוציא בהתחשב בתוכנות ובסטנדרטים של היום? האם יש דרך להועיל\לשפר\להוזיל ? אני מחפש משהו שישרת אותי ואת האינטרסים שלי קדימה ולא לחפש מחשב חדש עוד שנה. לא צריך אורות, מבחינתי שיהיה בקופסה קומפקטית ואסטטית, לא מעניין גיימינג, מעניין ביצועים.  המפרט:

https://ksp.co.il/web/item/16014

מעבד אינטל Intel Core i9 14900KS 3.2GHz 36MB Cache s1700 - Box   מק"ט KSP: 296322 ₪2,920

קירור נוזלי למעבד 12 ס''מ Asus ROG RYUJIN III 360 ARGB White Edition Liquid CPU Cooler - צבע לבן מק"ט KSP: 268218 ₪1,929

לוח אם ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI Intel LGA1700 Z790 DDR5    מק"ט KSP: 244590 ₪1,599

זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws S5 2x48GB DDR5 5600Mhz CL40   שתי יחידות של 1,590 ש''ח  מק"ט KSP: 293826 ₪3,180

כרטיס מסך MSI RTX 4090 VENTUS 3X 24GB E OC GDDR6X    מק"ט KSP: 304493 ₪9,190

כונן SSD פנימי T705 4TB PCIe Gen5 NVMe M.2 מבית Crucial   מק"ט KSP: 308363 ₪2,989

כונן קשיח Western Digital Red Pro 18TB 512MB Sata III WD181KFGX   מק"ט KSP: 203953 ₪2,250

מערכת הפעלה Microsoft Windows 11 Professional 64Bit - בשפה העברית - גרסת Retail   מק"ט KSP: 203927 ₪899

נערך על-ידי aEmpR
לינק

פורסם

היי ולד מ TMS

תוכל לענות על השאלון 

באופן כללי פחות ממליץ לך על מעבדי I9 של דור 14 

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להוציא מעל 20 למחשב שיספק את צרכיי, רשמתי בפוסט למה אני צריך, מעוניין באריזה קומפקטית ואסטטית כמובן שיהיה אפשר ךשדרג, חשוב מאוד שיהיה שקט, ורוצה לוח אם מודרני שלא יהיו לי בעיות עםפ חיברוים

פורסם

באיזה תוכנות מדובר בתכל'ס ?

בלי לציין ולפרט מה התוכנות, שלעיתים מצריכות חומרה מנוגדת,

המפרט הוא לא מעבר ל"הכי וואו מכל דבר".

יעני, סתם זריקת בסף לאוויר.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים