haim_egm פורסם אוגוסט 8 Share פורסם אוגוסט 8 כרגע יש לי עכבר של לוג'יטק (G600 עם 10 כפתורי מאקרו) שמופעל באמצעות Logitech gaming software. ניסיתי לחבר הגה של לוג'יטק G29 והייתי צריך להתקין G-HUB. ה G-HUB הדפוק מנטרל LGS וחלק גדול מהאפשרויות שקיימות ב LGS (הצבת כפתור מקרו ספציפית לאפליקציה) לא קיימות שם... אחרי הסרת ה G-HUB הכל חזר לעבוד. -האם באופן כללי ניתן להפעיל הגה של לוג'יטק ללא ה G-HUB הדפוק? -האם ניתן להפעיל/להפסיק את ה G-HUB הדפוק תוך כדי עבודה או לנטרל אותו כדי שה LGS יעבוד? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
haim_egm פורסם אוגוסט 25 מחבר Share פורסם אוגוסט 25 חיפשתי קצת והבנתי כי זה בלתי אפשרי (חוץ אולי מלכתוב פאטצ' לווינדוס....) והתוצאה של הטימטום הזה הייתה החזרת ההגה של לוג'יטק ורכישתThrustmaster TMX (יקר יותר אך שווה לי יותר מכל ההתעסקות המפגרת של לוג'יטק). לפני כ 15 שנה לוג'יטק הייתה ממותגת כחברה שיצרה מוצרים מאוד מתקדמים ולא ממש זולים, לא עוד... יש לי G850 שלהם שלא מזוהה ע"י WIN11, חיפוש באתר המפגר שלהם לא מוצא דרייוור (מביא לדף חצי ריק...). לא נראה כי אקנה איזשהו מוצר שלהם בעתיד. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
הצטרפ/י לדיון
אתה מגיב כאורח. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.