ROG-STRIX-Z390 מתחיל לעשות בעיות, מחפש מחליף. - עמוד 5 - אוברקלוקינג וקירור - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

ROG-STRIX-Z390 מתחיל לעשות בעיות, מחפש מחליף.

ha
 Share

Recommended Posts

• תגובות 65
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

משתתפים בולטים בדיון

תמונות מצורפות

תודה, צודק. הדרייוורים שהורדתי ל DOK היו ל WIN10 כמובן...

תודה על הלינקים. קיבלתי עוד מספר תשובות דומות בפורום של MSI (https://forum-en.msi.com/index.php?threads/starting-under-voltage-with-z790-a-max-wifi-bios-cant-find-a-guide-for-this-bios-version.400172/#post-2274418) ואנסה לבדוק זאת הסופ"ש.

ותודה רבה על העזרה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר...

לא מצליח להעלות תמוונות...

נכון להיום הצלחתי להגיע ל 5.4 בכל ה P- בטמפרטורה של 89 מעלות עם הורדת מתח של 0.15 וולט. 

בדקתי השבוע את הלוח אם עם כרטיס ווידאו מורכב בחריץ ואכן הוא חוסם את המאוורר😠  לא ניתן להרכיב את הגוף שיפנה הצידה כך שהאופציות שלי הן מים או להרכיב את הגוף שיפנה את זרימת האוויר כלפי מטה (ולא בטוח כמה זה יעזור).

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ליהנות  מהדרך זה דבר מאוד חשוב  ואין ספק שאתה מאוד נהנה מהדרך.

להבא ,קח בחשבון שהרכבת מחשב בחנות מקצועית שיודעת את העבודה עולה 100-200 ש"ח .  תלוי במקורות החלקים . 

https://www.youtube.com/watch?v=3zQiSEAnPY8

תבדוק . נראה שהוא לא סימטרי , אולי הרכבת הפוך . 

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

עדיין לא מצליח להעלות ...

אין לי בעייה להרכיב את המחשב במעבדה אבל קשה לי להבין לשם מה. בסופו של דבר, הרכבה של מחשב מודרני היא דיי טריוויאלית. לי בתור מישהו לא מתמחה אולי יקח יותר זמן אך גם אני וגם המעבדה נעשה את אותו הדבר.

ציטוט של yoavke

תבדוק . נראה שהוא לא סימטרי , אולי הרכבת הפוך . 

הרכבתי בדיוק כמו בסרטון.

פירקתי והרכבתי שוב והפעם שהוא שואב מאחורי המארז פולט קדימה, עובד בסדר. מה שזה אומר שהמאווררים העליונים יצטרכו לעבוד בפינוי האוויר בזמן שהמאווררים הקדימי/אחורי יצטרכו להכניס אוויר. (כרגע אני עובד עם לוח מונח על השולחן....) לא בטוח כנמה זה טוב....

ב Cinebench אני מגיע ביציבות ל 1652 fps עם הורדת מתח של 0.15 וולט. ההספק (הכללי) הנצרך הוא כ 320 וואט (בסביבות ה 270 למעבד) והטמפרטורה המקסימלית ל 93 (וזו ה Thornal point אצלי)

אני מנסה הורדת מתח של 0.2 וולט (הספק כללי הנצרך של כ 290 וואט) אך המחשב קורס ב Cinebench אחרי שתי דקות.

רעיונות איך לפתור את זה.

לשנות את מכפלת ה AVX?

להגביל את המכפילים ל 54?

ד"א, לא מצליח למצוא איך מחזירים את זה אבל כרגע ללא עומס המעבד רץ ב 5.5 גיגה. איך מחזירים את זה שללא עומס יוריד את התדר?

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...

בעיה מוזרה.

המחשב עבר בדיקה ב Cinebench והכל בסדר אבל כשאני מנסה להתקין FORZA 5 אני חוטף BSD אחרי 10 דקות של ההתקנה.

זה קשור להאצה של המעבד או שצריך להסתכל גם בכיוונים אחרים (זיכרון)? ההתקנה טוחנת את המעבד ל 100% ללא מעט זמן.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

×   התוכן שהודבק הוא עם עיצוב.   הסר עיצוב

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר אוטומטית.   נקה הכל

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• צור חדש...