yoavke פורסם אוגוסט 2 Share פורסם אוגוסט 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
haim_egm פורסם אוגוסט 6 Share פורסם אוגוסט 6 תודה, צודק. הדרייוורים שהורדתי ל DOK היו ל WIN10 כמובן... תודה על הלינקים. קיבלתי עוד מספר תשובות דומות בפורום של MSI (https://forum-en.msi.com/index.php?threads/starting-under-voltage-with-z790-a-max-wifi-bios-cant-find-a-guide-for-this-bios-version.400172/#post-2274418) ואנסה לבדוק זאת הסופ"ש. ותודה רבה על העזרה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ha פורסם אוגוסט 30 מחבר Share פורסם אוגוסט 30 לא מצליח להעלות תמוונות... נכון להיום הצלחתי להגיע ל 5.4 בכל ה P-Core בטמפרטורה של 89 מעלות עם הורדת מתח של 0.15 וולט. בדקתי השבוע את הלוח אם עם כרטיס ווידאו מורכב בחריץ ואכן הוא חוסם את המאוורר לא ניתן להרכיב את הגוף קירור שיפנה הצידה כך שהאופציות שלי הן קירור מים או להרכיב את הגוף קירור שיפנה את זרימת האוויר כלפי מטה (ולא בטוח כמה זה יעזור). ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
yoavke פורסם אוגוסט 30 Share פורסם אוגוסט 30 ליהנות מהדרך זה דבר מאוד חשוב ואין ספק שאתה מאוד נהנה מהדרך. להבא ,קח בחשבון שהרכבת מחשב בחנות מקצועית שיודעת את העבודה עולה 100-200 ש"ח . תלוי במקורות החלקים . https://www.youtube.com/watch?v=3zQiSEAnPY8 תבדוק . נראה שהוא לא סימטרי , אולי הרכבת הפוך . ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ha פורסם אוגוסט 31 מחבר Share פורסם אוגוסט 31 עדיין לא מצליח להעלות תמונות... אין לי בעייה להרכיב את המחשב במעבדה אבל קשה לי להבין לשם מה. בסופו של דבר, הרכבה של מחשב מודרני היא דיי טריוויאלית. לי בתור מישהו לא מתמחה אולי יקח יותר זמן אך גם אני וגם המעבדה נעשה את אותו הדבר. ציטוט של yoavke תבדוק . נראה שהוא לא סימטרי , אולי הרכבת הפוך . הרכבתי בדיוק כמו בסרטון. פירקתי והרכבתי שוב והפעם שהוא שואב מאחורי המארז פולט קדימה, עובד בסדר. מה שזה אומר שהמאווררים העליונים יצטרכו לעבוד בפינוי האוויר בזמן שהמאווררים הקדימי/אחורי יצטרכו להכניס אוויר. (כרגע אני עובד עם לוח מונח על השולחן....) לא בטוח כנמה זה טוב.... ב Cinebench אני מגיע ביציבות ל 1652 fps עם הורדת מתח של 0.15 וולט. ההספק (הכללי) הנצרך הוא כ 320 וואט (בסביבות ה 270 למעבד) והטמפרטורה המקסימלית ל 93 (וזו ה Thornal point אצלי) אני מנסה הורדת מתח של 0.2 וולט (הספק כללי הנצרך של כ 290 וואט) אך המחשב קורס ב Cinebench אחרי שתי דקות. רעיונות איך לפתור את זה. לשנות את מכפלת ה AVX? להגביל את המכפילים ל 54? ד"א, לא מצליח למצוא איך מחזירים את זה אבל כרגע ללא עומס המעבד רץ ב 5.5 גיגה. איך מחזירים את זה שללא עומס יוריד את התדר? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
haim_egm פורסם ספטמבר 8 Share פורסם ספטמבר 8 בעיה מוזרה. המחשב עבר בדיקה ב Cinebench והכל בסדר אבל כשאני מנסה להתקין FORZA 5 אני חוטף BSD אחרי 10 דקות של ההתקנה. זה קשור להאצה של המעבד או שצריך להסתכל גם בכיוונים אחרים (זיכרון)? ההתקנה טוחנת את המעבד ל 100% ללא מעט זמן. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.