בעיה עם MegaRAID SAS9260-8i שאינו עובד (אף פעם לא ממש עבד...) - אמצעי אחסון - HWzone פורומים
adplus-dvertising
עבור לתוכן
  • צור חשבון
  • מי אנחנו?

    שלום אורח/ת!

     
    שים לב - על מנת להשתתף בקהילה שלנו, להגיב ולפתוח דיונים חדשים, עליך להצטרף כחבר רשום.

    החברים שלנו נהנים מיתרונות רבים, כולל היכולת להשתתף בדיונים, להנות מהגרלות ומבצעים לחברי האתר, ולקבל מידי שבוע את התכנים הבולטים שלנו ישירות במייל.

    לא אוהבים שמציקים לכם במייל? ניתן להירשם לאתר אך לוותר על הרישום לעידכוני המייל השבועיים.

בעיה עם MegaRAID SAS9260-8i שאינו עובד (אף פעם לא ממש עבד...)


ha
 Share

Recommended Posts

לפני כשנתיים קניתי את ה MegaRAID SAS9260-8i כדי לבנות שני מערכי RAID0 עם הקשיחים הישנים שלי (2*3 ו 2*4). ניסיתי להתקין אותו על המערכת החדשה שלי (ROG-STRIX-Z390) והוא אף פעם לא עבד כמו שצריך, התוכנת שליטה שלו היא דף HTML מחורבן שחצי מהזמן לא זיהה את הדיסקים. המערכת החדשה שלי לא הייתה ממש בשימוש כך שהוצאתי את הכרטיס והחלפתי אותו בכרטיס RAID 4 ערוצים פשוט אחר.

השבוע ניסיתי להרכיב אותו שוב ושוב התחילו הבעיות, בהתחלה ה WIN10 לא זיהה אותו (בעיה שנתקלתי בעבר שנפתרה ע"י החלפת הסלוט) ואחרי מספר ניסיונות הכרטיס התחיל סתם לצפצף עד שפשוט העפתי אותו.

-יש משהו שניתן לעשות איתו או פשוט להשליך אותו?

-ישנו כרטיס מומלץ במחיר של 100-150 ש"ח? מה שחשוב לי הוא אמינות/יציבות ומהירות העברה גבוהה, לא הרבה יותר מזה (הדיסקים ישמשו לאחסון סרטי 4K)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

×   התוכן שהודבק הוא עם עיצוב.   הסר עיצוב

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר אוטומטית.   נקה הכל

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
  • צור חדש...

בראש החדשות:

חדש באתר