עבור לתוכן

מפרט לעריכת ווידאו - 2500ש"ח, יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

שלום.

נתחיל בכך שהמחשב לא דורש דיסק קשיח, יש כבר דיסק 500 והוא מספיק לאדם שישתמש בו.

הכרטיס לכידה PciEx עובר גם כן מהמחשב הישן.

וכעט למפרט:

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו (רינדור)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות: Pinnacle Studio HD

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HD

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח וצורב, עכבר ומקלדת

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חיפה, אם לא אז TMS נתניה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה) ספק איכותי, לתקציב(לא ג'נרי) ומארז סביר, בסגנון הLuxo של ג'יגבייט.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?במידה מסויימת , כרטיס מסך, זיכרון

נערך על-ידי MrHicUp

פורסם

מעבד:

[..] INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY ₪842

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H77M-D3H ₪449

זיכרון:

[..] CORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 ₪390

מארז:

[..] GIGABYTE LUXO GZ-G1 (120mmX2) w/o PSU ₪209

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪334

קרור למארז:

[..] ARCTIC COOLING 120mm F12 PWM CO ₪82

[דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 7200.14 500GB SATA3 - שלוש שנות אחריות ! - זמין במלאי ₪275

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪80

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2661

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

לפי המוכר לי PINNACE יודעים לעשות האצת חומרה מכרטיסי המסך של NVIDIA. אבל זה כבר מחוץ לתקציב.. לא הייתי הולך עם GPU זול כי פשוט אין לו יתרון על פני מה שכבר קיים במעבדי דור 3-4 של אינטל.

הוספתי את הכונן הקשיח למרות שטענת אחרת. חייבים שני כוננים פיזים לפחות בעמדת העריכה.

ניתן לחסוך עוד: רק סטיק זיכרון אחד של 4 ג"ב יוריד כ 200 ש"ח ושימוש ב- I3-3220 יוזיל ב 350 ש"ח נוספים. ככה גם מתפנה תקציב לכרטיס מסך בסגנון gtx650 שעולה באזור ה 600 ש"ח.

עד כאן

פורסם
  • מחבר
על איזה כרטיס לכידה מדובר?

57ov.jpg

Uploaded with ImageShack.us

- - - תגובה אוחדה: - - -

[דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 7200.14 500GB SATA3 - שלוש שנות אחריות ! - זמין במלאי ₪275

לא צריך דיסק קשיח לבקשת הבחור כאמור..... אז אפשר לחסוך אותו ולהשקיע במשהו אחר.

חוץ מזה אני לא רוצה לרכוש מIQPC, אבל בכול אופן תודה, אפשר הצעה מTMS ?

נערך על-ידי MrHicUp

פורסם

אפשר עוד להוזיל את המפרט אם הייתי מכניס את המארז שציינת ולוח אחר, אך אני מעדיף באנדל עם ספק חזק ואיכותי יותר.

בבקשה עם חריגה של כמה שקלים, כולל כרטיס מסך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪783

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-H77M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪432

מארז:

באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪385

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪650

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2588

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2537 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/xwfp98zc

נערך על-ידי idanmal

פורסם

רק שכחת את הספק :s0403: .

ואני עדיין טוען - אם הוא מתכוון להשתמש במחשב כתחנת עריכה בשימוש כבד - הוא חייב יותר מכונן HDD פיזי אחד.

נערך על-ידי Mike_IL

פורסם

לא שכחתי ספק, הספק מגיע בבאנדל מארז וספק, שים לב.

פורסם
  • מחבר

ואני עדיין טוען - אם הוא מתכוון להתשמש במחשב כתחנת עריכה חשימוש כבד - הוא חייב יותר מכונן HDD פיזי אחד.

מסכים אתך, אני גם אמרתי זאת לבחור שמעוניין בקניית המחשב.

ייתכן וישנה את דעתו...

פורסם

אני בכלל הייתי ממליץ על הוספת SSD, אך זהו התקציב.

פורסם
  • מחבר

OK, התפתחות: מוסיפים דיסק קשיח.

מבקש 1TB שלא ישחט את מסגרת התקציב שגם כך הוחלט לפרוץ אותה.

אני בכלל הייתי ממליץ על הוספת SSD, אך זהו התקציב.

לגבי זה? נאאאאאאאאאאאאא , נראה לי יזרקו אותי מהמדרגות.... :biglaugh:

פורסם

איזה קשיח יש לו?

פורסם

בהתייחס למפרט האחרון של עידן:

- לוח האם הזה די מיותר, יש את הלוח הזה שמבוסס אותה ערכת שבבים, נותן יותר ועולה איזה 50 ש"ח פחות.

- עד כמה CUDA נותן בוסט לפינאקל? כי במידה והוא לא משמעותי, בהחלט ניתן ללכת על כרטיס כמו HD5670 (הדגם הספציפי הזה). בכמעט 400 ש"ח שחסכנו כאן, ניתן לנצל על מעבד חזק יותר שהוא בעדיפות ראשונה (כמו i5-3470 שכולל תדר בוסט גבוה יותר) ו/או כונן SSD בנפח 120 ג'יגה או כונן קשיח של טרה.

- בכללי, אמליץ להוסיף מאוורר נוסף למארז. במידה ותוספת הביצועים שיתן ה-GTX560 תהיה גדולה וקנייתו תהיה כדאית, אמליץ בחום להוסיף עוד כמה שקלים ולקחת את הבאנדל הזה למשל, שכולל מארז איכותי ומאוורר יותר, ויותר חשוב ספק כח חזק יותר (אומנם לא בתקן 80+, אבל איכותי יחסית עם יותר אמפרים על 12V). לשים ספק 400 עם מרובע ליבה, GTX560, כרטיס טלויזיה וכנראה תוספת של מספר כוננים בעתיד וזיכרון יכול לקצר את חייו בלא מעט.

פורסם
  • מחבר
בהתייחס למפרט האחרון של עידן:

- לוח האם הזה די מיותר, יש את הלוח הזה שמבוסס אותה ערכת שבבים, נותן יותר ועולה איזה 50 ש"ח פחות.

- עד כמה CUDA נותן בוסט לפינאקל? כי במידה והוא לא משמעותי, בהחלט ניתן ללכת על כרטיס כמו HD5670 (הדגם הספציפי הזה). בכמעט 400 ש"ח שחסכנו כאן, ניתן לנצל על מעבד חזק יותר שהוא בעדיפות ראשונה (כמו i5-3470 שכולל תדר בוסט גבוה יותר) ו/או כונן SSD בנפח 120 ג'יגה או כונן קשיח של טרה.

- בכללי, אמליץ להוסיף מאוורר נוסף למארז. במידה ותוספת הביצועים שיתן ה-GTX560 תהיה גדולה וקנייתו תהיה כדאית, אמליץ בחום להוסיף עוד כמה שקלים ולקחת את הבאנדל הזה למשל, שכולל מארז איכותי ומאוורר יותר, ויותר חשוב ספק כח חזק יותר (אומנם לא בתקן 80+, אבל איכותי יחסית עם יותר אמפרים על 12V). לשים ספק 400 עם מרובע ליבה, GTX560, כרטיס טלויזיה וכנראה תוספת של מספר כוננים בעתיד וזיכרון יכול לקצר את חייו בלא מעט.

אשמח למפרט לפי המלצותיך, תודה.

פורסם

לשם כך צריך לבדוק איזו תוספת ביצועים יקבל פינאקל מכרטיס של אנוידיה (כלומר תמיכה ב-CUDA), עד כה לא מצאתי תשובה חד-משמעית לצערי.

פורסם
  • מחבר
לשם כך צריך לבדוק איזו תוספת ביצועים יקבל פינאקל מכרטיס של אנוידיה (כלומר תמיכה ב-CUDA), עד כה לא מצאתי תשובה חד-משמעית לצערי.

מי כן יודע? עד כמה ההבדלים עשויים להיות משמעותיים , האם זה כזה חשוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים