עבור לתוכן

חווית קניה של סלולרי בחנות דים פון

Featured Replies

פורסם

קניתי מכשיר סלולרי מאחת החנויות המובילות בזאפ - דים פון והחלטתי לספר לכם על חווית הקנייה.

רכשתי sony ericsson k850i ועוד באותו היום המכשיר נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות תיקנו לי אותו ולאחר שאספתי אותו, שוב לאחר מספר שעות הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי שוב תיקנו לי אותו ושוב הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות שוב בפעם השלישית בטענה שמכרו לי מכשיר דפוק. אמרו לי שישלחו אותו למעבדת היצרן ושאז זה יהיה בטוח בסדר. חזרתי עוד באותו השבוע רק כדי לגלות שהם לא שלחו אותו אלא תיקנו אותו בעצמם. למרות זאת לא התלוננתי כי חשבתי שאי אפשר לטעות 3 פעמים אבל טעיתי ושוב באותו היום המכשיר פסק לעבוד. בפעם הרביעית אכן שלחו אותו למעבדת החברה וחיכיתי שבועיים לתיקון אבל גם זה לא עזר והמכשיר שוב פסק לעבוד. חזרתי לחנות בפעם החמישית!! הם לקחו ממני את המכשיר והכריזו עליו כדפוק ואמרו לי לבחור מכשיר אחר. בחרתי. וכשבאתי לקחת אותו בעליה של החנות ריטה אמרה לי שאני יכול לקחת מכשיר אחר אבל היא מורידה לי 500 ש"ח על כך שהחזרתי מכשיר יד שניה!! טענתי כי לא יכול להיות שתמכרי לי מכשיר דפוק. תטרטרי אותי במשך חודשיים וגם תיקחי לי 500 ש"ח על ה"תענוג" כל ויכוחי עם ריטה לא הואילו. הם סירבו להחזיר לי את כספי וגם השאירו את המכשיר אצלם! וגם את הכסף!!! כמובן שתבעתי אותם וכמובן שגם זכיתי בתביעה. ולאחר כמעט שנה מיום הקניה קיבלתי את כספי בחזרה פלוס כמעט חצי מעלות המכשיר כפיצוי על עוגמת הנפש. חשוב לציין שבמשך כל הזמן הזה הם החזיקו גם במכשיר וגם בכסף כי שילמתי במזומן. פשוט לא יאמן כמה חוצפה יש לאנשים. עוד יאמר כי במשך כל התהליך החברה התנהגה בצורה מבישה ומגעילה כשהאשימה אותי אשמות חסרות שחר שאני דפקתי את הטלפון וגם הגישה כתב הגנה מלא בשקרים. לסיום חווית הקניה הכי מגעילה שהיתה לי בחיי ואני מאוד ממליץ לכם לקנות מכשיר מחנות שמכבדת אתכם ואת כספכם ולהישמר מחנות דים פון. ואם אתם שואלים למה פירסמתי את זה רק היום זה כי עד עכשיו זו היתה רק טענה ודעה אבל היום אני מגובה בפסק דין שמאמת את דברי ולכן לא ניתן לתבוע אותי על הוצאת דיבה וכדומה. כמו כן אני מוכן להציג את פסק הדין בפני כל מי שחפץ בכך.

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני קניתי אייפון מדים-פון ואין טענות..

בהתחלה היו לי בעיות קטנות (באשמתי) אז הם פירמטו לי את המכשיר ואני מרוצה מהם בסך הכל...

פורסם

על חנויות כאלה צריך לעשות חרם צרכנים, ופשוט שאף אחד לא יקנה משם, אפילו אם זה מקרה בודד.

פורסם

רק לי דים פון נשמע כמו שם של מסעדה סינית לפועלים זרים?

פורסם

הספר בהודעה הראשונה ממש לא עושה לי חשק לקרוא אותו.

פורסם

לקח לפעמים הבאות:לקנות בצורה מקוונת, כך תוכל לבטל עיסקה בעלות מינימלית ברגע שיש לך עסק עם חנות ביזיונית שכזאת.

פורסם

זה דווקא מאוד מוזר , היא חנות עם ביקורות טובות , זה ממש מפתיע.

אני כמעט קניתי מהם 3 מכשירים חדשים , אני שמח שבסוף וויתרתי על הרעיון הזה...

פורסם

מהניסיון שלי עד עכשיו זאת חנות מעולה, יחס מעולה, עוזרים בשמחה גם אחרי הקניה.

מקרים שליליים תמיד יהיו פה ושם, אי אפשר להפעיל עסק עם 100 אחוז לקוחות מרוצים.

עריכה: קטע, דווקא ריטה היא זאת שטיפלה בי בפעם האחרונה,

הייתה מאוד גמישה ומתחשבת, באה לקראתי פעמיים בדברים שהם לא היו חייבים והודתי לה על כך.

אבל שירות זה דבר משתנה, אף חברה לא תבוא לקראת מישהו שמתנהג בחוצפה או בטון שלילי (לא אומר שזה המצב, נותן דוגמא למה שיכול לשנות שירות סטנדרטי של עסק).

תמיד יהיו מקרים חריגים, אני לא חושב שמישהו צריך לקחת בחשבון דוגמא אחת, צריך לחפש את התמונה הכללית ולראות מה דעת הרוב.

ואני מסכים לגמרי עם OMRIJ שאם לחנות יש אפשרות קניה בטלפון\באינטרנט, זה בהחלט יתרון משמעותי בשביל ה-14 ימים לביטול עסקה.

פורסם

לדעתי כל העניין היה בגלל זה שהיו יותר מדיי פעמים שהחזרת את המכשיר וזה גרם להם לחשוב שאתה מרמה אותם ומביא מכשירי יד שנייה להחלפה. אבל מה שאני לא מבין זה איך בכלל הם לא מזהים מכשירים שיוצאים מהם ע"פ מספר סידורי או משהו דומה לכך.

מה היה פסק הדין המלא בסוף, תביא את הצילום בבקשה.

פורסם
  • מחבר

לדעתי כל העניין היה בגלל זה שהיו יותר מדיי פעמים שהחזרת את המכשיר וזה גרם להם לחשוב שאתה מרמה אותם ומביא מכשירי יד שנייה להחלפה. אבל מה שאני לא מבין זה איך בכלל הם לא מזהים מכשירים שיוצאים מהם ע"פ מספר סידורי או משהו דומה לכך.

נראה לך שהם חשבו שאני מחליף מכשירים כל פעם? באמת נראה לך שהם לא יכולים לזהות מכשיר שלהם?? למכשיר הייתה בעיה. הוא היה דפוק מההתחלה והם לא הצליחו לתקן אותו כנראה שהוא לא היה בר תיקון. אבל אתם מפספסים את הנקודה - בפעם האחרונה שחזרתי הם הכריזו על המכשיר כדפוק הם לקחו אותי ממני ואמרו לי לבחור מכשיר אחר. הבעיה התעוררה כשריטה אמרה לי שמורידים לי 500 ש"ח על כך שאני מחזיר מכשיר יד שניה ??? אם את הכרזת עליו כדפוק ואת לקחת אותו ממני אז איך את מסוגלת לקחת ממני 500 ש"ח?? מה עוד שאת יודעת שמעולם לא השתמשתי בו כי כל פעם שהוא חזר אליי מתיקון עוד למחרת חזרתי אל החנות עם המכשיר כשהוא לא עובד.

אבל שירות זה דבר משתנה, אף חברה לא תבוא לקראת מישהו שמתנהג בחוצפה או בטון שלילי (לא אומר שזה המצב, נותן דוגמא למה שיכול לשנות שירות סטנדרטי של עסק).

באמת אבל באמת שהייתי איתם הכי נחמד בעולם ועד הפעם הרביעית אפילו לא אמרתי דבר וגם אז דיברתי בהכי נחמדות וסימפטיות הרבה אנשים אחרים שאני מכיר כבר היו מקללים או צועקים בשלב זה. אני באתי לקראתם לאורך כל הדרך עד לשלב השיחה האחרונה עם ריטה. אפילו לא פירסמתי את המקרה עד עכשיו שנה לאחר מכן כדי לא להשמיץ סתם למרות שלקחו לי את כספי, זה מראה על המון סבלנות

פורסם

מה היה פסק הדין המלא בסוף, תביא את הצילום בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אין לי סורק אז אין לי דרך להעלות את זה. אני ינסה לשלוף את זה מאתר בית המשפט כדי להראות שאינני ממציא או משהו כזה.

בכל אופן הודה ואומר שלמתן פסק הדין הם לא התייצבו. לדעתי כי הם ידעו את תוצאתו מראש

פורסם

אני היחידי שלא הצליח לקרוא את הגוש אותיות שפותח התרד צירף להודעה הראשית שלו?

פורסם

תתחיל עם ספרים לגיל הרך:דירה להשכיר/הביצה שהתחפשה/אליעזר והגזר

אח"כ תנסה ספרות קצת יותר מורכבת

תוך כמה שנים גג אתה תלמד עברית ברמה שתצליח לקרוא יותר ממשפט-שניים ולהבין.

פורסם

או שאולי נלמד את פותח הדיון להשתמש בכפתור הזה:

comma.jpg

ובכפתור הזה:

key_enter_1-opt.jpg

ואז ההודעה שלו תהיה קריאה יותר לבני אנוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים