עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yniq,

הנה שני מפרטים מ KSP Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP DDR II 533 1GB Aeneon Hitachi Deskstar 160GB Sata II DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ==> ב 1870 ש"ח Sempron 3400+ (Socket AM2) ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E DDR II 533 512MB Twinmos Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II LG DVD±RW GSA-H10AB ==> ב 1757 ש"ח (זה מחשב במבצע, ששדרגתי לו זכרון, HD, DVD) מה עדיף? DualCore + 1GB RAM זה הפרש משמעותי מהמפרט של ה AMD? הלוח של האינטל בסדר? הוא AGP. לשדרג זכרון Aeneon לחברה אחרת? (לא מכיר אותה) המחשב מיועד לאינטרנט + אווטלוק. לא למשחקים. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  2. שלום אח שלי מעוניין לקנות מחשב נייד הוא סטודנט הוא צריך מחשב נייד טוב עם מסך 15 אינץ לפחות שיהיה מחשב מהיר... משחקים לא צריך משו רציני שיפעיל נגיד סימ סיטי זה מה שהוא אוהב... תודה מראש=] צריך גם שסוללה תהיה חזקה לאורך זמן וגיגה זכרון ועדיפות למעבדים כפולי ליבה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. Started by r.b.y,

איך המפרט הזה : raidmax sagita 12cm מארז שחור fsp 350w noise killer 120mm active pfc gigabyte 81945gzme 945 vga+l1g+sa2 intel d 820 dual core 2.8 4m case thermaltake golden 939/775 מאוורר צורב liteon dvd x16 ddr2 1gb 667mh pc5300 seagate 160gb 7200rpm sata2 geforce 7300le pcx 128/512mb tc+tvd מקלדת ועכבר אופטי מיקרוסופט dt1000 מסך דק lieton 19"i t19ba כונן 1.44 של סוני כל זה ב 5000 שקל איך המפרט הזה ואם יש מה לשפר אז מה וכמה זה עולה תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. שלום לכולם!!! אני חדש בפורום האתר ולפי התרשמותי יש כאן חברים עוזרים ותומכים ומבינים! לפי מה שלמדת מפורום זה- אז כבוד עד עכשיו זה המפרט שהצלחתי להוציא מפרט למשחקים כבדים... בלי ציוד היקפי וכוננים. amd athlon 64 "venice" 3200+ (950) NOA sapphire x800gto2 @ x850 xt by unlocking pipelines (1500) OCZ EL DDR 1024MB (512*2) 400MHZ PC3200 BH5 Dual Channel (1250) NOA abit ?KN8 ULTRA S-939 (610) KSP http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3302 לפי המארז הנ"ל שמישהו הציע כאן פעם מקבלים "אנטק טרו פאוור 2.0 "+ תמיכה בכל צורות האי טי איקס ו ב פי.סי.אי אקספרס עכשיו: אני לא בטוח לגבי הזכרונות ,הלוח אם ובעצם הכל חוץ מהכרטיס מסך והמעבד שבזה אני בטוח. ראיתי שאנשי…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  5. שלום, המחשב שהזמנתי כבר אצלי. הוא הורכב במעבדה אז קיבלתי רק את הקופסא של הלוח אם, המארז והכרטיס מסך עכשיו שמו לי את הדברים של כל בחלקים בלוח אם עכשיו אני פותח את הלוח אם ואני רואה שנגיד המתאם הזה : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_powerstream_power_supply-sli_ready_ עכשיו תסתכלו על התמונה הרביעית מצד ימין יש את המתאם הוא באמצא התמונה, יש לו חוטים כאלה והקצוות הם מפלסטיק עכשיו האם זה מחובר כבר למחשב? יש לי את הלוח אם dfi lanparty sli-dr וכרטיס מסך evga 7800gtx ko האם זה מחובר או שהייתי אמור לקבל את זה בנפרד למקרה שאני יצטרך את זה? פשוט אני לא יכול לבדוק אם זה מחובר כי אני לא יכול להוציא את המחשב הקופסא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 180 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 80GB 7200RPM, 8MB, SATA 265 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E 690 2x512MB TwinMOS 600 ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 490 Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1140 מחיר - 3705 ש"ח הנחה על המוצרים בחנות בראשון - 45 ש"ח סה"כ - 3660 ש"ח אממ....המחשב למטרות משחקים ואינטרנט התקציב 3500+- מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by conkerM,

שלום!! אני מנסה לבנות אולפן הקלטות ביתי וכמובן שאני צריך מחשב מש טוב כדאי להריץ את התוכנות ראיתי באינטרנט ויש ים של דגמים שונים וזה ממש מבלבל אני בעיקרון מחפש מחשב שיהיה כפול ליבה עם 1גיגה זכרון וללא ארד דיסק וכרטיס קול וללא כוננים כמובן שיהיה שקט עם מארז ממש טוב בלי פשרות:] אז עם מישהו יכול לעזור לי עם הרכיבי הבאים: -מעבד כפול ליבה -לוח אם -זכרון 1גיגה -וכמובן מארז יש לי תקציב של 2000 שקל פלוס מינוס תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by Libra,

AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box DFI NF4 ULTRA INFINITY Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X2 Sapphire ATI Radeon X800GTO2 PCIe 256MB Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK סה"כ יוצא 4572. השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק את ה gto2 אחרי OC ? אגב, כל זה לפי מחירון של פנדה, יש למישהו המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  9. אז ככה קניתי מחשב לפני שנתיים ככה ואז לא הייתי מבין כל כך בחומרה עבדתי קשה מאוד בשביל המחשב והמוכר בוא נגיד ככה עשה עליי קופה :-[ כיום אני חסכתי שוב, והפעם אני נעזר בכם! אני אודה לכם עם תרשמו לי מפרט חזק ושווה! שינצל את 5000 שח' במלוא. המפרט צריך להיות ללא,מסך,רמקולים,עכבר,מקלדת.! *רצוי צורב dvd *שיהיה כרטיס מסך חזק ביותר! *מעבד חייה מה יותר טוב השתי ליבות של אינטל או amd? *זיכרון ג'יגה וחצי ומעלה.. השאר אילתור שלכם!... תודה רבה רבה ראיתי שיש המון תותחים במפרטים!תודה על כל עזרה!.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. קיים ברשותי LAPTOP של lenovo g550 עם לוח אם NITU1 הייתי רוצה להגדיל את הזכרון שיש במחשב כרגע ושאלתי היא פשוטה כרגע יש DDR3 1GB 1066 הייתי רוצה לשלוף אותו החוצה ולשים 4GB 1333 השאלה שלי היא פשוטה 1. האם הלוח שלי תומך בכלל ב1333? אני מנחש שאם הוא תומך ב DDR3 הוא אמור לתמוך גם ב1333 אבל שוב רק כדי להיות בטוח. 2. שוב רק כדי להיות בטוח (ככה זה שעשית קורס טכנאי PC לפני 7 שנים חחחח), במידה ואני משאיר את ה 1GB ,הזכרונות החדשים (היותר מהירים) יפעלו על המהירות של הזכרונות האיטיים נכון? אבל עדיין אין מניעה שהם יעבדו ביחד.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by Baridy,

אהלן חברים.. אני צריך מפרט למחשב שהעיקר בו הוא מוסיקה,7.1 ערוצים... אין צורך בציוד הקפי תקציב שעומד על 1500-2000.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. אחותי(סטודנטית) מחפשת מחשב נייד בתקציב של 1500-2000 שקל, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס, ואולי קצת סרטים. גודל המסך שיהיה 13" ומטה, משקל רצוי מתחת ל 1.8 בערך, זמן סוללה שיהיה סביר, ועדיפות למחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. יש אפשרות לרכוש מחשב מדגם Asus 1215P ב2018 ש"ח, אני לא יודע עד כמה זה משתלם.. תודה !

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by roxnity,

אהלן חברה, אני צריך 2 מפרטי למחשבי גיימינג. התקציב המקסימלי למפרט 1 הוא 4000, למפרט ה-2 5000 ש"ח. אם אפשר בבקשה, תנסו לנצל את התקציב אך עם השתדלות לא לחרוג ממנו. -בשני המפרטים, יש צורך להתחשב במסך FULL HD, (הכוונה שצריך לכלול במפרט מסך!) אני לא ממש מבין במסכים כך שאני סומך עליכם גם בעניין הזה . אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. רמת השקט הדרושה היא 7-10 (חשוב שיהיה שקט אך אם ניתן, שלא יפגע המפרט עצמו). -לא דרושה מערכת הפעלה. -יש צורך בהרכבה בחנות. -מבחינת חנות, אני מעריך לקנות מ-KSP אבל אם יש חנות מאוד מומלצת, היא צריכה להיות בבאר שבע. -אני לא מאמין שאני אשדרג את המחשב, אולי רק מבחינת זכרון/דיסק קשיח. המעבד צריך להיות מהסדרה של (i3/i5/i7) - זה חשוב!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by mr.Man,

שלום רב!-----------ברצוני לקנות מחשב נייד מסוג דל והתלבטותי היא בין שני סוגי מעבדים :1) Intel Core i5-3317U Dual-Core processor 1.70GHz, 3MB Cache באתר הזה -http://www.walmart.com/ip/Dell-Moon-Silver-14-Insp...2) 2.5GHz Intel Core i5-2450M Dual-Core באתר הזה -http://www.bhphotovideo.com/c/product/841408-REG/D...ההבדל בניהם הוא 80 $ והאופציה הראשונה כוללת כונן ssd 32 gb מה שאין במחשב השניאשמח לדעת גם מה ההבדל בניהם תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אבקש חוות דעת על המפרט הבא: מעבד Intel i5 3470 3.2Ghzs1155 6NB לוח אם P8H77-M LE ד1155 Asus כרטיס מסך Asus HD 7770 1GB GDDR5 ספק כח Antec basic 550W active PFC מאוורר למעבד Zalman SZ CC92HS מארז Thermaltake level 10 GTS

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. ברשותי המחשב הנ"ל לאחר שמערכת ההפעלה שלו שודרגה מויסטה במקור לוינדוס 7. כעת אני מנסה לפרמט אותו כמקובל ע"י הקשה על alt f10 ושם הוא מכניס אותי לתפריט אחר לגמרי שלא קשור לפירמוט. אין באפשרותי לפרמט ע"י דיסק. תודה מראש למי שיכול לעזור, עודד.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום. אני צריך עזרה באיתור הבעיה בלפטופ של GIGABYTE שנמצא כבר 3 שנים ברשותי. המחשב כבה באמצע הלילה ומאז הוא לא עולה, פעמיים הוא הגיע עד ה-BIOS (אחרי שלחצתי על F2) ונתקע בשלב זה, אך בד"כ המחשב פשוט נדלק אך המסך שחור ואין שום פעולה או רעש (לפעמים רעש של מעבד עובד למשך שניה), המחשב דולק אך לא מגיב, לפעמים נכבה ומתחיל מחדש. החלפתי לו סוללת לוח אם - לא עזר הוצאתי הארד-דיסק כדי לעלות BIOS בלעדיו וישירות מהדיסק - לא עבד ניקית אבק - לא עזר לפני התקלה האחרונה היו בעיות אחרות: 1. DVD/RW לא עובד כבר שנה (יש לי חיצוני) 2. המחשב התחמם מאוד, אפילו עם משטח קירור מצויין 3. CPU קרוב ל-100% בעת ביצוע פעולות יחסית קלות 4. בהרצת מדיה היה עובד בקיטועים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לאתר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. היי, בנו לי מפרט בKSP, ביקשתי בלי כרטיס מסך, כי אני לא חושב שאני צריך אחד כזה מכיוון שהמחשב הוא לא מחשב גיימינג, יותר עבודה. ובמיוחד עם המחירים שלהם, אבל אני משאיר לי את האופציה להשתדרג בעתיד. השאלה שלי אם היכולות העיבוד הגרפיות של המעבד\לוח יספיקו לי בישביל פיתוח בתלת מימד. לא דברים מורכבים כמו משחקים עתירי תקציב, משהו פשוט יחסית, שרץ בWEB. (למי שלא ידע FLASH רץ על openGL). אבל בכל זאת שיוכל להחזיק משחקים כמו LOL (מתפשר על ביצועים) מבחינת זיכרון, אני רציתי 32GB אבל אמרו לי שאני משוגע. הטענה שלי היא שאני מריץ הרבה תוכנות כבדות במקביל (ECLIPSE, FLASH CS, PHOTOSHOP) ואולי גם איזה מכונה ווירטואלית או שתיים. אולי בכל זאת יספיקו לי 16? ומה לגבי המהירות שלהם (מה שהציעו לי זה 16…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש מחשב חדש לבית, רוב השימוש יהיה ביתי: בד"כ יהיה פתוח רק אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), ביטורנט ומוזיקה אבל לפעמים אני רוצה לעבוד עם תוכנות עריכה גרפית, עריכת וידאו ועריכת סאונד. אף פעם השימוש בהן לא יהיה בו זמנית כך שאין צורך במעבד מקצועי או זיכרון מוגדל. כמו כן השימוש הוא חובבני ורנדומלי- לא צריך את הכרטיס סאונד וגרפיקה הכי טובים, מספיק שיוכלו להריץ פרמייר וקיובייס חלק ולהפיק תוצאות טובות. לא צריך שהמחשב יוכל להפעיל משחקים ולא צריך ציוד היקפי. חשוב מאוד שיהיה שקט. דיסק קשיח: טרה בייט. עדיף מאייבורי (צמוד לבית שלי.. אלא אם באמת יש אותו מפרט במחיר זול בהרבה במקום אחר) ועם אינטל בונוס: כולל ווינדוס 7 או 8 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב שיאפשר לי לערוך בתוכנת AVID ותוכנות אפטר אחרות ברמה הגבוהה ביותר - איני בטוח בדיוק מה ממאפייני המפרט חשוב לי, ולכן אני לא יכול להרחיב על כל מאפייני המחשב שחשובים לי, מה שכן אני יכול להגיד: 1. לא חשוב לי שזה יהיה זיכרון SSD - גם ככה עורך על כוננים חיצוניים ואין לי שום רצון וצורך לבזבז על זה כסף. כמו כן הוא לא צריך להיות גדול במיוחד 2. האחריות כן מאוד חשובה לי. הכי הייתי מעדיף את האחריות של דל, 3 שנים תיקון באתר הלקוח, אבל אפשר גם אחריות אחרות, אם הם דומות במאפיינים שלהם, ואם לדל אין מה להציע בתחום. 3. אני לא צריך שהמסך יהיה גדול במיוחד, מכיוון שהוא יחובר למסך חיצוני. העדיפות היא למסך 15 אינץ ולא יותר. שוב, העיקר יהיה שהוא יהיה חיית עבודה. השימוש העיקרי …

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. Started by eliord90,

** נמחק. קניה ומכירה במדור הטריידזון בלבד.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. Started by komoto,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושי אופיס בלבד, לא משחקים ואפי' לא צפיה בסרטים / גלישה/הורדות באינטרנט. בתקציב של עד כאלף ש"ח. ראיתי את המחשב הזה, האם ישנה סיבה שהוא לא יספיק לצרכי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by מורן קומרז,

אני משדרג את האולפן שלי ומחפש מחשב איכותי להקלטות עד 3,000 שקל.

24. היי, מעוניין לקנות מחשב לאבא שלי, הדרישה היא מחשב חזק יחסית בתקציב של עד 4000 ש"ח. בניתי את המפרט המצורף, אך אני פחות מבין ברכיבים כמו ספק כח, SSD, מארז. המטרה היא מחשב שיעבוד מהר, חלק, ויריץ משחקים ברמה סבירה פלוס. האם משהו במפרט הוא יותר מדי? האם יש אפשרות להתפשר על משהו, או שזה מקסום טוב של הכסף? אולי צריך שדרוג כלשהו? המון תודה! מעבד: Intel Core i5 9400 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 720 קירור למעבד: Arctic Freezer Xtreme כמות: 1 מחיר: ₪ 177 לוח אם: Gigabyte B365M H כמות: 1 מחיר: ₪ 291 זכרון: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 כמות: 1 מחיר: ₪ 401 מארז: Antec VSK4000B-U3 Case כמות: 1 מחיר: …

25. שלום, אחרי סינונים שכללו תקציב, צרכים ונתונים הגעתי לשניים האחרונים: הראשון של סמסונג: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1195536 השני של דל: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1125061 את הראשון (של סמסונג) יש לי בעבודה, והוא בסדר, עם השני טרם התנסיתי, אני רואה שהוא מומלץ בזאפ אבל אין התייחסות לעריכת וידאו רק לגיימינג, ואני רוצה לרכוש לעבודה מהבית, ומתלבט בין שניהם, אשמח לעיצות. תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.