ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למחשב לחברה שלי. היא צריכה משהו נחמד בשביל אינטרנט, אופיס, פוטושוף, משחקים קלים. לא כולל מסך דרישות: 1. מפרט אינטל, דואל-קור. 2. כ.מסך לעבודה משרדית ולמשחקים נוחים (משהו כמו 7300GS 256MB) 3. לפחות הרדיסק 160GB 4. 1GB זיכרון 5. אם יהיה כסף אז מארז HEC וספק נורמלי. 6. חנות מהמרכז (תל אביב, רמת אביב, רמת גן) תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים... אני צריך עוד מפרט (בבקשה) מחשב כולל מסך לעבודות בית (אינטרנט, אופיס, הורדות (חמור שעובד 24 שעות) ) וטיפה משחקים.. (בוא נגיד את זה ככה.. משחק אחרון ששיחקו פה זה GTA SAN ANDRESS..) ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף אבל משהו חמוד וסביר... מארז בלי חלון אבל שיהיה יפה עם חיבורי USB מקדימה ואודיו מעבד INTEL או AMD לבחירתכם 1G זיכרון צורב DVD + כונן DVD HD בתקן SATA II מסך CRT 17 אינטש והכי הכי הכי חשוב... שיהיה סופר דופר שקט... **** הערה**** זה מחשב שהולך לעבוד 24 שעות... בלי הפסקה *********** תקציב... 3500 כולל מסך
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי היכן להוסיף את זה. אם זה לא המקום להזיז. שמתי לב שבכל ההצעות שמים רק את רשימת הרכיבים ללא הרכבה. יש חלק גדול שלא יודע להרכיב מחשבים. שמעתי לב שהרכבה יכולה כולל בדיקה יכולה להגיע לעד 200 שקלים. לדעתי זה פקטור שצריך להוסיף במידה והחנות לא נותנת הרכבה בחינם לבאי הפורום.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני 3 חודשים קניתי lenovo flex 15 ויש לו בעיה..כל פעם שהמחשב נכנס לsleep mode הוא לא מתעורר. המחשב עובד וכל הנורות חיווי דולקות אבל המסך לא נדלק.. מישהו יודע איך לטפל בזה? אם זה בעיה של הלפטופ ספציפית או של הווינדוס?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט הנוכחי שלי: AMD Athlon || X3 450 3.2GHZ AM3 Box Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Thermaltake V3 Wondow Black Cooler For Case 120 mm X2 Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3 Samsung HDD 500GB SATA || 16MB SHAPPHIRE HD 6850 1GB GDDE5 PCIE DVI SONY NEC DVDRW D/R X24 SATA AD7260S BLACK אני רוצה לשדרג אותו. אני רוצה לשדרג מעבד וכרטיס מסך. זיכרון כבר יביאו לי עוד 4 גיגה. חשבתי על מעבד של פנום 6 ליבות כי התמורה שלו לעומת המחיר שלו היא מאוד גבוהה וגם זה המעבד היחיד הכי חזק שמתאים ללוח אם אני חושב. וכרטיס מסך עוד לא החלטתי.. אשמח לקבל המלצות ולשמוע דעות. תודה ) על מה אתם מליצים? 1. מה התקציב המקסימא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. בעקרון אני מחפש מחשב למשחקים עד 4000 שקלים. השאלה האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל להריץ לי משחקים באיכות גבוהה ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גר…
-
שלום אני ליאור אני חדש בפורום אשמח לעזרה בבנית מחשב . חשוב לי צייין המטרה שלי זה לבנות את המחשב הכי טוב/ חזק שאפשר מ 2.5K . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 50 שקל לא נורא אבל לא יותר מי זה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , מכונות וירטואליות , וקצת משחקים בשביל הנשמע D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיודע לתכונה ספציפית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן אבל לא רק . -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לשדרג נטבוק יחסית ישן ולא להשקיע יותר מדי כסף - הוספת ראם (4GB שיש לי ממחשב נייד אחר) והוספת כונן SSD. כיצד ניתן לדעת אם יש לנטבוק LG x120 חיבור MSATA? כונני MSATA זולים יותר, ולכן השאלה. לפי מפרט המחשב, האם כדאי בכלל להשקיע בו? כרגע הוא ממש לא זז, אבל מרגיש לי שאם אשדרג אותו יהיה הרבה יותר טוב...מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים כבדים FARCRY 4 וכו' ובנוסף להרצת מחשבים וירטואליים. ובנוסף שאלה לגבי הזיכרונות, אני מעוניין ב GB16 והשאלה אם לשים 2x8 או 4x4 אמרו לי שהמעבד יכול לפנות לכל הארבעה בבת אחת. מה יתן ביצועים טובים יותר ? אני עובד עם מסך DELL24 אשמח להערות והצעות מפרט : מעבד Intel Core i7 5820K Tray לוח אם Gigabyte GA-X99-UD3 זכרון למחשב נייח Crucial DDR4 8G 2133Mhz CL15 CT8G4DFD8213 כפול 2 מאוורר ופתרון קירור ZALMAN CPU COOLER CNPS11X Performa ספק כח Seasonic X-850 850W כרטיס מסך Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980WF3OC-4GD WINDFORCE 3X דיסק קשיח פנימי Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 כונן SSD קשיח פנימי Samsung MZ75E250 250GB סמסונג צורב DVD פנימי LG GH24N…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דל INSPIRON N5110. אני מאמצת מאוד (בהשוואה לשימוש של אנשים אחרים) את המחשב, ואחרי זמן קצר הוא מתחיל להתחמם בעיקר בצד שמאל למטה (משמאל לטאצ'פד). בצורת ההקלדה שלי, החימום ממש גורם ליד שמאל שלי לבעור מחום, ולעיתים אני נאלצץ להפסיק ללמוד עד שהוא ירגע קצת. לא מרעיש במיוחד. חשבתי לקנות משטח קירור עבורו- אבל אני לא יודעת איך בוחרים משטח קירור (אני גרה באנגליה כך שכל הזמנה תעשה מעלי אקספרס/אמזון, עדיפות לעלי כי היום יש מבצעים ), האם הם מתאימים רק לגדלים מסוימים או באופן גנרי? מהיכן מתקבל החשמל, מפורט USB של המחשב? כמה מאווררים מומלץ שיהיו? האם זה בכלל ישפיע על החימום שבצד המחשב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת קיימת: AMD X4 630 GA-MA785GMT-UD2H 8GB DDR3 1333 Sapphire 6770HD Samsung 840 SSD Enermax 400W מה שיעבור למערכת החדשה: RAM GPU SDD/HDD's מערכת חדשה רצויה (ע"פ המלצות המדורים השונים): מעבד - Intel i5-3470- Tray לוח אם - Gigabyte GA-H77-D3H ספק כח - צריך המלצה לדגם מסויים בבקשה. מארז - צריך המלצה לדגם מסויים, עדיפות ל FULLTOWER עם אפשרות לפתוח את כל הדלתות של המארז. מספר שאלות טכניות: 1- האם להעביר את 6770 למערכת החדשה יגרום לו להיות צוואר בקבוק? 2 - לוח האם תומך עד מעבד 3770K. האם עדיף לקחת לוח אם בעל תושבת אחרת ומעבד מתאים לשדרוג עתידי? 3- האם NOCTUA NH-u14S תומך בתושבת? תודה רבה לכל העוזרים. ברגע שכל החלקים יוחלטו בפורום תתחיל הקניה. כמובן שאעדכן אחרי שאתקין את …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם כרטיס רשת אלחוטי כי הוא יהיה בחדר בלי קו טלפון. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 מצאתי באייבורי את המחשב הבא שזהה למפרט המופיע במדור המפרטים המומלצים מלבד שכאן לוח האם הוא GA-G31M-ES2L במקום ה GA-G31M-ES2C מה אתם חושבים על המפרט?? אני רוצה להוסיף את הכרטיס רשת הזה. האם הוא טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2697&CatCode=60 מקלדת ועכבר אני אקנה את המייקרוספט 1000 או 2000 שעולים 153 ו-190 בהתאמה. במסך אני דווקא רוצה להשקיע ולקנות את ה LG L2000CP שעולה 1680 תודה על העזרה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אך לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,AC, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=class: grid, width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]שם מוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]הערות[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150[/TD] [TD]1,640[/TD] [TD]יש לי איך להשיג ב1,000. מבחינתי אין לשנות מוצר זה במפרט. [/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer 7 Rev. 2[/TD] [TD]120[/TD] [TD]אין לי בעיה להוציא עוד כמה שקלים, אבל בכללי אני חושב שזה אמור להספיק.[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]ASUS Z87 Deluxe LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, HDMI, TB[/TD] [TD]1,400[/TD] [TD]לא מבין מספיק בלוחות אם. לפי סקירה מהירה של מספר חברים הם אמרו לי שזה מעבד ממש משתלם.[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
Hello, first of all my hebrew fonts are screwed and I dont have power to fix it so sorry for the english... anyway Its time after allmost 2 years to upgrade my pc ;D I wanna run FarCry/Doom3/HalfLife2 after all dont I ? Anyway the parts im gonna upgrade is this: Leadtek GF4 TI4400 Athlon XP 2000+ (0.18micron...fucking toaster oven) GA-7VRXP 2.0 so I need a new graphic card, motherboard and processor. I have 2000nins to spend (after working this summer hehehe) I thought mabye I will get exoneration (zhikoi) for the old parts so it will sum up to about..uhh.. dunno +600-900nins ? could be cool if you can tell me how much I can get from this parts. Now I check th…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב פשוט בלי ציוד הקפי ( מקלדת עכבר מסך) שיוכל להריץ משחקים פשוטים לא גרפיים, ולצפיה בסרטים. וישומי OFFICE.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב פשוט לאופיס בלבד והדגש הוא לא על ביצועים אלה על אמינות אמינות אמינות... באתר מומלץ בסדר הגודל של המחיר שלי המפרט הבא - על פי מעבד CELERON D 320: http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=33 ובשאלה ששאלתי בפורום המליצו לי על AMD Sempron 2200plus: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102403.0 השאלה היא מה יותר יציב וחסר תקלות AMD Sempron 2200plus או Celeron D320? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין שני כרטיסי המסך הבאים הוא משמעותי כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא לצפייה בסרטים וסדרות משחקים כמעט ולא וגם אם כן אז הם ישנים או שלא דורשים יכולת גרפית גבוה ! הדגמים הם : Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory לעומת : NVIDIA GEFORCE 8400M GS בתודה מראש !!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד ללימודים. צג 15", משקל מקסימום 2 ק"ג. מה דעתכם על "15.6 HP Notebook 15-DA0002NJ 4AV74EA i5-8250U תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 עד 3,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסמכים, תכנות, צפיה בסרטים, משחקי רשת (לא מחשב גיימינג אבל רוצה כרטיס מעבר לאינטל בסיסי) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 7000+-. קל וטוב, כמובן. WLAN - אין מה להדגיש. 512MB זכרון, HD 60-80GB. כרטיס מסך טוב. מסך רחב - יתרון. BLUETOOTH יתרון. LG - יתרון נוסף... זהו בערך... תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שכדאי ללכת על מעבד פנטיום ולא AMD... סנטרינו לא בתמונה בגלל המחיר הגבוה התקציב שלי עד 6000 בעיקרון (200 יותר או פחות לא נורא) איך זה? מחשב TOSHIBA דגם A30-S504 מעבד: Mobile Intel® Celeron® 2.6GHz מסך : 15 ברזולוציה גרפית 1024 768X דיסק קשיח : 40GB מולטי מדיה : COMBO DVD/CDR-W זיכרון מהיר: 256MB רמקולים : חזיתיים בעוצמת שמע מדהימה סוללה : זמן עבודה כ- 3 שעות., סוללה נטענת מסוג ion-Li מודם/פקס פנימי : 56Kbps V.90 Modem רשת פנימי: 10/100 יציאות נוספות: · WiFi Antenna · 11-RJ · 45-RJ · ערוצי הרחבה USB מסוג II · חיבור לאוזניות · חיבור TV · חיבור לרמקולים חיצוניים · חריץ הרחבה ל- PCMCIA Type II or III · חיבור למסך חיצוני ב6000 ש"ח אם יש לכם עוד הצעות יהיה נחמד..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שהמחשב יוכל להריץ תכני HD ו3D, ולהריץ משחקים בצורה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך רחב בגודל 20 אינצ, אבל אני רוצה בעיקר לחבר אותו לטלוויזיה שלי 42 אינצ... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-