עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by dima1987,

לינוקס אובונטו יכול לשבת על פורמט NTFS ? כי יש לי מלא קבצים בכונן השני ואני לא רוצה להחליף פורמט !!!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by Konst1988,

תודה לעוזרים שעזרו לי עם ההורדה, הצלחתי להוריד, ובדקתי שה-SHA1SUM זהה, אז הכל סבבה. עוד מעט אני יתקין, אז רציתי לשאול מה לעשות בנוגע לפירוול של פדורה, ול-SEL LINUX? להתקין את הפירוול? האם יכולים לפרוץ לי את ה-ROOT ACCOUNT סתם ככה אם אני ללא פירוול? והאם זה מונע? מה עם SELINUX? זה עושה תועלת כלשהיא? או שסתם מכביד. ניסתי לקרוא עליו מידע..אבל לא ממש הבנתי מה הוא עושה. תודה לעוזרים. טוב, זה כבר לא ממש רלוונטי, החלטתי למחוק אותה, רק שאני לא מצליח להעלות את תוכנת ההתקנה של XP.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188923.new#new

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by dima1987,

אני רוצה לוניקס הכי טוב בעולם ? ומה כדי להתקין ואיזה לינוקס ??

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  4. ואני רוצה שתהיה לי הבחירה לאיזו מערכת הפעלה להכנס בהפעלת המחשב , אפשר?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  5. שלום אני מתעניין בלינוקס כבר הרבה זמן ואפילו כבר ניסיתי את אחד (מנדריבה) אבל יש לי כמה בעיות... 1. אני טכנאי ככה שאני צריך להשתמש בוינדוס, שאני אומר להשתמש אנ מתכוון שאני ידע איך עובדים איתה וילמד אותה כמה שיותר.... 2. משחקים שלא עובדים בלינוקס... אני יודע שיש wine וכל אלה אבל חלק מהפתרונות עולים כסף או שלא עובדים ב 100% אם בכלל אני כבר רוצה לעבור ללינוקס סופית חשבתי על UBUNTU יש אותה בעברית?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  6. שלום ברצוני להתקין LINX ו UNIX ורציתי לשאול על זה גרסאות אתם ממצלים תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by kobibo,

האם נכון שמע' זו אינה תומכת ב NTFS ולכן לא ניתן להתקינה יחד עם ה Windows ?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by roniok,

אני ניסיתי להתקין את ארצ' 0.7.2 . הכל הלך בסדר עד להתקנת X עם מנהל החלונות האהוב עליי. זה התחרפן לי עד העצבים ונשארתי עם מחוסר גרפיקה. אני רוצה לשמוע עצות ממי שמבין איך לסדר את xorg בארצ' תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by kobibo,

אני מנסה להריץ את Suse Livecd כדאי לראות איך המערכת ללא ההתקנה ונתקל כבר בהתחלה ב Cannot open Root device NULL or anknown block (8,7 הבעיה במדייה או משהו אצלי במחשב? אציין שה KNOPPIX LiveCD עלה ישר ללא בעיות.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by FatallChill,

טוב התקנתי אובנטו 6.06.1 וכל פעם שאני נכנס אז אחרי כמה דקות הכל נתקע יש למישהו מושג מה זה? גם כשאר התקנתי אותו היו תקיעות והייתי צריך להתקין מחדש :-\

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by shlomom,

הורדתי את ה ubuntu 6.06.1 ל desktop (גם X86 וגם AMD64) צרבתי על דיסק ומנסה לבצע BOOT. שניהם לא עובדים - המחשב מסרב לבצע BOOT מהם וממשיך ל WINDOWS. למרות שהוא מתחיל ב CDROM. יש רעיון? הבנתי שה desktop disk תומך בעבודה גם כ Live ללא צורך בהתקנה, נכון?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by asaf_a,

מה מיוחד בגירסא החדשה של מקינטוש G5 ??? בבקשה תענו לי זה חשוב.... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by mystikal,

איך מעבירים רשימת תפוצה ממחשב מאק לג'ימייל ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yud alaf 6,

רצית לדעת באיזה תוכנות כדי להשתמש כשעובדים על המק עם כתוביות בעברית, גם להדבקה לצימות וגם לצפיה.. נ.ב יוני קריסטל רוסי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dima1987,

יש לי מודם ECI ADSL B-FOCus Router 312+ אני רוצה חייגן פליז תעזרו ליי !!! כי אני לא מבין בזה הרבה איך הוא עובד כי אני פעם ראשונה רוצה לעבור ללינוקסס!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בווינדוס המקש הוא כידוע ALT+SHIFT ... מה זה בלינוקס ( אובונטו )

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by GGuyZ,

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלת רבות בפורום הזה, אך בכל זאת בכל פעם שקראתי על הנושא, לא באמת השתכנעתי מדוע כדאי לי לעבור ללינוקס? יש לציין שהתנסיתי עם לינוקס מספר פעמים בעבר. ההתנסות הראשונה התבצעה עוד ממזמן עם רד האט גרסת 5.2(ענתיקה אה?). האחרונה התבצעה עם מנדרייקה 9.2 לפני כ3 שנים. בשתי הפעמים עבדתי עם המערכת בצורה בסיסית ודי הסתדרתי איתה. אין לי ספק שמאז ועד היום התבצעו שינויים נוספים והמערכת הפכה לידידותית בהרבה למשתמש. למרות זאת, היום ווינדוס יחסית יציבה ונותנת לי מענה לכל מה שאני צריך. מבחינתי הסיבה היחידה לעבור ללינוקס היא סתם בשביל ההתנסות. אך מניסיון העבר ה'ריגוש' שבמערכת הפעלה שונה נעלם לאחר מספר ימים. אשמח לשמוע דעתכם.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  18. 1.ייש לי אובנטו 6.10 בגירסא של ה64 ביט ויש לי כרטיס קול אודיופיל 192 הכרטיס זוהה icensamble ice1724 - זה הצ'יפ של הכרטיס קול רק מה הסאונד נשמע צורם ומשובש מה אני עושה ? 2.יש לי בהרדיסק שלוש מחיצות : אחת של הווינדוס בפורמט ntfs השניה בפורמט fat 32 והשלישית של האובנטו אני לא מצליח להגיע למחיצה בפורמט fat32 איך אני מגיע אליה ? והאם אני יכול לגשת למחיצה בפורמט ntfs ולעשות copy למחיצות האחרות ?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by tnt studios,

איך אני עובר מהגירסה שיש לי (6.06) לחדשה (6.10)? תודה רבה, RegMan tnauman

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by tomirendo,

התקנתי WINDOWS על המק שלי, ומעכשיו הוא פותח לי רק את הWINDOWS, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אם יש אפשרות כזאת במק צילום מסך, אז משהו יכול לומר לי איך עושים את זה?...

• 2 תגובות
    • 7.4k צפיות
  22. Started by alex125,

של מי זה ?? http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/j/m/a/a/l/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200503111314498247/200701112259554027/12.jpg שלח לי את תמונה!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Konst1988,

שלום. יש לי כונן בפורמט FAT32, ואני מעוניין למנוע את ההרשאה של ההרצה על כל הכונן. אם אני משנה את ההרשאות בצורה הרגילה, לאחר הפעלה מחדש זה שוב חוזר למצב הישן, כי FAT32 לא שומר הרשאות. לכן אני חושב שהבעיה היא ב FSTAB. השורה נראית כך: UUID=449D-7059 /media/hda5 vfat defaults,utf8,user,uid=1000,noexec 0 1 אפילו שהוספתי את האפשרות NOEXEC, בתקווה שזה יעשה את זה, אין שום שינוי.. מה לשנות בשורה?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים