עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Haflo,

כיצד אני מחדש את כתובת ה-IP דרך ממשק הטקסט? אני משחק מעט עם כתובות IP ועם שרת ה-DHCP ולרשת מחוברת תחנה עם Mandriva, כיצד אני מבצע חידוש כתובת IP בדומה לזו שיש ב-Win

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Kino,

אני חושב על לקנות מק לצורכי מוזיקה, ראיתי את הגארג' בנד ואת האיי טיונז (שכבר ניסיתי בMSWIN) אז יש לי כמה שאלות.. אינטרנט במק, האם מק-מיני או Ibook שעליהם חשבתי יש אינטרנט מובנה? אם כן, האם המאק יוכל להתחבר לנקודת בסיס שהיא לא תחנת בסיס של אפל?, במקרה שלי ראוטר Cnet ונקודת בסיס Cnet, והיכן אוכל לבדוק זאת? יש אתר שמראה תמיכות בדברים מסוימים? במק מיני מקבלים Ilife 05 ובIbook אני מקבל Ilife 04, האם אוכל לעדכן את התוכנות בIlife מהגסרא של 04 לגרסא של 05 או לפחות לעדכן את הגרסא למעודכת יותר? אני שמעתי שמק טוב בגלל חבר, אבל כל מה שאני רואה זה מעבדים במהירויות 1.45\ 1.25 Ghz אני באמת אראה שהמאק איטי יותר מנייד או שולחני ממוצע? כי מהשולחני שלי אני יודע שיראה הבדל..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gabreilb,

חברה, רוצו להוריד את נאו אופיס. מערכת נהדרת. שופרו הרבה באגים. www.neooffice.org

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Asafalfa,

טוב אנשים יש לי את זה ב BOOT דיסק עכשיו יש לי בעיה Rצינית :\\\ הADMIN PASSWORD שלי ב WIN2000 SERVERS שונה בדרך כל שהיא ... בקיצור אני לא יכול להכנס למחשב !! ... איך אני בדיוק מתעסק עם ה Austrumi כי אני לא ממש מצליח להבין מה לעשות ... הדבר היחידי שאני יודע שצריך לעשות זה boot: nt_pass אבל אחרי זה כלום לא ברור :\...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by zvkel,

טוב אז בשעה טובה הצלחתי להתקין מנדרייק לינוקס יש לי כרטיס גרפי ati 9600p איך אני מפעיל את יציאת הטלויזיה? אני עובד עם kde והוותק שלי בלינוקס הוא כבר שלוש דקות אז נא להתחשב

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  6. שלום רב הנושא מאוד חשוב וצריך להיפטר היום..... הביעה: ברשותי הדיסק חיצוני. אשר עבד במחשב MAC ו PC רגיל. אחרי ששיניתו אותו לNTFS אני לא יכול להשתמש בו במחשב MAC. איזה סוג פורמט אני צריך לשנות על מנת שאוחל לעבוד עליו ב MAC ו PC ללא הגבלה של גודל הקובץ. אני עובד בעריכה לכן הקבצים גדולים. לפני ששיניתי אותו היתה לי הגבלה של +/- 3GB לקובץ..... השמח עם תוכלו לעזור לי ושוב זה מאוד דחוף עמיר שחר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by roniok,

שלום. אחרי שאני רושם שם משתמש וסיסמא. יש רק מסך חום עם סמן עכבר. ניסיתי להגדיר ל gnome לעבוד אבל רק מצב טקסט עובד. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by HVS,

למכירה Macintosh G3 מפרט טכני: System 8.6 256 MB זיכרון פנימי מהירות 300 Mega-herz כולל עכבר,מקלדת,מסך MAG "17,כולל תוכנות מקוריות ומורשות (Freehand,"קשרים","קווארק" ועוד...) הדס - 03-6316587

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yotam.m,

שלום התקנתי linux לא מזמן ורציתי לדעת למה הרזולוציה המקסימלית היא 800X600 ואי אפשר להגדיל אותה יותר? אני משתמש בMandriva Linux 2005 Limited Edition אם זה חשוב. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אז זהו, לכל אלו שרצו מאוד לרכוש את המיני של אפל, אך קצת פחדו מהמעבר לאינטל מ- ppc, אז העניין הסתיים היום, יש לנו מיני אינטלי. המק-מיני יגיע בשני קונפיגורציות, אחת מבוססת intel core solo1.5ghz, ליבה אחת, והשנייה מבוססת intel duo core1.66ghz, ליבה כפולה. המיני החדש מגיע גם עם דיסק 60-80 ג'יגה, הכרטיס גרפי משולב בצ'יפסט של אינטל gma950, כמו-כן המיני כולל את חבילת התוכנות המעולה ilife06, כמובן את מערכת ההפעלה המדהימה טייגר 10.4. הינה לינק לאתר של אפל, תהנו http://www.apple.com/macmini/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kinggil,

אני חושב שהוא יצא לא?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by dror_gh,

יש לי כונן 160 GB שמחולק ל2 מחיצות (C ו D) ועוד אחד של 40 GB על כונן C מותקן הוינדוס בפעם שעברה התקנתי את הGRUB על C ואז שניסיתי להעלות את הוינדוס זה הגיע לי למסך שרשום בו : "rootnoverify(hd0,0) chainloader +1 " ששיניתי את זה ל hd0,1 (זאת אומרת כונן D) אז הכל חזר לפעול כמו שצריך. בפורום כלשהו בחו"ל אומרים שכדאי בכלל להתקין אותו על הכונן של הלינוקס ובפורום אחר אומרים שעל הוינדוס מניסיונכם, מה הכי כדאי ? תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום אני מתכוון לשכנע את המורה למחשבים להתקין לינוקס. על פי הכותרת אתם מבינים שההפצה שאני מחפש מיועדת למחשבים ישנים (מחשב אחד פנטיום 2 והשאר פנטיום 3). רציתי לקבל המלצה טובה להפצה או למנהל חלונות המתאים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nim901,

פותחים את GIALM ובחלון הראשי בוחרים TOOLS ב TOOLS בוחרים ACCOUNTS ואז יופיע המסך הבא מסמנים את החשבון ICQ ואז לוחצים MODIFY בחלון שנפתח יש ללחוץ על החץ ליד SHOW ME MORE שם יש לשנות את הקידוד מ ISO-8859-1 ל ISO-8859-8 (שימו לב, בסוף יש 8 ולא אחד) יש לשמור לסגור ולפתוח (לצערי אין לי חשבון ICQ לכן לא אוכל לתת לכם תמונת מסך של AWAY אך אשמח אם מישהו יצלם וישלח אלי)

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by shlomom,

יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon 800Mhz ולוח מבוסס VIA KT133. כרטיס מסך GeForce 2 MX. האם יש גרסאות לינוX שירוצו עליו טוב מבחינת תאימות דריוורים??

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by nikf,

התקנתי Mandrake על XP ומשום מה בזמן עלית המחשב אין לי אופציה לבחור לאן להכנס. אשמח לקבל כל רעיון ... לא יצרתי דיסקט עליה לצערי אבל יש לי דיסקט מהתקנה קודמת אני חושב חשבתי על אפשרות של עליה מ knoppix כך שאוכל לראות את ה partition של הלינוקס אבל אני לא יודע מה לערוך על מנת לתקן את התקלה. אוליי שווה לציין שה XP עשה לי בעיה גם בזמן ההתקנה ,הגדרת boot מה cd לא הספיקה וכל הזמן עלה ה xp הייתי צריך לבטל בביוס את האפשרות של Boot search לחלוטין על מנת להצליח לעלות מה CD. תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. שלום לכולם אני מעוניין לפתוח על המחשב השני שלי עם הלינוקס(ubuntu) שרת סורס אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה עשיתי כמה חיפושים בגוגל ולא מצאתי כלום תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by Pc_Ghost,

שלום קניתי בשעה טובה מחשב חדש. מפרט: 1 - Pentium D920 Dual Core 65nm - 4mb Cache 64bit. 2 - Abit AW8 - Intel® 955X Based LGA775 ATX Mainboard, FSB1066, Dual DDR2-800, Gigabit LAN, SATAII 3G RAID, SilentOTES Heatpipe,μGuru Technology, AudioMAX HD 7.1 channels Intel® High Definition Audio with Dolby Master Studio 3 - PQI DDR2 512MB 667MHZ. 4 - GeForce 6600 256MB XFX אני רוצה להתקין עליו KUBUNTU כמערכת יחידה. מה לדעתכם תהיה רמת התמיכה בחומרה?... ואיזה קובץ ISO להוריד (רגיל או 64BIT)? הבנתי גם שיש קרנל מיוחד לריבוי מעבדים. איך מתקינים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by aivengo,

http://www.apple.com/macbook מוצעים 3 מפרטים ה"זול" מבינהם, ב1099$: (צבע לבן) -מעבד: CoreDuo "יונה" במהירות 1.83GHz -זיכרון: 512MB DDR2-667 PC5300 (אפשרות הרחבה עד 2GB) -כ.מסך: GMA 950 מובנה -כונן קשיח: 60GB 5400rpm S-ATA -כונן אופטי: כונן קומבו קורא DVD, צורב CD -מסך: 13.3 אינץ', רזולוציה - 1280x800. -תקשורת: כ.רשת 1Gbit, כ.רשת אלחוטי 54Mbit, שן-כחולה 2.0 -יציאות: י2*USB,י 1*FireWire, יMini-DVI -נוספים: מצלמת רשת iSight מובנת, שלט רחוק לשליטה בFrontRow האמצעי, ב1299$: (צבע לבן) -מעבד: CoreDuo "יונה" במהירות 2.0GHz -זיכרון: 512MB DDR2-667 PC5300 (אפשרות הרחבה עד 2GB) -כ.מסך: GMA 950 מובנה -כונן קשיח: 60GB 5400rpm S-ATA -כונן אופטי: צורב DVD -מסך: 13.3 אינץ', רזולוציה - 12…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום התקנתי לפני שנה fedora4 היום אני מוכר את המחשב והסרתי את הפדורה, אולם מסך ההפעלה שבו בוחרים בן פדורה לwindows נשאר ולא נימחק, הפדורה מותקן על הארד דיסק ניפרד ושאני מוציא אותו אז המחשב לא עולה. שאלתי היא איך אני מבטל את מסך הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה, בלי שום תלות בפדורה, רק בווינדוס (כדי שאוכל להוציא את ההארדדיסק של פדורה) בתודה מראש Zilberberg

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. אני רוצה להתקין לינוקס. 2. אני לא יודע איזה גירסה כדאי לי , אף פעם לא השתמשתי ב-Linux. 3. אתם יכולים ללתת לי הורדה לגירסה הכי נוחה לשימוש? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by ORIT A,

היי שאלה לי אליכם, ווינדוס כידוע משתמשת בזיכרון וירטואלי. איך הדברים עובדים במע' הפעלה אחרות? לינוקס למשל... משתמשים שם גם בזיכרון וירטואלי?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. התקנתי את התוכנה ושמתי XP עכשיו אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט דרך המחשב הוירטואלי אולי תוכלו לתת לי לינק מומלץ בעיברית כי יקח לי מליון שנה לקרא באנגלית

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים