אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני עובר עוד מעט דירה והבעיה היא שאני רוצה להתקין רמקולים סארונד שישמשו גם למחשב וגם לטלוויזיה [כשאני ארצה לדוגמה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני אשב מול המחשב, אני אהיה בגב לטלוויזיה. כלומר, אם אני אארגן רמקולים שיהיו אחורים וקדמיים בהשוואה למחשב, כשאני אשכב במיטה ואראה סרט, הסדר של המרקולים יצטרך להיות הפוך... חשבתי אולי להתפשר ברמקולים 2.1 במקםום 5.1 ואז ככה זה פותר קצת מהבעיה.. אבל עדיין צריך להחליף בין ימין לשמאל... יש לכם הצעות? עוד משהו - אני לא יודע אם כדאי לקנות רמקולים שיתחברו ישירות למחשב או רמקולים שיהיו מחוברים למערכת הגברה שתהיה מחוברת למחשב כי ייתכן ובעתיד אני אעבור למחשב נייד ואז אני אצטרך כאילו לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד בשביל לחבר אותה לרמק…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הוא יהיה לסלון בעיקר לyes ו dvd וגם קצת מחשב (סרטים) תודה עריכה: מה אתם אומרים על הSamsung s8 ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק שצרבתי עליו 2 פרקים של גיבורים..הוא לא קרא לי אותם (unssuport format) וזה קבצים עם סיומת AVI עם תרגום מובנה..איך זה הגיוני?! אגב, מישהו יכול להמליץ לי על דיוידי נייד? איזה כדאי?? אני רוצה עד 900 ש"ח לא יותר מזה.. (או במקום זה,להמליץ לי על מסך "21 LCD כי עדיף לי מסך) תודהה!! ~נתי[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 18:20:45 המסך LCD שהתכונתי..הוא לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (=
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום כולם. ברשותי מערכת רמקולים + סאבוופר של Creative. המערכת די ישנה אבל היא משרתת אותי כשורה מספר שנים. אתמול שמתי לב שהווליום של הרמקול השמאלי-קדמי ממש חרישי לעומת הווליום של כל הרמקולים האחרים. המוזר הוא שכשאני פותח וסוגר את הרמקולים, עוצמת הווליום של הרמקול תקינה לזמן מה אך לבסוף נהפך שוב לכמעט בלתי-נשמע. בדקתי את החיבורים, הכנסתי והוצאתי ואני עדיין נתקל בבעיה. הדרייברים של כרטיס הקול מעודכנים. האם הסימפטום ידוע? האם אפשר לתקן? תודה בהקדם לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל למחשב, ורציתי לדעת, 70.1 RMS, זה חזק? זה רק הסאבוופר או העוצמה הכללית?.. והאם אני צריך כ.קול בנפרד בשביל הדגם הזה?... יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי DVD של חברת LG מסוג RC288. אני הקלטתי (צרבתי) על דיסק DVD את מה שהיה בTV. כשאני רוצה לראות את זה בDVD אז אין שום בעיה, אבל אם אני מנסה לראות את מה שהקלטתי במחשב אז המחשב לא רואה כלום על הדיסק. המחשב מזהה אותו כדיסק ריק ואפילו עשיתי שיציג קבצים מוסתרים - לא עזר. בדקתי את זה ב3 מחשבים שונים וגם חבר שיש לו את המכשיר הזה אומר שיש לו את אותה הבעיה. אשמח אם תעזרו לי להצליח לראות במחשב את ההקלטות במכשיר הDVD תודה למגיבים!!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כשבועיים את הארקוס 605 והאוזניות שמגיעות איתו פשוט בזיון. אני מחפשת תחליף בסיגנון IN EAR על מנת ליצור אטימה (נוסעת הרבה ברכבת). אני מתלבטת בין הדגמים הבאים: http://www.bit-tech.net/bits/2007/10/28/shure_se110_earphones/3 http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2007/04/02/Shure-SE210-Noise-Isolating-Earphones/p3 http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Earphones/ISeries/us_pa_i2c_content ד"א - מישהו מבין מה ההבדל בין סידרת ה I לסידרת ה SE?! אם יש לכם הצעות נוספות באותו טווח מחיר - אשמח לשמוע... ד"א - אני יכולה לרכוש בחו"ל ככה שמה שפה עולה 600 שם יעלה כמעט חצי (ע"ע SHURE E2C)
-
- 45 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://www.audioengine.co.il/products.htm ויש לי כרטיס קול realtek ac97 האם כדאי להחליף לכרטיס קול יותר טוב ? האם זה ישפיעה על האיכות של הצליל ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לתגובות.
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת קולנוע ביתי פשוטה יחסית: מגבר של JVC מדגם 5022 (200$ בדיוטי פרי - זה מה שהתקציב אפשר), סט של 5 רמקולים של אלטקס (גם מהדיוטי פרי), DVD של פיוניר DV393S. השאלה שלי היא כזאת: אם אני אחבר סאב אקטיבי שבמקור בא עם עוד 5 רמקולים כיחידה אחת (הסאב מהווה גם מגבר), של פילוט מדגם JN602 - הסט הפשוט שנמכר בסופרמרקטים ב 200 - 300 ש"ח. האם הוא יוסיף לי לסאונד? אני מדגיש כי הוא ישמש רק כסאב ולא יחוברו הרמקולים שבאו איתו. אני מתכוון שהוא יפיק את הצלילים בעלי התדר הנמוך והדגשה של פיצוצים וכו' בסרטי פעולה, ואולי אפילו במוזיקה מעת לעת. מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אוזניות אוזן בשביל הנגן MP3 שלי (Sandisk Sansa & iRiver H320) קיבלתי עם הIRIVER כשקניתי אותו את האוזניות MX300 של SENNHEISER ויחסית התלהבתי מהן, חשבתי שהן אחלה.. אבל הן נקרעו\התקלקלו והייתי תקוע עם אוזניות של 20 שקל שנהרסו גם.. אז אני מחפש משו בסגנון, ראיתי בZAP את הMX400, MX450 ואת MX50. שכולן עולות 95 שקל. מה ההבדל בין כולן? מה יותר טוב? ולמה ה400 וה450 עולות אותו דבר? ובכללי איך האוזניות האלה בשביל התקציב. אני שומע בMP3 בעיקר ב: ריצות , נסיעות , שיעורים .. ובונוס ככה - יש לאוזניות האלה שלט שמאפשר להריץ את השירים, להפסיק ולהפעיל? יש כזה דבר באוזניות כאלה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום ברשותי זוג רמקולים creative t20 כרגע עובדים מכרטויס קול אונבורד בעיקרון אני מרוצה מהם מבחינת העוצמה והבאסים אבל האיכות עדיין לא מה שאני מחפש יכול להיות שחלק מהאשמה היא בכרטיס קול מה דעתכם על החלפתם ל logitec z10 שהבנתי שהוא מגיע שם כרטיס קול פנימי העם האיכות תעלה רמקול מול רמקול או שעדיף להוסיף כרטיס קול טוב יותר ולהישאר עם הרמקולים הקיימים בעיקרון מפריע לי ברמקולים כרגע חדות הבמה והטויטרים קצת צורמים בווליום גבוהה תודה על עצתכם שרון
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיוידי הוא קורא DIVX אבל משום מה את התרגום הוא לא מזהה הוא מציג אותו בשפה אחרת אידיש או משהו ופעם הוא קרא את זה טוב ניסיתי גם לשחק בהגדרות אבל לא הצלחתי לתקן
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אחרי העדרות ארוכה בפורום גרפיקה (עקב התעניינות ב 8800.. ) במיקרה ראיתי את ה juli ויש לי שאלה. לכרטיס יש אפשרות של "התהפכות" ושימוש ביציאות לא מאוזנות או ביציאות מאוזנות. שאלתי היא כזו : האם אפשרי להרכיב את הכרטיס במצב רגיל כלומר ברירת מחדל.לבנות מודול כמו ה"כרטיס בת" של ה 1212M ולחבר כבלים איכותיים ליציאות שנמצאות כביכול בחלק ה"פנימי" של הכרטיס ולהשתמש בכל הכניסות והיציאות שלו??? כלומר הכרטיס יוציא החוצה את היציאות המאוזנות ובכבלים את הלא מאוזנות במודול שיורכב על פחית עם כל מה שצריך. השאלה מכוונת לכל מי שמחזיק את הכרטיס JULI.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
חברה תמליצו לי בבקשה על רמקולים איכותיים 2.1 למחשב? ותציינו כמה בערך הם עולים תודה אנשים
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ עם יציאת S-VIDEO ויציאת VGA ומסך טלביזיה עם כניסת S-VIDEO וכניסות של SCART כאשר חיברתי כבל S-VIDEO ללפטופ ומצד שני לטלביזיה והעברתי את הטלביזיה ל AV ולא ראיתי כלום, המחשב בכלל לא זיהה שיש לו עוד צג מחובר לאחר שבדקתי בהגדרות התצוגה. מדובר בלפטופ של IBM T43 אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה,
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם. אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה. אבל יש לי כמה שאלות: 1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים 2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה? 3.בשיר…
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול מובנה 8 ערוצים של realtek מסוג הhd על לוח אם msi p35 neo combo. מה שקורה זה דבר מאוד מעצבן. המיקרופון מחובר לחיבור הנכון. כל תוכנות הבדיקה לתקינות החומרה מזהות את המיקרופון ומציגות את הפעילות בו כתקינה.(ברגע שאדבר לתוכו סקאלת העוצמה תזוז) אבל מה? אני לא יכול לשמוע את עצמי. בעוצמות הווליום אין לי בכלל אפשרות לבחור את עוצמת המיקרופון. יש לי את כל 8 הערוצים לבחירה במאפיינים, אך אין זכר למיקרופון. רק שבוחרים בקלט "הקלטה" מופיע מדיד המיקרופון אך הוא באפור. אותו סיפור חוזר בתוכנה הנלוות לכרטיס קול. הוא לא מופיע ולא נשמע. מכיוון שזה מחשב חדש אין טעם לשאול אם פעם הוא עבד..תודה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
לאחר שנה בערך מאז הגרסא האחרונה של X-FI Mode Changer, (שד"א הכילה לא מעט באגים) היוצר החליט לשחרר גרסא חדשה! http://www.spectra9.com/xfmc/xfmc.html בינתיים עובד לי בלי בעיות. אם יש לכם כרטיס X-FI ואתם לא מכירים את התוכנה, זה הזמן להכרות !
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. קודם כל, אני לא בא כאן למכור מקרן או לקנות - זה פשוט תיאור הצרכים שלי... למען הסר ספק, אני לא מבין כמעט כלום במקרנים. אני מחפש לאחי מקרן יד שנייה אשר ישמש אך ורק להקרנת מצגות פאואר פוינט. הדבר היחיד שאני יודע לגבי מקרנים זה שהדבר החשוב בקניית מקרן יד שנייה הוא הנורה. כרגע נעזוב את הנושא של הנורה, כאשר אני אגש לקנות את המקרן אני אנסה לבדוק ולהיות כמה שיותר בטוח כי הנורה חדשה ושמישה. מה שאותי כרגע מעניין לדעת זה הנושא של דגמים וחברות. אילו חברות מומלצות? משום שהמקרן ישמש רק למצגות ולא להצגת סרטים וכו', הדבר החשוב לי ביותר הוא אמינות המוצר. אני מניח כי להצגת מצגות כל הפרטים הטכניים פחות מעניינים (אבל אם יש משהו שבכל זאת אני צריך לשים אליו לב, אנא, אמ…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש סט 2.0 איכותי למחשב. במהלך החיפוש באתר של M-Audio נתקלתי ברמקולים הבאים: http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&subcat_id=36&item_id=773 הרמקולים לא דורשים מגבר חיצוני כי הם מגיעים עם מגבר מובנה. מה מבדיל את הרמקולים הנ"ל מרמקולים אחרים? האם העובדה שהם מיועדים לבקרה באולפן פוגעת באיכות הצליל בסרטים/משחקים?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה יש לי במחשב גם אוזניות וגם רמקולים ואני רוצה לחבר את שניהם ישירות למחשב מאחורה ... עכשיו יש לי 3 חורים 1 מיקרופון 2 הירוק 3 הכחול עכשיו לחור של המיקרופון מתחבר מיקרופון וזה סבבה ... עכשיו יש לי בעיה יש לי את הרמקולים והאוזניות והחור הכחול עובד בתור יציאת אודיו רק מתי שאני מגדיר שיש לי מערכת של 4 או 5.1 רמקולים ואז אם אני עושה את זה אני שומע את כל המוזיקה מאחורה זאת אומרת כאילו הרמקולים מאחורה וזה ממש ממש הורס ! עכשיו אני רוצה להגדיר שהרמקולים יהיה בידיוק כמו האוזניות שאת אומרת החור הירוק איך אני עושה את זה ?!@# יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם מדגם: Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI שהוא מובנה על הלוח…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לZVM שלי. התקציב בעיקרון הוא 500 ש"ח, אבל אני יכול למתוח אותו ל600 אם זה משתלם. מבחינת סוג האוזניות, אני מעדיף עורפיות אבל גם קשת (מעל הראש) יהיה סבבה. עריכה: לשמיעה בעיקר מחוץ לבית. תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה נשמע טיפשי, אבל יש לי אוזניות ישנות של סוני שאני מאוד אוהב אבל הריפוד שלהם כבר קרוע. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כיסוי שכזה? האוזניות הן די פשוטות אבל חבל לי להפטר מהן! הצורה שלהן היא לא עגולה אלא אובאלית(אלפטית,ביצתית) ככה שהצורה הזאת לא סטנדרטית ולכן עוד לא הצלחתי למצוא תחליף! תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שלוש האוזניות הבאות: CX300 JBL Reference 220 או creative EP630 או 600 מה אתם אומרים? זה מה שקיבלתי המלצות זה בעיקר לשמוע מוזיקה באיפוד נאנו שלי. אם יש עוד אוזניות בתקציב אז בכיף! תודה!
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-