אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב שבמפרט שלי למסך סוני כמצויין בכותרת. למסך הזה יש אופציה שנקראת FULL PIXEL והיא מאפשרת יחס פיקסלים של 1:1. במצב הזה, כאשר הרזולוציה מכוונת ל-1920X1080 עדיין לא רואים על כל שטח התצוגה של המסך. יש מסגרת שחורה סביב התמונה, ברוחב של 2-3 ס"מ בערך. המחשב מחובר עם כבל DVI-HDMI. מישהו יכול לחשוב על סיבה לתופעה? אני לא רוצה להשתמש באופציית המתיחה של הטלויזיה...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מערכת של AKAI עם 2 בוקסות ורמקולים 2.1 של קריאיטיב שניהם מתחברים מצוין למחשב בנפרד, עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד שיהיה כביכול 4.1 למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? אם זה עוזר יש לי גם DVD פנוי.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגביי הרמקולים והרסיבר הבאים: זה הרסיבר: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=833 את הרמקולים יצא לי לשמוע ומאוד התרשמתי. לגביי הרסיבר, כאן יש לי התלבטות האם להמשיך בקו עם הרמן קרדון, או ללכת על רסיבר של פיוניר שאמור לתת לי יותר עוצמה. אלו הרסיברים: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=876 http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=859 כמובן שאשמח לשמוע עוד דעות\הצעות תודה מראש על כל תגובה, עדו
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מה התרומה שלו?. במה שונה חיבור של כבל וידאו רגיל מהממיר למסך לבין השימוש בכ.טלויזה>> ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי(5.1) YAMAHA TSS-1 ישן.. מלפני 4 שנים או יותר אפילו.. היא עלתה אז איזה 1500 שח.. אני מעוניין להחליף אותה ל2.1 עד תקציב של 500 שח.. ותגידו לי.. הרמקולים ממש השתפרו עם הזמן? 2.1 של היום עד 500שח יהיו יותר טובים מ 5.1 של אז (מה שיש לי עכשיו היאמה)? תודה 2
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי טלויזיה LCD של טושיבה דגם 32wl48. חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל RGB ורואים מצויין. חיברתי כבל אודיו RCA בין המכשירים : בטלויזיה ל-2 שקעי AUDIO אדום לבן, במחשב-לשקע הכחול (ניסיתי גם לשאר השקעים) אבל אין סאונד.... תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע שומע מהמחשב דרך מגבר סטריאו טוב של Pioneer ושני רמקולים גדולים אבל בסיסיים של Aiwa. אני מתלבט אם לקנות סט 2.1 מיועד למחשב, גם כדי לחכסוך במקום על השולחן (קניתי עכשיו מסך LCD גדול של Samsung, צריך משהו סקסי שיילך ביחד עם זה ), וגם בשביל איכות הסאונד. גם ככה הייתי רוצה לחבר את המגבר הזה לטליוזיה והDVD שלי בחדר, נראה לי זה יתאים יותר שם. אז: 1. האם שווה לי לקנות רמקולים המיועדים למחשב (עם subwoofer) או להשקיע ברמקולים יותר איכותיים למגבר Pioneer שיש לי כרגע? 2. אם עדיף לי לקנות רמקולים למחשב, איזה המלצות יש לך לכם בתקציב של עד 600 שקל? תודה! תום
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות יותר איכותיות לנגן sansa e250 שלי ואני רוצה לדעת מה הכי משתלם,הכי איכותי,הכי טוב,הכי אמין... אשמח אם בנוסף להצבעה תגידו חסרונות והיתרונות של כל אחד מהאוזניות... בבקשה להצביע רק אנשים שמבינים... תודה, דניאל
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס על ה -p5b-dlx -המחשב קורס ומבצע בוטינג -מישהו מכיר את הבעייה (כאשר אני מחזיר את הכרטיס הקודם -המחשב תקין לחלוטין) חייב עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה של הnf2 שהוא די טוב, אבל , כרטיס כמו x-fi ישפר לי את האיכות בשמיעה? ואם אני מחבר בכבל אופטי זה משנה בכלל איזה כרטיס יש לי ? בקשר לכבל אופטי , יש הבדל בין הכבל היקר של פילפס לכבלים הפשוטים ? שיש בינהם הבדל של איזה 80 שקל ... שווה להשקיע קצת יותר ? ואיך הכי מומלץ לסדר אותם ? הנה קישור לתמונות של החדר שליhttp://picasaweb.google.com/or.iechen/MyRoom החדר שלי בגודל 4X3.5 והתכוונתי לשים בכל פינה רמקול והסנטר במרכז והסאב איפה שאתם רואים התוכנית שלי זה להוציא את הארון (לשים שידה במקומו ככה שלא יפריע בגובה) עוד חודשיים כנראה אני קונה lcd 32 ככה שזה לא ישאר כמו שזה יהיה עכשיו כל ה"פינת מחשב" עוברת לסלון והמחשב יעבוד דרך הlcd באיזה גובה הכי מומלץ לתלות או…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב Pentium-II עם מעבד 355Mhz וזכרון RAM של 512MB/133Mhz. כשאני צופה בוידאו קליפים באינטרנט, למשל ב-YouTube אז הסרטון כל הזמן קופץ (ניסיתי להוריד קבצים וראיתי שקצב ההורדה מגיע ל-200K אז זה כנראה לא קשור לקצב הורדת נתונים). יש למשהו רעיון מה צריך לעשות כדי שהסרטון ינגן כמו שצריך? (חוץ מלקנות מחשב חדש...) תודה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
החתול לא חיבב את הרמקולים והוריד את הבד מהרמקולים שלי. הרמקולים הינם קנטור של אפוג'י, דיברתי עם מספר מקומות אבל הם אמרו שהם לא עושים את התיקון אלא ללכת לרפד. השאלה איזה בד לקנות שיתאים והאם יש המלצה למקום ספציפי. תודה מראש, אור
-
- 12 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
-
אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
העיקר בכותרת , אין עוד בקשות , בינתיים חושב על logitech x540
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כרגע יש לי EP630 ואני לא כ"כ אוהב שזה אוזניות כפתור... אני רוצה אוזניות קשת כאלו ואני בהתלבטות. או שאקנה את הAKG ב190 ש"ח מבאג, או שאזמין את הסנהייזר ב280 ש"ח מנעה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בסנהייזר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את כרטיס הטלוויזיה PVR 150 (הנפוץ) על התקנה נקיה של VISTA ULTIMATE ויש לי כמה שאלות: 1. כשאני רואה TV דרך ה MEDIA CENTER, התמונה נצפת עם כתמים המופיעים בעיקר בתזוזה, אבל דרך התוכנה המצורפת TV2000 האיכות יותר טובה, איך אני מגדיר שתהייה אותה איכות דרך ה MC ? 2. כשאני מעדכן את ה EPG דרך ה MC לכבלים, חסרים מספר ערוצים (כמו ביפ) וישנם ערוצים שלא מזהה בהם את התוכניות, אם זה קשור, שאר רכיבי המערכת : Q6600 2GB 800 MHZ G33-DS3R GA2600T256H תודה רבה ושנה אזרחית טובה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב (מפרט בצד) שאשמח לחבר לטלויזית הHD החדשה שלי... רשום לי כמובן שהכרטיס מסך שלי תומך בHD רק שלא קיבלתי איתו שום כבל מיוחד כדי לחבר. לכרטיס מסך יש DVI VGA S-VIDEO וקיבלתי איתו רק כבל S-VIDEO.. שאני מאמין שהוא לא מתאים כדי לשדר HD, איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשדר דרך הכרטיס מסך HD? ומאיפה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול משולב על הלוח אם ... עכשיו יש דרך כלשהי לחבר בין הרסיבר למחשב...ככה שישמעו בדולבי?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הרמקולים הנוכחיים שלי שאני מאוד אהבתי הלכו.. קוראים להם: LUXEON E.B 2.1 דברים נשמעו בהם מעולה.. אני בן אדם שמתעסק ושומע המון טראנס ומשחק במשחקים כבדים. כרגע אני מחפש רמקולים בתקציב של מקסימום 400 ש"ח. מערכת 2.1 עם דגש על איכות שמע טובה! חשוב לי שהבאס יהיה חד וישמעו את הצלילים הגבוהים כמו צריך.. על מה תוכלו להמליץ לי? תודה מראש, דור.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם ASUS P5B ועליו כרטיס מובנה SOUNDMAX יש לי חיבור של אזניות ומיקרופון בקידמת המארז...אבל אני לא שומע כלום וגם המיקרופון לא עובד מקדימה...רק אם אני מחבר מאחורי המארז אני מעוניין שגם הרמקולים של המחשב וגם האוזניות יהיו בשיתוף ביחד(יפעלו ביחד) ניסיתי הכל לעדכן דרבריים לא עזר....לשנות בביוס ל AC97 גם לא עזר) יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
קנית רמקולים ומגבר ורצית לדעת אם מתאמים לעוצמה דגם של הרמקולים הם YAMAHA NSP-270 ושל המגבר הוא YAMAHA HTR-5930 ואם אני יכול לחבר אוות לממיר hd של yes
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי sansa e250 ואני רוצה להחליף אוזניות וליותר איכותיות ונוחות! חשוב לי "הסטייל",הנוחות,,אמינות,חברה טוב וכו'... אני מתכוון לקנות מאייבי.. מה אתם אומרים? המחירים שם טובים לאוזניות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שמתי את ההודעה גם בפורום ציוד היקפי, כיוון שלא ידעתי לאן היא שייכת. אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-