תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
למה אני פתאום לא יכול להכנס לאתרים מסוימים עם הראוטר שלי TP-LINK TL WR841N VER 7.2 אפילו כשאני מחובר בWIFI וגם בכבל . האינטרנט לא מתנתק בכלל וגם לאחר איפוס זה לא מחזיר למצב הקודם . גם התקנה חוזרת לא עזר . אין לי מותקן חוסמי פרסומות וגם בלי הFIREWALL לא מתאפשר לי . בלי הראוטר בחיבור ישיר הכל תקין .
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מנסה לגבות את הקבצים במחשב אל הכונן החיצוני (בעבר הצלחתי) מה שאני מקבל זה הודעה: "תמונת המשימה פגומה או שהיא טופלה שלא כדין " מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני יומיים-שלושה. כשאני עובד על המחשב ומשחק הכל עובד חלק אבל ברגע שמופעלים סרטונים (מהמחשב, מיוטיוב ובמשחקים) הוא מקרטע אחרי דקה-שתיים. הסאונד ממשיך כרגיל בלי שום בעיה. בדקתי קודם כל בעזרת התוכנה GPU-Z לראות אם הבעיה בכרטיס מסך ושמתי לב שהGPU LOAD קופץ ל100 ומאז הכל מתחיל לקרטע. בדקתי עם FRAPS את הFPS במהלך הסרטוני מעבר של STARCRAFT 2 וגם שם אחרי דקה הFPS יורד ל4-5 (בגיימפליי אין שום שינוי, לא משנה כמה המסך עמוס באפקטים). לבסוף השתמשתי בתוכנה FURMARK ושם רק אחרי 3 דקות הFPS ירד ל4-5. הכרטיס מסך שלי הוא 970GTX. זו תקלה בכרטיס מסך עצמו? במאווררים? אולי בספק?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כל כמה זמן יש לי DUMP MEMORY ואני לא יודע למה :s05: עשיתי בדיקה ב- MEMTEST כ-50 דקות בדיקה והתוכנה לא מצאה שום יש לי פעם ב- 3-6 שעות DUMP MEMORY וזה מציק מאוד. נגיד שאני משחק במשחק יחסית כבד אז יש לי DUMP MEMORY אבל אחרי הרבה זמן משהו כמו 3 שעות. דרך אגב היה לי גם DUMP MEMORY בשולחן עבודה. מה לעשות ואיך לבדוק חלקים אחרים במחשב, כנראה חלק אחר במחשב עושה DUMP MEMORY ואני לא מבין למה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ידוע לי מה זה hz במסכים בנתיים אני על 101 אבל מה זה khz? עכשיו הkhz הוא 81.8 האם זה נורמלי? מה זה אומר? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר פירמוט והתקנה וינדוס 7 כולל דרייבים מאתר החברה יציאות USB לא עובדות מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וכשאני אומר לא מספיק חכם, אני מתכוון לא מספיק חכם לתת למישהו שמבין לעשות את זה. מעבד רייזן 3600 לוח אם B450 של MSI. דגם Gaming plus max. זכרון 2X8 של Corsair במהירות 3000. בדקתי באתר של MSI שהדגם הספציפי של הזכרון תואם ללוח האם. לאחר ההרכבה הפעלתי את המחשב. קיבלתי מסך הגדרה ראשונית של הביוס. הביוס הראה שהמעבד רץ במהירות הסטנדרטית של 3600 Mhz. התקן SSD זוהה. ראיתי שיש רק 8Gb זכרון, ומאוחר יותר אכן ראיתי שאחד הסטיקים לא יושב טוב (זה סודר מאוחר יותר ולכן כנראה אינו מקור הבעיה). הזכרון הוגדר למהירות 2133Mhz. בחירה של OC אוטומטי כיוונה אותו ל3600. שמרתי ואתחלתי. לא הופיע שום דבר על המסך. המאוורים פועלים (מעבד ומארז). הLED בכרטיס…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. קניתי טאבלט chuwi hi13 cwi 534 שהוא win 10 ומתחבר למקלדת ועם עט, קניתי משומש. הכל עבד במחשב מצוין. לאחר יום הקנייה, פירמטתי אותו ע"י התקנת win 10 מדיסק און קי ולאחר ההתקנה הרמקולים והמגע לא עבדו. חיפשתי דרייברים באינטרנט לאחר ההתקנה של קבצים FNI, רק רמקולים עבדו, אך המגע בטאבלט לא עבד. הורדתי תוכנה driverpack שתעזור לי להתקין את שאר הדרייבים אך ללא הצלחה. מה ניתן לעשות בנושא? האם אפשר בבקשה קישור להורדת הדרייבר? בנוסף, למי יש בדיוק מחשב כזה? אני רוצה לעשות העתקת מחשב כדי שהמחשב שלי יעבוד בעזרת acronis, כמובן אשלם על כך. הורדתי מכאן את הדרייברים מהאינטרנט: https://techtablets.com/chuwi-hi13/downloads/. אש…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לכולם. יש לי מעבד i7 9700k שקירור האוויר שהיה לי לא קירר טוב (הגיע לכמעט 100 מעלות!) עקב כך, הרכבתי קירור מים corsair hydro h45. בגלל מגבלות מארז לא הייתה ברירה אלא למקם את הקירור במקדימה של המארז בחלק העליון. בימים הראשונים הכל היה בסדר, היה רעש סביר כיאה לקירור מים יחסית זול. לאחרונה התחיל רעש זמזום קיצוני (כנראה מהמשאבה?) מהקירור. זה די בא והולך. לפעמים זה חזק יותר ולפעמים זה חלק יותר. יכול להיות יום שלם של שקט, ואז יום שלם של רעש. יש לציין שהמשאבה מחוברת ללוח האם לחיבור SYS_FAN 2, כמובן 4 פינים. המאוורר של הקירור מחובר כמובן ל- CPU FAN. השאלה שלי היא האם יש בעיה בקירור ולנצל אחריות? מה גורם לרעש הזמזום הנו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כשפותחים תכנת וורד, מופיע לי הודעה קבועה בנוסח "עותק זה של מיקרוסופט אופיס אינו מופעל". מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה הזו? תודה רבה! Doc1.docx
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://srv1.jpg.co.il/10/5494233d9a639.jpg התקנתי ווינדוס לפני כמה ימים...הכל עובד בסדר,אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא מציג לי את המסך הנל חיכה חצי דקה עשה ריסטרט ואז הריץ וניכנס לווינדוס. מה הבעיה? כמובן שהדיסק של ווינדוס לא מחובר, תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל עזרה. אני צופה בטלויזיה באמצעות מחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה ווינדוס 7 (מיציאת HDMI בכרטיס המסך לכניסת HDMI בטלויזיה). הבעיה (שלי) היא שהמסך שך הווינדוס כאילו גדול מדי למסך הטלוויזיה כך שרואים רק חלקים מהאייקונים שעל המסך הראשי. האם ניתן לשנות את גודל התמונה (לא דרך שינוי הרזולוציה) כאילו לעשות "כיוון עדין" של גודל התמונה? ואם כן, איך.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
:יש לי בעיה עם המסך יש משחקים מסויימים מתי שאני משחק איתם אז הם זזים לצד כזה ואז אני צריך לכוון את המסך כדי לראות טוב אפשר לפתור את זה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה: זה התחיל מזה שאחת מכל 3 פעמים בערך שהייתי פותח סרט במדיה פלייר, זה היה נתקע ומוציא מסך כחול של DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL, שזו (לפי מה שהבנתי) ההודעה הכי כללית שיכולה להיות........ אח"כ, כשהתחלתי לשחק פאר-קרי, כל כמה דקות של משחק המחשב היה מתחיל לקרטע, הגרפיקה נדפקת לגמרי והסאונד נתקע - כל זה למשהו כמו 5-7 שניות, ואז משחק רגיל. עכשיו מה הבעיה? אחרי 3 פעמים כאלו, המחשב היה נתקע לגמרי וזורק מסך כחול כמו הקודם (דרייבר_נוט_לס....). ובזמן האחרון, התופעות האלה ממשיכות, אבל הפעם עם מסך כחול של PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. ניסיתי לחפש על זה בגוגל, אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי. אני מתחיל לחשוב שאולי זו בעיה חומרתית..... למישהו יש רעיון? מפרט: P4 2.4 HT FSB800 (512MB DDR 400 …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מנסה ליצור חשבון אאוטלוק מג'ימייל, אך לא מצליח להיכנס לשרת. הוא מבקש שוב שם משתמש וסיסמה ולא מצליח להתחבר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (אם בכלל זה הפיתרון לבעיה) יש לי מחשב PC מותאם לAudio (התבצע ע"י חברה מובילה בתחום האודיו) Intel Core i7-2600 מערכת הפעלה Win 7 64bit בגלל אישו מסויים שיש לי עם החברה שבנתה לי את המחשב אני מבקש את עזרתכם כשאני מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו הדפדפן קורס. זה קורה עם כל דפדפן שניסיתי (פיירפוקס, אקספלורר, כרום) העלתי תמונה של ההודעת שגיאה שאני מקבל שהיא בעיקר ריבועים לא מובנים בגלל שזה מחשב לאודיו, המחשב כביכול לא אמור להתחבר לאינטרנט לכן יש לי הרגשה שמדובר בהגדרה מערכתית כלשהי. בנוסף, המחשב עבר אופטימיזציה לצורכי אודיו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קרה לי דבר מוזר... החלפתי פלאפון ולקחתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון הישן בשביל מספרי הפלאפון,תמונות,שירים וכו'... עכשיו ברגע שאני מחבר את הפלאפון החדש עם הכרטיס זיכרון הישן באמצעות USB למחשב הקבצים לא נראים במחשב! זאת אומרת בפלאפון הכל טוב : המספרים,התמנות,השירים אבל כשאני מעביר למחשב,נראה כאילו הכרטיס זיכרון ריק. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:44:25 samsung touchwizזה שם המכשיר סלולרי. על כל פנים אני כבר בדקתי הגדרות של המכשיר,ועשיתי העברה דרך הכרטיס זיכרון ועדיין זה לא קולט את הקבצים במחשב. לצורך הדגשה : בדקתי את החיבור גם בשני מחשבים אחרים,העברתי את הכרטיס זיכרון למכשירים אחרים וגם שם רק בפלאפון ניתן לראות את הקבצים. הדרך היחידה שמצאתי היא להעביר את הקבצים באמצעות …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב מתי שאני מפעיל דברים שמשתמשים בהרבה כוח ודורשים מאמץ מהמחשב אז יש בעיה והמחשב נתקע והופך לירוק כזה מקושקש כזה עם קווים לא מובנים כאלה בעיקר זה קורה לי מתי שאני משחק במשחקים במחשב שדורשים מאמץ ואז המשחק נתקע והמחשב נתקע והופך לירוק כמו שאמרתי ואין שום דרך לזוז או לצאת המשחק או לחזור לשולחן העבודה (קונטרול אלט דייליט לא פועל וכו') ואז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יפעל שוב. הבעיה הזאת קיימת כבר איזה שנתיים במחשב שלי. עכשיו עשיתי כמה בדיקות לבד והנה מה עשיתי רק שתבינו מה התמונה הכללית המלאה: 1. הפעם הראשונה שזה קרה לי זה שניסיתי לחבר את העכבר החדש שקניתי בזמנו למחשב והתקנתי את הדרייברים של העכבר ואז בזמן ההתקנה המחשב נתקע בפעם הראשונה והראה מסך …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש וחצי. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של הלוח אם ביוס כרטיס מסך והוא ממשיך להציג לי מסכים כחולים השתמשתי בתוכנה WINDBG וככל הנראה הבעיה נובעת מקובץ ntoskrnl.exe קראתי את המדריך לתוכנה ולמרות שהורדתי את כל הדרייברים החדשים המחשב עדיין עושה לי מסגים כחולים בצורה רנדומלית שאני מפעיל תוכנה (לא כל תוכנה ולא כל פעם אלא באמת בצורה רנדומלית) אני ממש אשמח לשמוע הצעות איך אפשר לתקן את זה בין אם זה להתקין WINDOWS חדש או פירמוט (שעשיתי כבר 5 פעמים) או אם אפשר להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר (אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ) תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת במחשב כבר המון זמן... מקווה שפה יעזרו לי כי אני כבר ---> בכל מקרה הבעיה היא כזאת: אני או אחותי מנסים לשחק במשחק ששמו SIMS 2 ואין לי מושג למה המסך נכבה פיתאום ונהיה שחור... המוזיקת רקע ממשיכה... ואני שומע שאני עדיין יכול להמשיך ללחוץ על כפתורים חשבתי בהתחלה שהמסך לא בסדר אז קניתי מסך חדש... וכנראה שזה גם לא היה זה... בכל מקרה אני התייאשתי ושלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שהמחשב מתחמם ומתאמץ יותר מדיי אז הם החליפו לי לספק כח חזק יותר... חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל כנראה שלא... אני רק חייב לציין שאצל חברים שלי עם אותם דיסקים זה עובד חלק... למה זה אצלי ככה? מישהו בבקשה יכול לעזור לי? ???
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-