תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
התקנתי CATALYST 9.5 וסתם עשיתי בדיקת מאמץ ופתאם המסך נהיה שחור וזה כתוב אי אפשר לשחק ואפשר בלחץ לראות תמונות כל שנייה המסך נהיה שחור מה זה לעזעזאל? ומה לעשות פרמוט זאת האפשרות האחרונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הארד דיסק חיצוני 500GB של TREANSCND הפסיק להגיב. יש עליו הרבה מאוד מידע חשוב מאוד לעבודה שלי. אני חיברתי אותו למספר מחשבים עם 2 כבלים שונים והוא לא נפתח. הדיסק החיצוני לא מופיע יותר ב_MY COMPUTER אך שאני מחבר אותו למחשב מופיע בווינדוס למטה שהוא כן מחובר וגם השם שלו ואם אני רוצה לפלוט אותו (ככה אני יודע שהמחשב כן מזהה משהוא נכון). ב- DISK MANAGEMENT הוא מופיע בתור UNKNOWN וגם NOT INITIALIZED וגם אם אני מנסה לאתחל אותו הוא לא מאפשר. (מצורף צילום מסך) הורדתי כל מיני כלים לשחזור דיסקים אבל אף אחד מהם לא הצליח בכלל לראות אותו. אודה לעזרה, אני חייב אותו ליום ראשון, אם לא הבוס יאכל אותי. מיכאל
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני עומרי יסקוב, מישהו פרץ לי למחשב בדרך שלא ידועה לי ואין לי מושג מי זה, זה לא המחשב הראשי שלי אבל היה עליו דברים והיה גם דברים שקשורים לידידות שלי וחברים ולא נעים שמישהו יתעסק בזה. בקיצור פתחתי את המחשב הדסקטופ היה ממש ריק לגמרי, כאילו מחקו הכל, כמו אחרי פירמוט, נשאר רק סקייפ ואנטי וירוס. היה איזה הודעה שכתוב שאני על ברירת מחדל, אבל שיצאתי וחזרתי כמה פעמים זה נשאר אותו דבר- ריק!. במנהל משימות איפה שכתוב משתמשים היה כתוב 2. (2users) לא אמור להופיע רק 1?? בקיצור כל הקבצים הכל היה מחוק הייתי חייב לשחזר את המערכת, שהלכתי לשיחזור ראיתי שהנקודת שינוי האחרונה הייתה לפני יומיים ועל ידי remote control desktop משהו כזה... פה כבר הבנתי שכנראה שפרצו לי. הבעיה שלא הבנתי בדיוק א…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
"משחיר" - לא נכבה - הלד עדיין כחול, המנורה האחורית עובדת, המסך מציג מסך שחור. התקלה מתרחשת כשהמסך נדלק אחרי "שינה" או כשנכנסים לחלונות (מסכי המערכת מופיעים כרגיל, הוא משחיר שניה אחרי שמופיע מסך ה-Welcome של חלונות). לפעמים זה מסתדר כשאני מנתק את הכבל ומחבר שוב (לפעמים לאותו חיבור, לפעמים לשני) אבל לא תמיד. בד"כ הוא שוב מופיע ומשחיר כעבור שניה, ואני נאלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים. המסך הוא LCD 19" Hyundai L90D+, מחובר ב-DVI ל-GeForce 9600GSO 768MB (אין כרטיס אונבורד) Windows 7 x86, דרייברים עדכניים.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב עקב ניתוקים חוזרים ונשנים מהאינטרנט הועלתה אפשרות שיתכן שהסיבה לכך היא לא בתשתית של החברה אלא אצלי בכרטיס רשת שנמצא על לוח האם asrock z68 . האם ניתן לבדוק את הכרטיס על ידי תוכנה כלשהיא ע"מ לוודא שהוא לא זה שגורם לניתוקים מהאינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר שנשארים כל הזמן דלוקים גם אחרי שאני מכבה את המחשב אז אני מכבה את המחשב דרך הספק כוח שהאורות לא ידלקו זה בסדר לכבות כל יום את המחשב דרך הספק או שזה יכול להרוס?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להתקין מגדיל טווח WIFI (אקסטנדר ) בגינה . לפני שאקנה , האם התקנה של רכיב כזה בקופסת חשמל מוגנת מים תהיה בסדר? האם הקליטה תיפגם ? (בין הראוטר הביתי לאקסטנדר יהיה מרחק של כ20 מטר אבל ללא קיר- רק חלון זכוכית.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי הרבה פעמים כשאני שם סרטון במסך אחד וגולש במסך השני, אני חווה לאגים. אני מצרף לכם סרטון וידאו שממחיש את הבעיה. שמתי סרטון במסך אחד ו-speed test בשני, כך שבספיד טסט משתמש באינטרנט, ואתם יכולים לראות שהסרטון נתקע לגמרי. אשמח לרעיונות מה יכול לגרום לזה. אני סובל מזה כבר תקופה ארוכה ואני מנסה להיזכר האם זה קרה כשעברתי לוינדאוס 11 או שאולי כשהחלפתי מחשב. האם יכול להיות שהגורם הוא חיבור של שני מסכים? מעבד אינטל 12500 לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 זכרון: שני סטיקים של 8 ג'יגה ספק - לא נראה לי שקשור, אבל בכל זאת Corsair cv750 750W bronze שני המסכים מחוברים עם כבל HDMI. למיט…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא מצליח לסגור את הדלת של המארז. יש שם יותר מדי חוטים בצד השמאלי. הצעות?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים, תקלה מוזרה: לפני כמה ימים הורדתי איזשהו קובץ pdf של איזה ספר מאתר של מאגר של ספרים הניתנים להורדה(הכתובת:www.readallbooks.net( זמן קצר לאחר שפתחתי את הקובץ נתקלתי בבעיה שלא הופיעה לי לפני(למיטב זיכרוני): העכבר עושה סימן של חושב(העיגול הכחול מעל הסמן של העכבר שמסתובב מתי שהמחשב מתאמץ יותר מדאי) כל איזה 5 או 6 שניות באופן קבוע, גם שאני לא מפעיל כמעט תוכניות(רק אולי דפדפן אינטרנט) מזכיר לי שנתקלתי פעם בתופעה זו בהקשר לוירוס במחשב. השאלה אם זה בהכרח וירוס שנדבק מהקובץ שהורדתי, כי הבעיה קרתה כאמור זמן קצר אחרי ההורדה משהו עוד יותר מוזר זה שיש לי עוד מחשב שמחובר לאותה רשת וגם לו התחיל לקרות אותה תופעה בדיוק באותו זמן. מה שיכול לחזק את הרעיון שהרשת של …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע אני יושב מול מחשב נייד חדש הרגע נפתח,מעלה התקנת וינדוס אקס פי,הכל טוב ויפה מסיים הרצה של הדרייברים בתחילת ההתקנה ומופיע לי מסך כחול?מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח ישן WD800 Caviar עם חיבור PATA של 80GB. פתחתי מחשב אחר שיש לי בבית וראיתי שיש רק חיבור SATA ויש איזה 2 חיבורים שנראים כמו PATA (אבל קטנים יותר) אבל הם תפוסים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הדיסק הקשיח הנ"ל למחשבים חדשים יותר? האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל-USB? ולהשתמש בו כדיסק קשיח חיצוני לגיבוי? זה המתאם היחיד שמצאתי, האם זה יעבוד? http://pc2.co.il/items/86887 תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בוקר אור, אתמול בערב הדלקתי אתה מחשב ולהפתעתי קפצה לי ההודעה הבאה :: [h=1]Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port[/h]היו לי שם 2 אופציות ללחוץ על CLOSE או RESTART ניסיתי ללחוץ על שניהם וההודעה ממשיכה לקפוץ יש לי רק עכבר שמחובר לUSB 3.0 מאחורה וזהו מישהו מכיר/יודע/חווה את הנושא??
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי רמקולים של altec lansing את ה atp3 אתמול חיברתי אותם למחשב ולתדהמתי הרבה גיליתי שרק אחד מהם עובד, למישהו יש רעיון כי ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי בראש שיכול להיות הבעייה ועדיין לא הצלחתי לפתור אותה. בתודה KRS1
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם WIN XP PRO ונדמה לי לאחר שהתקנתי את הדרייברים לכרטיס קול LIVE התחילו להופיע ריסטים סתם ככה. אז פרמטתי אבל מה שלא ידעתי שזה ממשיך גם אחרי פרמוט. לפעמים נתקע עוד לפני שהוא מציג את ההארדיסקים וגם הרבה פעמים באמצע התקנות של ווינדואז. אז לאחר FDSIK מליון פורמטים והתקנות שונות הדרך היחידה להגיע ליציבות היא להתקין קודם XP על כונן D (מחיצה של אותו הארדיסק) ולאחר מכן להתקין בC. ככה שיש לי כרגע דואל בוט (שבכלל מחקתי את הווינדואז השני מD ואני לא יודע איך לבטל את הבחירה כשמפעלים את המחשב) ולאחר כמה זמן וכמה התקנות של תוכנות (שאת כולם הורדתי במיוחד רק כאלה שתומכות בXP הריסטים חוזרים לפעמים. קצת באמצע ניגון של הווינאמפ, קצת כשמפעילים את המחשב ולא נוגעים בו כל כך ולפעמ…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשעבדתי על המחשב, הכנסתי אותו למצב שינה ומאז הוא לא נדלק יותר... אני מנסה להדליק אותו והוא עולה לשנייה, המאווררים פועלים ונכבה ואז ממשיך ככה בצורה אוטומטית עד שמכבים אותו (לחיצה ארוכה או הוצאה מהחשמל) (מצורף סרטון) איפסתי את הלוח אם (הוצאתי בטרייה כשהחשמל לא מחובר), הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להעלות כל פעם עם אחד אחר, ניתקתי את כל היציאות יו אס בי, כרטיס קול וכרטיס מסך, מאוורים ועדיין לא עולה, החלפתי ספק חשמל, ניקיתי את המחשב, ואפילו רוקנתי קבלים! (שעזר בפעם שעברה במצב כזה) שום דבר לא עזר והמחשב ממשיך להתנהג כמו בסרטון... אני כן מבין קצת במחשבים, אז אם ידוע לכם פיתרון (מסובך בגדר הסביר ולא מסוכן למחשב (ובמיוחד לא להארד דיסק)) שאני אוכל לבצע בעצמי ולחסוך עלות …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה התחיל מאז ששדרגתי את המפות הישנות למפות החדשות של גוגל. תמיד שאני נכנס למצב מפה "לווין" המסך נכבה והמחשב עושה RESET. הבעיה קורת כל פעם שאני נכנס לgoogle maps יש אולי סיבה לזה שזה נגרם? כי פעם זה לא היה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחיצה D לא נפתחת לי ויש לי 200 ומשהו גיגה של דברים שחשובים לי יש דרך לסדר את זה בלי לאתחל אותו? מצורפת תמונה של הבעיה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שקיימת כבר זמן די רב שמאוד מציקה. שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים, הלדים של לוח האם גם דלקים אבל המסך לא מראה כלום (צבע כתום לא ירוק). רק אם אני לוחץ קבוע על כפתור ה power במשך כ 2-3 שניות אז המחשב עולה. לגבי הכיבוי גם בעיה, מבצע כיבוי רגיל דרך ה windows, מראה שהוא נכבה אבל עדיין המאווררים ואורות הלדים של לוח האם דולקים (לא נותר לי אלא לכבות את ה switch הראשי של המחשב). הבעיה מתחילה קצת להציק משום שהכיבוי דרך ה switch הראשי דופק לפעמים את קבצי המערכת (לפעמים הוא מראה בעיות בזכרונות אבל שהרצתי בדיקת זכרונות אין שום בעיה, ולפעמים בעיות בקבצים של הדיסק הקשיח). שה windows כן עולה אז בדר"כ הוא עובד כרגיל, לפעמים (וזה קורה בדר"כ שמפעילים איזה וידאו)…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז קניתי כמה חלקים למחשב חדש וזול מאמזון, התקנתי לוח אם חדש H81 יחד עם מעבד חדש (סלרון G1820) וזיכרון DDR3 בתוך מארז ישן עם ספק כוח ישן ועם ההארד דיסק הקודם שסך הכל בן שנה בערך (500GB SATA 3). על ההארד דיסק מותקן ווינדוס 7. הביוס עולה ואני מסוגל לשלוט בו עם העכבר אך כאשר המחשב מתחיל להפעיל את ווינדוס, בערך שניה אחרי שרואים את הסמל של ווינדוס עם ה "Starting WINDOWS", המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש. מישהו יכול לעזור לי איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-