עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Touro,

אהלן, פירמטו לי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7, מחשב נייח, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870, והורדתי את הדרייבר, אבל פשוט לא רואים טוב.. הסרטים (באיכות בלו ריי) נראים ישנים כאילו צרבו אותם באיכות TS, האותיות באתרים קטנות ודקות וקשה לשים לב בין מילים מודגשות ללא מודגשות גם אם מגדילים את הפונט, ובכללי רואים טיפה על גבול המטושטש כזה.. מה עושים? ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים וכלום לא עוזר, הכל אותו דבר, דוגמא לתמונה בסרט תודה!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. החלפתי במחשב שלי את המשחה הטרמית שהייתה המון זמן החלפתי במשחה של Zalman ZM-STG1 ובדקתי לאחר מכן את המעלות ומסתבר שהם עלו ב50 מעלות יותר מרחתי את המשחה גם במחשב הנייד ושם זה השפיע לטובה מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by חיה.,

שלום רב,החלפתי את המחשב הנייד,ובמחשב הישן היה בצד שמאל למעלה משהו שהיה מתרגם את הדף מאנגלית לעברית,אני מתכוונת אם פתחתי דף בגוגל שהיה באנגלית היה מופיע לי למעלה אם אני רוצה לתרגם בעברית,בבקשה מי שיכול\ה להגיד לי איך להחזיר את הדף אודה לו מאד, תודה רבה לאתר הזה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by aeonf,

שלום לעוזרים יש לי כרטיס מסך EVGA NVIDIA 2080 ויש לי חשד שהוא תקול. המשחקים FAR CRY 5 וMETRO EXODUS קורסים לי ממש אחרי דקה או 2 של משחק. כמובן שכל הדריוורים המעודכנים ביותר מותקנים, מחוץ למשחקים יש 0 תקלות. מה הדרך המומלצת לוודא שזה אכן כרטיס מסך תקול? יש איזה BENCHMARK או STRESS TEST מומלץ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Xilver,

שלום, בעקבות התחממות יתר של המעבד, בדקתי את המאווררים וניקיתי אבק. זה עזר להוריד את הטמפ' של המעבד ל-48, אבל שמתי לב שהמאוורר של המעבד עדיין לא עובד. איך גורמים לו לפעול? מה גרם לו להפסיק לפעול? או שהוא בכלל עובד מטמפ' מסויימת ואיפה אני רואה את זה? תודה, וסליחה על השאלות

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ShLoMi.R,

שמעו המחשב שלי פעם היה מדיי פעם זה לא היה כלכך מורגש כי זה היה פעם ב... שאני אומר נתקע אני מתכוון שהוא פשוט קופא העכבר לא זז אין תגובה מהמחשב בכלל רק ריסט עוזר אז קיצר עכשיו זה פתאום התחיל להיות כל הזמן כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב יש סיכוי של 80 אחוז שהמחשב יתקע לי ב5 דקות הראשונות עכשיו בדקתי טמפרטורות וההארד דיסק המשני שלי כל הזמן בסביבות 45 מעלות לעומת הראשי שבסביבות 30 מעלות והCPU במצב רגיל בין 35-45 מעלות עכשיו אני לא מבין כלכך בקטע הזה אבל יכול להיות שזה מה שגורם למשחב להתקע? אם כן מה אני עושה??

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום רב מגש כונן CD משולב צורב תקוע ולא רוצה להיפתח. כאשר לוחצים על הכפתור שלו נדלקת הנורה הירוקה ונשמעים 2 קולות וזהו. המגש נפתח רק ע"י מכות חזקות מחפץ כלשהו, ונסגר אוטומטית. כשאני שם אצבע כדי לתפוס אותו ושם דיסק, לוקח הרבה זמן עד שהדיסק מסתובב, שומעים שהוא מנסה. מה יכולה להיות הבעיה? כל הפרטים על המחשב והצורב במפרט בצד. תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ravid,

שלום רב לפני יומיים הדלקתי את המחשב, וראיתי שמשום מה לוקח לו הרבה זמן לעבור את שלב זיהוי הכוננים הקשיחים. אך לאחר כדקה הוא זיהה אותם והמשיך, אך נתקע. אחריי כמה הדלקות, היו פעמים שהוא היה מזהה ולפעמים לא, החלטתי לחקור מה קרה למחשב. גיליתי שהמאוור של הלוח אם כשל מלעבוד, אז הדבקתי מחדש את הגוף קירור שלו עם משחה טרמית חדשה ותיקנתי את המאורר, ואחר מכן חזר לעבוד נורמלי. הנחתי שזו הבעיה, אך לאחר שהדלקתי את המחשב, והפעם הוא זיהה את הכוננים בחרתי את הווינדוס שאני רוצה להפעיל, עבר את הטעינה ב-DOS, והראה מסך כחול שאמר לי שהוא לא מצליח לקרוא מקובץ Registry. ניסיתי לאחר מכן להפעיל את ווינדוס 7 שמותקן גם הוא, אך גם שם לאחר טעינה המחשב נתקע. כעבור כמה הדלקות שוב מידי פעם הוא זי…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום קניתי את הdell vostro 3460 עם הכרטיס מסך החיצוני geforce 630 gt התקנתי את הוינדוס 7 64 ביט פרו, התקנתי את רוב הדרייברים יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא רושם לי: the nvidia graphics is not compatible with this version of windows this graphics driver could not find compatible graphics hardware את הדרייבר הורדתי מפה: http://www.dell.com/support/drivers/il/he/ilbsdt1/DriverDetails/DriverFileFormats/Product/vostro-3460?DriverId=MV324&FileId=2988232727&urlProductCode=False מה יכולה להיות הבעיה , תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by OmriF,

שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Yeshayhu Brill,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם 4gb ram בכרטיס בודד ואני מעוניין להוסיף 8gb בכרטיס נוסף, השאלה היא האם אין בעיה בכך שנפח שני הכרטיסים לא זהה? (בשוק נמכרים מחשבים עם נפחי זיכרון של 6-12gb מה שמחייב קונפיגורצית כרטיסים לא סימטרית) תודה מראש וחנוכה שמח!

12. Started by onn_the_vy,

המחשב שלי: asus A7M266 AMD ATHLON 1133 256DDR (לא משהוא מזוהה...) המחשב עובד בסדר גמור עם צורב, דיוידי, (שניהם SEC) והרדיסק של מקסטור(PRI) הלוח יושב על ספק נפרד, הכוננים על ספק נפרד, והמאווררים על ספק נפרד, כך שזה לא הספק.... כאשר אני מחבר הרדיסק נוסף למחשב (לא משנה איך, אפילו אם אני מבטל את הסידירומים...ושם של הכבל שלהם) המחשב מראה לי איזה מסך כחול שהוא עולה, או אחרי איזה שנייה שהוא עובד. מערכת הפעלה -> ווינדוס איכס פי פרו. למישהוא יש רעיון?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. רציתי לדעת אם ספק הכוח של ANTEC TRUEPOWER 430 WATT יספיק לג'יפורס 6800 GT? אגב שספק כוח לא מספיק לכרטיס מסך מסוים מה זה יכול לעשות? רק קריסות נכון?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם , המון זמן לא הייתי פה , אני רואה שהמקום השתנה לטובה , כיף לחזור ! ניגש לבעיה . לפני כמה חודשים החלטתי לשמן את החלקים ואת המאווררים והתחלתי להתיז כמו טמבל שמן WD וספריי מנקה מגעים כשהמחשב פעל !!! אבל לאחר כמה דקות כיביתי , נתתי לו קצת זמן להתייבש וכשהדלקתי המחשב היה ממש איטי. כיביתי שוב ליומיים (לא יצא לי להיות בבית) וכשהפעלתי היה אותו דבר. שמתי לב שהמאוורר של הספק לא עובד - הוחלף ספק. פתחתי וניקיתי טוב טוב את החלקים כגון המאוורר של המעבד ונתתי לזה עוד יום להתייבש , יותר נקי מזה זה לא היה לעולם ! המחשב עדיין איטי, זתאמרת שקשה לו להריץ משחקים וסרטונים באיכות גבוהה . ביוטיוב לדוגמא, בסרטון של אפילו 480P או סרטון ב 360P שרץ מהר מדי , הוא פשוט מתחיל למרוח את הסרטון…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Impreza,

חבר שלי הביא לי מחשב לסדר שבו נמסר שהספק שרוף. המחשב לא לידי אז אין לי ממש מושג באיזה סוג מדובר, אני רק יודע שהמעבד של אינטל, הלוח הוא: Intel D102GG2 מובנה אוקי, בדיקה ראשונית אין בכלל נורה בלוח אם, ספק בטוח שרוף. הוא לקח ספק תקין שהיה לו בבית וחיבר. יש נורה בלוח. שלב ההדלקה: שום דבר לא קורה, אף מאוורר לא מסתובב כולל זה של הספק. אמרתי לו לנתק את החוטים שמתחברים מללוח PWR וכל אלה ולנסות לג'מפר ידני עם מברג הוא ניסה לעבור עליהם ולא קרה כלום. הוא אומר שהנורה של ה HDD_LED בצבע אדום נשארת דלוקה באופן קבוע שהחשמל מחובר לספק מה עוד אפשר לעשות? יכול להיות שהנורה של הלוח תידלק והלוח עצמו תקול?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכלם, יש ברשותי מחשב נייד lenovo yoga 710, המחשב בן שנה, עובד מצוין, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה, שכאשר אני משתמש בטאצ של המסך, המסך נכבה, המחשב עצמו ממשיך לעבוד, ללא בעיה ונדלק בשניה כאשר אני נוגע בעכבר או לוחץ על המקלדת. אין שום בעיה כל שהיא במחשב, אני חושד שזה בעית תוכנה כל שהיא או ששיניתי איזה הגדרה בטעות. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by david1882008,

שלום יש לי מחשב ישן ורציתי לדעת אם ניתן לחדש משהו במחשב כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים שיש עכשיו או שעדיף לוותר ולהביא מחשב חדש זה המפרט: מעבד:intel i7 930 לוח:asus rampage 2 extreme זיכרונות:ocz ddr3 6gb 533 MHz כרטיס מסך: radeon hd 6950 כונן קשיח: samsung hd204ui samsung hd642jj מארז:cooler master haf 932 ספק:hypr 880w type r2

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by gregos1990,

המחשב שלי ישן יחסית אבל הכרטיס מסך נקנה רק לפני שנתיים, כרטיס מסך gforce 6 מערכת הפעלה windows xp pro פנטיום 4 לוח אם מדגם p4v800d-x הבעיה התחילה לפני כמה ימים, כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב המסך היה נדלק בדילאיי ארוך ובהתחלה בשניות הראשונות היה מראה תמונה מטושטשת ואז נכבה שוב ונדלק עם תמונה רגילה, היום כשהדלקתי את המחשב אז המסך נדלק שוב בדילאיי ואז הראה תמונה מטושטשת ונכבה, הנורה של המסך דולקת ובמסך קופצת הודעה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של המסך אבל הכל מחובר כמו שצריך והכרטיס מסך חדש יחסית (בן שנתיים) לפני שאני רץ לחנות לקנות או מביא את המחשב לטכנאי אני רוצה לדעת מה הבעיה שלו בדיוק?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by wateve,

שלום, אני לא יודע מה לעשות אתם חייבים לעזור לי חח :[ אני מפעיל תמחשב זה מראה לי שזה מזהה את הכרטיס מסך יעני את ההודעה של הגירסא שלו ואז ישר זה רושם לי boot failure: system halted ;[ אני לא יודע מה לעשות שמתי הארדיסק אחר וזה עדיין לא עוזר אם מישהו יודע פתרון קל בבקשה לרשום :>

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי זיכרון 2 גיגה מהירות 800 איך אני יכול לבדוק שהוא באמת תומך במהירות כזו? שאני בודק ב CPU Z הוא מראה לי מהירות 400

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, לפעמים, לאחר כיבוי המסך, כשאני רוצה לחזור להשתמש במחשב, אני מזיז את העכבר, לוחץ על המקשים במקלדת וכלום לא עוזר. לחיצה על כפתור הריסט במחשב לא עושה כלום. רק כאשר אני מכבה את המחשב מלחצן הכיבוי (לחיצה של חמש שניות) ומדליק מחדש, אני יכול להשתמש במחשב. זה לא קורה תמיד, עדיין לא מצאתי גורם משותף לפעמים שזה קרה. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GIGABYTE Z77X-UD3H כרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD 7950 הארדיסקים Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1ER164 Seagate ST2000DM001-1CH164 אלה לדעתי החשודים העיקריים. הדרייברים בהם אני משתמש עדכניים. מבחינת הגדרות חשמל: sleep מבוטל. כיבוי מסך לאחר 10 דקות כיבוי HDD לאחר 20 דקות Hybrid Sleep מאופשר hibernate מבוטל. יש עוד מידע שא…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by csohad,

יש לי MAG XJ700T על כרטיס מסך Prophet II Ti , מערכת הפעלה XP. בהגדרות תצוגה המחשב מוגדר כ-1024X768X32 וקצב רענון של 85Hz. והמחשב עובד בלי בעיה. הבעיה היא כאשר אני מפעיל משחקים (שמשנים את הרזולציה) ל800X600 למשל זה עובר ל-75HZ. איך אני פותר את הבעיה. הדרייברים מעודכנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by d_h,

יש לי LG8080B והוא נמצא על איזור 1 אני רוצה להחליף לאיזור 2 ולמרות שיש עוד אפשרות החלפה אחת הוא לא נותן לי הורדתי קראק אבל גם זה לא עוזר הקראק למרות שהוא מתאים לא מזהה את הכונן בכלל מה עושים אם בכלל?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים