תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כבר שבועיים הכוננים שלי לא עובדים.... עכשיו נכנסתי ל דיוויס מנג'ר והוא מראה לי סימן קריאה ליד הכוננים (צורב וdvd)...ניסתי הכככככככככככללל.. תעזרו לייי
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה חמורה לאור הפסקת חשמל אשר פגעה לי בכניסת הכרטיס רשת על לוח האם (gigabyte p55m-ud2 נאלצתי להפעיל את האחריות על לוח האם. הבעיה היתה שבחברה אמרו לי שאני צריך להביא את הלוח האם מפורק לגמרי ולקבל במקומו חדש וכך היה . אני פירקתי את כל החומרה והכבלים ולאחר ההחלפה גם חיברתי בעצמי. הבעיה היא שעכשיו לאחר שהווינדוס 7 עולה והכל נדמה שבסדר, לאחר כ-2 דקות המחשב נתקע לי התמונה מוקפאת ולמעשה זהו אין לי אפשרות לעשות שום דבר למעט RESTART או כיבוי דרך הכפתורים של המחשב. אציין, כי טרם שהמחשב נתקע אני מספיק ללכת למנהל ההתקנים ושמה הכל תקין. כלומר אין סימני שאלה ו/או קריאה. האם הבעיה יכולה להיות מהעובדה שכרטיס המסך אינו יושב טוב או המעבד לא הוכנס בכיוון הנכון ? האם יש אפשרות…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי כניסות מסוג ESATA במחשב בנייח ועד לאחרונה מעולם לא הייתי צריך אותם. עכשיו כשאני צריך אותם אני מגלה ששתיהם לא עובדות יש לי לוח אם מסןג P5Q DELUX של ASUS וכל הדרייברים מותקנים. אשמח לעזרה איך אני יכול לבדוק מה לא בסדר ואיפה ? תודה מראש טל.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיה במחשב הוא נהיה איטי... זה התחיל בתקופה האחרונה לפני כן זה לא היה. האמת שאין לי אצבע על משהו שגרם על זה. אם אתם רוצים לדעת מה זה איטי... לפני שבוע הייתי מעביר לדיסק קשיח נייד במהירות 30MB\s והיום זה מעביר אולי על 1MB\s. הדיסק קשיח החיצוני נבדק במחשב אחר והוא תקין. גם כל תוכנה שצריכה גישה לדיסק קשיח עובדת לאט, הקטע שרוב הזמן המעבד על 0% כאילו הוא לא מתאמץ. יש לי חשד שמדובר בבעיה בהארד דיסק אז בינתיים החלפתי כבל SATA וגם חיבור SATA בלוח האם כדי לסנן את האופציות האלו. עשיתי CHECK DISK והוא תיקן כמה Bad Sector אבל לא עזר, כמוכן התוכנה של WD גם מצאה סקטורים פגומים ולא הצליחה לתקן. פירמטתי המחשב והתקנתי מחדש את הוינדוס גם לא פותר. הארד דיסק לא עושה רעש…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לאחר התקנת מתאם לרשת אלחותית נמחק לי התקן השמע מהמחשב בצורה לא מובנת. ניסיתי להתקין אותו חזרה דרך הדיסק של הלוח אם ונחלתי כישלון. אודה למי שיוכל לעזור. לוח אם: gigabyte GA-P31-DS3L (775 C2Q 1333Mhz intel P31DDR2 800PCI-E HD AUDIO GBL). במנהל ההתקנים בבקרי קול וידאו ומשחק מופיע לי התקן : audio device on high definition audio bus עם עיגול צהוב ובתוכו סימן קריאה . במצב ההתקן שלו רשום: התצורה של התקן זה אינה מוגדרת כראוי. (קוד 1) כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. כשניסיתי להתקין מחדש קיבלתי הודעה שארעה תקלה במהלך ההתקנה וככה בכל ניסיון התקנה מחדש מתוך דיסק הלוח האם וכשניסיתי להוריד את זה מהאנטרנט ולהתקין קיבלתי את ההודעה הבאה: …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי היום Seagate 1.5TB. אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא: שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום. גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה. יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקלות\התרסקויות מצורפות בקובץ המצורף. מישהו יכול להגיד לי למה התקלות\התרסקויות קשורות ויכולות לגרום,ואיך אפשר לפתור אותן? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שולחני של DELL OPTIPLEX 3040 I5 6500 ,המחשב מגיע עם זכרון DDR3 4G של חברת SKYHNIX ניסיתי להוסיף לו עוד 4 גיגה זכרון של חברת TRANCED לא הציג תמונה ,ניסיתי גם עוד חברה לא זוכר את השם שלה גם לא הציג תמונה (חשוב להזכיר שאותה מהירות זכרון 1600 MHZ DDR3) רק שהוספתי 4 גיגה זכרון של חברת סמסונג הוא הציג תמונה מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה או מכיר את הבעייה הזאתי למה עם חברה אחת כן עובד ואחת לא תודה (:
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דף אחד הכל תקין, בדף הבא בקושי אפשר לראות את הטקסט, משם ואלך אין שחור! הדפסה בצבע עדיין עובדת. אין שום אינדיקציה שנגמר הדיו. ליתר ביטחון, מאחר שאין לנו מחסנית שחורה ספייר, החלפתי אותה לצורך בדיקה במחסנית שחורה אחרת, ישנה, והמדפסת מיד זיהתה שהשניה ריקה. החזרתי את הראשונה והמדפסת לא התלוננה שאין דיו, אבל גם לא הדפיסה שחור. גם אם המחסנית התרוקנה ומשום מה המדפסת לא זיהתה את זה, המעבר משחור ללא מדפיסה בכלל דורש יותר מדף אחד, יש כמה דפים של אפור באמצע, אז כנראה שהבעיה אינה מחסור בדיו. הוצאתי שוב את המחסנית וניקיתי את החריץ שדרכו יוצא הדיו. לא עזר. הפעלתי את הניקוי הפנימי של המדפסת פעמיים, לא עזר. מה עכשיו? אני יכול לקנות מחסנית שחורה חדשה ולנסות, אבל אם …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב dell xps 27 אני מנסה לחבר בין המחשב לסלולרי שלי אך ללא הצלחה, אף מכשיר לא מזהה את השני
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז בערך כשבוע המחשב קופא פתאום באמצע ואז כשאני נאלץ לכבות ולהדליק מחדש המחשב מצפצף (מהמארז) ונדלק מחדש כך כמה פעמים עד שהוא מליח להלדק מחדש עקבתי אחרי זה במשך כמה ימים וגיליתי שזה קורה בעיקר כשאני משחק ולאחר מעקב גיליתי שבמהלך משחקים כרטיס המסך מתחמםבכ 20 מעלות ומגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית (בסביבות ה 80 מעלות שם יצאתי מהמשחקכי חששתי שיתכבה לי שוב.יכול להיות שלו הייתי משחק משחק כבד יותר או משאיר את המשחק פתוח לאורך זמן זה יה מגיע גם לטמפרטורה גבוהה יותר ) האם לדעתכם זו הסיבה לבעיה? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנושא? (כרגע זמנית שמתי מאחורי המחשב מאוורר קטן שעובד על חיבור USB אבל אני לא יודע כמה זה עוזר ) נ.ב ניתן לראות את הדיאגונוזה של המחשב בזמן שמשחק ר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ויש שני דברים שמציקים לי מאז: 1. as ssd מראה תוצאות נמוכות בחצי ממה שהיה (300+ במקום 600+). 2. hwmonitor מראה רק כרטיס מסך אחד במקום שניים. מפרט: i7 960 asus rampage iii extreme mushkin copperhead 3x2gb1600mhz 6970cfx crucial 128gb m4 samsung 1tb spinpoint לגבי ה ssd בדקתי וה trim אכן עובד וגם בביוס בקר ה sata 6g מוגדר כ ahci. צריך עזרה חברה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ממצב?? טוב אז ככה היה לי מחשב :'( עד שלא יודע מה הוא נשרף או משהו כזה עכשיו נתתי לתכנאי שלי שיבדוק אמר לי מעבד לוח ועוד משהו לא זוכר נשרף והוא אומר שב1700 ש"ח הוא מתקן אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה נשרף עם נשרף?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש i5, העברתי אליו את ה-SSD עם מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם והחלפתי את כל הדריברים הבעיה שהמחשב מדי פעם נתקע, המסך הופך לבן ושום דבר לא מגיב, האופציה היחידה היא לכבות את המחשב. - לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה ולפעמים אחרי 5 שעות עבודה, לפעמים זה בזמן גלישה בדפדפן, לפעמים בזמן עבודה בוורד ולפעמים סתם כשהמחשב דלוק וה-screen saver רץ, לא הצלחתי למצוא משהו עקבי שגורם לזה - הרצתי תוכנות stress test שונות, כל המבחנים עוברים בלי שום בעיה אפילו 24 שעות רצוף - שדרגתי מוונדוס 8 ל-10, הבעיה ממשיכה גם במערכת החדשה יש המלצות מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון המחשב לא נכנס למצב שינה באופן אוטומטי וזה דיי מחרפן אותי הרצתי בדיקה בCMD עם הפקודה POWERCFG-REQUESTS והוא אומר שהכרטיס קול אז ניסיתי בערך 100 פעם למחוק ולהתקין וכלום לא מצליח בסוף אשמח לעזרה בנושא כי אני כבר חסר רעיונות והדרך היחדיה שאולי המחשב ישן לפחות לפי הפקודה שהרצתי זה רק עם אני הופך את האוזניות והרמקולים למצב ''ללא זמין'' ופעם זה לא היה כך זאת התוצאה שהוא אומר לאחר הרצת הפקודה: SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_1462D817&REV_1003\4&2f4d5061&0&0001) An audio stream is currently in use.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
lenono b560 6 giga ram ddr 3 פרמטתי את המחשב לאחר פירמוט התקנתי דריברים והמחשב ממשיך להיתקע בפיתאומיות יש משהו לעשות? חום תקיו נקי מאבק אגב מערכת ההפעלה 64 ביט, פורמט בפעם השנייה עם ויינדוס אחר גם 64 ביט המחשב הוא מחשב נייד אם יש קשר הוא מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה ומאוררים פועלים כראוי יש מהשהו שאפשר לעשות?::facepalm: תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב כשאני מחבר את ה WD elements 750 gb שלי,אני לא רואה את הקבנים אבל בהגדרות של הכונן אני רוה ש 117gb תפוסים. מה עושים במצב כזה? מצ"ב תמונה. תודה מראש לכול העונים! צחי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. מחשב PC עם WINDOWS 7 ULTIMATE מרגע ההדלקה, עובד כשורה מספר דקות, ואז פשוט נכבה. לא קורס, או מסך כחול, אלא כאילו נלחצה לחיצה ארוכה על כפתור ה OFF תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי היום הארד דיסק נייד של LACIE מרשת BUG (מהמבצע של הBLACK FRIDAY) וכשחיברתי אותו, הפעלתי מן INSTALLER שאחריו עלו עוד כמה קבצים בהארד דיסק, קבצים שלא ממש עזרו לי בפרמוט.. עשיתי פרמוט ע"י מקש ימני על הכונן וFORMAT אבל בכל זאת, כתוב שיש לי רק 9.99MB סך הכל בהארד דיסק... ניסיתי להכנס לMANAGE וDISK MANAGMENT, אבל עולה לי השגיאה הבאה: "the dependency service or group failed to start" מישהו יכול לעזור לי עם זה? [br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 22:38:38 פתרתי את הבעיה, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי לא מופיע אף כונן וכשנכנסים למנהל התקנים אז הם מופיעים כשלידם סימן קריאה. מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן (סלרון 2.4 סוקט 478 עם 512 זיכרון וכרטיס ONBOARD) על מנת לצפות בתכני NBA (דרך league pass) בטלויזיה בסלון. האפליקציה שרצה היא דפדפן ומה שמנגן זה פלאש. בעת סטרימינג נתקלתי בגמגומים קשים והמעבד מגיע ל 100%. אז כמה שאלות. א. האם צוואר הבקבוק שלי הוא המעבד או חוסר כרטיס גרפי? ב. מהן האופציות שלי על מנת שהדבר הזה יעבוד. בתודה מראש אריאל
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת חדשה בת בערך שנה- מעבד I5 2400 יחד עם GTX760 ו8GB RAM אני רץ עם מערכת הפעלה של חלונות 7 לא רשומה. אחת ליום אני מקבל מסך כחול- עם הודעת שגיאה(במסך הכחול רצה איזשהי בדיקת זכרון), ובסיומו המחשב מאותחל. קורה בעיקר כשהמחשב "עמוס" יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-