תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה. יש לי הארד דיסק IDE שאיתו הכל בסדר והוא מהווה את כונן C, הארד דיסק הזה עבר פירמוט. עכשיו כשחיברתי את הכונן SATA כשהמחשב עולה אני רואה שהוא מופיע והוא עולה, הכוונה בכמה שניות של העלייה של המחשב הוא קורא את ה-SATA זה במסך השחור בהתחלה, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא לא מופיע שמה, מופיע רק הכונן עם החיבור IDE. איך אני אוכל לראות את הכונן של ה-SATA במחשב שלי? תודה לעוזרים. חג שמח.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי צורב DVD חדש הוא היה צורב כל מדיות ה DVD בטווח של 7-10 דקות (צורב במהירות 20X) אני משתמש עם מדיה של וירבאטין. אבל לאחרונה כל דיסק שאני צורב לא משנה CD או DVD הוא צורב אותו בזמן מינמלי של 40 דקות. יש לי שני HARDDISK עם יציאת SATA והצורב הוא מתוצרת ASUS תומך LIGHTSCRIBE . אני משתמש עם נירו 7 . תודה מראש על כל עזרה.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אחרי יותר מידי זמן שלא ניקיתי את המחשב החלטתי שהגיע הזמן לנקות אותו אז פרקתי אותו מהחשמל ומכל הכבלים (כשהוא היה מנותק מהחשמל לחצתי על כפתור ההפעלה מס' פעמים כדי לפרוק מתח) ואז פתחתי אותו והשתמשתי בספריי לחץ אוויר בשביל לנקות אותו, השתמשתי המון בספריי כי המחשב היה ממש מלא באבק. לאחר הניקוי, חיברתי את כל הכבלים וכשבאתי להכניס את הכבל של החשמל (כשהתקע כבר בחשמל עצמו) החשמל קפץ, אותו דבר קרה בניסיון השני, אז ניסיתי הפוך, הוצאתי את התקע מהשקע, חיברתי למחשב ורק אז הכנסתי לחשמל ואז לא קפץ החשמל, אבל עדיין לא ראיתי חשמל במארז (יש אצלי אור כתום כזה בתוך המארז כשהוא מחובר לחשמל) רק אחרי טיפה זמן נדלק האור במארז ורק אז הצלחתי להפעיל את המחשב. כשהו…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני פחות משנה קניתי מחשב חדש, ולפני מספר חודשים קרה לי דבר מוזר: מיד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא נכבה (לא הספיק להעלות את Windows), נדלק שוב והציג הודעה של Dual Bios שאומרת שהBIOS הראשי נדפק (corrupted), ולכן הוא משתמש בBIOS גיבוי. לאחר שהוא מסיים המחשב נכבה ונדלק שוב כרגיל. העניין הוא שזה ממשיך לקרות כל כמה זמן, ואין לי שמץ של מושג למה. המפרט: Windows 8.1 Intel Core i5 4570 Gigabyte H81M-HD3 8GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 780 Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1CH164 2T תוכלו לעזור? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ללא ווינדוס, הורדתי את הווינדוס דרך אתר של מייקרוסופט ושמתי אותו על usb, חיברתי למחשב וההתקנה רצה, ההתקנה הסתיימה והווינדוס עולה אומר לי לבחור אזור שם של המחשב סיסמה ואז נתקע המחשב וכלום לא קורה לאחר מכן, לפעמים יוצאת שגיאה כמו בתמונה שצרפתי. נסיתי 100 פעם להתקין מחדש בנוסף להוריד מחדש את הווינדוס ולהתקין שוב על הusb, כלום לא עוזר לי חייב עזרה, תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, רכשתי מחשב נייד Lenovo IdeaPad 3-14ITL (i7 דור 11) ללא מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין דרך USB (בעזרת הכלי של מיקרוסופט) כשהגעתי לאפשרות לבחור איפה להתקין את Windows קיבלתי הודעת שגיאה "לא נמצאו מנהלי התקנים חתומים". חיפשתי ומצאתי הצעת פתרון: בהתקנה לבחור "תיקון", להגיע לשורת פקודה, להקיש diskpart, להקיש list, להקיש select disk 0, להקיש clean. התוצאה: ה DOK 32GB שהיה מחובר ללפטופ נמחק (אני לא מצליח להכנס אליו או לפרמט אותו ) הבעיה לא נפתרה. עכשיו כשאני מגיע למסך "היכן ברצונך להתקין את windows"', רשום לי "לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'". לחיצה על "טען מנהל התקן" מבקשת להכניס DOK עם קבצי מנהל ההתקן". …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אז כמו שכתוב בכותרת, האם תקלה חומרתית יכולה להשפיע על הפינג שלי בפועל? כי יש לי חשד בלוח-אם שלי או בז.פנימי. אם כן, אילו בדיקות אני יכול להריץ כדי לדעת איזה רכיב עם התקלה?... אם ברצונכם לראות מה זה עושה בפועל לאינטרנט שלי, כנסו לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474366.0 תודה לעוזרים מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים. לאחר שהתכנתי את הביוס לF5 יש לי לפעמים תקלות, ווינדוס שולח לי הודעות אזהרה שכדי לי לגבות את הקשיח בגלל שהוא יכול להימחק כל רגע,כשאני שם את המחשב על SLEEP ואז מדליק בחזרה המחשב זוחל וכמעט לא זז מה לעשות?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, היי לכולם אני משתשמש במחשבים שמתאפסים בכל הפעלה מחדש. כלומר אין אפשרות להתקין תוכנה חדשה שתהיה קיימת במחשב מעבר להפעלה אחת וכיבוי בנוסף אי אפשר לשמור כלום על המחשב הוא ימחק בהפעלה הבאה שלו וכל פעם מחדש הוא מתקין לי את הדיסק און קי כשאני מחבר אותו. צירפתי מספר תמונות מסך של התכונות המותקנות במחשב. האם תוכלו לעזור לי לזהות את התוכנה הזו ? אודה לכם מאוד אנא עזרו לי. Elad
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בבעיה קטנה ואשמח לעצה אם תוכלו לעזור. שמתי לב שאחרי שאני משחק במחשב במשחקים ויוצא מהם המחשב שלי ממש זוחל במשך כמה דקות עד שהוא חוזר למצב נורמלי, בזמן המשחק הכל עובד חלק. בנוסף, גם אם אני ממזער את החלון ורוצה לעשות משהו תוך כדי שהמשחק פועל המחשב שוב זוחל ואני רוצה להבין למה. המפרט של המחשב שלי: cpu- intel icore I7 4790 motherboard- gigabyte z97m-ds3h memory- 8gb ddr3 graphics- nvidia geforce gtx970 4gb gddr 5 מערכת הפעלה של ווינדוס 7 ultimate 64 אם צריך עוד פרטים אני אשמח לספק, בינתיים כל תשובה או עצה תעזור. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת. הלוח הוא ASUS P5K ואין לו אחריות דרך אגב. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M, ויש לו שתי יציאות וידאו: DVI ו-HDMI. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. השתמשתי זמן מה ביציאת ה-DVI, ועכשיו רציתי לחבר מסך נוסף עם ה-HDMI (למסך שיש לו רק Display Port ו-DVI, אז משתמש בכבל של HDMI ל-DP), אבל למרות שניסיתי שני כבלים שונים, המסך מסרב להציג את המחשב, והמחשב לא מזהה שמחובר אליו יותר ממסך אחד. (את האחד עם ה-DVI הוא מזהה מצוין) ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16, לא ראיתי כלום בתוכנת הניהול שהותקנה עם הדרייברים. אציין שניסיתי להחליף כבלים ל-3 כבלים שונים (ייתכן שכולם לא תקינים…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני יודע שתגידו שזה לא הכי שווה וכו' וכו'.... אשמח בבקשה לשמוע ממכם איפה כדאי לי ללמוד קורס טכנאי מחשבים, המלצות וחוות דעת תתקבלנה בברכה ועדיפות לקורסים בצפון הארץ
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדכון אחרי חמישה חודשים: כאשר המחשב מכובה ליותר מדי זמן (כמה שעות+) הוא יקבל כמה קפיאות כשידליקו אותו, בד"כ בחמש דק' הראשונות אחרי שהדליקו אותו. בחמישה חודשים האחרונים כמעט ולא כיביתי אותו בכלל, והכל בסדר. אחרי כשלושה חודשים שלא כיביתי אותו בכלל, כיביתי אותו - ורק לאחר בערך יומיים חזרו הקפיאות. כאשר אני מכבה אותו יום ביומו - יש קפיאות תמיד ב 5 - 10 דק' הראשונות.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הריצודים הם לא קשים, אך ניתן להבחין בשינוי גם במחשב נייד וגם בדסקטופ שיש לי. לאחרונה קניתי U2311H וגם בו יש לעיתים את ההפרעות. מה שקורה זה שהמכונה פועלת שמים לב לריצודים, וכשמכבים אותה הבעיות חולפות. השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע מהמכונת כביסה לעשות הפרעות בחשמל?? זאת מכונה די ישנה ואני חושב שאולי כאן הבעיה.... האם כדאי להחליף אותה פשוט?שוב האם זה יפתור את העניין וזה לא משהו שיכול להיות קשור יותר לרשת החשמל בבית?.... מה עושים? להזמין חשמלאי? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .
-
שלום לכולם! קיים ברשותי מחשב לנובו 80QQ התקנתי דרייבר מתאם רשת אלחוטי והWIFI לא מופיע כלל במחשב . הסרתי והתקנתי מספר פעמים ולא הועיל. יש למישהו כיוון בנושא? תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
חברה, אני יודע שתגידו לי להריץ חיפוש, אז לפני פתיחת האשכול כבר הרצתי חיפוש, וניסיתי להבין מי נגד מי בתשובות של אנשים, מיותר לציין שדיברתי עם נציגת תמיכה של מייקרוסופט שניסתה לעזור לי במשך שעה בכתיבת כל מיני פקודות בדוס עם הכנסת דיסק הווינדוס והגעת לRecovery Mode, שום דבר לא עזר, כל פעם אחרי שהוא מריץ את זכרון הRAM, עולת השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl + alt + del to restart הנציגה טוענת שיש בעייה חומרתית ככל הנראה והבעייה היא לא בהרד דיסק, האם יכול להיות ששגיאה שכזאת תנבע במבעיה חומרתית בלוח אם לא תקין? אני אנסה עוד שעה לבקר אצל חבר ולהרכיב את הארד דיסק אצלו כ-ראשי, במידה והווינדוס יעלה כראוי אז הבעייה היא לא בהארד - דיסק אני מניח? במידה והבעייה אכן תופיע אז מן ה…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היתה לי בעיה פתאומית במחשב, התחלתי לקבל מסכים כחולים. הנחתי לעצמי שזה קשור לאבק, והוצאתי את כל החלקים; מאווררים, זכרונות, כ.מסך וכו' וניקיתי אותם יפה מאבק. בנוסך החלפתי משחה טרמית למעבד. מה שקורה כרגע, זה שהמחשב עובד, אך המסך לא נדלק, רק נורת ההדלקה שלו מהבהבת, וזהו. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק מחדש-הוא כותב לי "No signal" וכעבור כמה שניות חוזר להיות שחור. ניקיתי מגעים, ניסיתי להחליף זכרון, ניתקתי את הכ.מסך מהמחשב וחיברתי את המסך ללוח אם...שום דבר מזה לא הועיל. אני אובד עצות, אשמח לעזרה. תודה רבה מראש! אליסף
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר שבועיים הכוננים שלי לא עובדים.... עכשיו נכנסתי ל דיוויס מנג'ר והוא מראה לי סימן קריאה ליד הכוננים (צורב וdvd)...ניסתי הכככככככככככללל.. תעזרו לייי
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-