עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יוני99,

לאחרונה שמתי לב שספק הכוח שבמחשב שלי מתחמם מאוד, בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו לא עובד. דגם ספק הכוח שמותקן במחשב הוא: ALFA ATX POWER SUPPLY p4-500GW ( יש לי מערכת הפעלה WIN XP, אם זה משנה) ברצוני לברר: א. האם יש צורך להחליף את ספק הכוח או שניתן להחליף את המאוורר שבו בלבד? ב. במידה ויש צורך להחליף את הספק - האם ניתן להשיג את הספק הזה כיום (אינני רואה אותו בזאפ, למשל. אני גר בחיפה), ואם לא - איזה ספק עליי לקנות? (ATX? ה-500GW זה אומר 500 וואט?) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. בזמן האחרון (לא יודע לתחום בזמן) יש לי איטיות בכל מה שקשור לאפטר אפקטס ופלאגינים. מבחינת המפרט המחשב הזה הוא בדיוק לעבודה המאומצת הזאת. בזמן האחרון זה ממש נתקע בכל שלב גם על פלאגינים קלים מאוד / מואצים. מבחינת התוכנה ניסיתי הכל, למחוק לעבור לגרסא ישנה יותר. להגדיר נכון את כל הגדרות התוכנה שהמחשב יעבוד עם כל הכלים שייש לו להציע. לא עבד, ניסיתי לפרמט את המחשב רק בכונן C עליו מותקן וינדוס ולהתקין מחדש את כל התוכנות. להגדיר את הכונן disk cache, הורדתי cc cleaner עם רישיון + kaspersky כדי לוודא שלא יהיו וירוסים. כרגע נכון לשעה זאת המחשב עדיין איטי גם אחרי הכל. שולח פה את המפרט של המחשב כפי שנקנה ב-2018 (TMS) אשמ…

3. Started by Simcha Wolf,

שלום וברכה יש לי ווינדוס 10 וכל קובץ שאני מנסה להוריד מגוגל אני מקבל שגיאה שקובץ זה עלול להזיק למחשב שלי והאם ברצוני לשמור או להתעלם. איך אפשר לבטל את זה?

4. Started by liorgal26,

שלום רב!! הורדתי סרטון מיוטיוב 640 mb אני מעוניין להקטין אותו ל-30 mb או פחות מי זה, איך עושים זאת??? תודה מראש לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by GuyGesh,

יש לי לוח 7VRXP של GigaByte. וכרטיס מסך Hercules Prophet All-In-Wondder 8500DV. ובביוס ישנה אופציה הנקראת AGP Fast Write. בחרתי ב- Enable. אבל כאשר אני מסתכל ב- Sandra מופיע כי Fast Write Support - Yes Fast Write Enable - No למה ? - בביוס הגדרתי את זה כ- Enable !!! אנא, עזרו, ובפרט חברה שיש להם לוח דומה שיבדקו, תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. ניידות המחשב (אולי יותר נכון לומר אמצעי האחסון) מעניקה גמישות - הן מבחינה שניתן לעבור ממחשב למחשב, והן מבחינה שלא צריך כל פעם מחדש להתקין דברים והגדרות. בד"כ רגילים להשתמש באמצעי אחסון נייד לניוד מידע. יש כאלו שמשתמשים באמצעי אחסון נייד גם לניוד התוכנות שלהם. ויש גם כאלו שמשתמשים באמצעי האחסון הנייד שלהם לניוד כל המחשב שלהם, עם מערכת ההפעלה. אבל בשביל לקבל גמישות מקסימלית, מן הסתם זה יצריך תכנון - כיצד לסדר יחד על אמצעי האחסון באופן נכון: 1. מערכת הפעלה ניידת או כמה מערכות הפעלה ניידות (לאפשר אתחול כל מיני מערכות מכל מיני מחשבים) 2. תוכנות ניידות (ואולי גם הגדרות ניידות) 3. מידע נייד

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הצלחתי לפתור את הבעיה המוזרה הזו>>> לא וירוס / לא תולעים ...ולא תקלת חומרה קיפצו לסופה של השרשרת... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי איזו תוכנה שעובדת ברקע באופן קבוע וקיצבי >> אני רואה את זה כל הזמן בנורית הדיסק החלטתי להתלבש על זה ולגלות מה? כיביתי בהדרגה תוכנות שעובדות ברקע...כל מה שזיהיתי>>> ולא מצאתי מה גורם לכתיבה קבועה עיקבית ורציפה לדיסק שלי ( בהתחלה חשבתי שזה ביגלל האימיול אבל גן כיביתי אותו וגם היתחלתי המחשב וזה לא עזר) מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by netanelhugi,

יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים, 1 של 160 ג"ב והשני 40 ג"ב לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב, ואחרי שהדלקתי אותו הכונן של ה160 ג"ב לא זוהה במחשב. איך אני מחבר שוב למחשב? תודה....

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by snislv,

שלום, היו לי כמה בעיות במחשב, כמו זה שהמעבד התחיל להיות איטי וכו' וכו'.. החלטתי לבצע שחזור למחשב. המחשב עלה יפה לאחר השחזור, הותקנו כל העדכונים למערכת הפעלה 8, ואף עדכון למערכת הפעלה 1. עכשיו השאלה החשובה - ייתכן שהמערכת הפעלה שוקלת כ-50 Gb??? עקרונית המחשב שלי הוא עם אכסון מהיר של 120 Gb. בכונן נשאר לי 95 תמיד. ואחרי השחזור, עוד לפני שהוספתי קבצים למחשב נותרו לי 45 Gb.. יכול להיות? או שעשיתי משהו לא נכון בשחזור? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש לי קובץ בגודל 2GB שניקרא RMP.AVI אני לא מצליח להעביר אותו מהמחשב לדיסקאון קי ניסיתי גירירה והעתק הדבק שניהם לא עובדים איך מעבירים את הקובץ לדיסק און קי ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Chura,

היי אחד המחשבים אצלי בבית, מתנהג טיפה מוזר ואני לא בטוח מאיזה רכיב אפילו להתחיל. זה מחשב סלוני, עם מעבד יחסית חדש, בן שנתיים או שלוש, 8 גיגה זכרון ודיסק מכני עם מערכת הפעלה, כ. מסך מובנה בלוח. פשוט. מידי פעם, וזה נהיה תכוף מפעם לפעם, המחשב נתקע בלי אפילו שעשה משהו מלבד התפריט של הקודי. בחלק נכבד מהמקרים התקיעה מלווה ארטיפקט על המסך, לעיתים זה BSOD ברוב המקרים, אם אני עושה ריסטרט, המחשב נדלק לשניה, ונכבה, נדלק ונכבה, אחרי 10-20 פעמים הוא עולה ועובד תקין כמה שעות. אני חושד שזה או הספק או זכרון. מה דעתכם ?

13. באותו הרגע שהוצאתי את הUSB החשמל בכל הבית קפץ אח"כ המחשב לא נדלק עד שהחלפתי ספק קיימת סבירות נמוכה שזה צירוף מקרים אבל אני דיי בטוח שיש קשר. יש למישהו הסבר או רעיון מה יכול היה לקרות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש ברשותי דיסק קשיח של 200GB כשהוא מחולק לשני מחיצות C-D כהווינדוס כמובן מותקן על C ומוקצה בו רק 40GB. עכשיו ריציתי להרחיב את המחיצה של C כי הגודל שלו ממש קטן בשביל הווינדוס וכל ההתקנות. ניסיתי כבר שעות להתעסק עם התוכנות acronis וparagon והכי רחוק שהגעתי זה לעביר את C ו-D לכונן של ה2000G כשלפני זה הם היו על כונן של 150GB ואיכשהו זה הגדיל את C ב10GB מ30 ל-40. יש אפשרות בעזרת התוכנות הנ"ל או אחרות לעביר את הווינדוס לכונן שקבעתי לו גודל מראש או להרחיב את הכונן? בעזרת פרגון אני לא מצליח והוא פשוט לא נותן לי אופציה להעביר גודל שלא הוקצה. אם אני מוחק לגמרי את D ומנסה לבחור באופציה move/resize partition זה לא מראה את החלק שלא הוקצה וגם כשהוא מוקצה ומפורמט הוא לא נותן. תודה …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת בידיוק מה הסיבות של המסך הכחול 0x00000024. (הוא מופיע שאני מנסה לשדרג את הווינדוס...) ניסיתי כבר הרבה דברים ולא עזר... חיפשתי בגוגל וכל אחד אומר שם משהו אחר.. במיקרוסופט לא מצאתי תשובה... האם אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות בגלל שהביוס שלי ישן? (סוף 2006..) תודה ומקווה שזה הפורום המתאים...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ccc,

התקנתי בפעם הראשונה את המחשב במפרט שלי, שמתי עליו ווינדוס XP SP1 בפעם הראשונה, עד שהוא עולה זה שנה עד שפותחים חלון עוד שנה ההארד דיסק בחשיבה מתמדת המאוורר על 6000 סל"ד ו5 מאווררים על פול ספיד למה זה? זה אמור לקרות בהתחלה? ד"א, זה הרושם הראשוני שלי מ AMD .. מעבד זבל

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by shai769,

יש לי סדק במחשב הנייד ואני רוצה לדעת כמה זה יעלה לי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. יש לי מעבד i7 לוח ASUS P6T, וזכרונות G.Skill DDR3 3x2GB (6GB) 2000MHz CL9, כשהמחשב עולה הוא רושם לי בפוסט cpu has been changed.please re-enter cpu settings אני גם שם לב שהמעבד שלי רץ במהירות של 2.6GHZ ולא 2.8 יש לי בלוח הגדרות של הזכרונות, ניסיתי הכל וכלום לא עזר, המעבד עדיין על מהירות של 2.6 ועדיין יש לי את ההדעה המעצבנת בפוסט http://imageshack.us/f/571/unledzd.jpg/

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה ? ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום כולם במחשב שלי יש בעיה בזמן אחרון כשאני רואה סרטון הוא רץ לי בתקיעות וזה מחרפן פעם הוא לא היה עושה לי את זה אבל היום שמתי לב לקח אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאוד תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by BeNDeR,

פרטיי המחשב : יש לי מעבד Pentium 3 של INTEL ולוח אם של ASUS המעבד שלי נמצא על מין כרטיס שמתחבר לתוח Slot על הלוח יעני ה Socket נמצא על הכרטיס אתם בטח מכירים את זה !! בקיצור אני רוצה להוציא את המעבד שלי לתקופה קצרה ביותר ולהחליף עם מעבד Pentium 3 אחר אבל אני לא מצליח להוציא אותו מתוך הלוח נסיתי עם כח והוא גם לא יצא. דרך אגב המעבד השני גם בא על הכרטיס כזה אבל אותו הצלחתי להוציא בלי שום בעיה !!! מה עושים איך מוציאים אותו ? ???

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. קניתי מחשב חדש והוא עושה מין קולות של שיעולים (בערך לא בדיוק) צירפתי הקלטה (האיכות לא משהו אז סליחה) וברקע את יכולים לשמוע את הקולות שעושה המחשב.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה במחשב. אם אתם רוצים אני גם אפרסם פה את המפרט המלא אולי צוואר בקבוק גורם לקולות האלה או משהו כזה אני לא מבין בדברים האלה אז תסלחו לי שאני נוב. תודה לעוזרים! ההקלטה: http://http://www.mediafire.com/?fiitdif2s57r27g עריכה:הוא עושה את הקולות בעיקר כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס כשאני מפעיל משחקים מסויימים כשאני לא נוגע בו (אחרי כמה זמן שכבר המסך נכבה ואני לא נוגע בו) וכשאני מדליק אותו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים