תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
חלונות אקס פי הומאדישן פנטיום 2.4 לוח אינטל מריבלד תמיד לאחר איתחול המערכת העכבר לא עובד - רק לאחר ניתוק פיזי וחיבורו מחדש הוא חוזר לתפקד. בניסיון לבדוק במצב פי אס 2 עם המתאם אף פעם לא מגיב בכל מצב. במנהל ההתקנים הכל נראה על פניו בסדר גמור ללא סימני קריאה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה? חשבתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש אך השאלה היא האם זה בכלל יעזור? מה אתם אומרים? :-\ * העכבר הוא גניוס אופטי נטסקרול פי אס 2 + יו אס בי אני לא חושב שזה העכבר - כי בדקתי עם עכבר זהה תקין לחלוטין על אותו המחשב והבעיה חזרה על עצמה אפילו עדכנתי דרייבר עדכני לאקס פי מאתר הבית גניוס
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש אתמול, התקנתי ווינדוס XP PRO עם SP2 מובנה. התקנתי את כל הדרייברים לכרטיס מסך, לוח אם וכדומה... התקנתי את הITUNES החדש, וכאשר אני מחבר את הIPOD למחשב הוא מזוהה כ-"USB MASS STORAGE DEVICE" לפעמים המחשב נתקע ישר שאני מחבר אותו, ושאר הפעמים במהלך עבודה איתו(העברת קבצים). במחשב הישן שלי זה לא קרה. בדקתי את האייפוד בשאר חיבורי הUSB וזה לא עזר... הקטע הוא ששאר המכשירים בחיבור USB(עכבר, מקלדת וג'ויסטיק עובדים יופי). שאני מתכוון "קופא" זאת אומרת שהמחשב לא מגיב לכל פעולה שאני אעשה מלבד ריסטרט. פעם אחת הוא לא קפא לי ובמקום זה הופיע לי מסך כחול... אני מקווה שאין לי בעיה עם חיבורי הUSB במחשב. אני משער שיש לי USB2 ( בא ביחד עם SP2 לא?) יש לי IPOD VIDEO 30G אם זה עוזר...…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בבוקר המחשב שלי כבה ואז הוא מסרב להידלק... למרות שיש לי ידע ממוצע בכל הקשור לחומרה, פתחתי בניסיון לחפש משהו שרוף, אבל הכל ניראה לי תקין... על הדרך ניקיתי אותו לחלוטין מאבק (אולי פיתרון יותר פסיכולוגי ממעשי), אבל עדיין המחשב לא מצליח להידלק. אולי משהו נוסף שיעזור לכם לעזור לי, כשהמחשב היה פתוח וחיברתי את הספק בניסיון להדליקו נישמע צליל מוזר וחלש (לא צפצוף), והמאוור האחורי זז סנטימטר או שתיים... תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם שני פורטים USB 3.0 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 מכיוון שהפורטים נמצאים מאחור, רכשתי רכזת USB3.0, בכדי שיהיה נוח יותר לחבר התקנים חיצוניים. הרבה פעמים היו לי בעיות בחיבור, והייתי בטוח שזה נובע מפגם כלשהו ברכזת. כעת נוכחתי לדעת שגם בחיבור ישיר של דיסק חיצוני, ההתקן לא מזוהה. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את אותו דיסק לפורטים שבחזית (USB 2.0), שם אין שום בעיה. השאלה, האם יכול להיות ששני הפורטים USB 3.0 שבגב המחשב, נפגמו וחדלו לתפקד? האם בכלל ניתן לתקן דבר כזה, או שחייבים להחליף לוח אם? אשמח לכל חוות דעת בנושא תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב של אחותי דפוק ניסיתי להפעיל אותו כי הוא לא עובד וגם המעבדה לא הצליחה להפעיל אותו בכל מקרה לקחתי את המחשב הישן שלי, שמתי בו את הספק של אחותי והדיסק קשיח שלה, עדיין לא עבד (ככל הנראה בעיה בספק, למרות שמפעילים המאוורר שלו עובד) בכל מקרה, לספק שלה יש כזה כפתור VOLT אתם בטח מכירים.. עכשיו הייתי דפוק וידעתי שזה לא טוב או משהו אבל אמרתי לא מעניין אותי כל כך המחשב גם ככה אני זורק את שניהם, כיביתי את המחשב, אבל הכבל חשמל היה מחובר למחשב, וברגע ששיניתי את הכפתור הזה לצד שני להספק יותר נמוך אני חושב.. לא הסתכלתי אז או ברגע הזה, או ברגע שלחצתי על הפעלת המחשב, היה פיצוץ כזה, בום עם הלם כזה (זאת אומרת ראיתי כמו אש כזה אדום לשניה ממש והיה בום קטן, וריח של שרוף.. ישר כיבת…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתחיל להדפיס... זה מדפיס קצת ואז המדפסת פשוט נתקעת, אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה באמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of range שנע בכל המסך...... הבעיה נגרמת כמה שניות לאחר שאני מתחיל לשחק והיא לא נגרמת לעולם עבודה בדסקטופ או עם תוכנות..... חשבתי אולי זה הדריברים של הכרטיס מסך, אולי להתקין שוב אני רוצה להתקין את אותם דריברים של Nvidia, אז שאלתי השנייה היא אם פשוט מתקינים שוב? אשמח לכל תגובה ועזרה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, התרחיש הוא כזה - מחשב אחד - מספר יציאות קול (רמקולי\אוזניות\HDMI) האם ניתן - תכנותית \ אפליקטיבית - לקבוע שאפליקציה מסויימת תרוץ באופן בלעדי על יציאה מסויימת להמחשה - אני מעוניין ש-VLC תמיד תוציא קול על HDMI לעומת CHROME שיצא דרך הרמקולים של המחשב עד כה הפתרון שלי הוא לא אופטימלי - בצעתי CLONE בין היציאות - אז נכון שאני מצליח לשמוע בטלויזיה (במקבלי לרמקולים) אך אם מישהו מפעיל משהו במקביל על המחשב אני גם אשמע (למחשב מחוברים 2 מסכים). אשמח לסיוע, גבריאל
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בבית הורי יש מחשב ישן עם מעבד מסוג פנטיום 4. לאחרונה אמא שלי מתלוננת על איטיות מרובה במחשב, אני רק אציין שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר דפדוף קל באינטרנט (מייל, חדשות וכדומה) צפייה בתמונות של הנכדים, ומעט סרטים באיכות בינונית בלבד. בדקתי קצת את העניין ושמתי לב שבמארז המחשב לא מותקן שום מאוורר מלבד המאווררים של ספק הכח ושל המעבד. פתחתי את המארז והעמדתי מאוורר רגיל מול המארז הפתוח תוך כדי שימוש ואכן רואים שיפור אדיר במהירות. (זה עדיין לא משהו ברמה של המחשבים של ימינו אבל עדיין מספיק בשביל השימושים של הורי.) מה שכן, שמתי לב שמלבד סרטים ישנים בעלי איכות די ירודה כל סרט באיכות "נורמלית", די "מקרטע" בלשון המעטה, שלא לדבר על סרטי HD. (אפילו מספר הסרטות שהעברתי מהאייפון…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי שמץ איך לבטל אותו ואני לא מבין מה הבעיה.. זה ה SPECS: i3 3220 gt 620 8g ram motherboard: foxconn 2ABF אין לי שמץ מה לעשות כל הזמן המחשב קורס לי שאני נכנס למשחק והוא מתחיל להתחמם טיפה בבקשה עזרה ..
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני גולש במחשב הכל טוב ויפה פתאום בא לי מסך כחול אם סמיילי עצוב ואומר שהמחשב עושה ריסטארט ורשום לי error 0xa0000001 למישהו יש מושג מה זה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכלום, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 . הבעיה שיש לי היא די מורכבת,רכשתי עכבר (Ebay) שנועד למשחקים הכל עבד כמו שצריך עד שהמחשב לא זיהה אותו פתאום וקפא. עכשיו בכל פעם שאני מחבר אותו המחשב "קופא" וצריך לבצע ריסטארט. החלפתי עכבר והכל הסתדר אך הבעיה הנוספת שצצה היא כאשר במצב צריכת החשמל המסך נכבה (הכוונה היא שאם מוזיזים את העכבר המסך נדלק) אז כשאני מנסה לחזור ממצב ה"שינה" המסך נדלק והרקע שחור כלומר לא רואים את שולחן העבודה . לאחר מכן אני צריך לבצע ריסטארט ואז המחשב מראה לי מסך כחול ורשום Recovery ושום מקש לא עובד ולפעמים את הבעיה של Crl+Alt+Del To Restart והמחשב עושה הפעלה מחדש בלופים. אשמח לפתרון מועיל בבקשה אני משתגע כבר . נ.ב אם אני מתקים מחדש את הווינדוס ובוחר לשמור…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד קניתי לוח אם חדש ASROCK G41C-GS לאחר שאני מחבר את הכל המחשב לא נדלק בכלל יש את הכבל של POWER SWITCH של ההדלקה אני מחבר אותו אבל לא בטוח שזה במקום הנכון רשום בהוראות של הלוח לגבי ההדלקה משהו שלא ראיתי אף פעם בשם PWRBTN זה ניצא בסעיף 23 ב-PDF של הלוח לצורך הענין ניסיתי עם שתי ספקים וזה אותה תגובה וגם הרכבתי מלא מחשבים בחיים שלי ונראה לי שיש לי טעות עם הכבל הדלקה של המחשב זה קישור לPDF של הלוח http://download.asrock.com/manual/G41C-GS.pdf מחכה לתגובתכם ותודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שלי (HP) זה משמיע צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים והמסך שחור וכלום לא קורה, במה יכולה להיות הבעיה? המחשב לא קיבל מכות כלשהן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי SSD חיצוני של 500 ג'יגה. הורדתי את הכלי שיוצר את הוינדאוס ושמתי עליו וינדאוס 11. להפתעתי הגודל שלו התכווץ ל-32 ג'יגה. גם אחרי אתחול הוא נשאר אותו דבר. מישהו יודע איך מאפסים אותו? אני יכול לנחש שאולי זו איזה מחיצה שנוצרה.
-
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
טוב התקנתי את האנטי וירוס מקאפי ואני לא מצליח להסיר אותו כאילו מחקתי אותו אין לו שם זכר במחשב שום דבר עשיתי חיפוש אבל זה עדין מראה כאילו יש לי אותו שאני מנסה להתקין את האנטי וירוס קאספרסקי (דיסק מקורי) פשוט לא נותן לי להמשיך עם התקנה!.. חייב עזרה עם הבעיה הזאת תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני כבר דיי אובד עצות. אני חושב שהתחרפן הכרטיס מסך (7870XT). כבר תקופה שאני מקבל ארטאפקטים בזמן שימוש במחשב (לא בזמן משחק!). אתמול קיבלתי שוב אחד ומאז הווינדוס מסרב לעלות. פשוט מקבל bsod עם השגיאה theard stuck in device driver מה שניסיתי לעשות: ניתקתי את הכרטיס העלתי את הווינדוס עם onboard gpu וניסיתי למחוק את הדרייברים של amd ולנסות להעלות את הווינדוס בלי הדרייברים כאשר הכרטיס מחובר, לאחר שמחקתי את הדרייברים חיברתי את הכרטיס חזרה, המחשב עולה, הווינדוס מזהה את הכרטיס אבל כאשר אני מתקין את הדרייברים חזרה אני מקבל bsod עם אותה השגיאה.. ניסיתי לעדכן את הביוס.. לא עזר תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה ימים פתחתי קובץ זיפ - התיקיה שנוצרה הייתה פגומה או משהו - לא יודע איך לתאר אותה. בגלל שהיא הייתה פגומה שיניתי את השם של הקובץ זיפ וניסיתי שוב, הפעם זה עבד. את התיקיה הפגומה לא הצלחתי למחוק, לא לשנות את השם, לא להעביר ולא להיכנס אליה. מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 על SSD, הקובץ המדובר על כונן WD מכני של 3TB... ניסיתי לעשות SCAN FOR ERRORS על הכונן ואז גם איחוי ... השם של התיקיה: [140806][ALBUM] GReeeeN - Ima kara Oyayubi ga Kieru Tejina Shimasu. בסוף השם יש נקודה (.) יכול להיות שזו הבעיה ? בפרטים של התיקיה : Type of file : File folder (.) Opens with: Unknown application Size: 0 bytes Size on disk: 0 bytes created: modified: accessed: ריקים, …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפירמוט הייתי עם XP אז עברתי לWIN 7. כשהיה לי XP כל המשחקים פעלו לי מצויין בלי בעיות, אך כשעברתי לWIN 7 פתאום ישנה בעיה שכאשר אני נכנס למשחק מסויים הוא נתקע לכמה שניות, פתאום רואים מסך לבן לשניה ואחרי כמה שניות המשחק חוזר וכך הלאה. הבעיה יכולה לקרות אחרי כמה דקות שניכנסתי למשחק וגם אחרי כמה שניות. לאחר כמה פעמים החלטתי להריץ את המשחק בחלון, ובזמן שקרתה הבעיה הופיעה לי הודעה מעל ה-Taskbar ובה היה רשום: Display driver stopped responding and has recovered Display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered. ומה גם, שאחרי שיצאתי מהמשחק ראיתי לשניה שהכרטיס מסך שלי התחמם והיה על המד האדום בשעון ההתחממות. המפרט שלי…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברה, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. לוח אם: GA-8SQ800 (אני לא יודע אם ULTRA או לא, איך בודקים?) מעבד. P4 2.4b 533 bus זיכרון - 512 Dual DDRAM אם תרצו אמשיך לפרט.. הבעיה שלי היא כזאת, המחשב עובד מעולה, חוץ מבעיה אחת מאד מאוד מאוד מעצבנת. אין לי USB ! בכל פעם שאני מכניס משהו ל- USB, הוא מעביר חשמל, והמחשב כותב: USB NOT RECOGNIZED. בדיסק של הלוח אם הגיע פצ' ל- USB, שלטענתם יכול לפתור בעיות מסויימת של ה-USB באקס פי (בדיוק המצב שלי). התקנתי אותו, אבל זה לא עוזר בכלל.. - בדקתי ב- BIOS, החיבור מופעל, כך גם ה-Legacy. - ב- Device Manager הוא מסמן שזה עובד כראוי. - ניסיתי להתקין ולמחוק את הפצ' כמה פעמים, לא עוזר. - באתר של ג'יגה בייט אין שום דבר בנושא. אנא עזרו לי! Gideon@sma…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנלא מבין כל פעם שאני משחק MOHAA או RTCW המחשב שלי פשוט FREEZE אני לא ידעתי מה לעשות עד שהעלתי את ה VOLTAGE של המעבד ב5% עכשיו זה עובד יופי אבל אני לא יכול להבין למה הוא לא עבד טוב בלי זה ?? הרי אין שום OVERCLOCK ואחרי שהעלתי את הVOLTAGE החום של המעבד עומד עך 61C(!) בIDLE מה לעשות ???
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה: Fujitsu lifebook a544 I7 4702mq ושידרגתי אותו עם samsung 850 evo ssd לפי speccy הssd אמור לעבוד ב sata 3 אבל ב samsung magician הוא כותב שהדיסק עובד ב sata 2. מה יכולה להיות הבעיה? האם באמת הסלוט הוא sata 2 וspeccy טועה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-