עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orpa,

כשהמחשב עולה לי הוא כותב BIOS CHECKSUM ERROR. הוא מבקש דיסקט גיבוי אבל זה ממש לא עוזר. הזיכרון בסדר, הכרטיס מסך מצוין, זה לא בעית תוכנה מההארד הדיסק, בקיצור בדקתי הכל! לחבר שלי קרתה אותה בעיה בדיוק ואחרי שהחליף את לוח האם שלו הכל הסתדר. יש לי PIII 800MHZ TNT2 128MBRAM לוח Pc Partner 133MHZ Bus תעזרו לי!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ^Daemon^,

משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by piniz,

רציתי לנקות תמחשב והוצאתי תזיכרונות והכל , אני בא להחזיר כבר כמה פעמים שאני מחזיר ומוציא ורשום לי במחשב זיכרון מותקן RAM : 8 GB , אבל רק 3.99 GB ניתנים לשימוש אלה הזיכרונות שיש לי G skills 2x2GB 1600MHZ 7-8-7-24 G skills Ripjaws 2x2GB 1600MHZ 7-7-7-24 duel channel בביוס זה מזהה רק 4 GB וזה הדגם של הלוח אם GIGABYTE P55A UD3 אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא ,אם הזיכרונות לא היו תקינים אז הייתי יודע אבל מכיוון שנראה לי שהכל תקין אז אין שום סיבה שלא יהיה 8 GB ..פשוט

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by viper_sb,

קניתי לא מזמן כרטיס RAID פשוט מאוד חיברתי למחשב והרצתי את הSETUP שלו שהוא ביקש לעשות ריסטרט אמרתי לו שייבצע ואז המחשב נתקע אני רץ על ASUS P4S800 XP PRO SP3 מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by vourt,

היי, היום בבוקר קניתי את ה8800GT החדש של Gigabyte. התקנתי אותו בחריץ הPCIE ובנסיון להדליק את המחשב נישמע 'טיק' מוזר ונכבה המחשב. חשבתי הלך הספק, קפצתי לחנות והבאתי ספק חדש (יש לי Thermaltek 420 אז הבאתי Thermaltek 550) לא עזר והמחשב פשוט לא נדלק! יכול להיות שהלך הלוח אם?? האם ספק טוב של 420 לא אמור להחזיק את הכרטיס הזה? מישהו מכיר את הכרטיס של gigabyte ויש לו נסיון חיובי איתו? תודה!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by AMIR.T,

אהלן, יש לי את המחשב הבא: לוח אם: MSI B450 MORTAR TITANIUM מעבד: AMD RYZEN 3800X זיכרון: קיט של 8X2 (כפול 2 ז"א 4 סטיקים של 8 ) Corsair vengeance LPX 2X8GB DDR4 2400MHz CL16 CMK16GX4M2A2400C16 סך הזיכרונות במחשב 32 גיגה רם. כרטיס מסך 2080TI ספק כוח 750 פלטינום 80 פלוס קירור מים למעבד מחשב בהרכבה עצמית הבעיה היא שכשאני נכנס לCPU-Z אני רואה שהזיכרון הראשון הוא על 2133, השני על 2400, השלישי על 2133 והרביעי הוא על 2400 מגהרץ ניסיתי להדליק את הXMP בBIOS או אפילו את פונקציית הTRY ME של MSI בCPU-Z רשום שהזכרונות עובדים בXMP בפועל שאני עושה בדיקות בנצ'מארק אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד …

7. Started by netanel38121,

שלום. נתקלתי בבעיה אחרי הרכבת במחשב אסביר את העניין בקיצור כדי שתדעו על מה מדובר. קניתי מחשב חדש זה המפרט שלו. Motherboard MSI X99S XPower AC (MS-7881) ╚►CPU Type HexaCore Intel Core i7-5820K, 3300 MHz ╚►Motherboard Chipset Intel Wellsburg X99, Intel Haswell-E ╚►Disk Drive Samsung SSD 840 PRO Series ╚►Video Adapter nVIDIA GeForce GTX 970 (G1) gigabyte ╚►Memory 16GB (DDR4-2400 DDR4) ╚►Case 900D ╚►Sound Card ASUS Xonar DX 7.1 ╚►Monitor 24 LCD ASUS HDMI 1920 X 1080 1080P ╚►Power Supply 1000W Gold! 80 Plus! COUGER CORSAIR Hydro Series H110 Extreme Performance Water/Liquid CPU Cooler. 280mm היה לי בעיה בעידכון של הביוס ונדפק הלוח כי ברוב טיפשותי דפקתי גם את הביוס …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. לאחרונה התחילה אצלי בעיה בכרום שמדי פעם אני מקלידה וההקשות לא נקלטות. הבעיה נפתרת זמנית ע"י יציאה מכרום וכניסה שוב. זה קורה רק בכרום ובזמן שזה קורה המקלדת עובדת באפליקציות אחרות (לדוגמה Notepad). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזו אבל לא ידוע ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. כשהמחשב שלי עולה יש לי מסך שחור ורק סמן עכבר, רק עובד אחרי כמה ריסטרטים, זה כבר כמה ימים אצלי ככה. לא מצליח למצוא פתרון לבעיה הזו עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. אפשר ששני כרטיסי המסך בעצם ישמשו כריבוי יציאות? אני לא מחפש פונקציות מיוחד... אני מתכוון כמו שלמשל היום אני מחבר בDVI (בכרטיס מסך חיצוני, לא אונבורד) את המסך ובHDMI של אותו כרטיס את הטלוויזיה ואני יכול לעשות CLONE EXTENDED וכאלה... אז באותה מידה אפשר לחבר HDMI של הכרטיס החיצוני למסך מחשב, וHDMI של הONBOARD לטלוויזיה ויש לי את אותן אפשרויות?? *** אם זה משנה אז לוח אם[h=1]Asus H87M-PLUS LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by liavna,

הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי רכשתי בשבוע שעבר טלויזיה הייסנס חדשה עם סמרט טיוי. חיברתי את הטלויזיה לרשת ה-WIFI הביתית והצלחתי בקלות לעשות מירורינג למכשיר הנייד. ברשותי מחשב נייח שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת חיצוני TP-LINK - TL-WN822N 2.0 שנרכש ב-2014 ועשיתי עדכון לדרייבר לפני כמה חודשים. המחשב נרכש באוקטובר 2016 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 אני רוצה לעשות מירורינג של מסך המחשב לטלויזיה אבל המחשב לא מזהה את הטלויזיה ראיתי סרטוני הדרכה לחיבור דרך ה- settings -----> add devices והמחשב לא מזהה את הטלויזיה. גם ב- display settings אין לי את האפשרות של connect to a wireless display (כמו שראיתי שקיים בסרטוני הדרכה). גם הטלויזיה לא מזהה את המחשב. בחלון …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by bati6,

פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?

14. Started by bluenote,

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 8800GT של gigabyte. לוח אם Gigabyte GA P35-DSL3 תמיד כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר מהייברנייט המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש חזק (כמו של spin-up, כאילו הוא מסתובב ממש ממש מהר) שמפסיק אחרי 2-3 שניות ורק לאחריו המחשב מתחיל לעלות. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר המאוורר משמיע את אותו הרעש החזק אך לא מפסיק והמחשב לא עולה. אני צריך לרסט או לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים עד שהוא מתאפס על עצמו. למישהו זה קרה פעם? האם זו בעייה בכרטיס המסך או אולי בלוח האם או בספק? (הכרטיס מקבל מתח בכבל ישירות מהספק בנוסף לסלוט שהוא יושב עליו). אני מדגיש רק שלא מדובר במנוע תקול של המאורר או בהצטברות אבק. תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי מחשב אשר יש לו רמקולים מסוג: Logitech Z506 5.1 (בוקסה 1 גדולה ו- 5 רמקולים צדדיים) אשר נקנו מזמן בחנות של Ksp - http://ksp.co.il/?uin=11889 הבעיה שלי נובעת מכך שאין באפשרותי לשמוע מוזיקה עם כל כלי אשר משמיע Audio כלשהו במחשב (אינטרנט, תוכנות, משחקים וכו'). אני חושב שהבעיה נמצאת בחומרה של המחשב, זה הגיוני? (החיבור מאחורה לא מצליח להשמיע קול וכן גם החיבורים שיש מעל המחשב- הכוונה בחיבור עגול= רגיל. הוא עושה קולות שכאילו מנסה להשיג קול אך בעצם זה "כמו" רעש של רדיו ישן אשר לא עובד ועושה רעש לא מובן של גרררררררררררננננווווווווווווווווווו (קשה לתאר את הקול במילים). * איננו חיבור USB , פשוט חיבור רגיל. אין לי חיבור USB ברמקולים הנ"ל, אך יש אפשרות לחבר במחשב, הא…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by WarNet,

אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Aviram Dan,

שלום לכל המסייעים ובעלי ההבנה בנושא. אז ככה, הרצתי את תוכנת SPECCY - וזו גילתה לי שמחוברים אצלי 2 ד"ק (פנימי ואחד חיצוני) בכבל SATA 2 שמהירות התעבורה המקסימלית שלהם הוא 3 G, אלא שהדיסקים עצמם תומכים בהעברה כפולה מזו. שאלתי היא, האם כדאי להחליף את הכבלים ולשדרג אותם? האם זה עניין מסובך או בעייתי? האם אכן ההחלפה תביא ליכולות משופרות ומורגשות של ביצועי הדיסקים? תודה מראש לכל העונים!

18. Started by puvsc,

יש לי מחשב, מתוחזק. לפני שבוע הוא לא נדלק- כלומר לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת נכבה כליל בפתאומיות לאחר שניקיתי את הספק מאבק- עבד מספק ימים ברצף, בבדיקת חום- הכל נראה תקין. היום שוב לא עולה כמו שצריך (היה הפסקת חשמל, יש לי ups... ) או תוך כדי עליה נכבה ואני צריך להדליק אותו שוב, או לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת. הלוח אם נראה תקין , גם שהמחשב נכבה- עדיין מקבל זרם חשמל,פירקתי כרטיס מסך, כוננים חיצוניים - עדיין נכבה לאחר שניות עד מספר מועט של דקות. כרגע אני נוטה להאמין שהבעיה בספק (750w)...אבל הוא בן 5-4 שנים.... רעיונות?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by TNT,

איזה קיבוץ הכי כדאי לעשות לקובץ IMAGE- מהיר? גבוהה?או ללא קיבוץ? כמה מגה שעל ארד דיסק יכולים להכנס לIMAGE בקיבוץ גבוהה של 700MB? איך אני עושה שיהיה לי BOOT מCD והוא יכנס ישר אל התוכנה ואל הIMAGE שעשיתי?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by CybeR_CoM,

במחשב שלי שקניתי אותו לפני חצי שנה בערך היה עד לפני חודש סידי רום של AOPEN. החלפתי אותו בDVD מהמחשב הישן שלי. כשהוא היה אצלי הכל עבד בסדר גמור קרא הכל כמו שצריך אבל עכשיו כשהעברתי אותו למחשב האחר שלי הוא לא קורא דיסקים צרובים. מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם מע' הפעלה חלונות XP PRO. המחשב עובד מצויין למעט בעייה מעט מטרידה - הכיבוי. כאשר עושים כיבוי דרך החלונות מופיעה הודעה שכעת המחשב במצב בטוח לכיבוי וכעת אפשר לכבות את המחשב. המחשב לא נכבה אוטומטית כנראה מסיבה אחרת של בעיית חומרה או בעייה של אי תאימות של הספק. אינני יודע מהי הבעיה ומדוע זה לא נכבה אוטומטי אך מה שמוזר - גם הכיבוי הידני דרך כפתור POWER לא עובד! אין בעיה עם הכפתור מכיוון שההדלקה עובדת בסדר גמור. פתרון זמני שמצאתי לבעיה היא ללחוץ RESET ואז מיד תוך שניה ללחוץ על כפתור הכיבוי על מנת "להצליח" לכבות את המחשב וזה עובד בינתיים. למי יש פתרון אחר טוב יותר לבעיה זו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22.   שלום רב, התקנתי חלונות 8.1 לוח האם שברשותי: GA-P55A-UD3 באתר היצרן הופתעתי לראות שכל הדרייברים אינם נתמכים בחלונות 8.1 לכן השתמשתי בישום : intel driver update utility אלא שאז גילתי שכונן ה-DVD נעלם. סימן צהוב מופיע ליד marvell 91xx config ata device משום מה, גם צורב DVD חיצוני של סמסונג איננו מזוהה. הרעיון היחיד שעולה לי בראש - לנסות בכל זאת להתקין את הדרייברים של לוח האם מהאתר של GIGABYTE, למרות שהם נתמכים רק בחלונות 7 ומטה. האם זה עשוי לעבוד? אשמח לדעת אם משתמשים נוספים נתקלו בבעיה דומה, ומצאו פתרון לכך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

כונן D נמחק לי מהמחשב והיה לי בו משחקים וקבצים חשובים מה עושים כדי להחזיר אותו???

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. בוקר טוב חברים בשבוע שבועיים האחרונים התחילו מספר בעיות יחד, הבעיות התחילו בעיקר לאחר שדרוג גרסה של ווינדוס: 1. FPS נמוך מאוד במשחק שאני משחק כבר שנים - ממש קטיעות. 2. מדי פעם במהלך משחק \ גלישה באינטרנט המסך הופך לשחור ופשוט נתקע עד שמכבים אותו. 3. עקב הסיבות הללו החלטתי לעשות כמה בדיקות על הכרטיס מסך, הטמפרטורה תקינה ולמרות זאת החלטתי למרוח משחה טרמית (בכל זאת כרטיס בן 4-5 שנים). מה שכן ראיתי שהכרטיס עובד בטווח של 300-450 מגה הרץ כאשר מהירות העבודה של המעבד הנ"ל היא 1100Mhz, מהירות הזכרונות של הכרטיס תקינה. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? ניסיתי לחזור אחורה בדרייברים של הכרטיס מסך - לא עזר כלום. חזרתי לגרסה הישנה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Doron404,

סיפור מוזר ... הבאתי מחשב מחבר, שעבד אצלו כשבדק, הביא לי אותו אחרי שהוציא ממנו זיכרונות וכרטיס מסך. אז אצלי חיברתי לו צ'יפ של 1GB RAM, ומסך לחיבור כ. המסך הפנימי שיש בלוח. אני מדליק אותו - ואין פלט למסך, מאוורר מסתובב ונראה הכל רגיל - רק לא מייצר פלט. ג'יפרתי אותו לאפס את הCMOS, לא עלה כרגיל, החזרתי את הג'מפר למצב רגיל וניסיתי להדליק שוב, לא הציג כלום כהרגלו, רק שהפעם הוא מלווה את ההדלקה ביבבה ארוכה (2-3 שניות לכל אחת) חיפשתי ברשת פירושים של ציפצוף ארוך ל-AWARD, ולא קיים כזה דבר ... מה הולך פה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים