תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הדגם XEROX workCentre PE16 ההודעת שגיאה: Port is Disabled. Ensure that port is prperly connected and power is on, then restart your computer ברגע שבתתוכנה אני לוחץ על Preview הסורק עושה אתת הסריקה ואז מציג את השגיאה ולא מציג תמונה מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב תראו תמפרט שלי אז ככה שיחקתי בפעם הראשונה Company of Heros הכל היה טוב פעם שנייה שהפעלתי אחרי הטעינה הוא עשה לי מסך כחול כתוב לי משו עם ATI כנראה בעיה בדריברים עד אז הכל היה טוב אחרי זה הפעלתי מחדש את המחשב ובטעינה של הוינדוס הוא מראה לי מסך כחול שכתוב שאני צריך לעשות Chkdsk /F ב SAFE MODE הוא מביא אותו מסך כחול בקיצור איך אני עושה Chkdsk ? אין לי גם כונן פלופי בעיקרון במחשב הישן אני זוכר שכל פעם אחרי כמה ריטים הוא עשה אוטמטי Chkdsk עכשיו הוא לא עושה ..
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Gigabyte GA-H81M-HD3 transcend 2X4G DDR3 1600 ספק - FSP 350W 60HC החלפתי קירור למעבד אחרי שמאוורר של הקירור נתקע (התברר שהוא נתקע מבורג שאיכשהו הגיע לשם, לא ממש ברור לי איך) אחרי ההחלפה המחשב עבד טוב לשעה ואז איתחל את עצמו ונכנס ללופ - נסיון איתחול שלא מגיע אפילו למסך ביוס וחזרה שוב ושוב. פירקתי את כל הרכיבים, ניסיתי עם ספק אחר, ללא זכרון בכלל על לוח האם, אותה בעיה. לי נראה שזה כבר לוח אם או מעבד, אבל כמו שאפשר לראות זה לוח אם די ישן ולא נראה שיהיה קל להחליף רק אותו. אז אני מעלה את השאלה האם יש רעיונות מה עוד לחפש. לא ממש בא לי לקנות מחשב חדש. אבל בעצם אולי כן?...? …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גם תוכנות כמו cpu-z לא מזהות. צירפתי קובץ תמונה של הלוח. ביוס של פניקס פנטיום 4 צ'פסט i865g [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש: E84000, Gigabyte P35DS3L, 4GB OCZ ו- HD4850 של SAPPHIRE. הכל טוב ויפה. התקנתי את המחשב על המארז הקודם (ANTEC AMG עם חלון), והספק הקודם: EZ COOL 450 WATT. התקנתי קטליסט 8.6 כולל HOTFIX, והמחשב נכבה לי בצורה רנדומלית. למשל הוא עובד 10 דקות, פתאום אני נכנס לאינטרנט והוא נכבה, פשוט נכבה לא כותב שום הודעה, לא מסך כחול, פשוט נכבה. באותה מידה הוא יכול לעבוד שעתיים ולא להיכבות. אתמול הפעלתי 3DMARK06, והוא לא נכבה, אלא עבד כרגיל. היום שיחקתי CRYSIS למעלה משעה, המאוור של הכרטיס מסך פעל על 90 אחוז (שיניתי את המהירות ע"י השיטה הידועה לכולם), והכל רץ חלק, המשחק עבד בסדר לא היו תקיעות שום כלום. יצאתי מהמשחק, נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה. מנסה…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי אניטל 3.06 512 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון אני חושב לא בטוח שזה כשור לזיכרון הורטואלי ... בwindwos לוקח למחשב הרבה זמן לטעון את המשחק far cry או לעלות דברים פשוטים הוא ממש חושב ... לא יודע אך להסביר את זה . כמה זיכרון ורטואלי צריך להיות
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפי המפרט יש בדגם הנ"ל BT, אך אינני רואה התקן שכזה במנהל המשימות, גם לאחר התקנת דריבר מהאתר של לנובו. עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ושבת שלום אז ככה, השבוע שידרגתי ל-WIN 10 ועכשיו אחרי שהתקנתי דרייברים ל-Geforce GT 610 שלי המערכת קורסת לי פעם ב... לפעמיים יש הודעה שאומרת "display driver stopped responding and has recovered" זאת הכותרת שלה והתוכן שלה אומר שכאילו הדרייבר של NVIDIA הפסיק לעבוד... מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מופיע הודעה יש בעיה בהארד דיסק . מה לעשות ?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה מדובר אל מחשב pentium 3 933MHz Asus TUV4x 256sdram 128*1 64*2 all are 133MHZ HD 40gb WD 5400rpm MSI GF4 MX 440 PS 300watt cdrom 52 הבעיה היא כזו התקנתי ווינדוס XP sp1 buildin והמחשב פשוט נתקע במחשחקים. ניסיתי להחליף כ.מסך ,זיכרון ספק, והגעתי למסכנה שזה הלוח שלחתי את נלוח להחלפה וכשקיבלתי אחד חדש ישנה את אותה הבעיה. העלתי את ה VCORE 1.8במקום 1.75 חשבתי אולי זה יעזור כרגע במעט שבדקתי המחשב לא נתקע במשחקים. אבל יש בעיה אחרת אני לא מצליח לעשות כך שהAGP יעבוד ב כפול 4 התקנתי את ה VIA4IN1 החדש והדרייברים של MSI החדשים לא עוזר כלום. זה תמיד עובד בכפול 4 . ניתן לראות את זה גם לפי איך שהמשחקים זזים וגם לפי WCPUID והINFORMATION של MSI. (בביוס זה מסומן אל כפול4) לפני החלפת ה…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הרכבתי ללקוח את המפרט הנ"ל : Q9450 Striker II Formula Kingston 2X1GB 800 שני כרטיסי מסך Asus 8800 GTX SLI ספק 1000W של CM הביוס שהגיע עם הלוח לא תמך במעבד, עשיתי עדכון ביוס ששוחרר ב11/6 כרגע המחשב נדלק אך קופא בהתקנת מ"ה. שללתי בעיה בזכרונות, ספק כח, טמפ'. יש לציין שההתקנה עברה בצורה טובה עם מעבד אחר (E2180). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? אולי תזמוני זכרונות לא תקינים ? מתח ? תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה. הבעיה היא כזאת: אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ". הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה. במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון. המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג. זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות:…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני משתמש בחלונות 7 ULTIMATE ואני שוקל לשדרג. למי שמכיר את DAZ LOADER לאקטיבציה של חלונות, הוא מציג לי שגיאה: unsupported partition table. לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור להארדיסק בנפחים גדולים ולBIOS ושצריך לעשות שם משהו על מנת שהLOADER יעבוד. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ישנה אקטיבציה עקיפה לחלונות 8.1 שתעבוד עם הארדיסק בנפח 3 TB כי אני מעדיף לא להתעסק עם הBIOS? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום קניתי השבוע מחשב עם המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 ואתמול הרכבתי הכל. העברתי ווינדוס 8.1 לדיסק און קי דרך התוכנה RUFUS.שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב הוא מופיע בביוס אבל הווינדוס לא עולה. (עשיתי first boot ליו אס בי) לפי מה שהבנתי,לעשות disabled לפונקציה :secure boot menu יכול לעזור. אבל אני לא מוצא את האופצייה. ויכול להיות שהבעיה קשורה בכלל במשהוא אחר. http://sizmedia.com/my.php?i=tnrjou3m2z0c.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=ngdmzjdmzf4r.jpg אשמח לכל עזרה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש מדפסת משולבת של HP לא מדפסיה בעברית במצב דוס אל גיברש האם יש לישהו פתרון : בחברה נאמאר שין דריברים לעברית למדפסת זו
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף מארז למחשב שלי, מכיוון שהנוכחי קטן מדי בשביל כרטיס המסך החדש שאני מעוניין לרכוש. אני לא ממש מבין בנושא, ויש לי כמה שאלות על מנת שזה יבוצע בצורה חלקה: 1) איך אני יכול לדעת שהמארז החדש יתאים לכרטיס? 2) אילו יצרניות נחשבות איכותיות? 3) עד כמה פעולת ההחלפה מורכבת? מן הסתם צריך לפרק את כל החלקים ולהרכיב מחדש, אבל האם זו פעולה פשוטה לביצוע? יש צורך בכלים מיוחדים? 4) האם ישנם שיקולים נוספים שיש לשים אליהם לב בעת בחירת המארז(למשל התאמה ללוח האם)? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחקים בערך אחרי חצי שעה המחשב נכבה ומפעיל את עצמו מחדש המפרט שלי מעבד- intel core i5 661 3.33 ghz 4gb RAM כרטיס מסך- geforce gts 450 1gb הורדתי את התוכנה HWmonitor ועשיתי 2 צילומי מסך זאת התמונה הראשונה בערך אחרי 5-10 דקות ששיחקתי ב BF3 וזאת התמונה השנייה בערך דקה לפני שנכבה המחשב איזה חלק במחשב מתחמם ועושה את הבעיה??... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכם, יצרתי דיסק התקנה ממערכת עובדת ע"מ להחליף את ה-hhd ב-ssd. שניהם האותו נפח 250g. בשלב בחירת כונן להתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכות EFI ניתן להתקין ווינדוס בדיסקים מסוג GPT בלבד. מה אני עושה לא נכון? עזרתכם המבורכת!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי ראוטר חדש שתומך ב WIFI 6 , ויש לי לפעמים הודעת שגיאה (אין גישה לאינטרנט) ויש לי אינטרנט אבל זה מרגיש לא יציב . המודם של הוט (HOTBOX2) מוגדר כ BRIDGE MODE יש חיבור מהמודם לראוטר בפורט של ה WAN ומהראוטר למחשב . זה מוגדר ב DHSP - ה IP של ה DHSP שונה מזה של ה IPv4 כשאני רואה ב CMD - ipconfig /all . - לא יודע אם זה אמור להיות ככה , תודה לעוזרים. *אין לי בעיה לעלות תמונות אבל אני לא יודע מבחינת אבטחה איזה כדאי ואיזה לא .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב קופא לי. ראיתי המלצה להפעיל כלי אבחון בשם memtest. הורדתי וכשהפעלתי אותו הוא ביקש לכתוב לדיסק קשיח חיצוני ולדיסק און קי. לאחר שהוא כתב הדיסק הקשיח והדיסק און קי הציגו נפח של 248mb בלבד וכל יתר הכתוב עליהם נמחק. ניסיתי לאתחל וכלום לא השתנה. לעזרה אודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה USB2.0 מה זה,זה חדש? מה זה עושה עוזר במשהו?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בחיבור HDMI אבל זה לא משמיע לי סאונד בטלויזיה.. יש לי לוח אם gigabyte ga-ma785gmt-ud2h עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 4200 ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך וגם דרייבר סאונד ללוח אם.. אבל שום דבר לא עזר לי תודה..
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במחשב של חבר, הHD התחיל לגסוס, הביוס נתקע , וכמובן שלא מזהה את הקשיח (גם קשיח אחר, תקין לחלוטין). כיוון שאני לא מאמין ברצף של צמד קשיחים שכושלים זה אחר זה,האם יש קשר לספק תקול שלא מצליח לספק 10W מסכנים לכונן? לצערי, אני עדין לא אבחנתי בעצמי את התקלה, והייתי שמח לדעת אם יש טעם לנסות כונן שלישי, או לגרור מחשב בכדי לבדוק את תקינות הקשיחים האחרים? ערכת השבבים היא P35, עם IC9R אם אני זוכר נכון. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-