עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש לי בעיה במחשב נייד חדש שקניתי קיימים לי ניתוקים מה-WIFI כל כמה דקות למשך כמה שניות אם אני מסתכל על האות אני רואה שהוא על 4/4 ואז יורד ל-3 - 1 - 0 ואז חוזר ל-2-3-4 וחוזר על עצמו אני די מתוסכל, זה גורם לי לאיטיות, להתנתקות ממשחקים, ניסיתי לחבר מתאם רשת אחר ׁUSB וזה לא קרה במשך זמן מסוים ואז שוב חזר יש למישהו פתרון? או דרך לבדוק מה הסיבה? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. קניתי מחשב בהשקעה גדולה מעבד ryzen 3900x amd לוח אם x570 gaming x 2 כרטיסי מסך RX590 amd בעלי 5 כניסות כל אחד על מנת להצליח לחבר למחשב 10 מסכים ( לצורכי עבודה) ספק כח RM1000i כמו כן יש במחשב 32 זיכרון ווינדוס 10 העניין הוא שכרטיס המסך השני לא פועל , ואף מסך שמחובר אליו לא נדלק. הכרטיס מסך עצמו תקין כי החלפנו בין הכרטיסים והוא פועל בסלוט הראשון רק שהסלוט השני לא קורא שוב את הכרטיס מסך. מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם. פתאום במהלך עבודה על המחשב נוצר מצב שבו המסך "התפצל" לשניים בצורה מעוותת, וחצי אחד היה מלא פסים אופקיים. ניסיתי לנתק את המסך (חיבור DVI) וכאשר חיברתי מחדש המחשב קרס לחלוטין. מצורפות למטה תמונות כיצד הכל נראה בעת ההפעלה. ניתן לראות שכבר במסך הראשוני של הלוח המצב לא טוב בכלל. נראה כרגע שרק חיבור אחד משני חיבורי ה DVI עובד (זה שחיברתי אליו וגרם לקריסת המחשב - לא פועל). נראה שהזכרונות תקינים. ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד ובמקומות שונים והתוצאה זהה. ניתקתי את הכרטיס, ניקיתי מאבק עם אוויר, וניקיתי את המגעים שלו עם אלכוהול 70%. דאגתי לנקות את הסלוט בלוח עם אוויר, הוא נקי. הווינדוס עולה רק ב SAFE MODE, כאשר התפריטים מלאים פסים או ריבועים. ב…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Alony21,

מלפני מספר ימים אני לא מצליח להתחבר לאף ראוטר. בתפריט Intel PROSet/Wireless WiFi Connection Utility אני לוחץ דאבל קליק על פרופיל הראוטר (בשם mushmush) ולאחר מספר שניות מופיע בחלק העליון של ה Utility הודעה: Unable to connect to mushmush. אני נכנס ל Profiles ולוחת דאבל-קליק על הפרופיל אז המחשב טוען 2 שניות ולא מתחבר ללא שום הודעה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Jabberwock,

הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE HD 5770 אחרי כמה זמן במשחק המסך לא מראה תמונה יותר, כנ"ל עם התוכנה FurMark. פעם הוא לא היה עובר את ה-70 מעלות עכשיו הוא מגיע לי ל-90+ איזה משחה תרמית כדאי לקנות ומאיפה? בבקשה עזרה!!!

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by גדי,

יש לי בעיה עם חיבור מחשב עם כרטיס מסך GT520 לטלוויזיה מסוג SANSUI LD3211 באמצעות כבל HDMI. כאשר אני בוחר ברזולוציה של הטלוויזיה (1080P), שולחן העבודה גולש מהמסך ככה שאני לא רואה את השוליים שלו. כאשר אני משתמש בחיבור VGA באותה רזולוציה הכל נראה בסדר. ניסיתי עם שני כבלי HDMI שונים ובשניהם יש אותה בעיה, ככה שהבעיה היא לא בכבל. יש למישהו רעיון לפתרון? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הווינדוס מציג שהביצועים של המובנה יותר טובים. בדקתי גם עם PCWIZERD רק שאני לא בטוח שהבנתי את התוצאות. רק לי נראה שהבעיה של הכ' מסך גיפורוס 6200 שצריך להקצות לו זכרון פנימי. וא"כ לא הבנתי איפה עושים זאת. מובנה: <<< Video Benchmark >>> > CPUIDMark Raster Lines : 61569.73 Marks > CPUIDMark Random Pixels : 142.10 Marks > CPUIDMark Random Lines : 12915.77 Marks > CPUIDMark Random Circles : 35.60 Marks > CPUIDMark Random Rectangles : 266.18 Marks > CPUIDMark FPS : 137.88 FPSMarks >> General Information Model : 946GZ/GL Integrated Graphics 1 Bus : PCI Total Memory : 384KB Size of window : 1024 x 768 pixels (32…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, העברתי את הלוח אם Gigabyte K8N Pro SLI, המעבד Amd Athlon 3500+ 939 והזכרונות שלי למחשב אחר (מארז ג'נרי+ספק ג'נרי 450W) בקיצור, חיברתי את ה-2 חיבורי ATX12 ללוח אם, ובנוסף את כל ה-power SW, reset SW, PowerLED+\- וכו'... עכשיו, לאחר שחיברתי את כל הכוננים, הדיסק קשיח והכרטיס מסך, באתי להדליק את המחשב, אך אין תגובה... יש למארז 2 כפתוריםי להדלקה ו-2 לריסט, ניסיתי לחבר את שניהם אך עדיין את תגובה.. (יש לציין שלוח אם, המעבד וכו' עבדו מעולה עד אתמול...) חבר'ה, אני חייב שתעזרו לי מה לעשות, אני יושב כבר 12 שעות ומנסה לפתור את הבעיה, אך לשווא...

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אז ככה. היום בערב לקראת השעה 20:00 הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל. אני בדיוק עזבתי את הבית לא לפני שניתקתי את המחשב מהחשמל על מנת שאם הפסקת החשמל תשוב כשאני לא נמצא שום דבר לא יקרה למחשב. בכל מקרה חזרתי עכשיו הביתה, חיברתי את המחשב לחשמל, הפעלתי אותו והוא לא עלה ונהיה בחדר ריח מסריח של החיים. כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה, כלומר הספק ככל הנראה עובד כי המאווררים והכונן הקשיח מסתובבים אבל חוץ מזה כלום. מה נראה לכם סביר שנשרף ואיך לבדוק את העניין לעומק ? יהיו סימנים ברורים על המעבד או הלוח אם כאשר אני אפרק אותם ? בנוסף רציתי לציין שלמערכת לא חובר אל פסק. תודה, יובל עדכון: הבאתי ספק תקין על מנת לבדוק אותו על המחשב וגם עם הספק החדש המחשב לא עובד. מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by VP24,

לפי מה שהבנתי חובה להשתמש בכבל 3 פינים וכמובן לוודא שיש הארקה תקינה לתשתית חשמל בבית. בנוסף כשמתעסקים עם המארז צריך להשאיר את הספק כבוי ומחובר. מה שאני לא להבין זה למה אחרי כל זה צריך את הצמידים שמחברים לספק או לגעת בספק כל כמה דקות? כדי לשחרר חשמל סטטי מהגוף כביכול?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by k_700,

אוקי כמעט כל שניה שאני משחק במשחק CHAMPIONSHIP MANAGER 2006 המשחק יוצא לי, פתאום כשעלה המשחק הוא רשם שהמעבד פועל מתחת לדרישות המינימליות של 500MHZ והוא פועל על 0 MHZ הוא שאל אותי אם בכל זאת להמשיך לשחק ואמרתי כן, זה קצת טיפשי שהוא פועל על 0MHZ... בכל מקרה האוורסט כבר פג תוקפו והוא לא עולה לי, אבל יש לי צג טמפרטורה במארז שמראה שהמעבד כרגע על 32.8-34 מעלות במאמץ. אני לא בטוח שזה מדויק, בבקשה יש דרך לבדוק דרך הביוס אולי מה המצב של המעבד שלי? אולי הוא לא מנוצל כמו שצריך..... מצטער על הליימריות אני פה בשביל לקבל עזרה. הינה ההודעה שמוצגת לי כשהמשחק יוצא: http://img291.imageshack.us/my.php?image=problemmanagernf9.jpg

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Mesatla,

פשוט לא נדלק! אני ממש לא יודע מה הבעיה אני החלפתי משחה טרמית למעבד, חיברתי חזרה ופתאום- לא עובד! ;החלפתי לוח ומעבד; וגם, לא נדלק.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by avipaz,

יש לי לפטופ עם מעבד i7 ווינדו 10 התקנתי פרימייר פרו ושולחן העבודה נעלם כשאני עוברת למסך התחל יש הבזק של מסך שולחן העבודה ואז המסך של האפליקציות משתלט ניסיתי לשחזר מערכת לא מצליח אני מבינה שבווידו 10 אין שחזור מערכת לפי זמן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by sfx,

ניסיתי את "פתח כל תיקיה באותו חלון" והבעיה עדיין ממשיכה לא מצאתי באינטרנט שום פיתרון לבעיה זו וזה קרה פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי שום שינויים שעשיתי במחשב הבנתי שזה בעיה בריג'סטרי אבל אני לא מבין בזה כל כך ואני לא רוצה להתעסק כי יכול להיגרם נזק למחשב תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by StrikeEagle,

HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. קרה לי פתאום שהפעלתי מחדש את המחשב והוא רושם לי את ההודעה הבאה מתי שהוא אמור לטעון את המערכת ההפעלה: windows could not start becuase the follwing file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. select 'r' at the first screen to start repair. ואז אני מנסה להפעיל את תקליטון האיתחול של המחשב ולבדוק אם הוא מזהה את הכונן קשיח והוא לא מזהה, אז נכנסתי ל-fdisk ושם הוא מזהה את הכונן קשיח יחד עם המחיצות שמחולקות. אז איך אני מסדר את זה בלי מחיצות חדשות או פירמוט אם אין פיתרון אחר חוץ מפירמוט או חלוקה למחיצות חדשות אז תגידו לי... תודה מראש, מתן.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום. היום, עשיתי פרוייקט O/C על הLeadtek 4200 128 MB, באיזשהו שלב, עשיתי רסטרט למחשב שלי. כשהמחשב עלה הוא עלה ברזולוציה נמוכה של 600*800 ועולה ההודעה של זיהוי חומרה חדשה nVidia Quadron4 700 XGL שאין לי מושג מאיפה היא באה. למישהו יש רעיון מה זה צריך להיות? אני עכשיו מנסה להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך (41.09) ולראות מה קורה. עריכה: התקנתי את הדרייבר מחדש, איתחלתי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מפרט: Model : Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz Mainboard :965P-DS3 Gigabyte Total Memory : 1023MB 2X512 Toinmos Monitor/Panel : SyncMaster 931B/931BF/931BA/930BA(Digital) Adapter : NVIDIA GeForce 6600 Hard Disk : Maxtor 6V160E0 (149GB) CD-ROM/DVD : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional 5.01.2600 (Service Pack 2) אחת ליום בערך בדרך כלל במשחקים אבל לא רק המחשב זורק מסכים כחולים אשר מצורפים להודעה זו. פעולות שנעשו: - המחשב פורמט פעמים - הותקנו הדרייברים הכי חדשים - עודכן הביוס(F5) כמו כן, בתחילה נחשד כרטיס המסך בבעיה והוא הוחלף. אך הבעיה ממשיכה. אני כבר מתחיל להתיאש.. אם למשהו יש פתרון אודה. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by kantan1,

מה זה אומר? ואיך מבטלים אותו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by cena00,

שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי מתקשה לנגן מדיה מכל סוג. בהתחלה, זה התבטא בכך שהVLC פשוט נתקע, אז הייתי סוגר את התהליך שלו - נכנס מחדש והיה חוזר לעובד. לפני כמה ימים הבעיה החמירה, וכשניסיתי לגלוש באינטרנט (כל דפדפן) , הכרום כל הזמן רשם לי שפהפלאגין Shockwave הפסיק לעבוד. לאחר חפירות רבות הגעתי לפתרון כלשהו באינטרנט, לא מוצא אותו כרגע אבל אני זוכר שהרצתי פקודות כמו "sfc /scannow" וכשזו אמרה לי שנמצאו בעיות משהו עם "/dism" (מקווה שהבנתם). אחרי זה כל הבעיות נפתרו, בערך ליום. עכשיו הבעיה של הVLC חזרה, ואני פונה לעזרתכם. תודה רבה ושבת שלום! מעבד: Q9550 כ. מסך: MSI Radeon R7 370 2GB זיכרון: 6GB

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by noamsa,

היי כולם, יש לי משהו מוזר במחשב, קניתי לאחרונה שתי זכרונות של 4G, והרכבתי אותם בתוך המחשב כשאני מסתכל בהגדרות של המחשב אני רואה את הנתון הבא: installed memory (RAM): 8.00 GB (2.50 Usable מה זה אומר? למה אני לא יכול לנצל את כל הזיכרון? להלן המפרט מחשב שלי: windows 7 32bit לוח אם: Gygabyte GA-g41mt-S2 מעבד: Intel Pentium® D 3.2 כרטיס מסך: NVIDIA Quadro FX1700 אודה לכם מאוד על העזרה.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. למישהו יש פיתרון ? :s05:

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. הלן חברה! יש לי בעיה במחשב, כיביתי את המחשב והדלקתי ואז רשום לי "NTLDR is missing - press CTRL+ALT+DELETE to restart" עשיתי מיליון פעם CTRL+ALT+DELETE והמחשב לא נדלק אני לא יודע מה לעשות מצאתי פתרון אחד של xp מאיזה אתר : Windows XP users Insert the Windows XP bootable CD into the computer. When prompted to press any key to boot from the CD, press any key. Once in the Windows XP setup menu press the "R" key to repair Windows. Log into your Windows installation by pressing the "1" key and pressing enter. You will then be prompted for your administrator password, enter that password. Copy the below two files to the root directory of the primary hard disk. In the below examp…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by חיים גולן,

אבקש עזרה מהעוסקים בתחום בהגדרות במכשיר FORTINET 60D בהוספת VPN . תודה לעוזרים

25. דבר ראשון אני צריך לדעת איך אני מבטל את האפשרות שזה עושה ריסטרט בכשל מערכת במקום זה מראה מסך כחול? דבר שני, בדקתי זיכרונות והם בסדר חשבתי שזה בעיה תוכנתיתי אז עשיתי פורמט ועכשיו אני לא יכול להתקין עד הסוף את מערכת ההפעלה כי בשבל מסויים זה עושה ריסטרט בנוסף גם ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק מקלדת עכבר ומסך בחומרה גם ניתקתי כל מיני מאוורירים מיותרים. CD לא ניתקתי כי אני צריך אותו בשביל להתקין את מערכת ההפעלה. הקטע שזה לא קורס בביוס וגם לפני שעשיתי פורמט זה לא קרס ב"מצב בטוח" מה יכולה להיות הבעיה?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים