עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Moshe2,

בהמשך לדיון שבקישור ניסיתי לבצע עדכון לביוס ומה שהצלחתי למצא זה אפשרות לעדכן דרך מערכת ההפעלה ניסיתי אבל העדכון לא מתבצע הוא עושה הפעלה מחדש אחרי שהוא טוען את הביוס המערכת הפעלה מתכבה והמחשב עולה רגיל כאילו לא נטען הביוס השאלה איך יוצרים דיסק בוט של הביוס לעדכון מהביוס הקיים ניסיתי עם רופוס והוא לא תומך בזה כל פרטי המערכת בדיון אגב שמתי לב שבעליית הביוס מתקבלת ההודעה הזו ואז הוא עולה fw start recovery error משהוא יודע מה זה אומר

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by yossi555555,

נשמע כמו רעשי רקע בעיקר בעבודה מאד מפריע לא יודע מה לעשות איפה להתחיל?? פשוט שומעים את החלקים של המחשב עובדים דרך הרמקולים ודרך האוזניות עזרה ... תודה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by felixb,

שלום, ראו את הדיון שהתחלתי בפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486084.0 כיוון שהבעיה לא נפתרה וככל הנראה מדובר על בעיית חומרה ולא תוכנה, ממשיך את הדיון כאן. כאמור, בהמשך למה שהמליצו לי, פתחתי את המחשב ניקיתי, שאבתי אבק, העברתי את כרטיס הזכרון (512) מ SLOT אחד לשני. המחשב עבד יום שלם בלי לקפוא ובלי שום דבר, אבל אתמול בערב הוא התחיל לקפוא שוב, אחרי שהוא קופא ועושים לו RESTART הוא עולה עד WIN ועושה לעצמו שוב RESTART עד שאני נכנס ל SAFE MODE עושה משם RESTART מסודר ואז הכל שוב עולה. מה תוכלו להמליץ לי?[br]פורסם בתאריך: 1.01.2011 בשעה 11:27:08 תוספות קטנה, מדי פעם בביצוע פעולות שונות במחשב, למשל פתיחת ה task manager, מתקבלת הודעה כמו:the instruction at…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך אני מגדיר בקאטליסט שימוש בשלושה מסכים במשחקים?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום לכולם , ההארד דיסק שלי נדפק הוא עושה קולות של תקתוקים של שעון, קניתי כבר חדש מזמן אבל הבעיה היא שיש לי יותר מידי דברים שקשה לי לוותר עליהם בהארד דיסק הישן , מיותר לציין כמה הם חשובים לי אבל בכל זאת אני אחד שמתעסק עם מוזיקה ויש לי הרבה טקסטים וקבצי הקלטות אז אני רוצה למחזר את המידע רציתי שתציעו לי פתרון כמו חנות מחשבים או מעבדה ואם אפשר המלצות רק יש לי בעיה של כסף כי הבנתי שזה עולה הון. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. לאחרונה שמתי לב שהמסך חשוך. בדקתי שהמחשב לא יכול להיכנס למסך שינה. כשאני פותח את המסך בפחות מ 90 מעלות.....הוא חשוך למרות שהוא היה באמצע עבודה. בימים האחרונים ההפך, שמתי לב שאם הוא פתוח יותר מ 90 מעלות הוא חשוך, למרות שהמחשב עובד. האם ניתן לתקן לבד ואם לא.....כמה תעלה לי התקלה ? תודה מראש לעונים, שבת שלום ושיהיה חג שמייח

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. היתה לי בעיה עם כרטיס קול מסויים , שניים מותקנים במחשב. ניתקתי את המחשב המסך וכו` מהחשמל, פתחתי את המחשב והסרתי אחד מכרטיסי הקול. כאשר חיברתי את המחשב מחדש לתקע והדלקתי אותו, דבר לא עלה, וחוזר "ביפ" ארוך פעם אחר פעם. ניתקתי שוב, וחיברתי חזרה את כרטיס הקול, אך דבר לא השתנה וה"ביפ" נמשך. :'( מדובר בפנטיום 4, לוח אם של ASUS. מחשב בן שנתיים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! :

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם, מדובר במחשב Dell Latitude E5420 I5 sandy bridge 7200RPM HDD הגיע במקור עם 4 GB RAM אני הוספתי לו מאיביי עוד 4 GB , במהירות גבוהה יותר (אולי זו הבעיה?!- למרות שלאחר שהוספתי עדיין עבד כמו שצריך תקופה של כמה חודשים) . המחשב כל הזמן נתקע, לוקח לו המווווןןן זמן לעלות (חצי שעה) , הסוללה כבר מתה מזמן. בנוסף יש איטיות בלתי נסבלת, תקיעות חוזרות ונשנות ועוד. אני חושד כבר הרבה זמן שמדובר בדיסק הקשיח שגוסס לו. בTask Manager - הDISK כל הזמן על 80-100 % (אין שום תוכנת הורדה או משהו שצריך לכתוב\לקרוא ברקע). לפני שאני קונה SSD (המחשב הוא בעל חיבור SATAII בלבד) , אשמח לחו"ד שלכם על מקור הבעיה. על הדרך, אם באמת תסכימו איתי …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by meowmix,

שלום לכולם, לפני כחודש ההארד דיסק שלי התחיל להקליק בכל מקרה, גיביתי אותו בimage ושלחתי אותו להחלפה תחת אחריות. זה היה לפני יותר מ - 20 יום. כל פעם שאני מתקשר לחנות שאת שמה לא אציין (עדיין) הם אומרים לי שזה בטח יגיע בקרוב וכו' וכו'. השאלה שלי היא האם יש איזשהו חלון זמן להחלפה? האם יש לי זכות לדרוש משהו? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by DMDDD,

היי חברה, יש לי בעייה מעצבנת מאוד עם המחשב כבר כחודשיים. כשאני מדליק את המחשב הוינדווס מתחיל לעלות, לא מצליח ומופיע לי מסך כחול לשנייה[מלא בתנותים], המחשב עושה ריסטארט, ואז העניין חוזר על עצמו עוד כמה פעמים. לאחר כמה פעמים שהוא לא מצליח, Windows recovery tool מופעל ומנסה לתקן את הבעייה, לאחר שלא מצליח "Startup repair cannot repair this computer automaticlly" יש יל את האפשרות לשלוח או לא לשלוח את הבעייה למיקרוסופט ולאחר מכן יש לי את האפשרות ללחוץ על Finish כדי שהמחשב יתכבה. לאחר לחיצה על Finish הוא נכבה סופית. מדליק את המחשב מחדש ויש לי את האפשרות של לבחור בWindows recovery tool או ב Normal mode. ניסיתי גם ככה וגם ככה, לאחר עוד כמה פעמים המחשב כן עולה כשאני ממשיך לבחור בNo…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by eranir,

לפני מספר חודשים חיברתי סוף סוף מסך שלישי לכרטיס המסך שלי (HD5770), מה שהוביל לצורך לחבר את המסך העיקרי (Dell U2711) ליציאת ה-DP. בניסיונותי לגרום ל-eyefinity לעבוד, עדכנתי את כל הדרייברים והתוכנות התומכות של ATI/AMD. מאז העדכון, מספר פעמים בשעה (במרווחים שאינם קבועים) המסך מחשיך לכשתי שניות ומיד חוזר לנורמל. לא מדובר בכיבוי ואין "קפיצות", אלא כאילו האות שהמסך מקבל מהמחשב הוא של מסך שחור לחלוטין. יש למישהו רעיונות יצירתיים?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by יונתן4,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. זה קורה בדרך כלל אחרי שהמחשב שלי מתעורר ממנוחה של שינה ובדרך כלל מתי שהכרום פתוח. אז מה אתם חושבים הגיע הזמן לעבור ל SSD או שזה לא קשור.?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מערכת המחשב: (זה מחשב של חבר) לפני השדרוג היה במחשב 2 כרטיסי GTX460 של גיגהבייט שהקירור שלהם כשל 3 סטיקים של Patriot Extreme Performance 2GB DDR3 1600Mhz שגם התחילו לעשות בעיות (המערכת הראתה שקיימים 4GB כשמחוברים 6, והיו גם פעמים שהיה כתוב בסוגריים Usable 2GB) היום הרכבתי את החלקים למקומם. את הSSD עם מתאם ל3.5" ולמסילה של הHD, המחשב עולה והכל בסדר עד כאן... אבל כשאני מנסה להפעיל את ה AHCI בביוס המחשב פשוט לא נדלק אחרי זה, עד שאני לא מאפס את ההגדרות הבעיה שאין רמקול על הלוח אם אז אני לא יכול לשמוע אם יש תקלות POST חובה להדגיש שהלוח אם מזהה את הSSD, גם מופיע בביוס דגם מלא וגם במערכת הפעלה ניתן לראות אותו כunallocated space (כי לא פירמטתי עדיין למחיצה) בנוסף הספק משמיע צקצו…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מאז שהמחשב חזר מפירמוט יש לו כמה בעיות.. הצורב שהיה מותקן לפי כן ופעל כראוי.. כבר לא צורב.. כל דיסק ריק שאני מכניסה לכונן זה מקבל אותו כדיסק לא ריק.. ואי אפשר לצרוב.. עוד דבר, פתאום גם הכונן דיסקטים לא מצליח לקרוא דיסקטים.. איך מסדרים את זה?! אני משתגעת.. אני רוצה לצרוב דיסק כבר המון המון תודה, נופר

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by sufgi123,

יש לי מחשב שמשמש כשרת קבצים עם windows server 2008. אתמול המחשב נדלק אבל לא הצלחתי להתחבר אליו דרך הרשת. חיבור ישיר של המחשב למסך גילה שהוא אינו נותן תצוגה. מבדיקה של ניסוי וטעייה גיליתי שכרטיס המסך אינו תקין. רכשתי כרטיס מסך אחר וחיברתי למחשב. כרגע המחשב נדלק ונותן תצוגה, אבל מבצע restart בכל פעם בדיוק בשלב שבו הוא אמור להעלות את מערכת ההפעלה. גם ניסיון לבצע טעינה מדיסק אינו מצליח, המחשב מבצע restart בדיוק לפני שהוא אמור להתחיל לבצע טעינה מהדיסק. המחשב נכנס לביוס בלי בעיה . מה יכול להיות גורם לבעיה ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום רב. היום רכשתי כרטיס מסך Point of view 560 GTX לאחר ההרכבה והתקנת הדרייבר נעלמה האפשרות לשינוי הרזולוציה מ1920 על 1080, ל1600 על 1024. כתוצאה מכך המסך של SAMSUNG P2770HD אינו מאפשר תצוגה של Full HD ומשחקים לא עולים או שלא עולים בתצוגה נכונה. כאשר נכנסתי להגדרות התצוגה בWindows מצויין כי generic non-pnp monitor. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. ראוי לציין כי כל הדרייברים ומערכת ההפעלה מעודכנים. מערכת ההפעלה היא Windows 7 ultimate 64bit תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by zabal,

שלום, יש לי מחשב נייד בן חצי שנה ב של חברת DELL מהיום שקיבלתי אותו יש לי תחושה שהסוללה שלו לא מתפקדת כראוי. למחשב יש אחריות ל-3 שנים. לפני שאני פונה לאחריות רציתי לדעת איך אני יכול לאבחן את הבעיה בעצמי ולוודא שאכן קיימת בעיה. למחשב יש מסך מגע ואני חושב שזה קשור לזמן סוללה הנמוך. אני מעריך שבשימוש רגיל הסוללה מחזיק בערך שעתיים וחצי. המחשב מסידרת INSPIRON. יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני כבר יומיים מנסה להתקין את הדפדפן בגרסה החדשה, ומסיבה שאינה ברורה לי אני לא מצליח, הוא כותב לי בסוף התהליך internet explorer did not finish install ואני לא מוצא ב eventvwr מה הסיבה לשגיאה, ב windows update אני מקבל קוד שגיאה error 9c59 וניסיתי לפתור את הבעיה ע"י הפעולות שכתובות במאמר הזה: http://www.applepie.se/internet-explorer-10-fails-to-install וגם קיבלתי שגיאות על package חסר או לא קיים. אני לא מצליח לא ב windows update ולא בצורה הידנית. אשמח לקבל פתרון בהקדם האפשרי, יש לי מחשב נוסף שבו אני עובד ללא כל בעיה עם ie10 המחשב הבעייתי זה עם גרסת ultimate x64 SP1 והמחשב התקין זה עם home edition X64 SP1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום קניתי מחשב חדש אתמול, סוף סוף. קניתי אותו עם מעבד 6400, לוח אם 965DS3 וזכרונות 2 ג'יגה 667. את האמת, אני לא מרגיש כזה הבדל גדול בין המחשב שלי למחשב של חבר, שיש לו מעבר די ישן- 3.06. התקנתי XP SP2 בעברית, אני משתמש בווינדוס הזה למעלה משנתיים ומעולם לא היו לי בעיות או באגים מיוחדים איתו. אתמול התקנתי את הווינדוס, בשעתיים הראשונות הכל עובד טוב ויפה, ואז כשיש קצת עומס, המחשב נתקע, העכבר מראה לי את ה"שעון חול" ושום דבר לא זז. שאני נכנס לתיקיות שיש בהם הרבה קבצים, פתאום אני מקבל הודעת שגיאה ("שלח" "אל תשלח") והמחשב עושה לעצמו מן רענון שכזה. גם כשיש עומס על המחשב לא הכל עובד חלק. את האמת די התאכזבתי מה6400, חשבתי שהמחשב אפילו לא יתאמץ. שאני רוצה לכבות את המחשב, אני לוחץ על …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by DF30,

כמו שכבר כתבתי, המודם, שעבד תחת XP נותן הודעת NO DIAL TONE ... התקנתי, והסרתי דרייברים את הכרטיס ואת כל מה שקשור... לא עזר. ואז! ! ! להפתעתי, גיליתי שכאני מרים את השפורפרת של הטלפון (הרגיל), ואז מנסה להתחבר, המודם מזהה קו ומחייג ומתחבר.... אם אני סוגר את הטלפון הרגיל, המודם מתנתק!!! מוזר מה עושים ? ? ? דרור :hat:

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Darkwood,

זה קורה מתי שאני מפעיל סרטים בפורמט MOV, וUNCOMPRESSED וידאו מFRAPS והעכבר נהיה ענק הכל חוזר לקדמותו רק אחרי ריסטרט. כרטיס מסך ATI HD4890 חידשתי דרבירים והכל לא עוזר מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by l_messi,

קניתי השבוע SSD חדש והתקנתי ווינדוס והכל וכשאני מפעיל חלק מהמשחקים או תוכנות בעיקר משחקים מופיעה לי השגיאה הזאת אני חייב לציין שזה קורה לי גם במשחקים מקוריים אבל חלק מהמשחקים גם המקוריים וגם הלא כן עובדים לי מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אז 2 חברים חדשים גילו שאני מבין במחשבים וביקשו ממני לבדוק למה הלפטופ שלהם איטי כל כך. אז סבבה, אבל כשחשבתי על זה הבנתי שלא יהיה לי כל כך מה להגיד להם, חוץ מלהסיר תוכנות מיותרות ולשדרג את הכונן. מה עוד אפשר לעשות על מנת לטפל במחשב של מישהו שלא מטפל בעצמו? איחוי דיסק? סריקת וירוסים? יש דרך למצוא משהו חריג? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים