עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, רכשתי את המחשב לפני שנה זה המפרט של המחשב, מחשב חזק שמתאים לגיימרים. הבעיה איתו שלמרות המפרט החזק שלו המחשב עולה לאט כשמדליקים אותו, עובד לאט בפעולות הכי פשוטות כמו פתיחת תמונה או תיקייה. הייתה לי אחריות שכבר פגה וכששלחתי אותו לתיקון החליפו לי את הדיסק. הבעיה עדין נמשכת אני אצרף תמונה להמחשה. הדיסק כמעט תמיד על 100% כשאני מצבע פעולות פשוטות. יש למישהו המלצה מה אפשר לעשות? תודה.

2. שלום וכלם יש לי בעיה מוזרה שאולי נשמעת כמשהו טוב אבל בפועל זה ממש לא... התקנתי תוכנה של ASUS (ייצרנית הלוח אם שלי) שאמורה להעלות את הביצועים של הכרטיס המסך המובנה בלוח אם, לאחר מכן לא יכולתי להפעיל שום משחק, כל פעם שהפעלתי משחק הוא קרס. אז הסרתי את התוכנה, אבל מאז בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, המחשב מדלג על הלוגו של הביוס, ועל כל השאר הדברים ב BOOT, וישר נכנס לווינדוס... לוקח לי 8 שניות מהרגע שהמחשב הופעל ועד שהמערכת הפעלה עלתה.. מתוכן 6 שניות זה אחרי שהווינדוס עלה ושהוא פשוט מפעיל את התוכנות כמו אנטיווירוס ו STEAM... איך לעזזל אני אמור לפטור "בעיה" כזו?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. כותרת זה הדיסק: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501103 זה התחיל מאתמול הלכתי בצהריים לחבר איתו המחשב שלו ניתקע כשרציתי לנתק את אחד ההתקנים שמחוברים ולחבר את שלי אז הפעלתי מחדש ואז הכנסתי את שלי והכל עבד כשורה למשך כמה שעות. עברתי לחבר אחר שגר באותה שכונה ניסיתי לחבר אצלו לא זיהה. והיום במחשב שלי זה לא פועל. יש לציין שלא נפל לי הדיסק הקשיח לריצפה. בבקשה תעזרו לי המידע שם מאוד חשוב לי[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 18:49:42 אהה ושחכתי לציין ש:1. ניסיתי כמעט כל מה שהווינדוס הציע לי בתמיכה שם. 2. ניסיתי למחוק ולחבר שוב. 3. ניסיתי במחשב אחר

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום , רכשתי כונן Crucial P1 , בביוס הכונן מזוהה אבל בחלונות הוא לא . מה אני עושה לא נכון ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by DJO,

כל פרק זמן לא קבוע המחשב של אבא שלי שהוא סלרון 500 על לוח גנריק. בקיצור הווינדוס לא עולה, ואני מקבל הודעות שיש בעיה עם קובץ כזה או אחר שהוא פגום. פעם ראשונה הוא לא אמר שום קובץ ספיציפי, פירמטתי והתקנתי שוב. פעם שנייה הוא אמר PCI.SYS, חיברתי את ההארדיסק למחשב של אחי והעתקי את ה PCI.SYS ממנו ואז המחשב עלה. שלשום הוא אמר לאבא שלי PCI.SYS, אתמול באתי כבר עם המברג אמרתי נדליק נראה מה קורה המחשב עלה. אבא שלי קרא לי היום הוא אומר לו ISAPNP.SYS, אני תיכף יורד עם המברג למישהו יש רעיון מה דופק את הקבצים האלה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. זה כבר ממש ממש מעצבן , ואני כבר לא יודע מה עוד ניתן לעשות , אני בהתחלה חשבתי ש זה בטוח הספק הגינרי 300 W מסוג EAGLE אשר לא מסוגל להפעיל מעבד מסוג XP1900 , שלושה דיסקים קשיחים , 4600TI ושלל כרטיסי PCI .. אז כדי לבדוק את הענין הוצאת את אחד ה ההרד דיסקים , ושלושה כרטיסי PCI לא כל כך נחוצים . המחשב לא עשה ריסט יומיים אבל היום בבוקר שוב ....GRRRRRRRR :veryangry: :veryangry: אז חשבתי , מה הספק עדיין לא מסוגל על מעבד , 4600TI ושני דיסקים קשיחים וכרטיס רשת ? יכול להיות מצב כזה ? האם ייתכן ש ה MSI 4600TI מקצר ? האם ייתכן שיש בעיה בלוח אם , או בזכרונות , עד כמה שזכור לי זה אמור לקצר הרבה יותר מהר אם יש בעיה שם .. המחשב לא מתחמם , ובריסט האחרון הטמפ' הייתה 48 מעלות !! …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שני המחשבים ברשת הביתית בעלי כוננים משותפים, עד עכשיו היתה גישה דו-סיטרית מכל מחשב. לאחרונה, אחד המחשבים נראה ברשימת הרשת אבל אינו נותן גישה ומתקבלת הודעה כזו: בדקתי הגדרות שיתוף, אבטחה, הכל נראה תקין. אתחלתי את המחשבים , ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש לציין שמערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 זהה. מה עוד יכול להיות? אודה מאוד מאוד לכל עזרה....

8. Started by exeaction,

מחקתי כל תוכנה שנראית חשודה וגם התקנתי את הכרום מחדש ולא עזר.. תמונה להמחשה. (שימו לב לעברית המשובשת ומצד שני הם כתבו אישה עם ניקוד) יש למישהו טיפ? נראה לי שחשוב לציין שהאתרים לא קופצים אלא פשוט נפתחים מעצמם. לדוגמא אני הולך לישון וקם עם מה שאתם רואים בתמונה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by BMWE,

שלום אני רוצה לבדוק אפשרות לשדרג לאמא שלי את המחשב כך שיעבוד יותר מהר ע"י החלפת ה HD לכונן SSD. היא לא צרכנית גדולה של מידע ששמור לה על הדיסק. הדיסק הישן כמובן שישאר וישמש כמקום לשמור דברים וה SSD יכיל את מערכת ההפעלה ושאר התוכנות. ראיתי את הדיסק הזה. הלוח אם שיש לאמא שלי (מצורף פירוט התכולה של המחשב) 1. האם יש תאימות בין שניהם 2. איזו קונפיגורציה של דיסק צריך להזמין M.2 2280 / SATA3 3. האם לא כדאי להחליף לה את הזכון במקום ואיזה מומלץ? rita pc.pdf

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ac_ls,

וינדוס 32-7 יש לי כרטיס מסך גיפורס FX9200 עדכנתי אותו וגם את הכרטיס קול אבל לא מופיע לי ההתקן שמע

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך במחשב מ 8800GT ל HD7850. מחקתי את כל הדרייברים והאפליקציות של nvidia ואז התקנתי את הדרייברים של AMD. משום מה, ה Aero של וינדוס לא עובד, וכשאני מנסה להפעיל משחק אני מקבל שגיאה שלא נמצא התקן שתומך ב DirectX (ניסיתי להתקין מחדש והוינדוס אומר שזה כבר מותקן) ובעצת אחד הפורומים בחו"ל (לאחר חיפוש בגוגל כמובן) המליצו שם להתקין את התוכנה Driver Fusion התוכנה מצאה המון רישומים ברג'יסטרי שקשורים לnvidia אך את חלקם לא מחקה בגלל שהם רוצים שאקנה חשבון פרימיום. אני לא מעוניין לקנות את חשבון הפרימיום מכיוון שהוא מאוד יקר ולדעתי לא מצדיק את ההשקעה עבור צורך חד-פעמי ובעיקר אף אחד לא מבטיח לי שזה אכן יעזור. אז ניסיתי למחוק אותם בעצמי, פתחתי את ה regedit ולפי הני…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by crazyjoker,

צריך עזרה המסך שלי מאבד צבע אדום - הבעיה אינה קבועה ולעיתים הצבע האדום חוזר האם מישהו יודע ממה הבעיה נובעת? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? בדקתי כבל חיבור למסך ואין והמחבר נראה חיצונית תקין

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by asta,

שום כרטיס מסך שאני מכניס לחריץ ה- agp לא מביא להדלקת המוניטור תרסיס לחץ אוויר ותרסיס לניקוי טיונרים לא עזרו ונכון לעכשיו באופן זמני אני משתמש בכרטיס מסך pci ענתיקה ואיתו אין שום בעייה (רק שהדבר היחידי שאפשר לעשות איתו זה לכתוב את ההודעה הזאת) יש עוד משהו שאפשר לנסות? האם לדעתכם לוח האם דפוק סופית ? אם כן , מהי האפשרות העדיפה מבין האופציות הבאות(בהתחשב בעובדה שיש לי 6800 gt בגירסת agp ואני בשאיפה לנצל אותו במקסימום) : 1) להמתין שסוף סוף יצא מתאם בין pci-e ל- agp .כך שאני אוכל לקנות לוח אם מתקדם עם מעבד 64 bit 2)לרכוש לוח זהה ל-slot a אם כן מהו לדעתכם הלוח האמין והיציב ביותר עבור מעבד athlon xp barton 2500 (מורץ בהצלחה ל-3200) שיש לו את כול התכונות המיתקדמות כמו sata ,fi…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by ohadbx,

הבעיה צצה לי לפני כמה ימים- לדוגמא משחק מסוים גורם למחשב להיכבות בטעינה שבין סרטוני הפתיחה לתפריט הראשי, אבל אם בזמן הטעינה אני לוחץ מהר alt+TAB, חוזר לשולחן עבודה ומחכה קצת, ואז חוזר למשחק- אני רואה את התפריט ויכול לנווט בו בלי בעיה (אבל לא להיכנס למשחק עצמו, זה גם גורם לקריסה). במשחק אחר אני יכול להיכנס לתפריט בלי בעיה אבל כשאני מנסה לשחק תוך כמה שניות הוא נכבה. יש לציין שאחרי הריסטרט המחשב עולה בלי בעיה, כאילו כיביתי אותו באופן מסודר. ניסיתי להתקין גם דרייבר עדכני מהאתר של ATI וגם בביוס סימנתי לו "ignore' בנוגע לקראית טמפרטורות מהלוח אם והמעבד. הבעיה התחילה רק לפני יום-יומיים, ומופיעה גם במשחקים שעבדו קודם בסדר (אבל בחלק מהמשחקים אין את הבעיה). ראיתי בדיון אחר שהמליצ…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אז זה הסיפור הביאו לי לסדר מחשב נייד ACER TRAVELMATE C112TCI פירמטתי והתקנתי עליו XP PRO +SP2 הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים שלו מהאתר של ACER בכתובת: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_c110.html ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה http://rotter.name/User_files/nor/459e4eaf1c1311ba.jpg ובנוסף, דבר שעוד יותר מטריד אותי זה שהמסך הוא מסך נגיעה שעבד עד לפני הפירמוט ועכשיו הוא לא עובד! יש איזה תוכנה מיוחדת שצריך כדי להפעיל את האפשרות של הנגיעה? הבעיה במנהל ההתקנים היא במודם ובכ. רשת האלחוטי, המחשב לא מקבל את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ACER יש למישו רעיון?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by FruitLoops,

שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום כולם בשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעון ואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי? אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות המפרט של המחשב: intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MB GIGA_BYTE ga-8anxp-d GIGA-BYTE ati radeon x600 pro maxtor 40GB 7200RPM corsair DDR2 xms2 512*2 אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיף עגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש ל…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. בחמשב של חבר שלי הוא נכבה בכל פעם שהוא מריץ משחק בהתחלה חשב שזה הכרטיס מסך אבל אני חושב שזה יותר בכיוון של הספק כי המחשב ישר נופל מבלי מסך כחול או איזה מסך לפני אני כבר לא ממש זוכר איזה תוכנה שומרת לוגים של כל כיבוי לא רצוי כזה אשמח לעזרתכם באיתור התקלה דרך אגב הספק הוא מודולרי של קולרמסטר 750W ככה שהוא אמור להחזיק בקלות את הכרטיס הבודד שיש לו GTX1070 תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by davidkeren,

כיצד ממרים אר דיסק EXFAT לFAT32 בצעתי אתחול ובטבלה שמופיע לי נותן לי רק 2 אפשריות NTFS או EXFAT חשוב לי שהפורמט יהיה בFAT32 בכדי שאני יוכל לחבר את האר דיסק חיצוני ל XBOX360

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Trael,

מפרט: E8400 P5Q GeForce 9600GT 2G Ram WD 1TB משתמש ב וינדוס XP SP3. הייתי כחודש לא בבית ואמא שלי ואחותי השתמשו במחשב, ובאחת מהפעמיים הן כיבו אותו[בד"כ הוא עובד 24/7/31] , וכשה ניסו להדליק מחדש, הוא לא נדלק, חזרתי וזאת הבעיה: בהדלקה של המחשב זה מראה לי את המסכים הרגילים של ההפעלהזכרון, CHIPSET וכו'], ואחרי שזה טען את ההארד דיסק, זה מראה לי מסך לבערך שניה-שתיים שבו כתוב Express Gate isn't installed on your computer,to continue press any key, ואחרי שניה הוא נעלם בכל מקרה גם אם אני לא לוחץ כלום, אחריו מופיע מסך שחור וזהו פה זה נגמר. לא, אפעם לא ניסיתי וגם לא מתכנן לנסות להתקין לינוקס. בחיים לא התעסקתי עם האקספרס גייט הזה ולא ניסיתי אפעם להתקין/למחוק או כל פעולה שהיא איתו,[כנ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by shai_123,

השתמשתי במחשב כרגיל יום שבת אחרי שימוש כיביתי ואחרי כמה זמן הדלקתי שוב והמחשב לא עולה.. ברשותי WINDOWS 7 הנה תמונה: הנה קישור לתמונה למי שלא רואה http://i51.tinypic.com/1gq8lw.jpg

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by FastJack,

שלום. אתמול קניתי מאורר 120 מ"מ של AC עם תמיכה בPWM. כשחיברתי אותו ללוח אם לחיבור 4 פין של הSYS FAN הוא פשוט לא עבד. אולם, שחיברתי אות לחיבור 4 פין של הCPU FAN משום מה הוא עבד. יש לי תקלה בלוח אם? או שזה משהו אחר? (לגבי מפרט נא לראות בצד ימין)

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by jfkk,

שלום . מערכת ההפעלה אינה עולה . הסתכלות בביוס הדיסק אינו מזוהה . הוחלף כבל נתונים +כבל חשמל sata . הדיסק חובר למחשב אחר יש זיהוי . התקנתי על המחשב דיסק ide כולל מערכת הפעלה . הדיסק גם פה הוא זוהה . רק שאני מחבר אותו ישירות המערכת ההפעלה אינה עולה . בוצע איפוס ביוס >בטריה אשמח לפיתרון . מקווה שזה המקום הנכון תודה [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Shlomi Liber,

יש למישהו מושג מה זה תקלת NOISE באינטרנט של הוט? כבר חודש אין לנו רשת בשעות קבועות כל יום במהלך היום וגם כל הערב-מ9 בערב עד 6 בבוקר. במוקד שלהם כולם עילגים שאומרים תקלה איזורית ואין צפי לתיקון ובינתיים משאירים אותנו ללא חיבור לרשת המון זמן כבר.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים