תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הוכ נכבה לי אחרי כל כמה זמן, ואחר כך אפשר להדליק אותו שוב. מה נדפק שם?[br]פורסם בתאריך: 27.09.2010 בשעה 18:38:08
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי סט מקלדת עכבר אלחוטי של לוג'יטק, שחיברתי למחשב הם לא עובדים ושהוא מזהה את החומרה, הוא כותב שגיאה בהתקנת מנהל התקן פנה לספק החומרה. המקלדת הגיעה ללא דיסק, במחשב אחר היא עובדת בלי בעיה וגם היא עובדת בביוס של המחשב אבל לא בווינדוס, ניסיתי לעשות enable בביוס, אבל זה גם לא עזר. המקלדת והעכבר הקודמים היו מחוברים בחיבור הסגול והירוק. בנוסף במנהל ההתקנים יש סימני שאלה צהובים ליד המקלדת והעכבר החדשים. מה עושים???
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום קפא באמצע גלישה באינטרנט וזה לא קרה אף פעם אז עשיתי ריסט מהכפתור ואחרי זה המסך לא נדלק ושאני מחבר לכרטיס המובנה זה עובד.. המאווררים של הכרטיס עובדים. מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
או שהאופציה היחידה זה לנתק אותו מהמחשב ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב: אז ככה פתאום נתקלתי במסך כחול במחשב, הראשון אומנם אך לפני שיהיה מאוחר מדי אשמח לעזרה בנושא. המסך הכחול רושם לי את זה: whea_uncorrectable_error משום מה יש לי הרגשה שהמחשב נעלבה כי אני עומד להחליף אותה ולזרוק אותה לאישתי מפרט תכני: מעבד: i5 2500K לוקח: P8Z68-V זיכרון: 8GB כ.מסך: R9 280X זה הכל אני חושב. תודה מראש לעוזרים. אביחי נ.ב. בעבר הלא רחוב המחשב הייתה מריצה את המשחקים הכבדים בקלות רבה, אך פתאום בזמן האחרון היא מזייפת באותן משחקים כגון LEAGUE OF LEGENDS שזה משחק ממש לא כבד ואם זאת עדיין ה-FPS נוחת ל4+- ככה שאין לי מושג מה הבעיה שלה (המחשב) כשהחלטתי שאני רוצה להתגרש (לפני כמה ימים) היא פתאום מתחילה לזייף והינה האות הראשונה מסך כחול. יש מצב שהי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום החלפתי אתמול לוח ומעבד gigabyte z77 ds3h ו i5 2400 הרכבתי הכל וחיברתי אבל שאני מדליק את המחשב האורות נדלקים אין תצוגה ואחרי כמה שניות הוא עושה ריסט ונדלק שוב לאותו מצב. מה אפשר לבדוק שיכול לגרום למצב הזה? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, התקנתי וינדוס 7 על SSD אחד, לאחד סיום ההתקנה, ניתקתי אותו וחיברתי את ה-SSD השני, והתקנתי עליו וינדוס 8 PRO. לאחר סיום ההתקנה חיברתי את ה-SSD השני עם הוינדוס 7 אבל משום מה באפשרויות הבוט הוא מציע לי רק בוט מהSSD של הוינדוס 8 או DVD. רק כניסה לתוך הביוס ומשחק עם ההארדיסק הראשי מקפיצה כל פעם את ההארדיסק הנכון לתפריט הבוט, אבל זה מצריך כל פעם להכנס לביוס. האם יש דרך לסדר את זה ? האם הפתרון היחידי הוא התקנה של וינדוס 7 מתוך הוינדוס 8 ליצירת תפריט דיואל בוט ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, מדובר במחשב שולחני ישן. העכבר מחובר למחשב דרך יציאת PS/2, לא USB. כאשר העכבר מחובר למחשב, המחשב מסרב לעבור למצב שינה. כאשר אני מנתק את העכבר, המחשב עובר למצב שינה ללא שום בעיה. חשוב להדגיש שלא ניראה שהסמן של העכבר זז מעצמו, אך כניראה משום מה המחשב חושב שהעכבר בתנועה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב דיי ישן שלא נגעו בו הרבה זמן! ויש לי מסך שנמצא בשימוש ואני יודע שהוא עובד... ניסתי לחבר את המסך (שעובד) למחשב הישן המחשב נדלק ואני מקבל הודעה : Frequency Out Of Range עם תדרים מאוד מוזרים: 29KHZ\63HZ ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר ועברתי בין כל התדרים האפשריים של המסך עם המחשב האחר (כי שחיברתי למחשב הישן קיבלתי את ה Frequency Out Of Range בלי אפשרות להמשיך פשוט נתקע) וגם שעברתי על כל התדרים (60HZ,72,75,85,100) וניסיתי כל פעם לחבר למחשב הישן שום דבר לא עזר עדיין קיבלתי את אותה שגיאה עם אותם תצדרים please help!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו גלים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל דיסק שאני מכניס הוא צורב עליו ובסוף שם הודעה הדיסק לא תקין ואני מגלה שלא צרב אז מי שיודע מה הבעיה שבבקשה יאמר לי יש לי צורב של lg 52 24 52 בתודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה אין לי מושג ממה היא נובעת.. יש לי עכבר Razer naga epic wireless ..בזמן האחרון הוא נתקע לי תקיעות קטנות כאלה לשניה אבל עכשיו הוא לפעמים מפסיק לעבוד לגמריי ויש אור אדום מהבהב..(יש לי בטריה). בכל מקרה ניסיתי לחבר עכבר אחר יותר פשוט של Microsoft וגם הוא לפעמים קופא ונתקע..וכבר יש לי אותו שנתיים והכל היה בסדר.. האמת גם שפירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים אולי זה מידע רלוונטי שיוכל לעזור לכם לעזור לי=].. בכל מקרה אשמח לתשובה ופתרון.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי בעיה עם כל דיסק און קי שאני מכניס למחשב אני לא יכול למחוק קבצים ממנו ולעשות שום פעולה של העברת קבצים ,מחיקה ,הדבקה, גזירה, ממש כלום וניסיתי עם כמה דיסק און קי שונים כל הזמן נפתחים לי הודעות אזהרה איך שאני מחבר אותו למחשב צירפתי לכאן כמה תמונות על אודות התקלה ישנה תמונה אחת גם שניסיתי למחוק שיר [שנקרא שתיקה] ותראו איזה הודעת שגיאה הוא פותח לי שכאילו הקובץ פתוח באיזה שהוא מקום, אלו ההודעות שגיאה שאני מקבל על כל פעולה של קובץ מהדיסק און קי שאני מנסה לעשות גם שאני מנסה לנקות מערכת ולתקן את שגיאת המערכת זה לא עוזר כלום אם מישהו יכול לעזור תבוא עליו הברכה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב! בזמן האחרון אני חווה בעיות במסך הYOGA שלי. חייב לציין שלאורך תקופה של בערך חודשיים, זה קרה אולי 4 פעמים. המסך פתאום מחליט להתחיל לרצד, לאחר מספר ריצודים מפסיק לעבוד ולאחר מספר דקות חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה. בנוסף, לפעמים הרשת מתנתקת מעצמה למספר שניות וחוזרת לתפקד כאילו כלום לא היה. האם יש איזשהו אבחון ראשוני שניתן לבצע או רעיון למה גורם לתקלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כונן חיצוני שלפתע החליט שהוא מפסיק לעבוד (חלקית) כלומר - אני יכול להכנס אליו ולראות את הקבצים שעליו, אך כשאני מנסה להעתיק אותם\שינוי שם הוא נותן לי שגיאת יתירות מחזורית. האם קיימת תוכנה\דרך קסמים לסידור הבעיה, או שכל המידע הלך לעולמים?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב יחסית חדש (מפרט בפרופיל), שפרמטתי אותו לפני בערך כחודש ובשבוע האחרון הוא התחיל לעבוד ממש לאט. זה קורה בזמן גלישה, צפייה בסרטים או סתם עבודה על המחשב. (דווקא בזמן משחק הוא עובד סבבה...) כשאני נכנס לTask Manager כתוב לי שהPhysical Memory הוא בסביבות ה97% כשרק הפייר פוקס פועל(וברקע כמובן האנטי וירוס וכו')... ניסיתי לסרוק לווירוסים\spyware וזה לא מצא כלום, בנוסף הרצתי Tuneup גם לא עשה שום דבר... למישהו יש רעיונות??? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למחשב עם לוח אם ASUS M2N8-VMX ומעבד AMD 4400. כרטיס קול REALTEK מובנה על לוח האם. ב-CD של לוח האם ובאתר ASUS אין דרייבר ל- WIN 7. (יש ל-XP, זה לא עובד ב-7) איך ואיפה ניתן למצוא דרייבר מתאים? יש עיצה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לקחתי אתמול מן המחשב הישן שלי את המודם 56K כדי לעשות FAX ועכשיו אין לי דריבר בשבילו מישהו בבקשה מוכן להביא לי דריבר למודם פקס 56K ג'נרי.... ?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי אז ברשותי ווינדוס 10 64 ביט מחשב נייד דפדפן מוזילה הכי עדכנתי 57 גירסה ועד היום הכל היה בסדר כשאני היתי נכנס לאתר גוגל לא היה נפתח לי החיפוש של האתר עצמו אוטומטתי עם הכניסה לאתר והיום הבוקר אני מדליק את המחשב נכנס לאינטרנט שזה הדף הבית אצלי ואז הבעייה החלה לקרות יש לציין שלא ביצעתי שום דבר במחשב אתמול שום דבר לא הורדתי לא התקנתי לא שיניתי לא נגעתי בכלום אני לא גולש לאתרים לא אמינים רק אתרים ישראלים יוטיוב נענע וכה' מישהו יודעים אך מבטלים את הפתיחה של החיפוש האתר עצמו? אני צילמתי תמונה להמחשה שתדעו מה נפתח לי ורק אם אני לוחץ עם העכבר על מקום ריק אז זה נסגר ושוב נפתח אם אני עושה רענון לאתר
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ביוס של American Megatrends, Inc ומדי פעם כשאני מאתחל את המחשב (לא תמיד) מופיעה לי ההודעה הזו: "3rd Master Hard Disk Error. F1 to resume" כשאני לוחץ על F1 מופיעה לי ההודעה הבאה: "Reboot and select proper boot device or insert boot media selected boot device in and press a key" ומהרגע הזה אני לא יכול להמשיך, אלא רק כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו. אתחול לא עוזר וגורם להודעה להופיע מחדש. אני יודע שזה קשור להגדרות עדיפות ב-boot, אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות שם. נכנסתי לאתר של חברת הביוס ומצאתי PDF שכתובות בו כל השגיאות הקיימות והסברים. הנה ההסבר: "3rd Master Hard Disk Error: The IDE/ATAPI device configured as Master in the 3rd ID…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לדוגמה אני משחק פיפא ברשת... יש הרבה פעמים שהשחקן היריב עושה הרכבים וחפירות כאלה ואחרות, וסתם בא לי לגלוש בנתיים נניח. הבעיה שאם אני יוצא מהפוקוס במשחק, הפיפא מזהה זאת ופוסקת לי הפסד טכני... יש פיתרון כלשהו שכיבכול הם יהיו מופרדים ולא מושפעים אחד מהשני? תמונה להמחשה https://i.imgur.com/k86H99y.jpg#
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב במקום שזה יכנס אוטומטי דרך חשבון הhotmail אז זה מנסה להכניס אותי דרך משתמש רגיל שלא הבנתי מאיפה הוא צץ. מה שקורה בתכלס שכל פעם אני צריך לבחור תמיד בין כניסה דרך חשבון של שם משתמש פלוס סיסמה לבין החשבון hotmail הרגיל. השאלה איך אני מבטל את החשבון הרגיל ומשאיר את hotmail ? אני משתמש בwindows 8.1
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי WIN 8 PRO מחשב LENOVO T61P ב BIOS הפעלתי את השירות וירטואלזציה של INTEL ועדיין מקבל את השגיאה הבאה שאני מנסה להוסיף את הפיצ'ר: hyper v platform cannot be installed the processor does not have second level address translation (slat) capabilities מה צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I5 4570 והוא עבד מעולה אבל לאחרונה המחשב ממש לא זז. אני יפרט הוא נדלק ונכבה מאוד מהיר (WINDOWS 8 ) אבל האינטרטנ לא זז ושאני משחק מינכרפט הוא רץ על 20 פריים פור סכונד גם הBS PLAYER מאוד איטי אבל הVIDEO של MICROSOFT עובד רגיל ומהיר. עשיתי ריפרש למערכת וגם שחזור לנקודת זמן אחרת אבל כלום לא עוזר שמתי לב שגם המאורירים עובדים יותר מכרגיל (כאילו המחשב מתאמץ) המחשב יותר מרעיש אבל פתחתי אותו והוא נקי יש לי 8 רם ואין לי מושג מה קרה לו אני צריך עצות דחופות נ.ב אני מריץ אותו על אינטל HD 4600
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-