תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן, עקב כל מני העתקות כוננים ופרטישנים ריקים של AOMEI ניסיתי למחוק פרטישן קטן ולאחד אותו עם מערכת ההפעלה. התוצאה לא טובה (מצורף תצלום מסך מAOMEI - התקן נייד וכן מסך שחור בעלייה). יש למישהו רעיון שלא כולל לפרמט הכל? ממש לא בא לי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני שומע את המעבד ממש מתאמץ והמחשב קורס מדיי פעם, מצרף תמונה של מה שהוא רושם לי
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הופיעה אצלי הודעת אזהרה שדיסק SSD לא תקין. (מצורפת תמונה) מערכת ההפעלה היא לינוקס-אובונטו מדובר בדיסק בן 5 שנים EVO 860 M.2 500GB המחשב בנתיים מתפקד כרגיל אבל אני מעוניין להחליף את הדיסק הזה. מהי הדרך המומלצת ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, לשכפל את הדיסק הקיים אל SSD חדש כך שלאחר השיכפול המערכת תעלה רגיל עם הדיסק החדש?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, מפרט המחשב שלי מורכב מ: מעבד Q9400 לוח GA-EP-45-UD3R זיכרון שתי זכרונות של 1G 800MHZ קינגסטון כרטיס מסך GIGABYTE HD3870 ספק כוח חדש של TT 750W כרטיס קול X-FI PRO כרטיס הרחבה SATA פשוט יש איורור, טמפרטורות במצד תקין לחלוטין, כבלים חדשים ותקינים (נבדקו אד אחד) עדכון ביוס - עוד אין הבעיה, כל משחק או דבר גדול שאני רוצה להפעיל/להתקין בעיקר אני רואה את זה שאני שם דיסק בדמון טולז ומנסה להתקין משהו לדוגמה משחקים כמו פולהאוט 3, רד אלרט 3, פאר קראי 2 וכ'ו - המחשב נתקע ולא יצא מהתקיעה גם אם עובר לילה שלם (נבדק) ניסיונות רלונטיות שניסיתי במאה אחוז: לנתק כל מה שלא נחוץ ולהישאר עם ספק, לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, הרד דיסק בודד - עדיין הבעיה. להחליף לזיכרון זהה מחברה אחרת (TWI…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אחרי החלפת זיכרון בלפטופ מסוג R51 (עתיק, אני יודע) , הוא התחיל לעבוד רק לפעמים. כלומר הנורית של החשמל כלל לא דולקת ופעמים כן (ואז המחשב עובד סבבה). היום גם התחילו רעשים משונים מכיוון הספק בזמן שהמחשב כן עובד. כרגע הוא הפסיק לעבוד ואני חושב שהספק נדפק. יכול להיות שנדפק כתוצאה מהזיכרון החדש? (החלפתי 256MB ב- 1G שניהם PC2700). אפשר לתקן את זה איך שהוא או שהמחשב ז"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי לא תואמים את המפרט... אני מריץ משחקים כמו SC2 heart of swarm , BLCK OPS 2 , BF 3 והמחשב אמור להריץ את המשחקים ההללו במקסימום גרפיקה (במיוחד SC2) בלי יותר מידי בעיות , אלא שהמשחקים לא רצים חלק בכלל.... גם אם אני מוריד את הגרפיקות הדבר לא עוזר יותר מידי... אני לא יודע אם יש לי בעייה במעבד , כרטיס מסך , זכרונות , הארד דיסק... אני צריך את עזרתכם למצוא את הבעייה (אולי אפילו התקנה לא נכונה ב BIOS כי אני זוכר ששקניתי את המחשב היה עם זה בעייה). SPECS : i7 2600k , gtx 680 , 8gb ram , 128gb ssd , p8p67
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שנדלק לבד לאחר כיבוי מלא. בדקתי בביוס הגדרות של wake lan וזה נראה תקין. איפוס מלוח אם והחלפת ספק כח חדש גם בוצע אבל עדיין המחשב מדליק את עצמו לבד. אשמח לרעיונות אך לפתור את הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://youtu.be/1cNNW2pV_98 בקישור אפשר לראות צילום מהמסך שלי. כשמדליקים את המחשב יש קפיצות בתמונה במשך כמה דקות, אבל אם מפעילים משחק הכל עובד כמו שצריך. אני חושב שזה קשור לטמפרטורה של כרטיס המסך. הכרטיס עדיין באחריות של KSP. שווה להראות להם את זה? אתם חושבים שזה מצדיק החלפה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי WIN VISTA ULTIMATE.... ולפני כמה זמן החלה לי בעיה של מסך כחול.. השגיאה היא: driver_irql_not_less_or_equal.... עשיתי פירמוט כמה פעמים ועדיין זה קורה.... מכיוון שזה קרה גם מיד לאחר פירמוט מחדש חשבתי שזה יכול להיות הכונן הקשיח שמותקנת עליו המערכת הפעלה..... מה אתם אומרים?
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעייה קצת מוזרה: אני עושה RESTART ל XP SP2, (לא יודע אם זה קשור, אבל XP גם נתקע איזה דקה על SAVING YOUR SETTINGS) שהמחשב מתחיל לעלות מחדש אחרי ה RESTART, אין זיהוי של הכוננים הקשיחים והוא כותב משהו כמו INSERT DISK AND PRESS ANY KEY אבל, אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו, הכל בסדר ו XP עולה. הסתכלתי על ה SMART של הדיסקים, והכל נראה תקין. יש לי 2 כונני IDE (כולל ה BOOT), כונן SATA ו-2 DVD בחיבור IDE רעיונות? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3. הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד. במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום. יש עוד רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. לפני כחצי שנה המחשב לא עלה לי, לא הצליח להעלות את ווינדוס וכששמתי אותו בתיקון נאמר לי שהלך הארד דיסק. יש לי שם המון חומר שלא גובה והבנתי שיש מעבדות מיוחדות שיכולות לשחזר את המידע. מישהו יודע ויכול להמליץ על מעבדה כלשהי ולתת לי טווח מחירים? תודה וערב טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר שחודשים לא עשיתי כך עקב הצטברות אבק עצומה. המחשב אצלי דולק כל הזמן רצוף במשך כמה חודשים בגלל הקלטה רצופה של מצלמה נסתרת. כשהתחלתי לנקות הייתי חייב לפרק כמה רכיבים אבל בגלל שאין לי כל כך מושג החלטתי לפרק רק את כרטיס המסך(9600GT) כיוון שהיה מאוד מלוכלך...במהלך הניקוי פירקתי גם את המאוורר שלו-אין לי כל כך מושג מה זה קשור לקצר שנגרם אבל אני מעדיף לספר הכל-וניקיתי בעדינות כדיי לא להרוס את השבב. בכל אופן, התקנתי הכל כמו שצריך בחזרה למקום אבל בשניה שחיברתי את הכבל חשמל לספק כוח כל העסק התפוצץ! הספק שייך לחברה EZcool ויש לו הספק של 450W. המחשב עצמו מכיל חומרה ישנה- מעבד פנטיום 4 3.00 Ghz לוח אם p5gd2-x של asus. כרטיס מסך ge…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לאחי הקטן מחשב ישן הטמפרטורה של המעבד מגיע ל70 מעלות ניקיתי את המאוורר והצלעות קירור אפילו החלפתי קירור למעבד כולל משחת תרמיט (לא קירור קציני במיוחד ) עדין לא עוזר כלום יכול להיות שזה בעיה של מעבד ? אם אני אקנה קירור יותר טוב זה ישפר את הביצועים מדובר בסוקט 775 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בתקלה - המחשב נכבה לפתע מעצמו, לעתים אף שאני לא עובד עליו. לאחר מכן אי אפשר להדליק את המחשב למשך כחצי דקה. מה לדעתכם הבעיה??? *לא נוספה חומרה / תוכנה חדשה למחשב לאחרונה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. עלה לי רעיון אותו ניסיתי לישם ולא הצלחתי. ברצוני לחבר למחשב רמקולים בחיבור חוטי או אלחוטי. ובמקביל לחבר אוזניות. לשמוע באוזניות עניין אחד, ולנגן ברמקולים עניין אחר במקביל. לא מצאתי פתרון תוכנתי/חומרתי. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כל פעם שאני מחבר מכשיר כלשהוא לאחת מהיציאות במחשב הוא כותב לי שהתקן זה יכול להשתמש בusb 2.0 לביצועים גבוהים יותר איך לפתור את זה?? אלה פרטי המערכת שלי Operating System: Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 38 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI G41TM-E43 (MS-7592) (CPU 1) 32 °C Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI Radeon HD 5600 Series (Gigabyte) 42 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI (SATA) 30 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 Audio ATI High Definition Audio …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סתם הסתכלתי ב Task Manager בחלונות ופתאום אני רואה את זה... אני מניח שאיזה משחק דפוק ב steam התקין את זה, השאלה שלי: א. למה זה טוב בכללי. ב. איך אני יכול לדעת מי התקין את זה ? ג. האם על מעבד אינטל צריך את זה או שאפשר להסיר (והאם המשחק יפגע מזה?)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אח שלי שיחק בבורדרלנדס החדש והמחשב קרס לו עם מסך כחול, צירפתי את הקובץ של הminidump. מישהו יכול לפענח ולהגיד לי מה הבעיה יכולה להיות? תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כשאני מדליקה את המחשב שלי בעבודה נשמע רעש חזק מאוד של מאוורר כרטיס המסך - GEFORCE4 MX 440 הרעש הוא רעש של סל"ד מאוד גבוה של המאוורר. נדמה לי שעוד מעט המאוורר יתלש ממקומו. מספר שניות לאחר ההדלקה של המחשב מגיעים לשלב של בחירת מערכת ההפעלה (לינוקס או חלונות) אם בשלב זה אני מבצעת כיבוי מלא של המחשב ואז תיכף אני מדליקה מחדש את המחשב הבעיה מסתדרת והרעש של הסל"ד הגבוה של המאוורר נעלם. עלי לציין שאתחול מחדש לא פותר את הבעיה. רק כיבוי המחשב לאחר שאני מגיעה לבחירת מערכת ההפעלה. אינני יודעת מה מקולקל: כרטיס המסך (של חברת innovision) או לוח האם intel d845gbv מה עושים? תודה רבה רבה לעוזרים :-*
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מזה חודש המחשב נתקע בין אם בצורה רנדומלית אבל לרוב כאשר אני מבצע העתקה של קבצים וחילוץ קבצי RAR. עשיתי התקנה מחדש של XP במחיצה אחרת של המחשב כך שיהיה לי dual boot לבדוק את הנושא אולי משהו במערכת ההפעלה נתקע. אך התקיעות ממשיכות, כך שלא ניתן להזיז כלום מלבד לעשות restart. חיפשתי בפורום פתרונות וברחבי גוגל ועשיתי כמעט כל פתרון אפשרי. אני חושש שזה הספק כי כשהתקנתי OCCT לבדוק מאמץ אז ראיתי את המתחים קופצים, במיוחד ה-5V. הייתכן וזו הבעיה? הספק? אשמח לעזרה מה-best of the best כי זה מעצבן ואני חייב את המחשב שירוץ חלק להגשת עבודות סוף סמסטר. מה לעשות? :'(
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד מעניינת במשחקים, הרצתי 2 בדיקות של מאמץ בערך ל 9 שעות והכל נמצא תקין אן לי כבר מה לעשות בנידון חוץ מלחשוב על זה שאן לי מזל?כשאני משחק במשחקי כמו The Division, ו BDO 2 המשחקים הללו פשוט נתקעים בצורה מחרידה, אני לא יודע איך לתאר את זה יותר טוב, אבל כאשר אני משחק בבידאו ומסביבי נמצאים המון שחקנים המשחק מתחיל להתקע לי וה FPS מתחיל להחרפן, נסיתי לבדוק עם MSI AFTERBURNER השימוש של הכרטיס פתאום משתגע ולפעמים רואים שהוא בכלל נופל למטה מסיבה לא ידוע יכול להביא כמה סרטונים שצלמתי מה שקורה לי במשחק עצמו.. זה בלתי שחיק פשוט. https://streamable.com/6kxls1 https://streamable.com/8z2ggk https://streamable.com/s9wy4d המשחק פשוט מסרב לרוץ נורמאלי, הגעתי למצ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום,קניתי מחשב חדש לפני כחודש. הכל עבד טוב ויפה עד היום. המחשב עבד רצוף כיומיים והחלטתי לעשות לו רסטארט שיתרענן קצת. ואיך שהוא נדלק,במסך הראשון איפה שהוא עושה MEMORY TESTING הכתוביות מגיעות רק ל MEMO וזהו הוא נתקע. הוצאתי את הזכרונות שלי,ניקיתי אותם,נתתי להם קצת זמן להתקרר,הכנסתי חזרה. כשאני מדליק הפעם,המסך לא נדלק,עבוד אבל יש בו אור צהוב והוא לא נהפך לירוק,כאילו לא מחובר לשומדבר ולא מגיב למחשב. הוצאתי את הכרטיס,ניקיתי אותו,הכנסתי בחזרה,ועכשיו בעיה חדשה. איך שאני מדליק את המחשב,הוא פועל בידיוק 3 שניות מאז שהדלקתי אותו ומתכבה לגמרי,ואז שוב נדלק לבד ומתכבה שוב לבד וככה כל הזמן עד שאני מנתק אותו מהחשמל לגמרי. מה יכולה ליהיות הבעיה? ??? ???
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-