עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה הטמפרטורה התקינה של מעבד בזמן עבודה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. כשאני שומע מוזיקה ביוטיוב או דרך קבצים שיש לי במחשב, אז יש בסאונד מין "תקיעות" כאלה לפעמים.. כאילו המחשב סוג של איטי באותו הרגע.. אני לא יודע מה הבעיה, סרקתי וירוסים ואין שום דבר והדרייברים מעודכנים.. זה התחיל רק בתקופה האחרונה וזה קורה גם כשהכל סגור.. אולי זה בגלל המגבר שלי?

3. Started by zone glide,

בעקרון במחשב קיים כרטיס מסך שיש בו מאוורר אחד, ואני מניח שבגלל זה במשחקים הוא נורא רועש וזה כבר בלתי נסבל.. מה הכי כדאי לעשות במצב כזה? הכרטיס RX570... אם אני יעשה מהירות ידנית בשבילו זה עלול לפגוע בו? הבעיה היא, לפעמים במצב מנוחה הוא עדיין ממשיך להרעיש ולא מפסיק להסתובב... אם אעשה מהירות ידנית הוא תמיד יישאר עליה וזה יוריד מאורך החיים שלו... לדעתכם כדאי להחליף כרטיס מסך בגלל זה?

4. לפני כשבועיים עשיתי שדרוג לארבעה גיג'ה בייט של גייל 4 סטיקים של כל אחד 1 גיגה עכשיו יש לי מסך כחול שאינני מצליח להבין מה הבעיות פה בעצם הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח הרצתי בדיקת זיכרון וכלום אבל חשוב לציין שכאשר זה קורה אני שומע כאילו הדיסק קשיח ממשיך להסתובב זה מה שרשום לי בהודעה collecting data for carsh dump initializing disk for crash dump beginning dump of physical memory domping dump of physical to disk 100% physical memory dump completde contact your systms admin of sechical suport group for further assistance

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by shahar91,

יש לי בעיה בכרטיס קול המובנה בלוח אם ורציתי לדעת מה עדיף, לקנות כרטיס קול זול או להחליף לוח אם חדש. מודבר בלוח אם GIGABYTE P31-DS3L.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. יש לי וינדוס 7 וזה לא רק במדיה פלייר בכל תוכנה וזה גם בכל הסרטים שאני רואה, זה כאילו אני רואה 5 דקות ואז הוא נתקע אני ממשיך מאותו מקום עוד 5 דדקות אותו דבר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by SaXtoR,

המחשב שלי התחיל ככה סתם פתאום לקפוא מעצמו בלי מאמץ מיוחד הכוונה שהעכבר יותר לא זז, ולא רק זה: גם האור בעכבר נכבה והאורות במקלדת לא מגיבים. הוא מנטרל ממנו את כל המערכות וחייב להיות ריסט ידני אין מסכים כחולים והטמפ' של המעבד בסדר בסביבות 40-50 מעלות (מפרט בצד עם כל הפרטים עם מערכת הפעלה) יחד עם זאת מחוברים שתי הארדיסקים חיצוניים בנוסף לכל מה שיש אין כבל שרוף בלוח אם סרקתי לראות אם יש רגולות וכו' אבל הכל נקי נ.ב הרייד 1 מנוטרל מהביוס בהגדרות על דיסבייל ומשמש עכשיו כשתי כוננים נפרדים שאני עושה גיבויים באופן ידני מה עושים?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. תאור: יש לי הארד דיסק של מחשב נייד ישן (עם חומר חשוב עליו), מסוג: Hitachi DK23FA-40 בזמנו כשהלפטופ ההוא שווק השגתי כבל מעביר לUSB כך שאוכל להוציא ממנו את הקבצים הדרושים למחשב חדש. נכון לאז אני זוכר שהכל עבד מצויין והצלחתי להעביר את הקבצים (על windowsXP אם אני זוכר נכון). כרגע ניסיתי לחבר אותו שוב באותה צורה, ה windows7 זיהה חומרה חדשה והתקין את הדרייבר המתאים אבל: הכונן לא מופיע בMyComputer הוא גם לא מופיע בDiskManagement של ה windows7 יש לציין שבמחשב שלי תחת devices with removable storage ישנם שני פריטים: dvd rw :H ו- cd drive :G הדרך היחידה שהצלחתי למצוא את קיומו דרך המחשב הייתה ע"י לחצן ימני על :G ואז על properties תחת לשונית hardware הופיע ההארד דיסק תודה מראש לכל הע…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Asaf Mor,

זה הספק http://www.amazon.com/gp/product/B00EB7UIZU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1&tag=affilizr-com-472-20 חדש לחלוטין. המאוורר לא מסתובב גם במאמץ. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי חברים, יש ברשותי מחשב dell vostro 1540 כאשר הוא מחובר לחשמל כתוב לי "סוללה מחוברת, לא נטענת" והיא תקועה על אחוז סוללה מסויים שלא משתנה. כיבתי והדלקתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הסוללה, עשיתי פריקת מתח, לא עזר. כשאני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה. מה זה אומר ומה אתם ממליצים לי לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Pilp3l,

היי חברים , יש לי מחשב נייד לגיימינג (בן 3 וחצי) lenovo y50-70. לפני יומיים הלכתי למעבדה על מנת שינקו לי את המחשב מאבק ויחליפו משחה טרמית (הטכנאי גזר והדביק גם פד טרמי חדש ליד הכרטיס מסך והמעבד) האם זה תקין? בזמן משחק נעזרתי בhwmonitor ואלו התוצאות - הטמפרטורה המקסימלית של המעבד 98 מעלות! ובזמן מנוחה 50-60 בכרטיס המסך שלך 860gtx תוצאות יחסית זהות. האם זהו מצב תקין? אם זה אינו מצב תקין מה עליי לעשות? תודה רבה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכולם לפני כמה שבועות רכשתי מאיבורי הארדיסק 500 GB של חברת WD http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3469&CatCode=399 http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=613&sid=30〈=en לאחר כמה ימים [לאחר התקנה וינדוס והכל] הייתה בעיה של הוינדוס ומסכים כחולים ותקיעות בוינדוס לאחר בירור מעמיק התגלה כ38 סקטורים פגומים שלא ניתן לתקנם! באתי אליהם וביקשתי שיחליפו לי , הם הליפו לי לחדש[בנילון] ובום היום אני נתקל באותו בעיה , סקטורים פגומים שלא ניתן לשחזרם התוכנה של WD לבדיקה הכונן אומרת לפנות לאתר התמיכה שלהם , ושם אומרים לי לפנות לספק... @_@ מציין את הבעיה: http://up96.siz.co.il/up3/my0ezzkjemnj.jpg Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC …

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי , וכל פעם שאני מפעיל את המחשב המקלדת מראה נורה ירוקה שהיא פועלת עד לשלב הBIOS, כלומר אני יכול ללחוץ בהתחלה F2/F8/F10 ולהיכנס לביוס , אבל אחרי השלב הזה שהמחשב רושם Prees Any Key to read from CD DVD ..(אחרי שהגדרתי בביוס את הגדרת הBOOT FROM CD). המקלדת נכבת , ואז שהווינדוס עולה עוד פעם היא חוזרת לפעול , הדבר המצחיק פה הוא שנסיתי לחבר מקלדת אחרת ואותו הדבר קורה . בקיצור אין לי ממש בעיה עם זה,אבל אני רוצה לפרמט את המחשב שלי,יש דרך אחרת לפרמט?בלי שיראה את ההודעה הזאת ואני יצתרך ללחוץ על המקלדת ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by GooG,

המפרט שלי: Core i5 3570K @4.2 Ghz 8GB Ram @ 1600mhz RX 460 UD3H-Z77X קראתי הרבה המלצות על הכרטיס מסך הזה ככרטיס לHTPC מבחינת התמיכה שלו ב4K, והחלטתי לקנות אותו לעצמי. ניסיתי להריץ סרטוני 4K ביוטיוב, והם היו מאוד לאגיים (מבחינת FPS כמובן, ללא קשר לBuffering) ניסיתי גם להוריד 4K Video samples וגם הם היו לאגיים. לכן בדקתי את הCPU/GPU USAGE וגיליתי שהCPU תמיד עובד ב100% בזמן הרצת תוכן ב4K, והGPU בקושי פועל ! מישהו יותר איך ניתן לפתור את הבעיה ? אולי הGPU לא אמור לפעול הרבה ועדיין להריץ 4K חלק, אבל ישנה בעיה אחרת.. ? תודה לעוזרים.

15. Started by nex,

היי, יום בהיר אחד, באמצע משחק אחי קיבל מסך כחול, המחשב עשה ריסט, ובעליית החלונות (בדיוק בלוגו טעינה) שוב מופיע מסך כחול פרטי המסך הכחול הם 0x116, עם nvlddmkm.sys אחרי כמה חיפושים בגוגל, הבנתי שמדובר בכרטיס מסך. (המחשב לא עולה) נכנסתי למצב בטוח, והסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, והמחשב עלה רגיל אחרי עדכון של הדרייברים, וביצוע ריסט, מקבל שוב מסך כחול ניסיתי גם את הדרייברים הקודמים של נוידיה (לא החדשים) המפרט הוא: לוח גיגבייט h77-d3h מעבד i5 3470 כ.מסך נוידיה gtx 460 זכרונות 8gb ddr3 ספק antec 620 SSD 120 למערכת הפעלה ועוד טרה של קשיח שמתי לו את הכרטיס מסך הישן שלי ati hd5850, התקנתי את הדרייברים האחרונים, והמחשב עובד יופי. האם זה אומר שהנוידיה שבק חיים? איך יכול להיות שבתכלס…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by silky,

היי, מזה כשבוע, בכל בוקר, אני מקבל שגיאה כמו זו המצורפת. לאחר מכן אין לי אפשרות לבחור באופציה השניה כי המקלדת (והעכבר) לא מגיבים. אז אחרי 20 שניות עולה ה Startup repair. הוא שואל כמה שאלות לא רלוונטיות, ואז שואל אם לעשות system Restore, כשמסומן כן, אחרי כמה דקות ה Windows עולה, ולמחרת חוזר חלילה. דברים רלוונטיים: ה OS זה Windows Ultimate 64bit (חוקי). מעודכן, עם פיירוול, ו Windows Defender מעודכן. המחשב גם מחובר לראוטר שמאובטח ב WPA2-PSK. לכן אני שולל וירוסים/טרויינים שקשורים לזה. ה OS יושבת על 840 EVO 120GB.(עם קושחה מעודכנת/מתוקנת) סרקתי את כל הכוננים עם HD TUNE ולא מצאתי סקטורים שגויים ב SSD, אלא בודדים ב HD השני. דברים שאולי רלוונטיים: עשיתי את המדריך שפורסם ב Glou…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. יש לי מחשב נייד Dell Vostro 3350 הכרטיס רשת נוראי. (עוד לא החלטתי אם בגלל ההוט בוקס או בגללו) בכל מקרה, אני רוצה לשדרג אותו לתקן AC. הכרטיס הנוכחי הוא intel centrino wireless-n 1030 ואני רוצה לקנות Intel 3160HMW 3160 Wifi Bluetooth 4.0 Wireless-AC 802.11 ac Mini PCI-E Wlan Card האם זה אפשרי? יש כרטיס אחר שמומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום. אני מנסה להבין מה הלוח אם אומר לי כאן: 3 beeps

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, שנמשכתי ל win7 מ win10, ורציתי לדעת כאשר אני יעביר בגוסט או אקרוניס את תוכן ה HDD ל SSD שאני אקנה בעתיד עם המחשב, ולא בטוח שאני אקנה אותו לפני שיגמר המבצע של השדרוג חינם לWIN10 אז אני רוצה כבר להתקין את ה10 דרך ה7 ולא שם עוד כלום על הSSD ואז אני אחבר אותו למחשב החדש שאני אקנה זה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני כבר התייאשתי, הפורום הזה הוא המוצא האחרון שלי לפני שאני מצלצל לטכנאי. יש לי ווינדוס 7. התקנתי תוכנה בגירסת סטודנט, התוכנה לא פועלת כראוי ואני רוצה להסיר אותה ולהתקין מחדש גרסה קודמת. בכל אופן, הבעיה היא כזו, לא ניתן להסיר את התוכנה דרך ווינדוס. התקנתי תוכנה ייעודית להסרת תוכנות, אך גם זה לא עזר. חיפשתי ארוכות פתרון דרך גוגל, לצערי הפתרונות שמצאתי לא לגמרי קשורים לתקלה, וחלקם היו מאוד מורכבים. ברגע שאני מנסה להסיר את התוכנה המקוללת, אני מקבל הודעה כזו: The current path is too long: ואז כתוב בהודעה סוג של דרך שמראה איפה התוכנה מותקנת במחשב. בסוף כתוב: please limit the path to 102 charecters (currently 116 אני ניסיתי גם לשנות את שם התיקיות שבה מותקנת התוכנה …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום. לאחרונה דיברנו כאן בפורום על תקלה שהייתה לי במחשב - שבה המחשב היה נכבה לאחר הדלקתו, ואז נדלק שוב מעצמו, ושוב נכבה, וכן הלאה. אפשרות אחת הייתה שאולי ישנו איזה קצר באזור המעבד, ואכן קרוב לוודאי שהתקנה לקויה של ה Xigmatek Aegir גרמה לבעיה. כי לאחר התקנה מחדש, לא קרה המקרה שוב. אבל עכשיו תופעה חדשה הופיעה: לאחר שאני בוחר ב Hibernate, והמחשב מבצע את הכיבוי, הוא מחליט לעתים להידלק מעצמו! ממש כך! הדבר קרה כבר כמה פעמים, אבל לצערי - מכיוון שמטבע הדברים אני נוטה לעזוב לאחר שאני מכבה את המחשב - לא מספיק פעמים כדי לתת אבחנה מדוייקת של מתי זה בדיוק מתרחש. אני רק יכול להגיד שזה קרה היום ממש בעוד אני יושב ליד המחשב. הוא נכבה, ואז לאחר דקה, נדלק שוב. אני אפילו לא יודע לח…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. כשאני משחק על מסך קטן הכל בסדר כאשר אני משנה למסך גדול פתאום הכל בצבע אדום כאילו ההגדרות של המסך השתנו והאדום על 100 בדקתי הגדרות, התקנתי מחדש דרייברים, התקנתי directx שום דבר לא עזר ניסיתי לעשות compabilty mode xp,95,256 colors זה windows 7 home premium שפירמטתי והתקנתי שוב windows 7 home premium אני לא מבין מה לא בסדר.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by car-Malone,

שלום לכולם! ברשותי מחשב שעושה לי בעיות ולכן אני מבקש עזרה: מעבד פנטיום 3 1000 בן שנה (קיבלתי מהאחריות חדש לפני שנה), ספק גנרי בן אותו גיל. כרטיס מסך gf2 400. לוח אם Gigabyte GA-6VTXE - עבר צריבת ביוס לפי האתר של gigbyte, הלוח בן פחות משנה. הבעייה: קניתי הרד דיסק חדש - ההרד פורמט, התקנתי מערכת הפעלה xp, הורדתי עדכונים וכו'. לאחר שימוש של חצי שנה - ההרד דיסק הלך לעולם שכולו טוב. התהליךכלל השמעת רעשים מוזרים מההרד, תקיעת המערכת, אתחולים, בדיקת ההרד דיסק עם chkdsk של win שגילתה שגיאות, בדיקת ההרד עם תוכנת datalife guard של wd, כשלון ההרד לעבור את הבדיקה הראשונית עד החלפתו בחנות מאז כל הרד חדש שאני מכניס למחשב - מחשב מזהה אותו, מפעיל אותו, לאחר פרק זמן של חצי שעה, שעה, מחשב עו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by omnius,

שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by eli_kats,

הקנתי היום מע' הפעלה 7 ultimate והמחשב קורס נכנסתי לEVENT וראיתי את זה: Event 41, Kernel power The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. ניסתי לחפש דרך מיקרוסופט אבל לא מצאתי משהו. למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים