תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב חברים אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם. אתמול בערב נתקע לי פתאום המחשב נייד asus core i3 6gb ram חיביתי הדלקתי אותו מחדש קופץ לי מסך כחול אם סמיילי עצוב וכתוב windows לא מצליח לעלות קשור ל erorr של stop code משו כזה אני לא מצליח לקרוא הכל זה מאתחל מהר מידי אחרי שחיביתי תנייד כמה פעמים רצוף הגעתי למסך וכתוב preparing auto repair אחרי המסך הזה אני ממתין דקה בערך ומגיע למסך כחול ריק שגם בו אני נמצא דקה בערך ואז הנייד מאתחל תצמו שוב וככה עשרות פעמים קראתי ובדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה כל מה שראיתי בנושא מראה שהמסך הכחול שאני מגיע אליו צריך להיות אפשרויות לתיקון ולי זה לא מופיע מסיבה כלשהי אשמח מאוד לעזרה מצטער על המגילה ינסה לתמצת יותר בהמשך תודה. ניסיתי לעלות תמונות…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד HP היום באמצע הרמקולים כבר לא עבדו...הם לא עובדים ביוטיוב במדיה פלייר בשום מקום לא משנה איזה דפדפן אני אבל כשאני מחברת אוזניות שומעים את השמע מצוין..פיקס. מה הבעיה ? זה דחוף תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקציר: יש לי רייד 1 עם 2 הארד דיסקים וכרגע הרייד מסומן DEGRADED ב BIOS ואני לא מצליחה לפענח מי מההארד דיסקים הוא הבעייתי. בנוסף לזה אני צריכה לפתור את הבעיה להחזיר את המחשב שלי לתפקוד בהקדם האפשרי. פירוט המקרה: יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט, לוח של ASUS ו2 הארד דיסקים SATA שמכוונים על רייד 1 MIRROR, הארד דיסק אחד SEAGATE 500 גיגה והשני WD 500 גיגה. יש לי עוד הארד דיסק מחובר ב IDE אבל הוא לא נראה לי קשור לעניין. ביום חמישי (אתמול) עבדתי בערב על המחשב ופתאום הוא הגיב לאט מידי, חושב הרבה בכל קליק. עשיתי אתחול ואז הווינדוס נתקע בשלב הלוגו. יום לפני אגב הוא עבר בסדר אבל האמת שבשבוע האחרון פעמים כשעשיתי SHUTDOWN היה לי קראש של ה EXPLORER משום מה, אבל אני בדרך כלל לא מתייחסת לז…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם המחשב מפרט: לוח: abit IP35 pro מעבד: CORE2 Quad Q6600 זיכרון: 8GB DDR2 כרטיס מסך:Gigabyte 650GTX ti בהרצה של משחק (the witcher3) המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה פעמים שזה קרה גיליתי שהבעיה היא התחממנות של כרטיס המסך שמגיע לטמפ של 100מעלות ויותר.. דבר ראשון שעשיתי היה לנקות אותו - לא פתר לי את הבעיה גם אחרי הניקיון המשיך להגיע לטמפ' גבוההות מאוד (90+ מעלות ) ומידי פעם גם לקרוס.. מה שעשיתי כרגע זה לפתוח את צד המארז ולשים מאוורר גדול מול המחשב.. כרגע זה נותן פתרון - הכרטיס עדיין מגיע לטמפ גבוההות של 80\90 מעלות אבל לפחות ניראה שכרגע המחשב לא קורס גם בתוך המשחק... אבל הפתרון הזה לא ממש מ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי דיסק קשיח 320GB של Western Digital. העתקתי אליו את תכולת הדיסק הישן ועברתי לעבוד ממנו. במחשב יש ספק גנרי, 2 דיסקים קשיחים (IDE+SATA) ושני כוננים אופטיים (IDE+SATA) אחרי כמה ימים, הגעתי בבוקר למחשב, ומצאתי blue screen. אחרי שהעליתי את המערכת מדיסק הצלה (UBCD4Win), הצליחה רק תוכנה אחת (TestDisk של cgsecurity.org) לגשת למחיצות הישנות (מסתבר שנוצרו כמה Bad sectors במקומות קריטיים). אחרי כמה תיקונים וסריקת Bad sectors, הצלחתי לגשת לדיסק מה-windows שבדיסק הישן והתחלתי לגבות את המידע ממנו. במהלך הגיבוי של המידע החדש מהדיסק גיליתי שהוא נעלם מדי פעם מה-windows ורק כיבוי המחשב והדלקתו מחדש מחזירים אותו. כיון שהדיסק מופיע ונעלם לחלופין כבר בשלב ה-BIOS של עליית המחש…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ללא שהופעל עליו מאמץ, בעבודה רגילה לגמרי בווינדוס (אקספלורר, ICQ...) הוא מחליט לכבות את עצמו או לעשות ריסטרט. ניסיתי להפעיל עליו מאמץ - ולא קרה כלום. המחשב במהירויות מקור. לוח NF7-S והרדיסק WD 80gb/8mb ווינדוס XP PRO SP1a (השאר בחתימה). :-\
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הוספתי למחשב שברשותי כונן SSD בנוסף על 2 כוננים קשיחים הנמצאים כרגע בתצורת RAID 0. אני רוצה להשתמש בכונן ה-SSD ככונן ראשי ולבטל את תצורת ה-RAID משני האחרים. בזמן ההתקנה קבלתי את ההודעה הבאה "CANNOT BOOT FROM CD-CODE 5 ". צירפתי קובץ DXDIAG. כמו כן מצורפת תמונה של הביוס, האם צריך לשנות משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון בכל פעם שהפעלתי את המחשב/ניסיתי לעדכן או להפעיל את האייטונס קפצה לי הודעה שחסר לי הקובץ MSVCR80.DLL לאחר שהורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לתיקיה SYS32 קופצות לי ההודעות הבאות כשהמחשב נדלק או כשאני מנסה להפעיל את האייטונס יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב חסר לי דרייבר ולא יודעה מזה וו חיפשתי באתר של DELL ולא מצאתי. אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד שאני מעוניין למחוק ממנו את כל הדאטה לפני מכירה. יש לו שני כוננים אחד SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה והשני HDD. השימוש שלי במחשב לא היה ארוך ורוב הדאטה הרגישה שאני רוצה למחוק לצמיתות, ללא אפשרות שחזור, הייתה על ה-SSD. השתמשתי בכלי של WIN10 לאיפוס מערכת והתקנה של WINDOWS מחדש. בחרתי באפשרות של מחיקת כל הנתונים מכל הכוננים, אך זה לא מספיק מאובטח לטעמי ולא נראה לי שזה באמת פועל גם על כוננים מסוג SSD. מה שחשבתי לעשות זה לנסות להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ה-HDD ואז בעצם אוכל לבצע מחיקה מאובטחת ל-SSD כי מערכת ההפעלה לא תשב עליו. הייתי שמח לעשות התקנה נקייה עם אתחול מכונן חיצוני (כמו שהיה אפשר לעשות פעם עם דיסק התק…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר בדיקה שהתמשכה כשעה וחצי, כשהזכרונות בMODE של XMP, כמות הERRORS שהייתה לי עברה את ה10,000. כשהזכרונות הוגדרו ללא XMP לא היו ERRORS בבדיקה שנערכה כחצי שעה. הזכרונות שלי אינם תקינים?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה אני צריך בעבודה לעשות port forwarding מראוטר סלולרי של חברת D-Link מדגם DWR-921, יש בראוטר סים של חברת 019. עשיתי כבר כמה פעמים port forwarding גם על ראוטר סלולרי של וואווי וגם עם המודם של הוט שיש לי בבית ככה שאני יודע שזה די פשוט ואין יותר מדי מה להסתבך עם זה, זה בגדול להכניס את הכתובת IP, פורט פנימי(לדוגמא 80 של הדף אינטרנט של רכיב רשת כלשהו) ופורט ציבורי שיהיה ניתן דרכו לגשת לרשת הפנימית. משום מה זה פשוט לא עובד לי, אני לא בטוח לחלוטין עם הבעיה היא עם הראוטר או עם הרשת של 019(קראתי משהו באינטרנט שיש חברות שלא תומכות בport forwarding). משהו שלא ברור לי זה הIP החיצוני שמופיע בדף הבית של הראוטר שונה מאשר אם אני מחפש MY …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כ- 7 חודשים כונן 12TB מרשת חנויות מחשבים בארץ, עם אחריות ל- 5 שנים. המוצר הינו: Western Digital 12TB Gold 7,200RPM כשחיברתי את הכונן במקום הקודם שהיה מחובר (Seagate 4TB 7,200 RPM שעבד מצויין אגב והוחלף רק כי הגעתי לקצה הנפח של הכונן), שמתי לב שכשהמחשב עולה לראשונה, הכונן משמיע רעש, פעמיים, רעש די מוזר שמרעיד את כל המחשב מהוויברציות. הנחתי שהכל בסדר כל עוד הכונן עובד כמו שצריך, וכך היה,, אך לפני כשבועיים-שלושה שמתי לב שכשאני משחק, יש תקיעות (ממש המשחק נתקע) לשנייה-שתיים, חשבתי שאולי זה בגלל "לאגים" מספק האינטרנט אז המשכתי הלאה. אני רוצה לציין שיש לי 1080ti והמשחק המדובר הינו cs:go ובעת המשחק היה לי כ- 230 FPS ב 4K, כך …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
וינדוס 98 תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם.לפני שבוע בערך שמתי לב שהסמל של הרשת בתחתית המסך נעלם פתאום ואני לא מצליח להחזיר אותו. זה מוזר, כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל מצד שני, אין לי שום אפשרות לבחור רשת חדשה. הוספתי גם תמונה של ההגדות של הסמלים, אפשר לראות שהאופציה להחזיר את הסמל לא זמינה. כמו כן, לחצתי על שחזר אבל גם זה לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows 7תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה). כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל. הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות. ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות את זה ב 120 שקל גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 וספק כח 300 שקל FSP 500W Active PFC 120mm Fan SATAx3 או 500W SS-500ET 120mm אני חושב ללכת על ה FSP הוא שקט וטוב מתלבט עדיין במחשב יהיו 2 כוננים אופטים ( זה נוח אוהב את זה ) 4 כוננים קשיחים כרטיס מסך GTS 450 עם 6 PIN
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רוב המחשב הוחלף לפני חודש - השארתי את הכונן הישן כי היה תקין לחלוטין (הוספתי SSD). לפני איזה שבועיים שמתי לב לכך שהוא לא מופיע ב-MY PC - רק כונן ה-SSD מופיע. מדובר בכונן של WD - רגיל. נכנסתי למנהל ההתקנים וזה מה שקורה שם. כל הדיסק UNALOCATED וגם חלק מה-SSD. ניסיתי לעבוד על"פ משהו שמצאתי ביוטיוב אך לא מצאתי את האופציה שנבחרה שם אצלי. אודה לעזרתכם! שבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה). לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה. בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה. מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ? מדובר על lenovo e330. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הוספתי דיסק SATA של WD מדגם WD5000AAKS. מדובר בסדרת BLUE. המחשב הוא עם לוח אם של MSI, דגם P8T Neo מודל MS-6799. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הוא מראה שהוא עושה SCAN בביוס של ה SATA ולא מוצא רכיבים. הוא אומר ללחוץ TAB ל USER WINDOWS אבל כשלוחצים לא קורה כלום, ואז מבקש ללחוץ על g להמשך. את הדיסק הקשיח הוא לא מזהה. מישהו נתקל בבעיה? *** יש עדכון בהמשך ***
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי במחשב הרדיסק אחד וCDROM, עכשיו הוספתי עוד הרדיסק אבל ב WINDOWS COMMANDER שני הכוננים של ההארדיסק התווספו אחרי הCDROM, כך הם מסודרים עכשיו: A: C: D: E: F: CDROM H: I: אז איך אני מסדר שכל הכוננים הקשיחים יהיו מסודרים אחד אחרי השני ולא שהCDROM יתקע באמצע? נ.ב. יש לי WIN XP PRO
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. צריך עזרה במציאת תוכנה\פקודה שמוצאת ומציגה את הסיסמא בוינדוס 10, (כשהמחשב נעול כמובן.) חיפשתי המון ברשת בכל מה שמצאתי הם כלים לאיפוס\שינוי סיסמא מבלי לדעת מה הסיסמא המקורית ( כמו היירנס בוט וWindows Password Recovery Tool Professional ודומיהן) ידוע לי שיש אפשרות דרך הCMD להזין כמה פקודות כדי להסיר את הסיסמא המקורית, לא מצאתי הסבר איך אפשר לראות מה הסיסמא המקורית מבלי לדרוס את הקודמת. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-