עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי להפעיל תכנת JUKEBOX לסטרימר ולעדכן את כל הסרטים שעל ההארד דיסק הנייד שלי (WD "2.5) שיופיעו עם כותרת ותקציר . ההארד דיסק נפל על הרצפה וקבל מכה קטנה (הצלחתי להציל אותו מהתרסקות ברגע האחרון) מאז המחשב מזהה אותו אך לא מצליח להכנס לתוכן שבתוכו ומבקש לפרמט אותו כל הזמן. משום מה ב FILE SYSTEM שלו הוא מזוהה כ RAW האם יש דרך להציל את התוכן שבתוכו ?? עשיתי: CHKDSK F:\ /r וקיבלתי את הודעת השגיאה: the type of the file system is RAW CHKDSK us not avaliable for RAW drivers יכול להיות שהשתנה משהו בהגדרה של הכונן ? אפשר להחזיר את לאחור ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by ilanb0,

איך אפליקציה כזו (למשל כמו "פתיחה בנגיעה") "יודעת" לפתוח רק את שערי החניון של הבניין שלנו, ולא שערים של חניונים אחרים? יש לציין שהכנסת מספרי הטלפון של הדיירים שמקבלים הרשאה לפתוח את השער היא באמצעות אפליקציה אחרת - אפליקציית ניהול שאינה תת אפליקציה של פתיחה בנגיעה.

3. אהלן. נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, ואני כבר בשלב של אובד עצות. יש ברשותי כרטיס מסך - GIGABYTE GTX 650 TI הכרטיס היה מותקן על לוח אם מבוסס AMD - 770ta-ud3 ורץ רגיל. העברתי אותו ללוח מבוסס אינטל - H77M-HD3 והלוח, לא מזהה את הכרטיס! בכלל. איפסתי ועידכנתי ביוס, ביטלתי את הכרטיס המובנה, שום דבר לא עוזר. כרגע הכרטיס רץ מעולה על הלוח של AMD.. אשמח ממש ממש לעזרה! תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Dor Lavy,

ברשותי מחשב נייד Samsung NP900X4D-A03IL . ניסיתי לבצע Recovery באמצעות אפליקציה מובנית של סמסונג במחשב על מנת לשחזר את המחשב להגדרות יצרן (עשיתי את זה כבר 3-4 פעמים בעבר ללא שום בעיה). לקראת סיום התהליך הופיעה הודעת שגיאה (1005) והמחשב הופעל מחדש. עם סיום ההפעלה הופיע המסך הבא (ראו תמונה מצורפת). ניסיתי ליצור BOOT באמצעות USB של Windows 10 אך עושה רושם שהמחשב לא מזהה/לא מתייחס לUSB שהוכנס (שיניתי גם בBIOS את העדיפויות לBOOT) כך שהUSB יהיה ראשון אך גם זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי להשתמש בUSB שיצרתי עבור Windows 8 ו-Windows 7 אך שום הבדל... טרם ביצוע הRecovery היה על המחשב Windows 8.1 (הגרסא הראשונית שבאה עם המחשב ... ) ממש אודה לעזרתכם .. אובד …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. היי, לפני כמה זמן התקנתי SSD חדש של Samsung EVO850 250GB, עכשיו העניין הוא שמאז אני חווה המון בעיות, כולל אחת שנוצרה אתמול והיא ממש מציקה. אז הבעיות הם: 1. המחשב נכנס באופן ראנדומלי למצב שינה באמצע עבודה, וברגע שהוא נכנס למצב הזה אין אפשרות ל'העיר' אותו, כלומר אני לוחץ על העכבר / מקלדת והמחשב כן מראה שהוא דלוק, אבל המסך עדיין כבוי. 2. המחשב לפעמיים פשוט עושה מסך לבן, כל המסך לבן פשוט, נגיד המחשב ער חצי שעה ואני לא לוחץ על כלום, הוא לא יכנס למצב שינה, אבל אם אני חוזר ולוחץ על סתם חלון - בום מסך לבן, וחייב ריסטרט בשביל לסדר את זה. 3. עשיתי את כל ההמלצות שאמרו, לשנות את המצבי שינה דרך Control Panel, להפוך את הצלילים של ווינדוס ל'No Sound' + הוצאתי והכנסתי את הבטריה של …

6. אני מנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי אבל כל פעם זה נותן לי הודעה שזה נכשל בהתקנה (יש תמונה) מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. יש לי וודו 5 5500 והוולפשטיין לא עובד ב-xp הוא רושם: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem זה עושה את זה גם בווינדוס me אבל אני מעדכן את הדריברים וזה עוזר אבל ב-xp זה לא עוזר ניסיתי כמעט את כל הדרייברים הקימים שתומכים ב- xp וזה לא עזר וזה קורע אותי!!!!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by kobine,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה נראה לי הכי מתאים לפה. הבעיה היא שאחרי כמה זמן שהמחשב פועל מוצג על המסך מרובע בצבע תכלת שרשום עליו out of rate ומתחת לזה רשום משהו עם הרצים (hz) אני על רזולוציה 768*1024 וניסיתי לשנות את הhz של המסך מ85 ל75 ול60 ועדיין הבעיה נמשכה (הוי שעושה שזה יציג רק מצבים שנתמכים ע"י המסך מסומן) הנה הטמפ' של הרכיבים שלי לפי everest http://img66.imageshack.us/img66/9726/tempsdb1.jpg מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by eranratzon,

שלום למומחים המחשב שלי-חלונות 7 עולה למסך משתמש , ללא סיסמה, עם צורך ללחוץ על הכפתור עם שם המשתמש במרכז המסך ,כדי להגיע לדסקטופ. אין לי צורך במסך המשתמש, מוגדר רק משתמש אחד במחשב זה ואני רוצה להגיע ישירות לדסקטופ כשמדליק את המחשב. איך אני משנה את עליית המחשב כדי להגיע ישר לדסקטופ? תודה ערן

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, כנראה שנשרף לי הספק אחרי הפסקת חשמל (הספק הוא FSP BLUESTORM 400W) כשחזר החשמל הדלקתי את המחשב ושמעתי מין שני פיצוצים קטנים ומאז המחשב לא נדלק. הבאתי ספק כוח אחר לבדיקה (ספק ג'נרי) חיברתי אותו וכשאני מפעיל את המחשב יש צפצוץ ארוך יחיד ואחיד והלוח אם שלא נפסק עד שאני מכבה את המחשב. מה פירוש הצפצוף הזה? הלוח אם הוא Gigabyte EP43 DS3L תודה רבה לכם !

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by biotech326,

אהלן חברים, מברר בשביל ידידה. יש לה מחשב נייח עם הארד דיסק פנימי, היא רוצה לחבר אותו ללפטופ. יש אפשרות לעשות את זה? מן הסתם אין להארד דיסק חיבור usb האם יש איזשהו מתאם או משהו? יותר פרטים מזה כרגע אין לי .. אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ORBIT,

האם יתכן מהירות סיבוב (RPM) של המאוורר של המעבד הוא *רק* 577 RPM? בתוכנה המפקחת יש סימן קריאה מהבהב! יחד עם זאת הטמפרטורה של המעבד היא 37 מעלות. מעבד E6750 עם מאוורר מקורי שלו. וגם מאוורר של המארז 12 ס"מ *רק* 1347 RPM? הטמפרטורה 41 מעלות (מארז סגור). זה הגיוני?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ShaharSi,

חבר קנה SSD מדגם mx100 256GB במטרה לשדרג את הכונן הנוכחי שלו במחשב הנייד.. חיברתי את הSSD אבל המחשב לא מזהה את הכונן ! מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by ori24,

יש לי תפייברבוקס של הוט בבית וכל סרט בפורמט mkv שאני מנגן דרך הממיר (ודרך הסרביו שעל המחשב) פועל בלי קול,מדוע זה? שאר הסרטים עובדים עם קול.

15. Started by bati6,

איך אני בודק את בריאות הסוללה? המחשב שלי בן שנה וקצת, אני מרגיש שהסוללה קצת מזייפת

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Urix,

שלום חברים. לפני כחודש החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי בחדש. יש לי מחשב Core i5 750 עם 8 ג'יגה זיכרון, וספק כוח OCZ 600W. הכרטיס החדש (Sapphire HD7950ׂ) עבד מצוין עד עכשיו. הפעלתי עליו משחקים\סרטים והכל היה מעולה. אפילו GTA החדש עבד יפה מאוד. לפני כחמש דקות, פתחתי Firefox ואת אתר Ynet, נכנסתי לאחת הכתבות ואז סרטון בכתבה התחיל לפעול. שנייה לאחר מכן, כל המסך התחיל להראות פסים \ נקודות לבנים. כמובן שהייתי צריך לעשות Restart למחשב. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס לסרטון הנ"ל והכל רץ בסדר. מה דעתכם? כרטיס מסך תקול? דריבר? (אני עם הדריבר המעודכן ביותר כרגע) סתם מקודדים או בעיית מערכת הפעלה? אשמח לעזרה. עריכה: דברים שניסיתי עד עכשיו - ניקיתי מגעים והתקנתי דריבר מעודכן שוב …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by BeNDeR,

אני ממש צריך עזרה לגבי 3dfx voodoo 3 opengl on windows xp למי שיש פטרונות בבקשה תעזרו אני חייב להפעיל את זה אז בבקשה ותודה ממכם !! !!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום חברה .. היתי עכשיו אצל חבר ותיקנתי לו את המחשב .. היה שם המון אבק אז ניקינו וגם מרחנו משחה טרמית.. כשסיימנו וניסינו להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא פועל ... מה יכולה להיות הבעיה ?? הוא גר בעיר אחרת והמחשב שלו עכשיו אצלי אני פשוט חייב לתקן לו את זה בבקשה תעזרו לי. המחשב שלו דיי ישן בן 4 שנים בערך אבל הוא עבד כמו שצריך לפני שניקינו. PENTIUM 4 2.8 256MB DDR ולוח אם של INTEL בעל כרטיסס מסך מובנה ללא אפשרות להוספת כרטיס AGP ניראה לי זה I845 {לא בטוח}. תודה : ]

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, אחרי שינוי רזולוציה לרזולוציה שכרטיס המסך אינו תומך בה המסך נכבה והציג no signal (מסך viewsonic vx922), הבעיה לא קשורה למסך מכיוון שחיברתי את המחשב למסכים נוספים שברשותי ובכולם המסך נכבה ועובר למצב no signal בדיוק כשהוינדוס עולה (כשהוא נכנס לאותה הרזולוציה האחרונה שגרמה לבעיה הזו - כבר במסך ה-login) האם יש איזושהי דרך מסויימת לאיפוס או שינוי הרזולוציה של כרטיס המסך לפני שהוינדוס עולה? או האם זה בכלל נובע מבעיה אחרת? כפי שמצויין בכותרת, כרטיס המסך הינו 6600gt של gigabyte ושאר מפרט המחשב מצויין במפרט בפרופיל שלי. מחרתיים אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ואם זו בעיה שניתן לפתור בקלות אשמח לשמוע ממישהו שיוכל לעזור לי להימנע מרכישה מיותרת. בתודה, phobus.

20. שלום, יש לי כונן סיגייט באראקודה 1 TB שהוצאתי מהמק של הבת זוג שלי ואני מעוניין לפרמט אותו ככה שאוכל לעבוד איתו על ה PC שלי . הרצתי DISK PART ועשיתי CLEAN לכונן , ברגע שאני נכנס ל COMPUTER MANAGMENT אני מקבל הודעות שגיאה לגבי הכונן ואני לא מצליח לעשות לו יוטלייז . אני מפספס משהו בתהליך? בגדול נשמע שהכל דיי פשוט . אשמח לעזרה, תודה .

21. Started by -Tal-,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... חשוב לציין שזה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by מאור247,

קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני מנסה להתקין משחק שדורש את הmicrosoft visual c++ 2005 reditributable ואני לא מצליח להתקין את זה. זה כל הזמן נתקע בהתקנה ניסיתי לעשות הפעל כמנהל ניסיתי להתקין עם compatability issues וזה עדיין לא עובד... בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום רב, אתמול קניתי מסך חדש 22' 1920X1080. נכנסתי למשחק מחשב בשם Pro Evolution Soccer 2011 והוא מראה אותו בגרפיקה מדהימה FULL HD. אבל כשאני מוסר לשחקן או מרים את הכדור המשחק ניהיה מטושטש ל5-3 שניות וחוזר לתצוגה הרגילה וככה זה תמיד כשאני עושה את אותה פעולה. ונוסף לכך לפעמים יש תקיעות שמתמשכות כמו 10 שניות . אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך אבל אני חושב שהכרטיס מתחמם ומתאמץ.. מה אפשר לעשות? למה זה ככה? ד"א זה המפרט Intel Core 2 due E8400 4GB RAM NVIDIA 9800GT 1gb מסך FUJICOM FJ-2200 FHD

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by אביטל51,

יש לי מחשב נייד HP היום באמצע הרמקולים כבר לא עבדו...הם לא עובדים ביוטיוב במדיה פלייר בשום מקום לא משנה איזה דפדפן אני אבל כשאני מחברת אוזניות שומעים את השמע מצוין..פיקס. מה הבעיה ? זה דחוף תודה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים