עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני רוצה לעשות איזה שרת שיפעל כל הזמן ... אבל בלי להוסיף עוד מסך\מקלדת\ועכבר כלומר שאני יוכל להשתמש באותו ציוד הקפי שאני משתמש בו במחשב הזה ובאיזה שהיא דרך אני יוכל להעביר את התצוגה למחשב השני ואז אני יוכל לראות את מה שהוא מציג וההפך קראתי פעם שיש אפשרות לעשות את זה ... מישהו יכול להסביר לי איזה זה עובד בדיוק ? יש לי מסך LCD עם חיבור DVI וחיבור אנלוגי רגיל וכמו כן מקלדת ועכבר עם שני חיבורים לUSB ולחיבור הישן

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Dadude,

אין לי מושג מה קרה ,אבל פתאום היום בבוקר אני מדליק את המחשב ומופיעים לי כל הזמן דברים מוזרים על המסך , מן הפרעות כאלה... אני לא יודע מה קרה ,אם זה המסך או כרטיס המסך , לא עשיתי שום אוברקלוק וזה עבד בסדר גמור אתמול ההפרעות האלה גם מופיעות כשאני מדליק את המחשב על ההתחלה בביוס ובכל מקום. מה קרה ומה אני צריך לעשות ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ללא ווינדוס . לאחר התקנת הווינדוס 10 הכל עובד למעט העדר הגישה לאינטרנט. לוח האם שלי הוא asus h110m-a. בחלון הnetwork and sharing center רשום : you are currently not connected to any network (ואין את האייקון המוכר הקטן של המחשבים שמסמל את הרשת ובדר"כ עליו אני לוחץ). אם אני מנסה בליצור רשת ע"י לחיצה על הset up a new connection or network נפתחות 3 אפשרויות ובאפשרות הconnect to the internet - כאשר לוחץ מקבל את ההודעה windows did not detect any networking hardware. כשאני מסתכל בdevice manager תחת הehernet controller כתוב שהדרייברים לא מותקנים. אז ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס ובמהלך ההתקנה (r…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Nativus,

טוב אני לא דפוק אבל נגעתי במשהו בהגדות של הלוח אם, הורדתי את האפשרות של NUM משהו בADVANCED MOD [לוח אם של ASUS] עכשיו הבעייה כזאת ! המחשב נדלק אבל המסך שחור - המקלדת לא עובדת[יש מנורה 1 במקלדת אבל אי אפשר להדליק אחרות הם יענו תקועות.] , העכבר לא עובד![אין בו אור, רק בשנייה 1 שמדליקים תמחשב והוא נכבה] בטוח צריך לאפס תלוח אם אבל אני לא יודע איך , אז תגידו ראיתי צריך להוציא את הסוללה העגולה הזאת, עשיתי את זה בזמן שהמחשב מכובה וזה לא עבד עדיין מסך שחור וכלום לא עובד בבקשה עזרה זה מאד דחוף. !!! לוח : H61H2-M3 DVI H61 B3 ECS זה בדף של ההזמנה של המחשב. וזה על החוברת של הלוח אם: MTHERBOAD P8H61-M LE

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by arigo,

שלום רב יש להורים שלי מחשב P4 עם הלוח שציינתי למעלה כבר זמן רב שהמחשב עושה בעיות בעצם קורס בכמה אפשרויות קופא וצריך לכבות אותו המסך נהפך לשחור ולא רואים כלום ואני חייב לכבות אותו גם אח"כ לאחר שהמחשב עולה לא רואים כלום אבל שומעים שווינדוס עלה מספר פעמים עד שמועיל בטובו לעלות רגיל החלפתי למערכת הפעלה לינוקס וגם שם אותם בעיות לכן שללתי תוכנה החנות בדקה את המחשב והחליפו זיכרון וכרטיס מסך (על אף התנגדותי להשקיע כל עוד לא בטוחים מה הבעיה) ומשום מה בחנות טענו שאין בעיה והריצו בדיקות רבות לאחר זמן קצר שוב המחשב חזר לסורו וחנות אחרת שבדקה (ללא עלות) טענה שהריצו את המחשב שבוע ולא הייתה שום בעיה והפלא ופלא שוב אתמול קרס המחשב בדיוק באותו אופן אני חושב שזה לוח אם המסך …

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ybe,

איך אני מחבר את ה-הוידאו שלי למחשב: יציאות בוידאו : video out,audio out,יציאת טלויזיה רגילה. בכרטיס מסך: video in האם גם הכרטיס קול soundblaster 5.1 live צריך להשתלב בענין?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לפני כשלושה חודשים-חצי שנה קניתי מחשב מ pandas, עפ"י ההצעה שלהם. המפרט מתחת לאווטר. הם התקינו לי את הדרייברים, אבל היתה בעיה, הם הציעו לי לפרמט ואני התקנתי את הדרייברים בעצמי, מהדיסק של ה motherboard, ומהאתרים הרשמיים. בהתחלה קצת הסתבכתי והיו בעיות בגלל הדרייברים, אבל עכשיו הכל בסדר. אבל המחשב סובל מקריסות, מסכים כחולים ודברים דומים מאז שהוא בבית. מלא משחקים - כמעט כולם - Prince of Persia 3, Oblivion, Path of Neo, ועוד המון שאני לא זוכר עכשיו. גם בתוכנה Cubase היו בעיות. ב F.E.A.R בכלל לא יכלתי לשחק. אז היום ואתמול קיבלתי מסך כחול ב Matrix Path of Neo. קבצי ה דאמפ מה 21.2.06 מצורפים מכאן: (כנראה מאז שקניתי את המחשב). מה עושים? לדעתי אין בעיה של משהו שרוף, כי סך-הכל מ…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by rander1,

שלום יש לי בעיה שאני לא יודע כיצד להתמודד איתה ואם אפשר בכלל. כל סרטון ביוטיוב ברזולוציה 4K אני לא מצליח לראות נתונים [ATTACH=CONFIG]9856[/ATTACH] העלתי ליוטיוב צילום מסך של הבעיה שלי תודה מראש לעוזרים https://youtu.be/GMusrsJzlnY

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי לפטופ מדגם: lenovo Z570 בן שנה פלוס מינוס. יש לו כ. קול (מובנה כמובן) שלמען האמת אני ממש לא יודע איך יודעים את הדגם שלו... אז אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה אני אשמח. בכל אופן, בשבועיים האחרונים, ובאופן די ספונטני (לא עדכנתי דרייברים או משהו בסגנון) קלטתי שהסאונד נעשה צרוד\שרוט, לא משנה מה אני שומע ובאיזה איכות ומאיפה, פשוט הסאונד צרוד כאילו אני שומע בפול-ווליום מרמקולים שעלו 2 שקל הקטע ההזוי הוא, שזה לא רק הרמקולים של הלפטופ, גם אזניות, או חיבור לרמקולים איכותיים נותן את אותו הסאונד בדיוק. עריכה: עדכון... הורדתי genius driver ועדכנתי את כל הדרייברים שלי (בשביל הדייבר של האודיו הוא ביקש למחוק קודם את הנוכחי ולהתקין חדש) התוצאה - אין לי דרייבר של סאונ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, בראשותי המפרט הבא: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ מ- 3.4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - Gigabyte 880gm ud2h - עם OC לכץמסך הובנה ל - 800MHZ מ- 560MHZ ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB SSD ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT המחשב נקנה ב- 2011, לפני שנה בערך מת לי הכרטיס מסך (HD6850) ועברתי למובנה בלוח עם OC רציני לתדר שלו. בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל להציג BSOD ולבצע ריסטים. בהתחלה היה רשום שזה בגלל OC, כמובן ישר הורדתי את ה- OC שהיה לי על המעבד ועל הכ.מסך המובנה בלוח. בהמשך הריסטים המשיכו והיה מסך כחול של תקלה קריטים בווינדוס. ביטלתי את האפשרות של …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ^Z^,

היי איך בודקים ספק כח למחשב? יש איזו תוכנה או שחייבים לפתוח תמארז וכולי? כמה W צריך בשביל לבנות מערכת crossfire? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. המארז : טרנספורמר. הלוח אם: Gigabyte P35 DS3L המעבד: E2180 כרטיס מסך HD2900PRO זכרונות - Corsair 1024X2 CL800 ספק -Corsair 450W. חיברתי הכל, את שני הכבלים שאמורים להתחבר ללוח אם מהספק.. אבל המחשב לא נדלק. אולי זה החוטים הקטנים של הFRONT PANEL? למישהו יש תמונה לאן זה אמור להתחבר? הלכתי לפי ההוראות והציור בספר הדרכה של הלוח, ועדין המחשב לי עולה לי. עזרה חבר'ה. תודה מראש. _____עריכה______ שמתי כרטיס מסך אחר X800GTO2, חיברתי אליו את הספק. המחשב מתחיל לעלות, ואז נופל לאחר 10 שניות

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Ilan Guri,

יש לי וינדוס 10 הורדתי קובץ ISO מה ההסבר הכי פשוט לצרוב אותו על דיסק עם אפשרות לבצע BOOT ממנו אם אני לוחץ על הקובץ קליק ימין אני מקבל בשתי האפשרויות הראשונות: MOUNT burn disk image אם אני לא טועה במשהו אז צרבתי בעזרת burn disk image והמחשב לא עלה מהדיסק למרות שהגדרתי לעלות מ CD בביוס

14. אני צריך זיכרון 2GB DDR2 למחשב ישן AMD ושמתי לב למשהו מוזר ב EBAY ו ALIEXPRESS יש זכרונות DDR2 2GB שרשום עליהם " מתאים רק ללוחות AMD " מה לעזעזל ? זה זיכרון מה הבעיה לשים את זה באינטל ? סתם מסקרן אותי DDR2 אמור להתאים גם לאינטל וגם ל AMD לא ? זה בגלל שהם זכרונות גנרי ? ועוד שאלה מה ההבדל בין זכרונות מותג לזכרנות גנרי ? יש לי אפשרות לקנות AMD 2GB DDR2 ב 7.13 דולר זה יוצא 30 שקל +- http://www.aliexpress.com/item/New-DDR2-RAM-4GB-2GB-1GB-800-MHZ-667-MHZ-533-MHZ-Compatible-with-all-motherboard/32328590084.html

15. היי קניתי דיבורית JABRA FREEWAY לרכב ואיך שאני פותח אותה היא נכנסת למצב PAIRING הבעיה שהפלאפון שלי LG G3 לא מזהה אותה בסריקה של הבלוטות'. זה פשוט הזוי ולא ברור לי למה הוא לא מזהה אותה. הפלאפון כן מזהה התקנתי בלוטות' אחרים. למישהו רעיונות? http://www.mea.jabra.com/in-car/jabra-freeway

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מחשב נייד DELL INSPIRON15/5000 בן 8 חודשים מידי פעם הודעה "אין אינטרנט" .בתיקון ע"י וינדוס מופיע משהו לא תקין ב-DNS החיבור בין נקודת הגישה,הנתב או מודם שלך לבין האינטרנט נתקל בבעיות קישוריות להוציא את הראוטר מהחשמל. DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET זה קורה רק במחשב הזה ,בשאר המחשבים אין בעיה,הטלויזיות מחוברות לאינטרנט סיבים אופטים גם ואין ניתוקים יש פתרון לתקלה? תודה

17. Started by AlcaTeL,

הבעיה מתחילה מאז שעשיתי למחשב ריסט , הוא מעלה ת'תמונה של אינטל פנטיום 4 וזה ,אבל אחרי זה הוא מעלה מסך שחור עם הסימן :" _ " מהבהב כזה , ואחרי כמה דקות הוא כותב "SETUP IS INSPECTING YOUR COMPUTER HARDWARE CONFIGRATION " מדובר ב לוח אם : INTEL DEKSTOP BOARD D845WDE , ומעבד 1.5 GHZ , אני אפילו לא יודע איך אני מגיע לביוס , ניסיתי את כל האפים ודיליט והוא לא מגיב לשום דבר יש למישהו פיתרון לבעיה ? זה דחוףףףף תודה לעוזרים

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Iniesta,

היי, קניתי לפטופ G510 Lenovo. FREE DOS כאשר אני מנסה להתקין את Windows 8.1 יאני מקבל את הודעת השגיאה: Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disks. אני ניסיתי לפתןר את הבעיה ובטעות מחקתי את אחת המחיצות, system partition of 1000 MBץ. האם אני אמור לשחזר את המחיצה שמחקתי בכדי להתקין את ה WIN 8.1? ובכלל איך אני מתמודד עם הודעת השגיאה. אנא עיזרו כי אני ממש אובד עיצות.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Lakers24,

יש לי ווינודס 7 והמחשב מאוד איטי, הדפדפנים קורסים עם הרבה פופ אפים שהשתלטו עליהם ולא מעט תוכנות שהתקנתי הם יש אפשרות לתקן את המצב(עם תוכנות מתאימות) לפני שאני עושה פירמוט?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by liran2003,

הכונן הוא של סוני. כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא מגיב והוא עושה רעש כאילו שהוא עומד להפתח אבל הוא לא. חיפשתי ומצאתי שאם נותנים מכה קטנה במחשב, מעל הכונן, בזמן לחיצה על כפתור הפתיחה, הוא נפתח. מה הבעיה פה? איך אפשר לפתוח אותו בלי מכות :s05:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה קצת מרגיזה. קניתי מחשב חדש (המפרט מטה) - התקנתי XP וההתקנה עברה בשלום, אבל מהרגע ש XP עולה (אחרי כמה פעולות רגילות) מתחילים להופיע קווים על המסך ותוך כמה שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש. הכיוון הראשון שלי היה הזיכרון - עדכנתי BIOS וגם בדקתי שהנתונים של הזיכרון נכונים (6-3-3 2.5). כאן נגמרים הרעיונות שלי...אשמח לכל עצה שתוכלו להציע. המון תודה! המפרט: AMD Athlon XP 2000+ BOX CPU Amount: 1 Total Price: 466.57¤ -------------------------------------------------------------------------------- Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 696.9¤ -----------------------------…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. סליחה אם זה לא הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה לפרסם את ההודעה. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות שני משתמשים למשל, ובאחד יהיה XP ובשני וויסטה. האם זה אפשרי? מכיוון שאני לא רוצה שהביצועים במשחקים יירדו כתוצאה מהוויסטה. בכל מקרה oblivion וVegas לא עובדים ממש חלק על ההגדרות הגבוהות, כך שאני לא רוצה עוד בעיות :] אז זה אפשרי?

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן, יש ברשותי מצלמת רכב עם כרטיס מיקרו SD שכל הסרטונים נשמרים עליו. ברגע שאני מנסה להפעיל את הוידאו על המחשב בחלק מהסרטונים הוא מוציא לי שגיאה ובחלקם לא. כמו כן הפורמט של הסרטונים הוא MOV (למקרה וזה חשוב). יש פתרון לזה? (זה מאוד חשוב בגלל שאתמול עשיתי תאונה ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול, הורדתי כמה תוכנות לתיקון קבצי MOV פגומים והצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה הייתה חינמית (GRAU GMBH)) מאוד הודה לכם אם תעזרו לי בזה כי אני חייב למשוך את הסרטון. הנה תמונה של השגיאה: תודה רבה רבה!

24. שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אמרה כאשר אני מנסה לצפות בסרטים און ליין כמו יוטיוב פטלוקר וכדומה המסך הופך להיות ירוק לפעמים עוד לפני שהסרט מתחיל לנגן ולפעמים תוך כדי, אם אני עושה ריסטרט או מנסה לסגור את הדפדפן ולהתחיל מחדש זה עוזר אבל זה תמיד חוזר, קראתי שאפשר לבטל את הHARDWARE ACCELERATION בהגדרות של הפלאש וזה פחות או יותר עוזר אבל זה עדיין לא פתרון, האם מישהו נתקל בנושא? יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? windows 7 IE8 AMD Radeon HD 6700 Series (מעודכן)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by okfir,

היי, זקוק לעזרה עם לוח אם שמשום מה הפסיק לעבוד, לוח האם הוא ROG STRIX X570-F GAMING הבעיה התחילה כשעשיתי עדכון לביוס (לפני שמישהו קופץ מדובר בעדכון רשמי של ASUS ולא גרסת ביטא) לאחר העידכון המחשב עשה ריסט ולא עלה יותר אני ארשום את הבעיות שאני שם לב אליהן: וידאו לא יוצא למסך 4K רק למסך HD, נבדק גם עם מספר כבלים HDMI וDP בהפעלת המחשב יש ארבעה צפצופים בחיבור למסך HD המחשב עובר אוטומטית לביוס ולא ממשיך הלאה, לא מזהה כונן עם מערכת הפעלה גם בתוך הביוס (לא יודע לגבי מסך 4K, אין תמונה) זכרונות נבדקו אחד אחד בהעלאת המחשב, אין בעיית זיכרון, כרטיס מסך פורק והיה ניסיון להעלות את המחשב עם החיבור המובנה, לא עזר. מפרט בכלליות, R9 3900X, GTX 1080, 32 GIG…

דיונים חדשים בפורומים