תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם Windows Vista. מדי פעם קורה מצב שבו תוכנה כלשהי טוחנת את הדיסק הקשיח בטירוף. כאשר אני בודק במנהל המשימות מיהי התוכנה הפעילה הכל נראה כעובד בשלוות נפש, אבל משהו בהחלט מאט את המחשב זמנית. כפי שבמנהל המשימות ניתן לראות את אחוז הניצול של ה-CPU, האם קיימת תוכנה שמאפשרת לראות מידע על קריאה/כתיבה על הדיסק הקשיח בזמן אמת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם תשמעו בכל פעם שאמי משחק משחק בכרטיס 7900GS של GIGABYTE המשחק ניתקע והמחשב נכבה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא ניתקע במסך ה BIOS (לא תמיד) ורק כשאני מנתק אותו מהחשמל או מחקה דקה הוא עובד נורמלי נסיתי כרטיס אחר 7600GS והכל עבד מצוין השאלה שלי היא הבעיה שלי פה בספק כוח(יש לי 500W ) או בכרטיס מסך ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
קודם כל יש לי ויסטה על המחשב.. והמחשב נקנה לפני חודש וחצי בערך.. אני אתאר את המצב לפני שלושה ימים (כשיצאתי מהבית לחופשה וכיביתי את המחשב), ואת המצב כשחזרתי מהחופשה.. לפני החופשה: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-50 לוח-50 כ"מ-50 שימוש בזכרון : 30% שימוש במעבד: 0% כשחזרתי מהחופשה והדלקתי את המחשב שוב: המצב: במנוחה לגמרי (בלי תוכנות לא מחויבות על המחשב) הטמפ': מעבד-60 לוח-55 כ"מ-50 שימוש בזכרון: בערך 50% שימוש במעבד: גם 50% (וזה הכי מוזר לי כי זה לא הגיוני שהמחשב במנוחה. וגם זה 50 יציב שזה עוד יותר לא הגיוני) ד"א, המפרט שלי: e6600 intel dg365wh- westchester evga 8800 320mb 2gb 667 מה יכולה להיות בעיה? תודה מראש mz155
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
**אני לא בטוח שזה הפורום נכון, אז אם טעיתי בפורום בבקשה תעבירו אותי** כמו שבטח כבר הבנתם מהטופיק יש לי ויסטה 64ביט. הכל טוב ויפה והכל עובד חוץ מדבר אחד שהוא המדפסת שלי יש לי מדפסת לייזר PE220 XEROX. זיירוקס לא מספקים דרייברים לויסטה 64ביט (רק ל32ביט - מה שלא עובד ב64ביט), כששלחתי להם מייל בנוגע לכך הם הודיעו לי ש"אין בכוונתנו להכין דרייברים לויסטה 64ביט בעתיד הקרוב" כך שגם תקווה לכך שבעתיד יהיה דרייברים אין. השאלה שלי היא כזאת, אולי יש איזשהו דרייבר אוניברסלי (אני יודע שלHP יש משהו אבל זה רק למדפסות HP) או כל דרייבר אחר שיכול לעשות את העבודה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום קרה לי משהו מוזר במחשב אני מדליק אותו ומופיע לי מסך שחור עם הודעה: invalid partition table ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של xp ולא הצלחתי ניסיתי לפרמט דרך partition magic גם לא הצלחתי מופיע שם שגיאה בצהוב. מה הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני לוחץ על קבצי וידאו מסוימים לחיצה אחת עם המקש הימני או השמאלי מופיעה לי הערה ש-EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ולאחר שאני לוחץ אישור מופיעה הערה ש-drwtsn32.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר והמחשב נשאר תקוע. אין לי מושג מה זה אומר וניסיתי לעשות שחזור מאז יום חמישי בשבוע שעבר לכל יום ורשום שהשחזור נכשל. כמו כן סרקתי את המחשב מוירוסים ולא נמצא כלום וב-AD AWARE 2007 נמצאו 3 בעיות ומחקתי את כולן. מאז יום שישי התקנתי פקד ActiveX לשימוש בצ'ט של נענע ולפני יומיים התקנתי Ghostsurf Platinum 2006 ונראה לי משום מה שהבעיה היא בתוכנה הזאת כי כאשר אני מנסה למחוק אותה לא מתרחש כלום. כמו כן אציין שכאשר אני פותח חלונות חדשים באינטרנט הם נתקעים למשך שנייה שתיים. אודה לכו…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לאחר מסך כחול בXP SP2 המערכת לא עלתה יותר, ולאחר מספר אתחולים שהסתיימו במסך כחול אחרי מסך הטעינה הוא התחיל לעלות, אבל הודיע לי שאינו יכול לטעון את פרופיל המשתמש שלי (לא היה מוכן גם לעלות למצב בטוח). כיצד אפשר לבדוק כי הדיסק הקשיח תקין (מדובר בדיסק חדש בגיל שבוע) ואני חושש שמדובר בסקטורים פגומים. כיצד בודקים ועם אילו כלים? עריכה: ביצעתי סריקה של הדיסק הקשיח עם הכלי של SEAGATE, מדובר בדיסק 250GB 16MB SATA2 של כמובן סיגייט, וזה מצא 10 שגיאות ואמר שהן סקטורים פגומים, ואז התוכנה שאלה: האם לתקן את אותם? לחצתי אישור והתוכנה ביצעה איזשהו תהליך והודיעה שהסתיים בהצלחה. האם זה אומר שבאמת אין יותר סקטורים פגומים בדיסק? הרי סקטורים פגומים זה בעעית חומרה לא? מדובר בדיסק בן כשבוע. (באחר…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את העכבר המדובר והכל טוב ויפה עד שאני גולש בavant. בשימוש בavant ההגדרות של העכבר לא תופסות והוא זז כמו עכבר גולה מלפי עשור. בIE FF וסתם שימוש בדברים אחרים העכבר זז טוב מאוד. האוונט זה הדפדפן הרגיל שלי אז בבקשה בלי הודעות של תעבור לFF.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לאחרונה רוב המשחקים שהתקנתי נסגרים עקב התוכנה Drwtson32, זה מזהה לי את זה ב ZONE ALARM וזה סוגר את המשחק מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני נמצא ב IE ולפעמים אחרי צפיה בסרט דרך הדפדפן או גלישה העכבר נעלם אי אפשר לראות את הסמן ... רק שאני סוגר את האתר אז אני רואה את העכבר למה זה ? 1 . עכבר דפוק ? לא יכול להיות מחוץ ל IE הוא תקין 2. ספק דפוק ? החלפתי כבר לחדש . 3. IE המחשב אחרי פירמוט 4. לוח חדש 5 . כרטיס מסך " נפל " / לא עומד בעומס ?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה עם הנייד שלי והייתי מעוניין לדעת אם מישהו מכם כבר נתקל בה... יש לי נייד של LG דגם F1-224DE. שידרגתי לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה של חברת CORSAIR. לפני 3 שבועות התקנתי DRIVER חדש לכרטיס מסך ומאז והמערכת הפעלה כבר לא עובדת. שום התקנה של מערכת הפעלה חדשה גם לא עולה. ניסיתי להתקין XP מחדש, ניסיתי VISTA וניסיתי גם UBUNTU. כל התקנה פשוט נעצרת איפשהו באמצע. הדיסק מפסיק להסתובב והכל קופא. מהיבואן של LG לארץ (ח.י מחשבים) אומרים שיש בעיית תאימות בין סדרת הניידים F1 לזכרונות של CORSAIR ו-KINGSTON וזה מה שגורם לבעיה אז אני צריך ללכת ולקנות זכרונות חדשים. מישהו שמע על בעיית התאימות הזו? אני ממש רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר שיש בעיית תאימות בין מחשבי LG לזכרונות הנ"ל.…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה עם ההדיסק הקשיח כאשר בוקר אחד הדלקתי את המחשב והגיעה למסך של הטעינה של הוינדוס אז הוא הופעל מחדש ניסיתי עוד פעם ואותו דבר חשבתי שאולי יש בעייה עם הוינדוס אז אז חשבתי לפרמט את המחשב אסל גם זה לא הייתי יכול היה רשום שהדיסק קשיח לא מחובר או חסר דרייבר עכשיו חשבתי אולי הביוס לא מזהה אבל הוא מזהה אותו ששאלתי כמה אנשים אמרו לי דריך להוריד דרייבר עכשיו אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייבר שלי בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( לוח אם- ConRoeXFire-esata2 דיסק קשיח-WD1600JS-08NCB1
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מכשיר אסוס 639 עם מערכת הפעלה WM5.. יש לי בעיה מעצבנת כל הזמן יש לי סמל מוזר כזה ליד הסימן של הרמקול במסך הTODAY ושאני לוחץ על זה אז זה אומר משהו בקשר לFLIGHTMODE.. רציתי לשאול איך אני מבטל את זה?? כי זה כל הזמן קופץ לי ומציק.. וגם שאני לןחץ על זה ולוחץ על turn off flight mode זה לא מבטל את זה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה למחשב שלי אבל פתאם נמחק כל מה שהיה לי על המחשב... אפשר לעשות שיחזור קבצים או שנדפק לי רכיב כלשהו??.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה במחשב קודם כל הוינדוס עולה אחרי 10קווים בטעינה והוא עושה רעש ד"א החלפתי כבר מאורר שלא היה טוב . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן פנטיום 3 xp sp2 256 ram וusb1.1 הארד דיסק הנייד שלי לא מזוהה על המחשב ואם הוא מזוהה אז המחשב כותב שיא אפשר לקרוא ממנו. אך אצל חברים עם מחשבים חזקים יותר אין בעיה. הוא מזהה אצלי חומרה אך לא מצליח לקרוא והבעיה מופיעה רק כאשר אני מנתק אותו (אם אני מפרמט ולא מנתק אז אין בעיה ) תודה אלירן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעיה שלי היא במקלדת. עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור אבל היום הכל התחיל להתבלבל. כשאני לוחץ על הכפתור שמגביר את הווליום - האאוטלוק נפתח. וכשאני לוחץ על השתקה - נפתח לי דף בית. ואילו הכפתור של דף הבית - לא עושה כלום. התקנתי את התוכנה של לוג'יטק שצורפה. אבל גם מבחינת התוכנה - היא מזהה את הכתפור של הווליום בתור הכפתור של האימייל. מה אני יכול לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הי, לאחרונה רכשתי (באמת) את Command and conquer 3, וכשאני משחק בו, מדי פעם - כל התצוגה מתחילה להשתגע - מופיעים קוים, נקודות וצבעים הזויים והכל נדפק. אני יוצא מהמשחק - וגם בwindows זה נראה מוזר, רק אחרי restart זה מפסיק. זה לא קרה לי עד עכשיו בכלל עם אף משחק אחר, אז זה דיי מעצבן.. עידכנתי את הdriver, ובתמורה התדירות של התופעה הזו קצת ירדה, אבל מחוברת לי גם טלויזיה למחשב, ואם אני לא עושה לטלויזיה Disable כל פעם שמשחק משנה את הרזולוציה של המסך או שאני עושה restart, הרזולוציה יורדת מ1280X1024 ל1024X768, שזה גם מאוד מעצבן, וזה קורה רק מאז שעידכנתי את הDriver. מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
חברה הcpu שלי על 60 70 ואני רק עם איסי שירים וסנוקר בבקשה תעזרו לי..!
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם השומר מסך הוא לא עובד למשל אני מגדיר שיפעל אחרי כמה דקות והוא לא פועל וגם יש את הכיבוי צג אחרי כמה דקות ללא פעילות עם המחשב אז גם זה לא פועל משהו אולי יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב חדש. יש לי ויסטה. יש לי מיקרופון. חהחה. סתם אממ..יש לי מחשב עם ויסטה והוא לא מזהה תמיקרופון. שאני מחבר זה אפילו לא מראה שיש משהו מחובר יש למישהו עצה מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כאשר מורים לקישור הרשת (בעזרת הסמל קישור-שני מחשבים קטנים למטה או מההגדרות של הרשת) להתנתק, המהירות של הדיסק הקשיח בו במקום צונחת ל1/100000 ממהירות מלאה של כונן SATA2 עם 16MB לעד 150Kb/s. מישהו מבין אולי במקרה למה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-