תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות אבל משהו יותר פשוט מפוטושופ.... יש לי ת'תוכנה אבל היא מסובכת מאוד למתחילים.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מעלה את המחשב של אחותי , מגיע לי החלון הזה Disk boot Failure , insert system disk and press enter מישהו יודע כיצד אני פותר את התקלה הנ"ל ? בתודה , אור פרג'
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter המחשב מראה לי את ההודעה הבאה: please do the following: close any running programs- empty your temporary folder- check your internet connection (internet based setups)q- then try to run the setup again error code : 6001
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד על XP HOME SP2 והכל היה נחמד וטוב עד ש.... יום אחד גיליתי שהמחשב מזהה את כל התקן USB שאני מכניס לתוכו רק פעם אחת ולאחר-מכן כל כניסות ה-USB במחשב שובקות. זה נכון ל-DISK ON KEY, למדפסת, לנגן MP3 וגם להארד דיסק חיצוני שמגיע עם חשמל משלו. אחרי אתחול המדפסת תעבוד - אבל אחרי שאני מכבה אותה - כל היציאות שובקות. כנ"ל כאמור לגי DOK וכדומה - פעם אחת זה עובד, אחרי הוצאה והכנסה המחשב לא מזהה שום דבר (אפילו לא UNKNOWN DEVICE). למישהו יש רעיון לפתרון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חומרה : מחשב : פנטיום D 2.6 , לוח גיגאבייט מדפסת : HP מחוברת USB בלבד חדשה למדיי ( בת כחודשיים ) תופעה : כאשר המחשב נידלק המדפסת עובדת באופן תקין לחלוטין , אם המחשב נעזב לזמן כלשהו ארוך ( ניבדק לאחר שעזבו את המחשב לשעה ) המדפסת מסרבת לקבל הדפסות , אין חיווי שגיאה , ההדפסה מופיעה בSPOOL ( הסימן הקטן של המדפסת שמופיע למטה ליד השעון ) כממתינה , הדרייבר של המדפסת מציין שהכל תקין מידע וניסיונות : כאשר זה קורה העברה של המדפסת לחיבור אחר לא עוזרת ביטול ניהול צריכת חשמל על הUSB HUB לא עוזרת ביטול התוכנת ניהול של HP לא עזר כיבוי והדלקה של המדפסת משחרר את ההדפסות כולל לפחות חלק מאלה שנישלחו בזמן התקיעה !!! במנהל החומרה אין שום חיווי בעייתי כלשהו כמו על USB למשל המדפסת לא…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי Laptop מסוג Compaq Presario V6000, אך לאחרונה ויסטה מראה לי שהוא לא מצליח לטעון את הבטריה. המד מראה על 0%, ורושם לי: "Plugged in, Not charging". ניסיתי לחפש קצת על הבעיה בגוגל, מצאתי כמה חבר'ה שיש להם גם את אותה בעיה, אבל אף אחד לא מציע פתרון לסיפור. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה לגבי שני ניידים שונים אחד שלי והשני של החברה קטע מוזר לשניהם יש בעיה במסך הראשון שלי הוא דיי חדש 3 חודשים מחשב של HP ופתאום הופיע לי בחלק התחתון של המסך כמו כתם של כלור על בגד זה התיאור הכי מוצלח של הבעיה אשמח לדעת מה קרה לו פניתי לHP והם רוצים את המחשב לבדיקה של כשבוע אז אני מתלבט למרות שזה מציק בעין אין שום בעיה בתפעול המחשב. השני של החברה הוא גם נייד של HP בן שנתיים לערך ומסך שללו התחיל לרצד בתדירות מאוד גבוהה ופתאום הוא משחיר ואז צריך לעשות איתחול ורק אז המצב חוזר לקדמותו אודם לכם על תשובה או המלצה בנושא שי
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
במחשב פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו אחרי 5 דקות של פעילות. אין לי ברירה אלא לעשות ריסטארט למחשב ולחכות שוב עד שייתקע... חייב עזרה דחוף... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה שאני מכבה את הFireWall האינטרנט מתכבה?? אולי זה בגלל ה-kaspersky... יש לי גירסא 7.0 beta
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
איך ניתן לפתור ,רצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 30 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? אני שם את זה על High ויש לי בערך 20-40 FPS
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דרייברים הכרטיס הוא של חברת LEADTEK. שום דבר לא הועיל. הכרטיס נשאר על 325MHZ לליבה ו501MHZ לזיכרונות. כשזה אמור להיות 350MHZ ו700MHZ לזיכרונות. מה אפשר לעשות, עם דרייברים האחרונים של נוידיה זה לוקח אותו רק כ5600 רגיל וכנ"ל עם הדרייברים של XP המובנים. ניסיתי לעשות את הOC לתדרים של הULTRA ידנית עם COOLBITS אבל זה רק גרם להתרסקות המערכת שלי. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אחים שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ATI RX1550 והיתי רוצה לדעת כמה הוא עולה ? ועם הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ברשותי הארד דיסק בנפח של 250 גיגה בהגדרות של המחשב הראשוניות (BIOS) מצויין שהארד דיסק 250 גיגה אך לאחר שהווינדוס עולה ואני נכנס למחשב שלי מצויין שנפח הכולל של הארד דיסק הוא 127 גיגה בלבד מדוע זאת?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש מסדרת core 2 DUO בעל 2 ליבות ולוח אם Intel® Desktop Board D946GZIS הכוללת:כרטיס מסך מובנה,כרטיס קול מובנה,כרטיס רשת מובנה ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס קול... ראשית שקיבלתי את המחשב מהמעבדה התקנתי את הווינדוס ללא הגדרות ביוס (במידה וצריך) והתקנתי את כל הדרייברים ונישאר התקן אחד במנהל התקנים עם סימן שאלה צהוב בשם:PCI device וכאשר אני מתקין את הדרייבר לכרטיס קול אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg לינק לדרייברים ולמידע על הלוח אם: http://downloadcenter.intel.com/filter_res...ubmit=Go%21#DRV התקנתי גם מיתוך הדיסק את הדרייבר Audio: Sigmatel 92XX אין לי מושג כיצד ליפתור בעיה זו והגור…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, יש לי המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 אני מעוניין להוסיף כרטיס זיכרון של 512M? אבקש המלצה על כרטיס מתאים למערכת שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תמחשב כבר חודש בערך ,אז ככה זה המפרט CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600 Motherboard : ASUS M2N-E HD: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM Monitor: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI Keyboard: SAMSUNG PLEOMAX PKB-3000 Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Mousepad: Steelpad 4D Sound: not specified Graphics: ASUS GeForce 8800GTS 640MB DDR3 PCI Express Memory: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 O/S: Windows Xp Service Pack 2 Headset: Medusa 5.1 ProGamer Edition HeadSet Connection: Cables 3m וכבר שקניתי תמחשב הגיע עם כרטיס מסך פגום והביאו לי חדש , לאחר מכן לפני שבוע כבר שלא יכולתי לסבול תבעיות שהיו עם הלוח התברר שגם הוא היה ד…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
בזמן שינוי גודל מחיצת מערכת ההפעלה היה ERROR ב PARTITION MAGIC וכעת המחשב לא עולה- בעיה בקריאת הדיסק . יש עוד דיסקים קשיחים במחשב יש לי גם HIREN BOOT CD אך אני לא יודע באיזה תכונה שם אפשר להעזר. מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-