עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liran2003,

אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר. פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם. כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם. כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה. האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by gshhar,

איך אני בודק אם המחשב מזהה את הכרטיס מסך שלי ואם התקנתי אותו טוב?(XP PRO)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. לפני 3 דקות אח שלי התאום פתח את המחשב הישן שלו השלישי במפרט ואחרי 15שניות נשרף הספק , עכשיו שהדלקתי אותו עוד פעם הוא דלק ל5שניות וכבה ואז הרחתי ריח שרוף מהספק כוח... הבנתי שהוא נשרף , אחרי דקה ניסיתי עוד פעם.. אותו דבר והפעם יש ריח של יותר שרוף הקיצר נשרף הספק(230W ג'נרי של SUNSHINE) ועכשיו אני שואל אותכם מה אני עושה? יש לי אפשרות לקנות ספק כוח עד 100שקל... איזה לקנות ? איפה? עד 100שקל בלבד! לא יותר מזה!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. המחשב שלי מחליט פעם בכמה זמן להשתגע לחשוב שהוא אמבולנס.. פתאם ללא כל סיבה הוא מתחיל להשמיע קולות מספיקר הפנימי של מחשב. אין לי מושג מזה בדקתי טמפ' הכל תקין אחרי כיבוי או בזמן הכיבוי הקולות מפסיקים, יש למישהו רעיונות? מצורף קובץ שהקלטתי עם רשמקול (אולי מישהו יזהה) סוף שבוע טוב וחג שמח, טל עריכה: מצרף log של hijackthis עריכה נוספת: הוסר ה log כי הבנתי שכאן מתעסקים רק עם חומרה וחבל על עומס בהודעה כמו כן הוא נבדק ונמצא נקי ע"י ברק דהן בפורום תוכנה אם יהיה צורך אני אעלה מחדש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by wooky,

חברים, ברשותי מחשב ישן P3-450MHz עם זכרון SDRAM 64MB. לוח אם לא ידוע. לאחרונה רכשתי זכרון SDRAM-256MB. להפתעתי, לאחר ההתקנה המחשב זיהה רק 128MB, כך שבסה"כ יש לי רק 192MB. האם מישהו נתקל בבעיה? היש פתרון? תודה מראש לכל העונים

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by EEstudent,

??? בעיה מוזרה, פתאום הUSB מםסיק להגיב לא משנה מה אני מחבר זה לא עובד,אני מפעיל את המחשב מחדש כדי שיחזור לעבוד במקרה הטוב אני מפעיל פעם אחת מחדש, העכבר דולק שאני מחבר לUSB אבל זה לא מגיב בכלל,כנ"ל שאני מחבר זכרון הוא דולק אבל לא עובד

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. Started by nargsi,

צהריים טובים, ניסיתי להתקין משחק די ישן בשם 'כוכב כחול', משחק ישראלי מצאתי הורדה דרך 'מסע אל העבר' שעשו אחלה פרויקט למי שלא מכיר. בכל מקרה המשחק שלהם מותאים לXP ויש לי WIN7 אולטימייט שאמור להיות בלי בעיות תאימות לתוכנות XP, בסדר. הפעלתי את התוכנה על תאימות 95 מומלצת. עדיין... מופיעה לי ההודעה הבאה http://prntscr.com/a913o8 מה ניתן לעשות ? אפעיל את התוכנה בXP MODE ואעדכן, אבל אני לא חושב שזה יעזור. - לא עזר

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Help I have an Asus X200 and it won't turn on and when it's plugged to the electricity with or without the battery three led lights are flashing and also it doesn't turn on. Tried pressing for 60 seconds while the battery is out and not connected and it still didn't help. Any idea???

10. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by kadila,

מחשב חדש רכיבים מקוריים קניתי אותו ב4000 ש''ח יש עליו WIN 7 64BIT הבעיה התחילה מיום חמישי המחשב נכבה ונדלק לבד. כל הרכיבים במחשב תקינים הכל עובד טוב (יש לי אותו כבר חודשיים והכל היה טוב) הבעיה לא קורת במצב SAFE MODE. איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני רוצה לחבר בקר USB (ג'ויסטיק) למחשב, המחשב מזהה שחובר בקר, אבל הוא הבקר לא מגיב. לבקר אין דיסק התקנה/דרייברים, פשוט מחברים אותו והמחשב אמור לזהות אותו לבד. שאני נכנס למאפיינים של הבקר אני רואה שהוא משותק לגמריי, כאילו הוא מזהה שיש בקר מחובר אבל ליופי כי לא ניתן לעשות איתו כלום. חיברתי למחשב אחר שלי את הבקר, ואילו שם הוא עובד מעולה. נראה לי שהבעיה בגלל גירסת הUSB. איך בידיוק אני פותר את הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, לפני כ חצי שנה קניתי מחשב חדש (מפרט מימין) , ומאז המחשב לא מתפקד כמו שצריך. המחשב זז לאט מכפי שהוא צריך, יישומים כבדים כגון משחקים, VEGAS וכו' לא פועלים כמו שצריך, בעוד שלחברים שלי עם מחשבים יותר ישנים ופחות טובים פועלים יותר טוב משלי (crysis למשל ו ac). אני כבר מיואש ניסיתי כל דבר ואני לא מוצא גורם אחד הגיוני לבעיה שלי. שלחתי לפני כחודש וחצי את המחשב שלי לחברה, בדקו אותו ואמרו לי שהכל בסדר. לפעמים המחשב מתאמץ סתם על פעולות די פשוטות ואפשר לשים לב זה. תודה מראש למי שיוכל להגיד לי מה לעשות עם כדי לוודא שהכל פועל כמו שצריך. רז.

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום, איפה אני יכול לקנות דיסק התקנה של ויסטה או וינדוס 7?

15. היי, במחשב שלי (lenovo yoga 3 pro) יש רק חיבור micro hdmi. קניתי מאיביי מתאם micro hdmi- hdmi אבל כשאני מחבר אותו (לטלויזיה, מסך וכו..) אין שום תגובה מהמחשב. בדר"כ אני יודע שלא צריך להגדיר שום דבר במחשב עצמו כדי שהחיבור יעבוד וגם החלפתי כבל ומתאם ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בהם. אשמח לעזרה.

16. Started by Dubek,

שלום. אתמול הפעלתי את המחשב של אשתי ועלתה הודעה בנוגע לבעיה במאוורר המעבד. מצרף צילום מסך של ההודעה וצילום מסך של המעבד. המחשב עובד, מעלה windows אבל אני לא משאיר אותו פתוח האם צריך להחליף את המאוורר? האם יש טעם כלכלי בכך (בהנחה שלא אעשה זאת לבד)? תודה נמרוד

17. שלום לכולם, ברשותי מערכת 2.1 של JBL למחשב ולאחרונה הרמקול שמחובר ליציאת האודיו השמאלית ב-SUB מוציא קול ברמה כמעט חרישית, שלא שומעים בה כלום (ולא עוזר אם אני מגביר...). מחיבור של הרמקול הזה ישירות לאייפון העוצמה הכמעט אפסית נשארה. וידאתי שהבעיה היא לא בסאב או במחשב - הרמקול השני התקין משמיע קול מ-2 היציאות של הסאב (צד שמאל או ימין בהתאם). כיום אני עובד רק עם התקין והסאב, ולא שומע בכלל את האודיו בערוץ השמאלי (בשירים של הביטלס לדוג'). יש לי 2 שאלות שאשמח אם תעזרו לי בהם: 1. פתחתי את הרמקול הלא תקין וכמעט שאין בפנים רכיבים שיכולים להדפק - רק קבל אחד גדול ו-2 ספיקרים. יש דרך לתקן אותו? מה יכולה להיות הבעיה שלו? 2. האם יש דרך לשמוע גם את ערוץ שמאל וגם את ימין דרך הרמקול האחד שכ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by tovx,

העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עכבר של a4tech אופטי יש למישהו מושג מזה? p4 1.7 512 ram win xp g force 64m כל הדריברים עודכנו.מליון תודות לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 320. החלפתי דיסק SSD מ 250GB ל 1 טרה של SAMSUNG. אני מנסה לעשות RECOVERY עם הכלי Digital Download Recovery Service של לנובו אך בסיום אני מקבל הודעה שה RECOVERY נכשל ואני צריך לאתחל מחדש את תהליך ה RECOVERY. ניסיתי עוד פעם ושוב אותה הודעה. פירמטתי את כונן ה USB וניסיתי ליצור Digital Download Recovery Service מחדש אני מקבל את ההודעה הבאה: Recovery Media has already been requested for this machine. Please enter the serial number for a different machine or Contact Us for further assistance. שלחתי להם אבל עדיין לא קבלתי תשובה. אשמח בבקשה לעזרה. שבת שלום ושנה טובה. שגיא

20. Started by d10,

שלום, אני רוצה להתקין כונן פנימי SSD חדש במחשב נייח. המחשב ישן בערך בן 9 שנים, לוח אם Asus H97. איזה כונן SSD פנימי יתאים למחשב הזה? M.2 ?2.5? איזה דגם ספציפי? תודה.

21. Started by Haim Merizan,

יש לי מחשב נייח מעבד גיגה בייט מעבד איי5. יש עליו 4 ראם זכרון. קניתי כרטיס זכרון נוסף 8 גיגה הכנסתי אותו לסלוט הפנוי ושלפתי אץת 2 הכרטיסים הישנים. המחשב עולה ומכבה את עצמו כל הזמן בשלב שהוא מציג את שם לוח האם. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by shaharZur,

שלום לכולם, אני בבעיה גדולה מאוד. הרכבתי מחשב והייתה לי בעיה כל הזמן היה לי שגיאות עם תוכנות (דו"ח שליחה למיקרוסופט) אז הלכתי למעבדה ובקיצור הם נתנו לי זיכרון בהשאלה ופתאום לא היה לי שום בעיות אז החלטתי שאני יחליף את הזיכרונות והיום קיבלתי אותם. אז בהתחלה הפעלתי כל מיני תוכנות ולא היה שום בעיות הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועבד בסדר גמור , הפעלתי את GTA SAN ANDREASS ופתאום יש לי את השגיאה הזאת. את שתי המחשקים הצלחתי להפעיל עם הזכרונות הקודמים. אז אני לא יודע מה לעשות?? מה להחליף עוד פעם?? אולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם (כי במדריך שבא עם הלוח יש רשימה של זיכרונות אבל הזיכרון שלי לא נמצא שם) הלוח הוא M2N-E ASUS והזכרונות הם TWINMOS DDR2 512X2 667 CL5. אני יפעיל את התוכנה MemT…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם... צירפתי מפרט של המחשב שלי בקובץ תמונה... הערה קטנה: החלפתי את הכוננים הקשיחים של סמסונג ב- WD caviar black 2TB 64MB 7200RPM SATA 3 WD2002FAEX מחולק אצלי לשתיים C - 200GB D - 1.62 TB השימושים שלי הם סרטים HD ואפילו בלוריי מלאים (ללא כונן בלוריי), משחקים כמו PES 2013 DIRT וכו', DLNA ALLSHARE אינטרנט מוזיקה. 1.לפני כשבועיים נפל לי המחשב והפך להיות איטי. מרעיש (גם לפני הנפילה הוא התחיל להיות איטי). סרטים נתקעים לי, מוזיקה קופצת, חילוץ קובץ מהוינראר לוקח שנים ועוד. ניקיתי את המארז קצת ואחד המאווררים לא עובד, זה שנמצא על הדבר הזה שדבוק למעבד. נראה לי שצריך להחליף מארז בלי שום קשר... מה אתם ממליצים לעשות? לקחת אותו לבדיקה? אצל מי? החברה שקניתי ממנה את המחשב (SKYPC)…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום . התקנתי את ה WIN 7 מחדש עכשיו אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי אחרי ההתקנה עושה ריסטרט ואני לא יכול לשנות רזולוציה והכל נשאר אותו דבר כאילו אין לי דרייבר ביכלל ... מה אני עושה נסיתי הכל כבר. וכה הורדתי את הדרייבר הנכון אני לא דביל אם לא הייתי מוריד את הנכון זה לא היה מתקין לי אותו ביכלל... אני חייב עזרה אני לא יודע כבר מה לעשות .

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ehh,

היי, רכשתי מחשב נייד לנובו ללא מערכת הפעלה. כשניסיתי להתקין ווינדוס 10, המחשב לא זיהה כוננים שאפשר להתקין עליהם את הווינדוס (no signed device drivers were found. make sure that the installation media contains the correct drivers) גם כשבדקתי דרך הdiskpart הוא לא מצא כוננים חוץ מהUSB עם ההתקנה של הווינדוס. ניסיתי להריץ גם chkdsk /f /r וקיבלתי את ההודעה הבאה: the type of the file system is NTFS. Cannot lock current drive. Windows cannot run disk checking on this volume because it is write protected. גם בביוס הSSD לא מופיע בתפריט boot. הוא מופיע רק בinformation. למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים