תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב מזהה אותה כ USB CAMERA אין לה חברה ואין לה דגם רשום עליה - ואני לא מוצא את הדיסק התקנה שלה כשהיא הייתה מזוהה לפני הפירמוט המחשב זיהה אותה כ TD ואז עוד כמה מספרים רשומים אם המצלמה הזאת מוכרת למישהו אשמח אם תוכלו לשלוף את הדרייבר שלו ולהעלות או לקשר אותי אליו תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי וניסיתי אני חושב הכל... בדקתי זיכרון... מעבד... כרטיס מסך... ,חשבתי שזה התנגשות של דרייברים אז אפילו מרוב ייאוש פירמטתי וזה עדיין חוזר על עצמו... :'( אין לי מושג מה זה אבל המשחק או המחשב ממשיך לעבוד אבל פשוט המסך פיתאום מאבד קשר ונכבה.... ויוצא מצב שהוא מנסה להראות תמונה מחדש ואין פשוט... יוצא מין מסך שחור מהבהב... למישהו פה יש מושג איך אני יכול לבדוק את זה???? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? יש לי בעיה , שבכול מהלך ה-BOOT (כולל גם בתפריט של הביוס) רמת הגרפיקה גרועה מאד עד כדאי כך שבתפריט הביוס אני לא רואה שורות ואותיות . כאשר מערכת ההפעלה מסיימת את העליה שלה אין לי בעיה ברמת הגרפיקה . בעיה אחרת היא שהדרייבר לכרטיס מסך לא מותקן ואני לא יודע עם זה קשור אבל אין לי אפשרות של STANDBY או HIBERNATE . במידה ואני מתקין את הדרייבר של המאיץ הגרפי אני מקבל מסך שחור כאשר מערכת ההפעלה עולה . מה עשיתי עד עכשיו : -עידכון ביוס -איפוס ביוס -ניסיתי מספר גירסאות של עידכון למאיץ -בביוס עצמו ניסיתי לשנות הגדרות לכריס הגרפי כלום לא עוזר . אני צריך עזרה !!! צרפתי תמונה עם נתוני חומרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב די ישן, לוח אם של ג'יגהבייט ממודל GA-7N400, ומעבד AMD Athlon XP 2800+. לאחר שנברתי מעט בפורומי חומרה כאלו ואחרים כולל זה, גיליתי כי המעבד שלי לא מיצה את כוחו עד תום. התברר כי ה FSB היה קבוע כ 100 MHZ, ולכן שיניתי אותו ל166 MHZ. אני משתמש בוינדוס אקספי פרו עם סרוויס פאק 2, הוא עלה לי בסדר גמור. הדבר היחיד שהיה בעייתי היה הכרטיס מסך, Radeon 9800 pro עם 128 מגהבייט, היו לי ארטיפקטים בקבצי וידיאו, ואפליקציות הדורשות Direct3d לא עבדו כלל. גם תוכנת ה ATI tools. וגם הבדיקות שניסיתי לבצע בDxdiag העלו אוב. בשלב זה, יועצתי לעדכן את ה BIOS שלי, שגירסתו הייתה מ2003. את העדכון ביצעתי על-ידי תוכנה שהגיעה עם הדיסק של לוח האם שלי, שבאופן אוטומטי מוצאת את העדכון …
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור s-video והכל עבד תקין עד היום. פתאום התמונה מלאה הפרעות ואני לא מצליח לפתור את התקלה. מה שהכי מוזר הוא שניתקתי את הטלויזיה מהממיר של הלווין (חשבתי שאולע זה הגורם המפריע) וואז בכלל אני לא מקבל אות תמונה מהמחשב אלא רק כאשר אני מחבר את הממיר חוזרת תמונה מהמחשב עם מלא הפרעות! אין שום קשר בין הממיר למחשב... הכל מחובר בנפרד ואני לא מבין מה קורה פה??? אני נואשתי תודה לעוזרים. אלעד.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה התקנתי את הווינדוס מחדש ועכשיו המחשב עובד ממש ממש לאט, והבעיה הרצינית היא כל פעם שהוא צריך להפעיל את עצמו מחדש הוא עושה כיבוי ולהפך, זאת אומרת כשאני לוחץ על כיבוי המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מקווה שאני בפורום המתאים. לפני כשבוע קיבלתי את המערכת הנ"ל מארה"ב, לאחר חיבור המערכת לחשמל דרך מתאם זרם, המערכת פעלה בצורה מצוינת במשך שבוע. לפני כיומיים המערכת פשוט שבקה חיים,כלומר באופן בלתי מוסבר הפסיקה לפעול ולצרוך חשמל. ניסתי להחליף שקעים ומתאמים ניסתי את המערכת על כמה מחשבים שונים בחיבורים שונים ואין כלום המערכת פשוט לא פועלת משום מה(כל הכבלים מחוברים באופן תקין) מישהוא יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? למי צריך לפנות במידה והמערכת דורשת תיקון? תודה מראש על כל עזרה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המפרט שלי: Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 היום קניתי וקיבלתי Sapphire x1950GT 256MB, במקום ה-x800XL הקודם שהיה לי (שנשרף). חיברתי אותו, התקנתי דרייברים בצורה נכונה (מחיקת הקודמים - ריסט - התקנת החדשים - ריסט), כמובן Catalyst 7.10, והביצועים שלו מפתיעים אותי לרעה. קיבלתי איתו 59K ב-AM3, שזה בדיוק כמה שקיבלתי עם ה-x800XL. הציון הוא: כרטיס מסך: 9189 מעבד: 8574 סה"כ: 59839 ד"א, קיבלתי 3455 ב-3DMARK 06. מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ניסיתי בפורום גרפיקה ולא קיבלתי תשובות אולי כאן... קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי …
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה, ממש חמורה, מקווה שזה לא מה שאני חושב (שהלך הלוח אם).... הלוח כמובן תומך dual אבל לא השתמשת באופציה, במשך שנה היה לי 512 ו256 בDIMM1 ו3, ניסיתי לפני יומיים להכניס עוד 256 לDIMM4(כמובן לאחר כיבוי המחשב וניתוק מהחשמל), כשהדלקתי את המחשב קיבלתי חיווי של בעיה בזכרון ו-early chipset initiaization (הנוריות, למי שמכיר את הלוח, מדלגות בין שתי האפשרויות כל הזמן, לא נדלק המסך ובעצם לא קורה כלום, בקיצור כמו בעיה בזכרון, ניסיתי זכרונות נוספים ואת כל האפשרויות בלוח מבחינת הסלוטים, איפוס הקבלים וכל מה שיכולתי לחשוב עליו....שום דבר לא עובד, וממש לא בא לי לקנות לוח אם חדש אחרי פחות משנתיים של עבודה.... בבקשששהההההה הצצייילללוווווווווו....!!! כל רעיון, כל רעיון יהיה מעולה…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מדבור במחשב של אחי, מחשב ותיק אבל שלא ממש השתוללו איתו (בניית מצגות, כתובת עבודות בWORD, צפיה בסרטים וגלישה). ע"פ מה שאחי אומר, כמה חודשים כבר המחשב ללא סיבה נראת לעין (למרות שבד"כ זה ככה : ) המחשב מתכבה. אחרי אתחול הכל עובד כרגיל עד לפעם הבאה. לפני שבועיים התחילה בעיה חדשה - מידי פעם הוא לא מזהה את ההארדיסק בביוס ונותן הודעה שקובץ CONFIG.SYS הושחת ויש לבצע שחזור למערכת ההפעלה דרך הדיסק. כשמנסים להריץ את ההתקנה של הוינדוס הוא מגיע עד לשלב שצריך לבחור הארדיסק להתקנה ואז ישר מכבה את המחשב. ככה מידי פעם מזהה מידיי פעם לא, עד שלפני שבוע הוא הפסיק לזהות את ההארדיסק לחלוטין בביוס. את הצורב שמחובר הביוס מזה כמו שצריך. חשוב להוסיף, ההארדיסק מזוהה באופן תקין במחשב אחר אליו חו…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש תופעה חדשה למחשב שלי והיא שיבוש התצוגה אחרי כמה דקות משחק במשחק מסוים. במשך הדקות הראשונות התצוגות בסדר, אבל עם קווים שיוצאים ממקומות במסך (דמויות וכו'), או שפתאום יש כאילו "חתך" של חצי שניה במסך, ועוד מספר שיבושים קלים בתצוגה שאפשר להתעלם מהם, אבל אחרי כמה דקות עם הבעיות האלה המסך פשוט מתחיל להשתולל ולא רואים כלום, גם שממזערים את המסך הבעיה נמשכת ורק לאחר הפעלה מחדש נפתרת (עד הפעם הבאה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עזר. ניסיתי דרייברים של אומגה, לא עזר. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9600SE 128MB. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מה זה התקייה הזאת msdownld.tmp
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלגל של הרמקולים. מאיזושהי סיבה הייתי צריך לפתוח אותו. עכשיו הוא ההשתבש, כלומר העוצמה הכי נמוכה בינונית. אני מעלה טיפה זה משתתק ואז בום בכל הכוח. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
תמיד אחרי לילה שהמחשב היה כבוי אני מפעיל אותו והוא עובד הכל סבבה אבל אם אני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק ישר הוא לא עובד כלומר הוא נדלק אבל המחשב לא מתחיל את עצמו לא ביוס לא מערכת הפעלה כלום המסך שחור אני צריך לתת למחשב איזה שעה לפחות לפעמים יותר ורק אז הוא עובד. משהו מוזר זה ככה כבר הרבה הרבה הרבה זמן רק עכשיו יוצא לי לנסות לטפל בזה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
כאשר אני ממיינת דואר יוצא לפי שם השולח - הוא כותב לי את שם השולח ככותרת - ואחריו מס' אימיילים ששלח, ושוב את אותו שם שולח ומס' אימיילים שנשלחו - כיצד ניתן לסדר ששם השולח יופיע ככותרת פעם אחת ואחריו כל האימיילים ששלח?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום , בעקבות הבעיה שהצגתי בטארד הנוולה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257001.msg2274592#msg2274592 העפתי את המסך שהיה לי והבאתי מחבר אחד מעפן , מהישנים , חיברתי את המסך הכל טוב ויפה ראו יחסית טוב נתתי לאחותי את המחשב לחצי שעה אני חוזר פתאום הכל כזה מטושטש ניסיתי להעביר את ההגדרות רזולוציה ל-680 על 480 (אם אני לא טועה אלו המספרים המדוייקים) ולא הולך עדיין רואים מטושטש , ניסיתי בהגדרות (מה שאחותי לא נגעה בהם) וגם לא הלך למישהו יש עצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הממ סתכלו אני צריך עזרה עם משחק... CS.... אני משחק במפות של AIM ויורד לי ה FPS ל 20... במפות רגילות יש לי 100 FPS .... יש לי כרטיס מסך RADEON 9800SEries 256 mb agp עם דרייברים מעודכנים.... היה לי RADEON 9550 והיה לי 100 FPS קבוע בכל מפה זה משונה... תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT ומשם לSTORG ולDISK MANAGEMENT משם אני מבין שאני צריך ללחוץ על ההרדיסק החדש ולעשות INITIALIZE DISK ? יש לי שם שתי אופציות לבחור מיד אחרי זה כשהראשון זה MASTER BOOT RECORD והשני זה GUID PARTITION TABLE מה אני אמור לבחור? ואם יש עוד משהו שאני אמור לדעת אז זה הזמן :-) תודה..
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה. נראה לי שנשרף לי כרטיס המסך 6800LE כשאני שם כרטיס מסך ישן 5200 המחשב עולה רק ב-VGA MODE או ב-SAFE MODE. עכשיו השגתי לי 7600GS כשאני מעלה את המחשב יש תצוגה גם ב-DVI וגם ב-D-SUB עד שמגיעים הריבועים שרצים למטה. אחר כך המחשב מראה לי NO SIGNAL (בשני החיבורים) אותו דבר קורה גם כשהמחשב עולה ב-SAFE MODE. כשאני מעלה את המחשב עם WINDOWS PE (חלונות על CD) הוא עולה כמו שצריך, ללא NO SIGNAL. מישהו יודע מה הבעיה? נראה שזה הדרייברים, אבל איך אני אעלה את המחשב על מנת להתקין אותם?! אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי PLEASE עדכון 1: גם ב-VGA MODE הוא נותן לי NO SIGNAL. זהו, רשמית אני בדיכאון. עדכון 2: אז ככה, חיברתי את ה-5200 והעלתי אותו ב-SAFE MODE הסרתי את הדרייברים שלו והעלתי במצב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם אסרוק conroe945 הוא עם בעל תושבת 775 של אינטל היו לי כמה בעיות עם חיבורי הSATA שלו אז החלטתי להעיף מבט כולל על המערכת גיליתי ש2 מהשיניים בתוך התושבת הזדקרו ? חבר אמר לי שזה יתכן כשמעבד מתחמם יתר על המידה, יש בזה אמת ? או אולי יש איזה סיבה אחרת... ? כי אני בהחלט לא משכתי בכח את המעבד... אשמח לעזרה. נ.ב המערכת עצמה עובדת טיפ טופ למרות השיניים הזקורות.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-