עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם ניתן להתקין xp על כרטיס זיכרון? או על זכרון USB נייד? ואם כן ,מה הנפח המינימלי שצריך כדי להתקין. ניסיתי על כרטיס זכרון בנפח 2 גיגה של SD , ולאחר העתקת הקבצים לכרטיס עלה לי המסך הכחול הידוע. יש לי מחשב חזק עם 2 גיגה ראם, מעבד כפול ליבה. ניסיתי רק בשביל הנסיון, אבל אם בכלל אפשר?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by HitmanW,

יום טוב, החלטתי להפעיל את המחשב הישן שלי כדי להשתמש בו לצורך מחשב ספייר. אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי הודעה "Primary master hard disc fail". כשפתחתי את הגדרות הביוס, המחשב רואה את הדיסק קשיח והכל. כשחיברתי דיסק קשיח אחר שביקשתי מחבר הוא עבד. הד.קשיח שלי: Maxtor Athena 20GB IDE מחשב ישן INTEL CELERON 3. האם זה אומר שהדיסק קשיח שלי נדפק או שאולי זה איזה בעיה שניתן לתקן? תודה. עדכון: נראה שATHENA זה לא הדגם של הד.קשיח אלא הBIOS קולט אותו ככה כתופעת לוואי. אך אני לא זוכר את הדגם המדויק בגלל שזרקתי כבר את כל המסמכים מהמחשב הזה כי הוא אצלי מעבר ל4 שנים. עדכון2: מצאתי פתרון!! אחרי חיפוש בגוגל וכשעתיים של קריאה נושאים בפורומים שונים ברחבי העולם - נמצא הפתרון …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by chenc,

שלום רב! נתקלתי לאחרונה בבעיה במחשב: לעתים המחשב אינו מזהה את הכונן הקשיח בשלב הPOST ואז כמובן המחשב לא ממשיך בתהליך הBOOT. באחת הפעמים שמתי לב שהPOST מדווח שהכונן הקשיח כן זוהה אך נרשם "Capabeled but disabled", ואז נכנסתי לBIOS ולא שמתי לב לדבר מיוחד וגם הכונן הקשיח נרשם כרגיל וזוהה היטב. בנסיון הבא המחשב עלה. לאחר RESET - הבעיה חזרה והפעם הכונן הקשיח לא נרשם בBIOS. אני לא משער שאלו בעיות מגעים כי בדקתי זאת - כמה עדין ורגיש יכול להיות חיבור IDE? לא שמתי לפונקציית disable HDD או כל דבר בסגנון באחת האופציות בBIOS. חוצ מלהחליף כבל IDE ולשנות את הכונן הקשיח מSLAVE עוד לא עלו במוחי רעיונות באמת מעוררי תקווה. האם מישהו בקשה יכול לעזור לי בנושא??? תודה מראש לכל הקורא / עוזר. חן…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. תראו כל פעם שאני גולש באינטרנט ולאחר זמן קצר מופיע לי כל פעם הודעה מעצבנת של פקד activeX וזה כל שנייה מופיע איך מבטלים תדבר המעצבן הזה הנה תמונה ותמיד שכל פעם שפירמטי תמחשב תמיד זה הופיע לי אז אין שום קשר עם זה לפרמט תמחשב ויש פיתרון לפתור תבעייה הזאת וזה להתקין SP 2 אבל אני לא רוצה להתקין את SP 2 כי אני לא אוהב אותה וגם ניסתי ב כלים-אפשרויות אינטרנט-אבטחה להוריד את זה ל בנונית נמוכה אבל זה עדיין מופיע לי ההודעה הזאת של ה activeX אז בבקשה תעזרו לי זה מה זה מעצבן ואני לא יודע איך לבטל את זה שלא יופיע כי זה מעצבן!! וזהו תודה לעוזרים מקווה שתעזרו לי D:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shibie,

איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by punk119,

יום שישי שדרגתי את הכרטיס מסך מradeon 9800 לX1950 אחרי שהדלקתי את המחשב אחד ההארדיסקים התחיל לעשות טיקים כל פעם שהוא היה עושה טיק המחשב היה נתקע לכמה שניות מדי פעם המחשב היה נתקע חשבתי שזאת בעיה בהארדיסק אז הוצאתי אותו זה נהיה עוד יותר חמור עכשיו המחשב זורק לי מסכים כחולים כל הזמן ורושם שם שיש לו איזה בעיה עם ATAPI משהו כזה והמחשב עובד ממש לאט עכשיו עכשיו החזרתי את הכרטיס מסך הישן הוא עדיין עובד לאט אבל לפחות לא נתן לי עדיין שום מסך כחול

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by IdanS,

ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום טוב שמעו אני עכשיו צריך לפרמט את המחשב וכשאני בהתקנה אני ראה שהHD של לא מזוהה (זה יכול להיות בגלל שהוא SATA) עכשיו כשנכנסתי לביוס באפשרות שאני בוחר את הסדר קריאה(CD פולפי וכו') ראיתי שאין שם HD... יכול להיות שהHD בכלל לא מזוהה במחשב ואני סתם שובר את הראש? יש דרך לבדוק אם הוא מזוהה ועובד?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by falxori,

שלום. בעקבות חשד שנשרף לי ש לוח אם (תאור המקרה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280585.0 נראה לי הכי נכון יהיה לקחת את המחשב למעבדה, לוודא שזה באמת הלוח אם ואם צריך אז לקנות חדש ושהם ירכיבו (למרות שזה לא נראה מסובך, ירד לי הביטחון קצת אחרי שהמחשב הראשון שבניתי לבד לא שרד שבועיים...) אז עכשיו אני צריך מקום טוב שיודע את העבודה (אם יש באיזור הרצליה או פתח תקוה). אם אסור לפרסם כאן אז אפשר לשלוח המלצות בפרטי... תודה (ואם למשהו יש רעיון לגבי הבעיה, אני אשמח...) O

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by ycherfas,

חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. שלום אנשים אני זקוק נואשות לעזרה! אני לא מצליח להגדיר RAID בלוח הזה עשיתי הכל לפי המדריך של הלוח אבל הוא לא נותן לי את המסך שבו אני לוחץ CTRL+J כדי להיכנס RAID UTILITY מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by V-rs,

שלום לכולם יש לי בעיה שהתדר רענון נשאר על 60HZ למרות שאני בוחר 85HZ או כל תדר אחר הגבוה מ60 . הוא מראה לי שזה עומד על 85HZ אבל בפועל זה עדין 60HZ. יש לי את הCATLAYST האחרון על WINXP. הסרתי דרייברים לכ.מסך+מסך+DRIVER CLEANER והתקנתי מחדש אבל שום דבר לא עזר. אשמח לרעיונות לפני פירמוט... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by orshimshon,

אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. שמעו אני עובד עם ויסטא 64bit משום מה כל תוכנה שעובדת ב 32bit לא יכולה לעבוד עם האינטנרט אני עובד ברשת. רק דפדפן Ie7 עובד לי עם הוסיטא וזה גם רק שהוא רץ כ 64bit 32bit פשוט לא עובד. אשמח לקבל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by warmth,

בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by Watchdogger,

שלום, יש לי בעיה עם המיקרופון במחשב הנייד שלי. המחשב הוא של חברת HP-COMPAQ דגם: NX6110. וינדוס XP SP2. אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ניסיתי דרך ה- VOLUME CONTORL להוריד את ה"וי" תחת המיקרופון והוא לא נותן לי. ניסיתי להוריד עדכון גרסה חומרה לשמע וזה לא עזר.... מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by mokisho,

משהו מוזר קרה לי התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט ואחר כך התקנתי קרבספי אינטרנט סקיורטי משני הסוגים בתחילה הכל היה טוב והקרספי אושר ונשאר לו כמה חודשים טובים אחרי כמה זמן הוא הפך לאפור וכרטיס הרשת שלי לא הצליח להתחבר בצורה מוזרה כאילו לא חיברתי שום כבל ל RG45 והפיתרון היחידי היה לאתחל את הויסטה שוב האם מישהוא מכיר פיתרון אחר כי בנתיים לא התקנתי אנטי וירוס

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. הבעיה: כשאני מעתיק שירים מהמחשב לנגן הMP3 שלי, אני מקבל את ההודעה הבאה (היא רשומה בתמונה למטה), *והבעיה היא שאני לא מצליח להעתיק את השירים לאחר שאני לוחץ OK.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by aski1,

הסיפור ארוך אז ככה: לפני שבוע היתה לי בעיה במחשב :הייתי מדליק אותו וכשהיה פלט על המסך של איזה חברה הלוח אם שלי שם הוא היה נתקע אחכ ניסיתי לעלות בSAFE MODE הוא היה מריץ את כול הקבצים של SAFE MODE ונתקע . קראתי כמה מדריכים והיה כתוב שם לבדוק חיבורים של הכבלים לבדוק אם כול הכרטיסים יושבים טוב עשיתי ככה ועדיין לא עזר ,אחכ הוצאתי את סוללת הליטיום כפי שצויין במדריך נוסף על מנת לאפס את הביוס ומשום מה המחשב הגיע לשולחן עבודה רק שהפעם הוא לא מצליח לזהות את כרטיס ה-GF FX5200 כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא רושם שיש לי כרטיס מסך מסוג זה אבל עם סימן קריאה עליו . יש לציין שברגע שאני הורדתי עדכון לכרטיס מסך אז הוא מזהה לי אותו ומוריד את הסימן קריאה אבל כשאני עושה ריסטרט אחכ הוא עול…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. עשדיתי רייד 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 והוא בקושי עושה 120MB/S האם זה בסדר או שפשוט הביצועים גרועים ביגלל שזה רק מערך זוגי ואני צריך 4HDD/2HDD כדי לקבל מקסימום ביצועים?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני מפעיל מחדש את המחשב בצורה מסודרת דרך הווינדוס כמה פעמים הכל עולה בסדר לאחר מכן אני מפעיל מחדש שוב ואני רואה מסך חשוך הווינדוס לא עולה והמחשב עובד והעכבר לא מגיב והמקלדת כן מה הסיבה לתופעה הזאת זה קורה לי כל הזמן?... :-\

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by skinny,

שלום אני חדש אז כחה קניתי כרטיס מסך X1950PRO עכשיו הוא מפעיל את כול המשחקים והכול טוב אבל מה שמתי לב שהטמפרטורה שלו היא 77-80 מעלות בה מאמץ אם זה משנה הכרטיס של SAPPHIR במנוחה 53-57 האם זה בסדר שהוא עובד כחה בה מאמץ? לדוגמא במשחקים LOSP PLANET GHOST RACON שאני משחק אני שומע אותו כמו מטוס ובמשחקים דמו קוד הוא דפקה שקט... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by dor962,

קניתי מחשב חדש ויש בעיה עם החיבור של הספק עם הכרטיס מסך.. הספק: Corsair 520hx הכרטיס: 2900XT של ספיר מהספק יוצאים 2 כבלים, 1 של 8 פינים ו1 של 6 פינים. הכבל של ה8 פינים מתחבר רק בכוח, ולא נראה כאילו הוא מתאים. מצאתי תמונה באינטרנט של החיבור http://img3.pconline.com.cn/pconline/0705/11/1013779_070508_hd2900xt_02_thumb.jpg גם כאן זה לא נראה מתאים: לא כל החיבורים המרובעים מול המרובעים והעגולים לא תמיד מול העגולים. קראתי באיזה מדריך באינטרנט על הדרישות של הכרטיס מסך ומצאתי את זה A 750 Watt or better power supply with two 2x3-pin PCIe power connectors. For optimal performance, we recommend requires one 2x3-pin and one 2x4-pin PCIe power connector. For a list of certified power …

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים