תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
[כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נתקע לאחר כמה דקות ומופיעה הודעת שגיאה בקובץ igxprd32 . אמרו לי שזו כנראה בעיה בהתקנה של הדרייבר של כרטיס המסך. מישהו יודע איך עושים זאת או איך פותרים את הבעיה??? אשמח לעזרה !!
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
במהלך השימוש במחשב, וגם כשהוא סתם פועל בלילה לפעמים הוא משמיע כל מיני קולות מוזרים ללא סיבה נראית לעין למישהו יש רעיון כלשהו לגבי סיבה הגיונית לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה משחקים במחשב ומיום ליום משחק אחר נוסף נתקע זה התחיל מפרובולג'ן {כדורגל} שמשחקים זה עוצר לא זז אחרי 10 שניות זה ממשיך וככה זה מתפשט לשאר המשחקים נסתי להחיליף כרטיס מסך ולא עזר נסתי פורמט ולא עזר .יש למשהו פטרון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, טוב, מתברר שבעיית הריסטרטים עדיין ממשיכה. אמנם זה לא קורה כל רגע, אבל זה מטריד, ויכול להיות שאם לא אטפל בכך כעת, זה עוד ילך ויחריף. על פי המדריך שבאתר, יש צורך להתקין סמלים של מייקרוסופט, בכדי שניתן יהיה לקרוא את דו"ח האבחון, שאולי מצביע על הבעיה. ניסיתי לבצע התקנה זאת, אך משום מה זה לא הצליח, כפי שציינתי באשכול הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348662.new;topicseen אני חוזר ומבקש, אם מישהו יוכל לעזור לי בהתקנה נכונה של מערכת הסמלים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי 5 רמקולים + סאב וופר (5.1) של לוג'יטק. לאחרונה שמתי לב שלא כל הרמקולים פועלים יחדיו תמיד. לפעמים זה המרכזי שלא פועל, לפעמים הרמקולים הצדדיים לא פועלים. בדקתי בתוך הגדרות הקול והכל נראה כרגיל, כל הרמקולים נמצאים על הכי הרמה הכי גבוהה. הפתרון שמצאתי לבעיה בינתיים היא כאשר חלק מהרמקולים לא פועלים אני מאתחל את המחשב והם חוזרים לפעול (לא תמיד). אני רוצה לציים גם שפעם אחת הוצאתי את כל הרמקולים המחוברים לסאב וופר, כאשר חלק מהם לא עבד, והחזרתי אותם בחזרה הם חזרו לעבוד כולם. מה עלולה להיות הבעיה אתם חושבים? כרטיס קול? סאב וופר? אודה מאוד על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מס' ימים היה קצר בבית בזמן שהמחשב היה דלוק . כרגע המחשב איטי ואז הבחנתי שהמאוורר של הצ'יפאסט mch שעל לוח האם שווק חיים והוא רותח אחר כך רציתי לשמוע מוזיקה ואז גם הבחנתי שהכרטיס קול שעל הלוח הפסיק לעבוד וישנה גם הודעת שגיאה בכל פעם שאני מנסה לשמוע MP3 דרך הווינאמפ או ה BS (כשאני רואה סרטים הסרט פועל אך בלי קול). לא ידעתי אם זו בעיה במערכת ההפעלה או בעיית חומרה לכן התקנתי מערכת הפעלה חדשה ונקייה אך הבעייה המשיכה. האם אפשר לסדר את זה או צריך להחליף לוח? בתודה גל
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הגדרתי RAID בביוס ואח"כ יצרתי את הRAID בממשק של הלוח ואח"כ התחלתי בהתקנת מערכת ההפעלה {XP} בהתחלה לחצתי F6 {כששואל אם יש RAID} ואח"כ כשצריך להתקין את הדרייבר לRAID כשמבקש להכניס את הדיסקט {של הדרייבר} הפלופי לא קורא את הדיסקט ולא ממשיך בהתקנה... וחוזר לקטע שמבקש להכניס את הדיסקט ניסיתי להחליף 3 פלופים ולא עזר.. ניסיתי גם ב-2 דיסקטים {שאותם קיבלנו עם הלוחות אם-שלי ושל חבר-שקנינו אותה מערכת} ונסינו עם דיסקט שהעתקנו אליו את הקבצים מהדיסקט המקורי מה יש עוד לעשות..?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי ויסטה הום פרימיום 32 bit 4 ג'גיה ddr2 מחשב חדש לגמרי מה שקורה שאני מעלה מערכת הפעלה הוא עובד מצוין ואז נתקע בלי יכולת לעשות כלום רק לכבות אותו ולתת לו לנוח איזה שעה עד שעוד פעם הוא עולה הורדתי תוכנה שבודקת את החום של המעבד והמאורר והוא מראה שהכול בסדר למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד ניסיונות...של ריסטרט או כיבוי והפעלה הווינדאוז כן עולה והכל רגיל... העליתי את הביוס ושמה הבוט נראה תקין ניסיתי גם לסמן להעלות את הדיסק ...של הווינדאוז וזה לא נותן לי את המסך של להקיש בשביל העלאת הדיסק... אלא שוב מגיע להבהוב של הסמן---- גם ניסיתי ללחוץ F8 ושום דבר... ניסיתי גם לחבר הארד דיסק אחר ואותו הדבר.... מישהו יכול לעזור לי .?? תודה רבה בכל מקרה[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 11:35:08 טוב הצלחתי לסדר לבד...........תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק Alone In The Dark אחריי רבע שעה אני מקבל את השגיאה הזאת זה המפרט של המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W עדכנתי את הגירסה 8.6 לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב INTEL D עם לוח אם משולב MSI. הכל היה טוב ויפה עד שמצאתי מחשב ברחוב, ולאחר שפירקתי אותו לחלקים,הרכבתי את הDVD שלו על המחשב שלי. לקחתי אחד מן החיבורים של הכבל נתונים וחיברתי וכנ"ל לגבי הכבל מתח. יש לציין שיש מצב שהחוט נתונים טיפה התעקם... (אולי !!!) בכל מקרה -לאחר שהפעלתי את המחשב - הביוס התחיל לעלות ומשם הוא נתקע למשך משהו כמו דקה , ואז הוא מציג שגיאה שהוא לא מוצא שום כונן.(לא שום כונן קשיח) פירקתי את הכונן DVD והחזרתי את המחשב בחזרה למה שהיה אמור להיות לקדמותו. המחשב בהתחלה-כמה פעמים לא עבד -וכשהוא עלוה- הוא הציג לי אותה שגיאה -שום כונן לא נמצא. בבקשה-אנא -מה אני יכול לעשות , ומדוע נגרמה הבעיה ? הערה: לפני ששמתי את הDVD, לא היה במחשב מעולם שום כונן DVD\C…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב חדש יחסית ויש לציין שלצרוב הוא צורב הכל רגיל בלי שגיאות אבל שאני בודק אותו בנרו עושה בדיקת דיסק אז בהתחלה 4 פעמים רצוף הוא הפעיל את המחשב מחדש באמצע הבדיקה... כעבור זמן מה זה עבר וגם הבדיקות יצאו טוב אבל הבעיה העיקרית היא בצריבת מוזיקה.. הוא צורב טוב רגיל ואחרי זה בבדיקה ישר נכשל אבל עדיין הדיסק יוצא טוב בלי קפיצות אבל עדיין אני לא רוצה לקחת סיכון למה אני עובד עם המוזיקה הזאת עכשיו ניסתי לחבר צורב ישן שלי למחשב וצרבתי אותו דיסק שעם הצורב החדש הוא נכשל צרבתי בצורב הישן שלי וגם בדקתי אותו והוא עבר בדיקה....לפי דעתי יכול להיות שאולי בצריבת מוזיקה יכול להיות שאולי הצורב רגיל לדיסקים של בנקיו אני מחר יבדוק את זה.. אבל בכל אופן מה יכול להיות שהצורב לא טוב פשוט…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כל משחק שאני מנסה לשחק המחשב נתקע או עושה ריסט מעצמו. אני כמעט בטוח שהבעיה בדרייברים המעפנים של ATI או שאולי נדפק לי המחשב ? אין לי בעיה של חום בכ. מסך כי החלפתי את הקירור הרגיל בקירור יותר טוב והטמפ' טובה מאוד במשחקים. כרגע אני עם דרייברים גירסה 8.8. הדרייברים בגירסה 7-12 היחידים שלא עשו לי בעיות מבחינת קריסות והכל אבל היו בהם הרבה בעיות של מריחות במשחקים וקווים שהפריעו. יש המלצות אולי לדרייברים יציבים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הוא ניתקע במסך הראשון שהוא מראה אבל שאני מנתק את כל הusb הוא נידלק רגיל מישיהו יודע מה לאסות?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי והורדתי את התוכנה יש לי 3 קבצים(שונים) הכנסתי אותם, כל אחד בנפרד אבל יוצא ג'בריש וכו' מישהו יכול לעזור לי בבקשה בניתוח הקבצים? תודה מצאתי, תודה!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי כזאת: יש לי מחשב נייד עם מיקרופון מובנה, יום אחד הבנתי שהמחשב שלי לא עושה כ"כ הרבה רעש, אלא... שהמיקרופון פועל הלכתי אל "התקני הקלטה"-"מאפייני מיקרופון" ושיניתי מ"השתמש בהתקן זה" ל"אל תשתמש" ונעלם הסימן של המיקרופון מ"התקני הקלטה" ממיטב ידיעתי ונסיוני תהליך זה הוא לא בלתי הפיך שהרי אפשר בקלות לשחק עם זה ב"מנהל ההתקנים" אבל... זה לא מה שקרה, א. אני עדיין! ממשיך לשמוע את המיקרופון דרך האוזניות ב. נעלם לי כל תעוד לעובדה שפעם היה לי מקרופון חפשתי בכל הלוח בקרה\מנהל ההתקנים (מנסיוני עד כה כשאני הופך התקן ללא זמין הוא יבלוט לי ברשימת ההתקנים ב"מנהל ההתקנים") זהו, אז אני תקוע, אין לי מושג ניסיתי הכל:בדקתי התקן התקן אם זה לא זה, הפעלתי את "הוספת חומרה" בתקו…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD 4850 , מעבד P4 3GHZ ו 2G זכרונות שני משחקים כבדים שניסיתי להפעיל בזמן האחרון קרסו עדכון: גיליתי עכשיו שלמרות שיש לי שני סטיקים של 1GB מחוברים המחשב אומר שיש רק 1GB זכרון , ניסיתי להחליף בין הסטיקים וזה עדיין מראה 1 GB ,יכול להיות שסלוט אחד דפוק בלוח אם? זה מה שאני מקבל מווינדוס לאחר הקריסה:
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בכרטיס מסך,לפני בערך שבוע פירמטו לי את המחשב לגירסא XP SP3 ואז הכרטיס מסך לא עבד כראוי,התנקתי דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך,וזה עדיין לא עזר,המשחקים לא עלו וכולי. אז פירטתי שוב את המחשב לגרסא XP SP2 PRO ועכשיו אני מנסה להוריד דרייברים מאתרים שמתאימים לגרסא שלי וזה כל הזמן אומר את אותה השגיאה: http://www.siz.co.il/up.php?i=yymrmjyzwizy.jpg ניסיתי שוב להתקין מהדיסק,וזה לא עזר.המשחקים עדיין מוצגים לא טוב. מה אני עושה?תודה מראש. ד"א הגרסא של הכרטיס מסך היא: ATI Sapphire HD 3850 radeon
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
Hey guys, I bought a new dell e248wfp. and I have a problem, my windows vista(64 ultimate) refuses to boot. Im using the built in express gate feature in my mobo to access the net (thank god for that feature) anyways, anytime i try to load vista either on safe mode or normal, i see my mouse pointer on a black background for a bout a min and the pc restarts itself. i cant install the display drivers that came with the cd becuase i cant load vista, any suggestions on how to fix this? ps, the old display does the same thing as well.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה שאני רוצה לחבר את מסך הCRT הקדמוני שלי למחשב הישן, הבעיה היא כזו - המסך עובד כרגיל, עובד יפה מאוד, ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וזה עבד יופי. עכשיו הבעיה היא שמחברים אותו למחשב שאני רוצה לחבר אותו... הוא נשאר בסטנדביי (האור החום המהבהב...) והמחשב עובד! אבל המסך לא מגיב למחשב... אם מוציאים את חיבור הVGA של המסך מן המחשב, המסך מגיב בכך שהוא אומר "בדקו אם החיבור קיים" ולאחר שמחברים הוא פשוט מפסיק להגיב... כאילו הוא לא רוצה להראות מה יש במחשב הזה... ניסיתי מתאם VGA לDVI בכדי לבדוק אם שם הבעיה... אז לא, לא בדיוק... כנראה שזה איפשהו במחשב... אז מה יש עוד לעשות?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה באייסקיו במחשב שלי שאני מתחבר או שזה לא מציג לי את המשתמשים אבל אני מופיע אצלהם כמחובר, או שזה מציג לי את המשתמשים וכולם לא מחוברים אצלי, אבל אצלהם אני מחובר, או שזה עולה לאט לאט המשתמשים עד שזה בסוף עולה כולם, ואז זה בסדר ואחרי כמה זמן שאני שולח הודעה למישהו במצב הזה זה אומר לי שיש לי בעייה וההודעה לא נשלחה והיא בעצם נשלחה אבל, ניסיתי כבר להסיר ולהתקין, וגם להחליף גירסת אייסקיו, מה הפתרון לבעייה? תודה מראש, מתן רוזן.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קניתי דיוידי מעורב עם VCR של LG ושאני מכניס סרט צרוב עם קובץ תרגום בנפרד (SRT,SUB) הוא קורא את הקובץ של התרגום אבל במקום שייראו עברית רואים חרטות כאלה (יfdeל786חלgkgkjk42ךיחjln).... אין לי מושג מה לעשות אז אם משהו יכול להדריך אותי אני יודה לו מאוד! כמובן שאני שואל את השאלה הזאת לאחר שכיוונתי שקובץ התרגום שמצורף יהיה מוגדר אוטומאטי לשפה העברית! וגם לאחר מכן זה המשיך לעשות את אותה הבעייה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי משחק בלפטופ והופיעה לי הודעת ארור של המקשים הדביקים והחלטתי שאני נפטר מזה סימנתי איזושהי פיסקה שהיה רשום נראה לי לבטל מה שקשור למקשים הנ"ל. בקיצור נמקלדת בלפטופ לא עובדת, לעכבר יש אפשרות תזוזה אבל לא כניסה לתיקייה/קובץ... מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מדי פעם באקראיות בעת משחק (דוגמא קלאסית OBLIVION למרות שגם GTA:SA קורס מאותה הסיבה) מופיעה לי הודעת שגיאה של זכרון (משהו עם 000XXX) ראוי לציין שהמחשב בן חודש+/- מפרט בצד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הופיע לו פס אפור חצי שקוף ברוחב 6 ס"מ במרכז המסך לכל גובה המסך. יש לי מחשב נייד LG בן 3 שנים שלאחרונה הוספתי לו זכרון. בעיה בכרטיס המסך? בעיה במסך עצמו? כרטיס המסך הוא ATI MOBILITY RADEON 9200. תודה! אני מאוד אשמח לשמוע שלא צריך מחשב חדש לגמרי... חגי
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-