תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי לוח אם מדגם GA-8ST800 של GIGABYTE וההודעה שמופיעה לי בזמן הפוסט היא Bios ROM checksum ERROR ואז הוא מחפש בכונן דיסקטים מדיה... מה אתם מציעים לעשות? לנסות לצרוב ביוס? והסוללה בלוח בסדר גמור- היא חדשה. וריסט לביוס לא עזר תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל, מבקש את עזרתכם בהתקנה, הכרטיס הנ"ל מגיע עם כבל שצד אחד מתחבר לכרטיס וממינו יוציאם 2 צמות חוטים שבקצה של כול אחד יש חיבור נקבה שמתאים לחיבור זכר של הספק השאלה האם לחבר את 2 הצמות לספק כוח
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לאחר צריבה של דיסק , והוצאת הדיסק מהכונן , הצורב בפעם הבאה שאני מכניס את הדיסק לא קורא אותו , לא ניתן לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי , התוכנה היחידה שניתן לפתוח דרכה את הסידי היא ISOBUSTER , כמו כן הדיוידי מריץ את כל הסרטים שנצרבו על הדיסק , למרות שדרך "המחשב שלי" אני לא מצליח לפתוח אותו .
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לפני זמן מה החליפו לי קירור למעבד ולא הרכיבו טוב והוא הגיע ל 92 מעלות עכשיו המעבד כל הזמן נתקע אם לא נוגעים במחשב איזה רבע שעה איך אני יכול לבדוק אם באמת יש תקלה במעבד? יש לי מעבד amd 6000+
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. הסלולארי שלי - nokia n73 הפסיק לתקשר עם המחשב/המחשב הפסיק לתקשר איתו. בעקרון אחרי התקנת הPCSUITE הכל עבד נורמלי, עד שניסיתי להתקין את התוכנת עדכונים למכשיר, ומאז המחשב הפסיק לזהות את המכשיר. הסרתי את התוכנה, הסרתי גם את הPCSUITE והתקנתי מחדש, כלום לא עוזר. בנוסף, המחשב לא מתקשר כמו שצריך עם העכבר החדש שקניתי (logitech MX 400). לאחר התקנת התוכנה של העכבר (setpoint) גיליתי שהעכבר לא מופיע בתוכנה ולכן אין אפשרות לתכנת את המקשים שלו. ניסיתי את מה שאמרו באתר של לוגיטק - הם הסבירו שאם העכבר מופיע בDEVICE MANAGER לא בתור לוגיטק אז צריך לעדכן את הדרייבירים. ניסיתי לעדכן עם הדרייבירים שהם ציינו והמחשב לא מוכן לעדכן. מה אפשר לעשות? האם יש דרך כלשהיא לאפס את כל מה שהמחשב…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חבר'ה אני כבר אובד עצות ומפחד שלא שרפתי את הלוח אם חיברתי לפי המדריך (החוברת המצורפת עם הלוח אם) את כל החיבורים של הריסט וכו' אבל רק הנורה האדומה דולקת קבוע המאוורר של המעבד עובד ולפי מה שאני שומע לא נדלק הארד דיסק וגם הנורה שצריכה להידלק בלוח אם לא דולקת מה הבעיה???? תודה רבה רבה לעוזרים מראש זה דחוף מאוד עריכה= הסתדרתי הספק של המחשב היה דפוק
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
עשיתי סריקה בסגנון Boot scan עם Avast והיה הפסקת חשמל בזמן הסריקה , השאלה היא אם יכול לקרות משהו למחשב ? להימחק משהו ?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מוחק אותו.. אבל הוא עדין נשאר שם.. התוכנה שמותקתנ על הכרטיס לא מצליכה לפעול בגלל בעיה זו.. כשניסיתי להעתיק את אותו קובץ מהמחשב שוב לכרטיס הוא כתב לי cannot copy Belgium. The file or directory is corrupted and unreadable מה לעשות? ניסיתי כרגע למחוק אותו עם Unlocker והוא אמר לי להפעיל את הdskchk utility כי The file or directory is corrupted and unreadable עריכה: טוב נפתר.. אני לא יודע מזה היה אבל הצלחתי למחוק אותו דרך Pocket PC הכנסתי את הכרטיס למחשב כף היד ומחקתי =S
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי אתמול את הצורב הזה: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_optical%20drives_optical%20drives_GH20LS10.jhtml מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה, חיברתי את הצורב כמו שצריך . הבעיה שהוא לא קורא שום תקליטור שאני מכניס אליו. הוא כאילו קורא את התקליטור (נורה מהבבת ושומעים רעש של קריאה) אבל שום דבר לא קורה ושאני מנסה להכנס לכונן עצמו מתוך המחשב שלי, הוא לא מגיב. ואם הוא לא קורא, אז אין צורך להגיד שהוא גם לא צורב. לעומת זאת, שחיברתי את הצורב למחשב שיש בו מערכת הפעלה XP הצורב עבד כמו גדול. קורא וצורב כמו שצריך. מה הבעיה ? הצורב לא תואם לויסטה? או שיש בעיה אחרת? על איזה כיוון ללכת בניסיון למצוא את הבעיה בויסטה? כי הבעיה היא לא בצורב!! הוא עובד . תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשחק במשחק Shaiya זה משחק רשת וכל פעם הוא נתקע ומעלה לפעמים את הבעיה הזאת... מה שמוזר זה רק במשחק הזה עדכנתי ביוס ועדיין אותה בעיה מישהו יכול לעזור לי? הנה פרטי הDX DIAG שלי System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 Processor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs) Memory: 3008MB RAM …
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום... ! בכל פעם שאני מנסה לאתחל את הווינדוס המחשב נתקע... הוא מגיע למסך של ברוכים הבאים ונתקע(לפעמים המסך הופך להיות שחור). מה זה יכול להיות?????..
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי 8800GTX של LEADTEK וכאשר אני מדליק את המחשב פשוט המסך לא מראה שום תמונה, הוא אפילו מהבהב ( כאילו המחשב מכובה ולא נשלחים אליו שום נתונים )... בדקתי את החיבורים וחיזקתי את הכל הרבה פעמים. כאשר אני מפעיל את המחשב אז הכרטיס מסך בדר"כ עושה רעש בכמה השניות הראשונות ( רעש של מאוורר עובד מהר) ואז לאחר מספר שניות הוא חוזר להיות שקט.. עכשיו שמתי לב שפשוט הרעש הזה לא נפסק! נתתי למחשב לנוח שעתיים וזה עדיין לא עזר.. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב עם לוח אם הנ"ל וכרטיס קול OB. הסאונד מחובר לרסיבר ב- SPDIF וחבילת הקודקים K-lite 3.6.2/ הבעיה היא שאם אני פותח יותר מתוכנה אחת שמשתמשת בכרטיס הקול, למשל שומע מוסיקה ב media player ופותח תוכנה המנגת סרט במקביל, כל הסאונד נעלם וחוזר רק אחרי שאני מכבה את שתי התוכנות וממתין מספר שניות. למישהו רעיון איפה הבעיה? בחומרה/תוכנה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני חייב לדעת, ואם אפשר גם הסבר תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
פתחתי קובץ minidump והשתמשתי באופציה analyze-v איך משתמשים\קוראים\מנתחים את המידע מאופציה זו? תודה!! אם אפשר בבקשה דוגמא פרקטית
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זה התמונה של הבעיה http://img379.imageshack.us/img379/2825/codprobdd8.jpg אני נכנס למולטיפלייר נכנס לשרת כבר בפנים בשנייה שאני לוחץ על קבוצה זה עושה לי את זה ואתמול פירמטתי בגלל שגם לפני הפירמוט היה לי את זה ואם אני מתקין מחדש זה עובד ואז יום אחרי כבר לא עובד בבקשהה מה עושייםם ? ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! ראשית אציג כאן את מפרט המחשב "העתק הדבק" מאוורסט, חוץ משם המחשב והאימייל, באם הנכם שמים לב לאיזו שהיא בעיה או עדכון שמומלץ לי לעדכן אודה לכם באם תאירו את עיני. Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.11 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Date / Time 2008-08-21 / 14:06 Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Asus P5B Deluxe (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 D…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי חבריה, המחשב נדלק,מתחיל העלאה ,מגיע למסך השחור בו האפשריות להכנס לוינדוס "נורמל"-ואו במצב "בטוח" ואז הוא מאתחל מחדש אינו מגיע להעלאת מערכת ההפעלה. מה הבעיה ומה הפתרון? בעיה נוספת: ברגע שהמחשב מתחבר לחשמל הוא מתחיל לפעול,כאילו אין כל השפעה מכפתור כיבוי והדלקה,האם זה קשור? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ati hd3650 עד עכשיו הכל עבד בסדר . כאשר אני מחבר את היציאה השנייה של הכרטיס דרך מתאם HDMI לטלוויזיה, בווינדוס הכל עובד כרגיל אבל כשהמחשב כבוי ואני מדליק אותו אני שומע צפצוף ארוך והמחשב לא עולה. רק כשאחת מן היציאות בכרטיס מנותקות המחשב עולה. מישהו נתקל בבעיה הזו אי פעם , אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-